Πώς να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT στο Apple Watch

Θέλετε να έχετε έναν προσωπικό βοηθό μαζί σας ανά πάσα στιγμή ενώ βρίσκεστε εν κινήσει;

Εάν είπατε ναι σε αυτό, δεν θα υπήρχε τίποτα καλύτερο από το να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT με το Apple Watch σας. Αυτή η σύντηξη είναι εξαιρετική γιατί συνδυάζετε ένα επαναστατικό εργαλείο AI με μια συσκευή που κάθεται ακριβώς στον καρπό σας, ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση ανά πάσα στιγμή χωρίς να βγάλετε το τηλέφωνο ή τον φορητό υπολογιστή σας.

Με το ChatGPT στον καρπό σας, μπορείτε να λαμβάνετε γρήγορα και εύκολα απαντήσεις στις ερωτήσεις σας, να ορίζετε υπενθυμίσεις και ακόμη και να δημιουργείτε δημιουργικές ιδέες.

Η διαδικασία χρήσης του ChatGPT με το Apple Watch είναι αρκετά απλή και δεν διαρκεί περισσότερο από λίγα λεπτά.

Αν ακούγεται ενδιαφέρον, ας πάμε κατευθείαν στο θέμα.

Πώς να κατεβάσετε το ChatGPT στο Apple Watch

Σε αντίθεση με το ChatGPT με το Siri στο iPhone, δεν χρειάζεται να κάνετε λήψη πρόσθετων συντομεύσεων. Αντίθετα, υπάρχει μια αποκλειστική εφαρμογή που έχει δημιουργηθεί μόνο για αυτόν τον σκοπό. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να το κατεβάσετε στο Apple Watch σας.

Μεταβείτε στο App Store από το iPhone ή το Apple Watch και αναζητήστε την εφαρμογή Petey (παλαιότερα γνωστή ως WatchGPT).

Είναι μια εφαρμογή επί πληρωμή, αλλά αυτό είναι το καλύτερο στοίχημά σας για να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT στο Apple Watch σας χωρίς να κάνετε τίποτα από το κουτί. Επίσης, είναι εφάπαξ αγορά, οπότε δεν χρειάζεται να τα πληρώνετε κάθε μήνα.

  7 εφαρμογές συγκοινωνίας για να ξέρετε πώς να φτάσετε από το Α στο Β

Μόλις αγοράσετε την εφαρμογή από το iPhone σας, θα εμφανιστεί αυτόματα στο Apple Watch σας.

Διαβάστε επίσης: Ισχυρά μηνύματα για να βελτιώσετε την εμπειρία σας στο ChatGPT

Πώς να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT στο Apple Watch

Το Petey είναι διαθέσιμο σε 14 διαφορετικές γλώσσες αυτή τη στιγμή και εφόσον διαθέτετε Apple Watch Series 4 ή νεότερο μοντέλο, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε απρόσκοπτα.

Σας επιτρέπει να κάνετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις στο ChatGPT χρησιμοποιώντας την εισαγωγή φωνής σε κείμενο. Μπορείτε να συνεχίσετε να αλληλεπιδράτε με το chatbot σε λειτουργία συνομιλίας για να επεκτείνετε τα ερωτήματά σας και να λαμβάνετε ακόμα καλύτερες απαντήσεις.

Εάν χρησιμοποιείτε μια πρόσοψη ρολογιού που έχει επιπλοκές, μπορείτε να αποκτήσετε γρήγορη πρόσβαση στο Petey όταν το προσθέτετε ως επιπλοκή. Αυτό θα απλοποιήσει πλήρως τη διαδικασία στο ρολόι σας.

Για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το Petey, ξεκινήστε ανοίγοντας την εφαρμογή στο Apple Watch σας. Θα σας υποδεχθεί η μασκότ Petey και θα έχετε την επιλογή να αρχίσετε να κάνετε ερωτήσεις. Μπορείτε είτε να γράψετε το ερώτημά σας σε κείμενο είτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή φωνητικής υπαγόρευσης για να χρησιμοποιήσετε τη φωνή σας.

