Πώς να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT Code Interpreter για να δημιουργήσετε επώνυμους κωδικούς QR

Στον κόσμο των ψηφιακών δυνατοτήτων, όπου η δημιουργικότητα και η τεχνολογία συγχωνεύονται, υπάρχει ένας νέος τρόπος να μετατραπεί ένας συνηθισμένος κωδικός QR σε αριστούργημα. με το εκπληκτικό έργο ChatGPT Code Interpreter, μπορείτε να δοκιμάσετε κάθε διαμόρφωση της ταυτότητας της επωνυμίας σας σε προσαρμοσμένους κωδικούς QR, προσθέτοντας μια νότα εξατομίκευσης και ομορφιάς.

Αυτό το άρθρο αποκαλύπτει τη μαγευτική διαδικασία δημιουργίας κωδικών QR προσαρμοσμένης επωνυμίας με τη βοήθεια του ChatGPT Code Interpreter. Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε!

ChatGPT – Ο Διερμηνέας Κώδικα

Φανταστείτε να έχετε έναν φιλικό μεταφραστή ανάμεσα σε εσάς και τον υπολογιστή σας. Είναι ο Διερμηνέας Κώδικα ChatGPT – ένα μαγικό εργαλείο που παίρνει την ανθρώπινη γλώσσα σας και τη μετατρέπει σε οδηγίες που μπορεί να καταλάβει ο υπολογιστής σας.

Με απλά λόγια, διδάσκει τον υπολογιστή σας να μιλάει όπως εσείς και παρέχει περίπλοκες εργασίες όπως μια φιλική συνομιλία. Λοιπόν, δεν θα σας κουράσω με λόγια, αλλά θα σας δείξω αμέσως μερικά παραδείγματα!

Διαβάστε επίσης: Αναρωτιέστε τι είναι το ChatGPT και πώς μπορεί να σας βοηθήσει;

Τι είναι οι προσαρμοσμένοι κωδικοί QR;

Οι κωδικοί QR με προσαρμοσμένη επωνυμία είναι κωδικοί QR που περιλαμβάνουν το λογότυπό σας ή άλλα στοιχεία επωνυμίας. Αυτό τα κάνει πιο ελκυστικά οπτικά και συμβάλλει στην αύξηση της αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας.

Πώς να δημιουργήσετε έναν απλό προσαρμοσμένο κωδικό QR με επωνυμία χρησιμοποιώντας το ChatGPT Code Interpreter

Ο Διερμηνέας Κώδικα είναι μια ισχυρή δυνατότητα του ChatGPT που σας επιτρέπει να εκτελείτε κώδικα στο περιβάλλον του sandbox. Αυτό μπορεί να ανοίξει τρόπους για την επίλυση σύνθετων προβλημάτων και τη δημιουργία οπτικοποιήσεων δεδομένων χρησιμοποιώντας… pic.twitter.com/YKSBznsilX

— Min Choi (@minchoi) 18 Ιουλίου 2023

Αυτά τα μικρά τετράγωνα μοτίβα που βλέπετε παντού – μπορεί να είναι πολύ περισσότερα από ασπρόμαυρα κουτιά. Οι προσαρμοσμένοι κωδικοί QR εμποτίζουν αυτά τα μοτίβα με ζωή και προσωπικότητα. Είναι σαν τον ψηφιακό καμβά σας, όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χρώμα, το λογότυπο και τη δημιουργικότητα για να είναι η ουσία της επωνυμίας σας. Καθώς ο καλλιτέχνης υπογράφει τα έργα, οι προσαρμοσμένοι κωδικοί QR αφήνουν μια μόνιμη εντύπωση.

Αυτό ήταν κάτι που γνώρισα, οπότε αποφάσισα να το δοκιμάσω. Απλώς για να πειραματιστώ με αυτό το κόλπο, επέλεξα το grtechpc.org και αποφάσισα να ακολουθήσω τα βήματα, και ίσως μπορούσα να πάρω έναν προσαρμοσμένο κωδικό QR που θα με οδηγούσε στον ιστότοπο της εταιρείας. Επιπλέον, αφού ακολούθησα τα βήματα (που αναφέρονται παρακάτω στο άρθρο), έλαβα τα επιθυμητά αποτελέσματα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Εύρεση μου για αναζήτηση αεροπορικών ετικετών κοντά σας

Ιδού το αποτέλεσμα:

Ένας πραγματικός νικητής 🏆 έτσι δεν είναι; Και αυτός είναι μόνο ένας από τους τρόπους με τους οποίους το ChatGPT μπορεί να σας φανεί χρήσιμο!

