Πώς να χρησιμοποιήσετε το Trackpad σε iPhone χωρίς 3D Touch

Όταν η Apple αναπτύσσει την επόμενη έκδοση του iOS, το κάνει ειδικά έχοντας κατά νου το επόμενο, πιο πρόσφατο μοντέλο iPhone. Κάθε χαρακτηριστικό έχει σχεδιαστεί για τη νέα συσκευή. Οι συσκευές ηλικίας έως τεσσάρων και πέντε ετών θα εξακολουθούν να έχουν τη νέα έκδοση, ωστόσο δεν έχουν όλες τις δυνατότητες. Για παράδειγμα, στο iOS 10, μόνο οι χρήστες με συσκευή αφής 3D μπορούσαν να αλλάξουν τη φωτεινότητα του φακού, αλλά η δυνατότητα έχει επεκταθεί σε όλες τις συσκευές στο iOS 11. Στο iOS 11, η Apple πρόσθεσε μια λειτουργία trackpad που, πάλι, ήταν μόνο για συσκευές αφής 3D αλλά Το iOS 12 το αλλάζει αυτό. Μπορείτε επιτέλους να χρησιμοποιήσετε το trackpad σε iPhone χωρίς 3D αφής με iOS 12.

  Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο HBO Max

Σημείωση: Το iOS 12 είναι ακόμα σε έκδοση beta. Οι χρήστες μπορούν να το δοκιμάσουν συμμετέχοντας στο δημόσιο πρόγραμμα beta της Apple. Η σταθερή έκδοση του iOS 12 θα κυκλοφορήσει στους χρήστες τον Σεπτέμβριο/Οκτώβριο του 2018.

Trackpad σε iPhone χωρίς 3D Touch

Η δυνατότητα trackpad σε iPhone που δεν είναι αφής 3D είναι περιορισμένη. δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις χειρονομίες με τα δύο δάχτυλα, αλλά μπορείτε να ελέγξετε τον κέρσορα με το πλήκτρο διαστήματος.

Για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία trackpad, ανοίξτε μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να εμφανίσετε το πληκτρολόγιο, π.χ. την εφαρμογή Μηνύματα. Πατήστε παρατεταμένα στη γραμμή διαστήματος. Τα πλήκτρα του πληκτρολογίου θα είναι όλα κενά. Σύρετε αργά στη γραμμή διαστήματος για να μετακινήσετε τον κέρσορα μέσα στο κείμενο στο πεδίο εισαγωγής. Μόνο αυτό κάνει προς το παρόν.

  Πώς να τολμήσετε στη διχόνοια

Αυτή η δυνατότητα διευκολύνει τους χρήστες να μεταβούν σε ένα σημείο του πληκτρολογημένου κειμένου. Πριν, οι χρήστες έπρεπε να αγγίξουν το κείμενο και να εμφανίσουν το μικρό συννεφάκι μεγέθυνσης και να σύρουν το δάχτυλό τους κατά μήκος του κειμένου για να τοποθετήσουν τον κέρσορα. Είναι αδέξιο να επιλέγεις κείμενο σαν αυτό. Αυτή η δυνατότητα εξακολουθεί να υπάρχει στο iOS 12, οπότε αν σας άρεσε, δεν θα χάσετε τίποτα.

Αυτά είναι φυσικά καλά νέα για όποιον έχει παλαιότερο iPhone. Η Apple μπορεί να πουλάει έναν αριθμό ρεκόρ iPhone κάθε χρόνο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι παίρνουν ένα. Πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να αρκούνται σε παλιές συσκευές και κάνουν αναβάθμιση μόνο όταν το τηλέφωνό τους έχει επιβραδυνθεί πολύ ή δεν είναι πλέον ενημερωμένο. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχουν πολλά από τα νέα χαρακτηριστικά που διαθέτει η νεότερη έκδοση και μερικά από αυτά είναι αρκετά καλά. Είναι καλό που η Apple το κάνει αυτό. Η κοινότητα του jailbreak έρχεται πάντα με τροποποιήσεις που καλύπτουν χαρακτηριστικά όπως αυτό, π.χ., υπάρχει ένα tweak που μπορεί να προσθέσει 3D άγγιγμα στο iPhone 6/6Plus.

  Τι είναι το Dropshipping και είναι απάτη;