Με την υποβολή μιας ερώτησης, η εφαρμογή θα σας δώσει αμέσως απαντήσεις σε αυτήν.

Επιπλέον, μπορείτε να μοιραστείτε τις απαντήσεις μέσω iMessage και Mail απευθείας από την εφαρμογή. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε ρυθμίσεις και προτιμήσεις, όπως το εικονίδιο της εφαρμογής και την ενεργοποίηση της ομιλίας.

Τι μπορείτε να κάνετε με το ChatGPT στο Apple Watch σας

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε όταν έχετε ChatGPT στο Apple Watch σας. Εδώ είναι μερικά μόνο από αυτά:

#1. Λάβετε απαντήσεις σε καθημερινές ερωτήσεις

Εάν έχετε ερωτήσεις ή αμφιβολίες στο μυαλό σας για τις οποίες θέλετε να λάβετε απαντήσεις, το ChatGPT είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να τις ρωτήσετε. Η πρόσβαση σε αυτό από το Apple Watch σας διευκολύνει μόνο να θέσετε ερωτήσεις σε αυτό ακόμα και όταν βρίσκεστε εν κινήσει.

  Θυμάστε το MiniDisc; Δείτε πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ακόμα το 2020

Μπορεί να χειριστεί κάθε είδους ερωτήσεις, εφόσον είναι κατάλληλο.

#2. Γράψτε Δοκίμια

Ως μοντέλο γλώσσας AI, το ChatGPT εκπαιδεύεται σε ένα μεγάλο σώμα κειμένου, επομένως μπορεί πολύ εύκολα να σας βοηθήσει να γράψετε υπέροχα δοκίμια.

Επειδή δεν είναι καλή ιδέα να το αφήσετε να γράψει ολόκληρο για εσάς, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να λάβετε συμβουλές γραφής, ειδικά όταν έχετε μπλοκ συγγραφέα.

Μπορείτε να του δώσετε ένα θέμα ή μια προτροπή και θα σας δώσει σχετικές πληροφορίες, ιδέες και πόρους για να ξεκινήσετε να γράφετε το δοκίμιό σας.

#3. Λύστε Μαθηματικές Εξισώσεις

Εάν δυσκολεύεστε να ολοκληρώσετε την εργασία σας στα μαθηματικά, μπορείτε απλά να εισαγάγετε την εξίσωση και θα επιστρέψει με τη λύση. Μπορείτε να περιμένετε να λάβετε οδηγίες βήμα προς βήμα και μια λεπτομερή εξήγηση της διαδικασίας λύσης.

Χάρη στους αλγόριθμους μηχανικής μάθησης, σας παρέχει μόνο ακριβείς απαντήσεις, ώστε να μπορείτε να βασιστείτε πλήρως σε αυτό.

#4. Λάβετε αστεία ανέκδοτα

Είναι γεγονός ότι το χιούμορ είναι υποκειμενικό, οπότε αυτό που ο ένας βρίσκει αστείο, ο άλλος μπορεί να μην είναι. Παρόλα αυτά, το ChatGPT καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να σας προσφέρει αστεία που είναι ξεκαρδιστικά και διασκεδαστικά.

Είτε θέλετε να στείλετε κάποια πνευματώδη απάντηση στο συναρπαστικό σας είτε θέλετε να εντυπωσιάσετε τους συμμαθητές σας, μπορείτε να πάρετε μερικές διασκεδαστικές ιδέες απευθείας από τον καρπό σας.

#5. Ορίστε υπενθυμίσεις

Παρόλο που δεν είναι μια αποκλειστική εφαρμογή υπενθύμισης, το ChatGPT μπορεί να σας βοηθήσει να ορίσετε υπενθυμίσεις και να διαχειριστείτε αποτελεσματικά τις εργασίες σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε μερικές λεπτομέρειες σχετικά με αυτό, όπως την ημερομηνία, τον σκοπό και την ώρα.

Για παράδειγμα, μπορείτε να πείτε στο chatbot κάτι σαν «Υπενθύμισέ μου να αγοράσω παντοπωλεία στις 10 π.μ. αύριο», οπότε θα το κάνει αμέσως.