Τώρα λοιπόν που πήρατε μια γεύση για το τι πρόκειται να ακολουθήσει. Επιπλέον, δέστε τις ζώνες ασφαλείας σας γιατί τα βήματα που θα ακολουθήσουν θα ήταν πολύ ενδιαφέροντα και είμαι σίγουρος ότι είστε ήδη πρόθυμοι να το δοκιμάσετε μόνοι σας.

Πώς να δημιουργήσετε έναν προσαρμοσμένο κωδικό QR με το ChatGPT Code Interpreter;

Για να δημιουργήσετε έναν προσαρμοσμένο κωδικό QR με το ChatGPT Code Interpreter, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα βήματα:

#1. Μεταβείτε στον ιστότοπο ChatGPT και δημιουργήστε έναν λογαριασμό.

#2. Αφού δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, ενεργοποιήστε την προσθήκη Code Interpreter.

💡Αλλά ένα πράγμα που πρέπει να σημειώσετε εδώ είναι ότι το ChatGPT Code Interpreter είναι διαθέσιμο μόνο για όσους έχουν λάβει συνδρομές ChatGPT Plus.

#3. Στο παράθυρο συνομιλίας, ακολουθήστε τις ακόλουθες δραστηριότητες:

Δημιουργήστε κώδικα QR με δεδομένα = “το κείμενο ή τη διεύθυνση URL σας” και μέγεθος = “πλάτος x ύψος”

Για παράδειγμα, για να δημιουργήσετε έναν κωδικό QR με το κείμενο “www.google.com” και μέγεθος 200×200 pixel, θα πρέπει να πληκτρολογήσετε την ακόλουθη ερώτηση:

Δημιουργία κωδικού QR με δεδομένα=”www.google.com” και μέγεθος=”200×200″

#4. Στη συνέχεια, το ChatGPT θα δημιουργήσει τον κώδικα Python για να δημιουργήσει τον κώδικα QR. Μπορεί ακόμη και να εκτελέσει τον κώδικα και να σας προσφέρει μια φωτογραφία PNG του κώδικα QR.

#5. Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε λήψη της φωτογραφίας PNG και να τη χρησιμοποιήσετε όπως θέλετε.

Σημείωση: Σε αυτό το βήμα, θα λάβετε απλώς τον κωδικό QR που θα οδηγήσει στη διεύθυνση URL που έχετε τροφοδοτήσει τον διερμηνέα κώδικα. Επιπλέον, προκειμένου να ενσωματωθεί το λογότυπο ανάμεσα στο QR. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Πώς να ενσωματώσετε ένα λογότυπο στον κωδικό QR σας;

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT για να ενσωματώσετε το εικονίδιο στον κωδικό QR σας. Για να το κάνετε αυτό, θέλετε να προσθέσετε την εγγραφή λογότυπου στο ChatGPT, μετά την οποία παρέχετε τις επόμενες πληροφορίες.

Δημιουργήστε έναν κωδικό QR με τη χρήση στατιστικών =”Το κείμενο ή το URL σας” και μέγεθος=” πλάτος x επάνω” και logo_path=”Διαδρομή στην εγγραφή του λογότυπού σας” και logo_size_ratio=” Αναλογία μεγέθους εμβλήματος προς μέγεθος κωδικού QR”.

Για παράδειγμα, σε περίπτωση που θέλετε να δημιουργήσετε έναν κωδικό QR με περιεχόμενο κειμένου “www.grtechpc.org.com”, μήκος 200×200 pixel και ένα εικονίδιο που είναι το 50% του μεγέθους του κωδικού QR, θα εισαγάγετε το μεταγενέστερο κειμενικό περιεχόμενο.

  Τα 11 καλύτερα παιχνίδια στροφής για έντονο τακτικό αγώνα

Δημιουργήστε έναν κωδικό QR με στατιστικά=”www.grtechpc.org.com” και μήκος=”200×200″ και logo_path=”Διαδρομή στο έγγραφο της επωνυμίας σας” και logo_size_ratio=50%”.

Στη συνέχεια, το ChatGPT θα δημιουργήσει έναν κώδικα Python για να δημιουργήσει έναν ενσωματωμένο κώδικα QR με το εικονίδιο. Μπορεί να είναι ο κωδικός και να παρέχει μια εικόνα PNG του κωδικού QR.

