Προγραμματίστε αναρτήσεις στο Instagram σε τακτά χρονικά διαστήματα για την ημέρα

Δεν υπάρχουν πολλές εφαρμογές εκεί έξω που μπορούν νόμιμα να ισχυριστούν ότι βελτιώνουν την εμπειρία σας στο Instagram. Έχουν εμφανιστεί πολλές εφαρμογές ιστού που προσπαθούν να κάνουν ακριβώς αυτό και είναι δύσκολο να αναφέρουμε κάποια που πλησίασε. Μέχρι στιγμής, μόνο οι εφαρμογές που μας επιτρέπουν να κατεβάζουμε όλες τις φωτογραφίες από το Instagram είναι οι νικητές σε αυτήν την κατηγορία. Το TakeOff είναι μια δωρεάν εφαρμογή διαθέσιμη τόσο για Android όσο και για iOS που σας επιτρέπει να προγραμματίζετε έως και δέκα αναρτήσεις την ημέρα στο Instagram. Η εφαρμογή ρωτά πόσες φωτογραφίες την ημέρα θέλετε να δημοσιεύετε ( από 1 -10). Επιλέγετε τη φωτογραφία, προσθέτετε μια λεζάντα και η εφαρμογή θα αποφασίσει ποια είναι η καλύτερη στιγμή για να τις δημοσιεύσετε. Δεν μπορείτε να δώσετε στην εφαρμογή μια προσαρμοσμένη ημερομηνία για τον προγραμματισμό μιας ανάρτησης. Η εφαρμογή είναι εξαιρετικά απλή και μπορεί εύλογα να ισχυριστεί ότι είναι μια εξαιρετική συνοδευτική εφαρμογή για τον άπληστο χρήστη του Instagram.

  Πώς να προσθέσετε μουσική στο Instagram σε μια ιστορία ή ανάρτηση Instagram

Εκκινήστε την εφαρμογή και συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο Instagram. Θα πρέπει να συνδεθείτε στο Instagram από το TakeOff, καθώς δεν επικοινωνεί ούτε με την εφαρμογή Instagram ούτε με την εφαρμογή Facebook στο τηλέφωνό σας. Δεν χρειάζεται να έχετε εγκαταστήσει την εφαρμογή Instagram στη συσκευή σας για να δημοσιεύσετε φωτογραφίες στον λογαριασμό σας με το TakeOff, αλλά θα τη χρειαστείτε για να δημιουργήσετε τη φωτογραφία που θέλετε να μοιραστείτε.

Αφού συνδεθείτε, πατήστε τον μικρό οδοντωτό τροχό κάτω δεξιά για να επιλέξετε πόσες αναρτήσεις σκοπεύετε να κάνετε σε μια ημέρα, έως και δέκα. Για να συνθέσετε μια ανάρτηση, πατήστε το μεγάλο μπλε κουμπί συν. Μπορείτε να τραβήξετε μια φωτογραφία με την εφαρμογή κάμερας ή να χρησιμοποιήσετε μια φωτογραφία από το ρολό της κάμερας.

  Πώς να δημιουργήσετε τα δικά σας highlights στο Instagram

Επιλέξτε τη φωτογραφία και περικόψτε την. Στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε λεζάντα σε μια ανάρτηση και να προσθέσετε τυχόν hashtags που θεωρείτε κατάλληλα. Πατήστε το πράσινο κουμπί τελειώματος επάνω δεξιά και η φωτογραφία σας θα προγραμματιστεί. Μπορείτε να δείτε στην αρχική οθόνη της εφαρμογής πόσες ώρες αργότερα θα αναρτηθεί η φωτογραφία.

Μπορείτε να επεξεργαστείτε ή να διαγράψετε την ανάρτηση οποιαδήποτε στιγμή πριν τη δημοσιεύσει η TakeOff πατώντας τη φωτογραφία. Μπορείτε επίσης να το δημοσιεύσετε αμέσως πατώντας το κουμπί «Δημοσίευση». Το ελάττωμα αυτής της εφαρμογής είναι ότι δεν έχει φίλτρα ή τίποτα. Όταν συνθέτετε μια ανάρτηση, πρέπει πρώτα να τραβήξετε μια φωτογραφία, να εφαρμόσετε τα φίλτρα κ.λπ. στην εφαρμογή Instagram και, στη συνέχεια, να αποθηκεύσετε τη φωτογραφία στο ρολό της φωτογραφικής μηχανής σας, ώστε να μπορείτε να την προγραμματίσετε με το TakeOff.

  Δείτε τις ροές σας Instagram, Facebook και Twitter σε ένα μέρος

Το TakeOff υποστηρίζει πολλούς λογαριασμούς. για να προσθέσετε έναν δεύτερο λογαριασμό, πατήστε τη φωτογραφία προφίλ σας επάνω δεξιά και προσθέστε έναν λογαριασμό στο πλαϊνό συρτάρι. Όταν προγραμματίζετε μια ανάρτηση, μπορείτε να επιλέξετε οποιονδήποτε από τους διαμορφωμένους λογαριασμούς για τον προγραμματισμό της.

Το TakeOff λειτούργησε αρκετά καλά στο iPhone, αλλά η εφαρμογή δεν προγραμμάτιζε μια ανάρτηση στο Android παρά τις πολλές προσπάθειες. Ίσως δεν μπορεί να παίξει καλά με το Lollipop, γι’ αυτό δοκιμάστε το εάν χρησιμοποιείτε παλαιότερη έκδοση Android.

Εγκαταστήστε το TakeOff από το App Store

Εγκαταστήστε το TakeOff από το Google Play Store