#6. Δημιουργήστε ιδέες

Εάν χρειάζεστε δημιουργικές ιδέες ή έμπνευση, το ChatGPT μπορεί να σας βοηθήσει να τις δημιουργήσετε, ενώ έχετε κατά νου την καινοτομία.

  Πώς να αποκρύψετε μηνύματα αποδοχής cookies από ιστότοπους

Μπορείτε να ξεκινήσετε παρέχοντας μια προτροπή, όπως «Δώστε μου μερικές συναρπαστικές ιδέες πλοκής για το επόμενο μυθιστόρημά μου».

Το ChatGPT θα επιστρέψει με πολλές ιδέες σχετικές με τις ανάγκες σας, τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για το επόμενο έργο σας.

#7. Μετάφραση γλωσσών

Το ChatGPT μπορεί να είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στο Google Translate. Μπορεί να σας βοηθήσει να μεταφράσετε οποιοδήποτε είδος κειμένου σε οποιαδήποτε γλώσσα, όλα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Χρησιμοποιεί τις δυνατότητες επεξεργασίας φυσικής γλώσσας για να μεταφράσει το παρεχόμενο κείμενο στην επιθυμητή γλώσσα εξόδου και τα αποτελέσματα θα είναι πάντα εύκολα κατανοητά.

Επιπλέον, σας δίνει επίσης προτάσεις για φράσεις, εναλλακτικές μεταφράσεις και άλλες συμβουλές.

#8. Παίξε παιχνίδια

Αν και είναι αδύνατο να παίξετε παιχνίδια προηγμένης τεχνολογίας με εξωπραγματικά γραφικά στο ChatGPT (από τώρα), σας επιτρέπει να παίζετε παιχνίδια trivia για μια σειρά θεμάτων, όπως ιστορία, επιστήμη και ποπ κουλτούρα.

Επιπλέον, μπορείτε επίσης να παίξετε διασκεδαστικά παιχνίδια όπως Scramble, Hangman και Tic Tac Toe.

#9. Ρωτήστε την Travel Times

Εάν χρειάζεστε πληροφορίες σχετικά με τους χρόνους ταξιδιού ή τις διαδρομές, το ChatGPT μπορεί να σας βοηθήσει να λάβετε τις πληροφορίες με βάση την προτροπή που παρέχετε.

Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να εισαγάγετε κάτι όπως “Πόσο χρόνο χρειάζεται για να φτάσετε από το Λονδίνο στο Παρίσι με το τρένο;”.

Όχι μόνο θα σας παρέχει τους χρόνους ταξιδιού και τις καλύτερες διαδρομές, αλλά θα σας δώσει επίσης το κόστος και την ακριβή απόσταση, μεταξύ άλλων πρόσθετων πληροφοριών.

#10. Λάβετε εξατομικευμένες προτάσεις

Το ChatGPT είναι εξαιρετικό στο να συλλέγει τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις σας, επομένως η λήψη εξατομικευμένων προτάσεων είναι σαν μια βόλτα στο πάρκο για αυτό.

Μπορείτε να λάβετε συστάσεις για κυριολεκτικά οτιδήποτε. για παράδειγμα, μπορείτε να εισαγάγετε κάτι όπως “Προτείνετε μου ένα βιβλίο αυτοβελτίωσης που εστιάζει στην οικοδόμηση αυτοπεποίθησης” ή “Δώστε μου μια λίστα με εστιατόρια που σερβίρουν το καλύτερο σούσι στην πόλη μου”.

Κλείσιμο Σκέψεις

Το να έχετε έναν προσωπικό βοηθό τεχνητής νοημοσύνης όπως το ChatGPT στο Apple Watch μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμο εργαλείο για πρόσβαση απευθείας από τον καρπό σας. Παρέχει ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών και λειτουργιών που σας βοηθούν να παραμείνετε παραγωγικοί και να επιτύχετε περισσότερα ενώ κάνετε λιγότερα μέσα στο ίδιο χρονικό πλαίσιο.

Στη συνέχεια, μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το ChatGPT με τα Έγγραφα και τα Φύλλα Google.