Σημείωση: Μην ξεχάσετε να ανεβάσετε το λογότυπο της επωνυμίας που θέλετε να δημιουργήσετε το προσαρμοσμένο QR. Διαφορετικά, το ChatGPT δεν θα μπορεί να ανακτήσει το λογότυπο από τον ιστότοπο.

Εδώ είναι λοιπόν μια μέθοδος δημιουργίας προσαρμοσμένου κώδικα QR με διερμηνέα ChatGPT, αλλά υπάρχει μια άλλη μέθοδος που δεν απαιτεί κωδικό και είναι τόσο απλή όσο το κόψιμο του κέικ. Ας δούμε λοιπόν τι έχουν να προσφέρουν στο πιάτο τους:

Πώς να δημιουργήσετε έναν κωδικό QR χωρίς κωδικό στο ChatGPT Code Interpreter;

Υπάρχουν επίσης προηγμένες τεχνικές κωδικών QR από προτροπή.

Αλλάξτε τον τύπο της ενότητας: Τετράγωνο με διάκενο, κύκλος, στρογγυλεμένο, κάθετο & οριζόντιο δομοστοιχείο
Αλλάξτε το χρώμα και τις διαβαθμίσεις όπως παρακάτω.

Αυτά είναι λίγο πιο κουραστικά, αλλά αν ενδιαφέρονται οι άνθρωποι, μπορώ να φτιάξω έναν άλλο οδηγό. 😉 pic.twitter.com/FLQgTevcbl

— Min Choi (@minchoi) 19 Ιουλίου 2023

Βήμα 1: Ανεβάστε το λογότυπο της επωνυμίας σας ή την επιθυμητή εικόνα

Ξεκινήστε με τη μεταφόρτωση της επωνυμίας σας ή της εικόνας που θέλετε να συμπεριλάβετε στον κωδικό QR σας. Αυτή η φωτογραφία χρησιμοποιείται λόγω της ορατής απεικόνισης του εμβλήματός σας μέσα στον κωδικό QR.

Βήμα 2: Χρησιμοποιήστε την Ενιαία Προτροπή

Συντάξτε ένα μόνο μήνυμα για να εκπαιδεύσετε τον Διερμηνέα Κώδικα ChatGPT ώστε να δημιουργεί τον προσαρμοσμένο σας κωδικό QR. Το σενάριο καθορισμού έχει ως εξής:

🤖Δημιουργήστε έναν κωδικό QR με προσαρμοσμένο λογότυπο και χρώμα χρησιμοποιώντας τη βιβλιοθήκη “QRcode” και “PIL”. Επικολλήστε την ακόλουθη προτροπή/οδηγία στο πλαίσιο συνομιλίας.

Δημιουργήστε τον κωδικό QR για την επιθυμητή διεύθυνση URL <Εισαγάγετε τη διεύθυνση URL που θέλετε>.

Φορτώστε το προσαρμοσμένο λογότυπο που παρέχεται.

Αλλάξτε το μέγεθος του λογότυπου σε διαστάσεις μικρότερες από τον κωδικό QR, διατηρώντας το αρχικό χρώμα και την κλίμακα. Εάν η εικόνα του λογότυπου δεν είναι τετράγωνη, προσαρμόστε τον καμβά για να δημιουργήσετε ένα τετράγωνο φόντο με λευκό χρώμα.

Ενσωματώστε το λογότυπο με αλλαγή μεγέθους στο κέντρο του κωδικού QR.

Δημιουργήστε τον κωδικό QR.

Εμφανίστε τον τελικό κωδικό QR και δώστε έναν σύνδεσμο λήψης.

Βήμα 3: Η διαδικασία εκτέλεσης

Επιτρέψτε στο ChatGPT Code Interpreter να εκτελέσει το παρεχόμενο σενάριο. Θα ενορχηστρώσει επιδέξια τη δημιουργία του κώδικα QR, ο οποίος περιλαμβάνει τον συνδυασμό του εμβλήματός σας ως συνεπής με τις προδιαγραφές σας.

  Πώς να ασφαλίσετε τον δρομολογητή σας από επιθέσεις Mirai Botnet

Δημιουργία κώδικα QR: Το ChatGPT θα δημιουργήσει τον κωδικό QR που αντιστοιχεί στη διεύθυνση URL που έχετε υποδείξει.

Ενσωμάτωση λογότυπου: Η προσαρμοσμένη επωνυμία ενσωματώνεται απρόσκοπτα στον κώδικα QR. Οι διαστάσεις της μάρκας προσαρμόζονται ώστε να είναι μικρότερες από τον κωδικό QR, ακόμη και για να διατηρηθεί το μοναδικό χρώμα και η κλίμακα.

