Οι εταιρείες κυβερνοασφάλειας Semgrep και Coro συγκέντρωσαν 53 εκατομμύρια δολάρια και 80 εκατομμύρια δολάρια

Γειά σου! 🙋 Έχουμε τις παρακάτω ενημερώσεις για εσάς σήμερα! 📣

Η Semgrep συγκέντρωσε μια επένδυση 53 εκατομμυρίων δολαρίων για να αναπτύξει την πλατφόρμα ασφαλείας κώδικα

Η Semgrep είναι μια startup που εστιάζει στην ασφάλεια αφαιρώντας τα τρωτά σημεία κώδικα σε όλη τη διαδικασία ανάπτυξης προτού φτάσουν στην παραγωγή.

Πρόσφατα, η εταιρεία συγκέντρωσε 53 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση της Series C με επικεφαλής τη Lightspeed με τους Felicis, Redpoint και Sequoia. Η εταιρεία έχει συγκεντρώσει συνολικά 93 εκατομμύρια δολάρια μέχρι σήμερα.

Το Semgrep είναι μια μηχανή ταχείας και στατικής ανάλυσης για την εύρεση σφαλμάτων, τον εντοπισμό τρωτών σημείων εξάρτησης και την επιβολή προτύπων κώδικα σε όλη τη στοίβα, συμπεριλαμβανομένου του επιπέδου υποδομής, το οποίο περιλαμβάνει Terraform, Docker, Kubernetes, nginx, το περιβάλλον CI/CD, αλλαγές κώδικα κ.λπ. επί.

  22 Εργαλεία εργασίας από το σπίτι (WFH) για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις

Σύμφωνα με τον ιστότοπό της, η πλατφόρμα υιοθετείται από ορισμένους μεγάλους οργανισμούς όπως οι Gitlab, Slack, Dropbox, Shopify κ.λπ.

Επί του παρόντος, η βάση χρηστών της εταιρείας είναι περίπου 2 εκατομμύρια και τα προϊόντα που παράγουν έσοδα αυξήθηκαν 7,5 φορές πέρυσι, υποδεικνύοντας ότι οι προγραμματιστές και οι οργανισμοί υιοθετούν το Semgrep για να διατηρήσουν τη βάση κώδικα ασφαλή.

Η εταιρεία κυβερνοασφάλειας AI Coro συγκεντρώνει $80 εκατομμύρια για να φτάσει σε αποτίμηση $575 εκατομμύρια

Το Coro είναι μια πλατφόρμα κυβερνοασφάλειας βασισμένη σε τεχνητή νοημοσύνη για την επίλυση προκλήσεων στον κυβερνοχώρο που συγκέντρωσε 80 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση της σειράς C2 από την Energy Impact Partners, γνωστή για τις επενδύσεις στην πράσινη τεχνολογία. Η τρέχουσα αποτίμηση της Coro που ιδρύθηκε από το Ισραήλ ανέρχεται στα 575 εκατομμύρια δολάρια.

  PSA: Ακυρώστε τις δωρεάν δοκιμές αμέσως μετά την εγγραφή σας

Είναι μια τεχνολογία κυβερνοασφάλειας που βασίζεται σε σύννεφο που παρέχει ενοποιημένη προστασία από απειλές σε χρήστες, συσκευές, email, εφαρμογές cloud και δεδομένα, καθώς και ολοκληρωμένη άμυνα χωρίς επιπτώσεις στους πόρους πληροφορικής σας.

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη προστασία για κακόβουλο λογισμικό και ransomware, ηλεκτρονικό ψάρεμα, πειρατεία και έλεγχο πρόσβασης, απειλές Insider, απώλεια δεδομένων και διακυβέρνηση.

Το AI της Coro προβλέπει τον κίνδυνο και ανακαλύπτει αυτόματα και αντιμετωπίζει προβλήματα, εξοικονομώντας σας πολύτιμο χρόνο. Οι πιο γνωστοί κίνδυνοι και ευπάθειες στον κυβερνοχώρο εντοπίζονται άμεσα και αποκαθίστανται.

Ορισμένοι ηγέτες του κλάδου που σχετίζονται με την εταιρεία είναι οι Cisco, T-Mobile, Lenovo, Bitdefender, Techcrunch και πολλά άλλα. Η εταιρεία ξεκίνησε το 2015 και παράγει 300% επαναλαμβανόμενα έσοδα τα τελευταία τέσσερα χρόνια και οι πελάτες-στόχοι της είναι εταιρείες μεσαίας αγοράς.

  14 καλύτερες Slack εφαρμογές για αύξηση της παραγωγικότητας

Για περισσότερες ενημερώσεις, ανατρέξτε στην κατηγορία Τελευταία τεχνολογία.