Πώς να προσθέσετε έναν διακόπτη Μην ενοχλείτε στα στοιχεία ελέγχου έντασης στο Android 7


Το Android διαθέτει μια λειτουργία μην ενοχλείτε την οποία μπορείτε να ενεργοποιήσετε για να αποκλείσετε όλες τις ασήμαντες ειδοποιήσεις. Η λειτουργία εισήχθη στο Android 6 μαζί με τις Γρήγορες ρυθμίσεις στην απόχρωση Ειδοποιήσεις. Αυτή η απόχρωση περιλαμβάνει μια εναλλαγή για ενεργοποίηση και απενεργοποίηση Μην ενοχλείτε. Η πρόσβαση στη σκιά είναι δυνατή από όλες τις οθόνες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία “Μην ενοχλείτε” από καμία οθόνη. Εάν η απόχρωση δεν είναι η πιο εύκολη πρόσβαση, το Android 7 έχει την επιλογή να συμπεριλάβει μια εναλλαγή “Μην ενοχλείτε” στα χειριστήρια έντασης ήχου. Όταν πατάτε ένα από τα δύο φυσικά πλήκτρα έντασης στη συσκευή σας, εμφανίζεται ένα ρυθμιστικό στην οθόνη σας για τη διαχείριση της έντασης. Από το Android 7, μπορείτε να προσθέσετε έναν διακόπτη Do Not Disturb σε αυτό το ρυθμιστικό οθόνης. Να πώς.

  Πώς να ελέγξετε το Netflix με τον Βοηθό Google στο Android

Το ρυθμιστικό προστίθεται μέσω του System UI Tuner. Είναι ένα σύνολο κρυφών πειραματικών λειτουργιών στο Android. Πρέπει πρώτα να ενεργοποιηθεί. Για να το κάνετε αυτό, βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιημένες τις επιλογές προγραμματιστή. Τραβήξτε προς τα κάτω τη σκιά ειδοποιήσεων μέχρι τέρμα, ώστε να είναι ορατές οι Γρήγορες ρυθμίσεις.

Στη γραμμή κατάστασης, θα δείτε ένα μικρό κουμπί με οδοντωτό τροχό δίπλα στο κουμπί προφίλ. Πατήστε και κρατήστε το μέχρι να αρχίσει να περιστρέφεται και, στη συνέχεια, αφήστε το για να ενεργοποιήσετε το System UI Tuner.

Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και μετακινηθείτε προς τα κάτω. Θα δείτε μια νέα προτίμηση που ονομάζεται “System UI Tuner”. Αγγίξτε το και πατήστε «Μην ενοχλείτε».

  Η επίσημη εφαρμογή αρχειοθέτησης RAR είναι τώρα διαθέσιμη για Android

Ενεργοποιήστε τον διακόπτη «Εμφάνιση με χειριστήρια έντασης». Όταν αυξάνετε ή μειώνετε την ένταση του ήχου της συσκευής σας χρησιμοποιώντας τα φυσικά κουμπιά έντασης, το κουμπί ελέγχου έντασης ήχου στην οθόνη θα έχει ένα κουμπί εναλλαγής Μην ενοχλείτε κάτω από αυτό.

Αυτό προστέθηκε στο Android 7.1.1, το οποίο είναι ακόμα σε beta, εκτός και αν έχετε τηλέφωνο Google Pixel. Δεν θα το δείτε μόλις τώρα, αλλά η beta θα κυκλοφορήσει σύντομα στο σταθερό κανάλι, οπότε δεν υπάρχει μεγάλη αναμονή.