Τετράγωνο φόντο (εάν απαιτείται): Στην περίπτωση μιας μη ορθογώνιας επωνυμίας, το μέγεθος του καμβά αλλάζει για να διαμορφώσει μια τετράγωνη κληρονομιά με λευκό χρώμα. Αυτό διασφαλίζει την ενσωμάτωση του χρυσού προτύπου χωρίς παραμόρφωση.

Τοποθέτηση στο κέντρο: Το έμβλημα με αλλαγή μεγέθους είναι κομψά τοποθετημένο στο κέντρο του κωδικού QR, διασφαλίζοντας ένα ισορροπημένο και οπτικά ελκυστικό αποτέλεσμα.

Βήμα 4: Εμφάνιση και λήψη

Μετά την εκτέλεση μιας επίσκεψης, το ChatGPT παρουσιάζει την τελική φωτογραφία κωδικού QR, μαζί με το προσαρμοσμένο λογότυπό σας. Αυτή η εικόνα εμφανίζεται στην οθόνη σας. Επιπλέον, παρέχεται ένας σύνδεσμος λήψης, ο οποίος σας επιτρέπει να αγοράσετε τον κωδικό QR για γρήγορη χρήση.

Πώς αυτοί οι κωδικοί QR θα βοηθήσουν την επωνυμία σας;

Ενσωματώστε αυτήν την προοδευτική τεχνική στη μέθοδο καθιέρωσης επωνυμίας σας και βεβαιωθείτε ότι οι κωδικοί QR σας επεξεργάζονται ξανά σε συναρπαστικές πύλες για την εικονική παρουσία της επωνυμίας σας. Το ChatGPT Code Interpreter απλοποιεί τη σύνθετη διαδικασία, παρέχοντάς σας τη δύναμη να αλληλεπιδράτε με το κοινό με εξατομικευμένους, επώνυμους κωδικούς QR.

Αυτά είναι μόνο μερικά καλύτερα παραδείγματα των διαφόρων μοναδικών ποικιλιών προσαρμοσμένων κωδικών QR που θα μπορούσατε να δημιουργήσετε με το ChatGPT Code Interpreter. Οι δυνατότητες είναι αμέτρητες!

Η δημιουργία προσαρμοσμένων κωδικών QR με το ChatGPT Code Interpreter είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος δημιουργίας κωδικών QR με περιεχόμενο κειμένου, διευθύνσεις URL και σύμβολα. Αυτό μπορεί να είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για εταιρείες και άτομα που θέλουν να δημιουργήσουν κωδικούς QR για διαφήμιση, επωνυμία ή άλλες λειτουργίες.

  • Είναι απλό στη χρήση. Ακόμα κι αν δεν έχετε καμία απόλαυση προγραμματισμού, μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένους κωδικούς QR με το ChatGPT Code Interpreter.
  • Είναι στιβαρό. Μπορείτε να δημιουργήσετε κωδικούς QR με περιεχόμενο κειμένου, διευθύνσεις URL και εμβλήματα. Μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε ένα λογότυπο στον κωδικό QR σας.
  • Είναι ευέλικτο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προσαρμοσμένους κωδικούς QR για πολλούς σκοπούς, συμπεριλαμβανομένης της διαφήμισης, της επωνυμίας και της έκδοσης εισιτηρίων.

Αυτή είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου, καθώς υπάρχουν πολλά περισσότερα που μπορείτε να κάνετε όσον αφορά το ψηφιακό μάρκετινγκ, όταν αξιοποιήσετε επίσης τις δυνατότητες των προσθηκών ChatGPT για SEO και Μάρκετινγκ.

Το Takeaway

Εάν αναζητάτε έναν γρήγορο και ομαλό τρόπο δημιουργίας προσαρμοσμένων κωδικών QR, το ChatGPT Code Interpreter είναι μια καταπληκτική επιλογή. Είναι εύκολο στην εφαρμογή, ισχυρό και ευέλικτο.

(Σημείωση: Η ιδέα και η έμπνευση προέρχονται από το @minchoi’s τιτίβισμα. Πίστωση και αναγνώριση σε @minchoi για την αρχική ιδέα💡.)

Στη συνέχεια, ισχυρά μηνύματα για να βελτιώσετε την εμπειρία σας στο ChatGPT!