Πώς να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT με τα Έγγραφα και τα Φύλλα Google

Η άφιξη του ChatGPT ήταν επαναστατική καθώς άνοιξε νέες δυνατότητες στον κόσμο της AI.

Το ChatGPT έχει φέρει τον αυτοματισμό στο επίπεδο του εδάφους και έχει διευκολύνει τους χρήστες να εκτελούν μια ποικιλία εργασιών.

Από τη δημιουργία ιδεών, τη διατύπωση κειμένου και τη σύνοψη έως τη μετάφραση κειμένου και τη σύνοψη περίπλοκων τύπων, το ChatGPT μπορεί να κάνει πολλά για να απλοποιήσει τις εργασίες σας που βασίζονται σε κείμενο σε διαφορετικούς τύπους εγγράφων και υπολογιστικών φύλλων.

Επομένως, εάν είστε κάποιος που ξοδεύει πολύ χρόνο εργαζόμενος στα Έγγραφα Google και σε άλλα υπολογιστικά φύλλα, μπορείτε να αξιοποιήσετε το ChatGPT και τη δύναμή του.

Αλλά πως?

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσω πώς να ενσωματώσετε και να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT με τα Έγγραφα και τα Φύλλα Google.

Ας αρχίσουμε!

Τι είναι το ChatGPT;

Αναπτύχθηκε από την OpenAI, το ChatGPT είναι ένα ισχυρό chatbot AI που σας βοηθά να δημιουργήσετε λεπτομερείς ανθρώπινες αποκρίσεις με τη μορφή κειμένων σε πολλούς τομείς της γνώσης. Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2022 και αναπτύχθηκε μέσω των οικογενειών μοντέλων μεγάλων γλωσσών GPT-4 και GPT-3.5 του OpenAI (LLM).

Ο όρος GPT στο ChatGPT αναφέρεται στο “Generative Pre-Training Transformer” και υποδεικνύει πώς το εργαλείο AI εκτελεί τη λειτουργία. Το ChatGPT είναι τελειοποιημένο χρησιμοποιώντας τεχνικές μηχανικής εκμάθησης, όπως η ενισχυτική μάθηση και η εποπτευόμενη μάθηση.

Είτε θέλετε να συντάξετε ένα email, να λύσετε ένα ερώτημα βάσης δεδομένων ή να αναπτύξετε κώδικα, αυτό το εργαλείο AI μπορεί να σας βοηθήσει με πολλά πράγματα. Λαμβάνει δεδομένα χρήστη ως είσοδο για να απαντήσει στις ερωτήσεις που τέθηκαν.

Επιπλέον, πολλά chatbot AI είναι παρόντα στην αγορά για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά αυτό που έκανε το ChatGPT επιτυχημένο είναι ότι βασίζεται στην ενίσχυση της μάθησης από την ανθρώπινη ανατροφοδότηση (RLHF).

Το μοντέλο RLHF κάνει το chatbot να σκέφτεται πιο ανθρώπινα από άλλα chatbot, επειδή βασίζεται σε μοντέλα εκπαιδευτών και ανταμοιβής ανθρώπων που τους κρατούν σε τυπικό πλαίσιο και για να έχουν μια συνομιλία πολύ πιο διαισθητικά.

Η μορφή ερώτησης-απάντησης αυτού του εργαλείου AI, με την ικανότητά του να παράγει απαντήσεις σε βάθος, το έχει κάνει ευρέως δημοφιλές στους χρήστες.

Επί του παρόντος, η χρήση του ChatGPT είναι σε συλλογή έρευνας και σχολίων και οι κατασκευαστές το έχουν κάνει εντελώς δωρεάν για γενικούς χρήστες. Ωστόσο, έχουν εισαγάγει επίσης ένα μοντέλο συνδρομής ChatGPT Plus, το οποίο θα επιτρέψει στους χρήστες μια απρόσκοπτη εμπειρία χρήστη χωρίς καμία καθυστέρηση.

Οφέλη από τη χρήση του ChatGPT με τα Έγγραφα Google

Όλο και περισσότεροι χρήστες σήμερα χρησιμοποιούν το ChatGPT ενώ εργάζονται ενσωματώνοντάς το με τα Έγγραφα και τα Φύλλα Google. Αυτό ανοίγει έναν νέο ορίζοντα δυνατοτήτων, προσφέροντας πολλά οφέλη σε χρήσεις όπως:

Καλύτερη συγγραφική εμπειρία

Μόλις ενσωματώσετε το ChatGPT με τα Έγγραφα και τα Φύλλα Google, δεν υπάρχει διακοπή. Το εργαλείο AI έχει συμβάλει καθοριστικά στη βελτίωση των δεξιοτήτων γραφής, επειδή θα κάνει συνεχώς προτάσεις που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τη γραμματική, την επιλογή λέξεων και τη φρασεολογία.

Το πιο σημαντικό, θα συγκεντρώσει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες σε ένα μέρος. εξασφαλίζοντας έτσι μια καλύτερη εμπειρία γραφής από ποτέ.

Βελτιωμένη συνέπεια

Όπως πολλοί από εμάς, πρέπει να έχετε αντιμετωπίσει ασυνέπεια κατά την εργασία στα Έγγραφα Google. Αλλά μόλις αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τις προτάσεις που κάνει το ChatGPT, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η συνοχή σας θα βελτιωθεί με μεγάλο περιθώριο.

Είτε πρόκειται για τόνο γραφής είτε για στυλ, όλα θα παραμείνουν σταθερά. Έτσι, διευκολύνει την ανάγνωση και την κατανόηση των κειμένων σας σε Έγγραφα και Φύλλα.

  Διορθώστε το σφάλμα Boot Camp Assistant Not Enough Space

Εντυπωσιακή Ακρίβεια

Ένας άλλος κύριος λόγος που πολλοί χρήστες προτιμούν να εργάζονται στα Έγγραφα Google με το ChatGPT είναι λόγω των εξαιρετικά ακριβών απαντήσεών του. Όταν ενσωματώνετε αυτό το ισχυρό εργαλείο AI, δημιουργεί σχετικές και ακριβείς απαντήσεις που σας βοηθούν να δημιουργήσετε καλά ερευνημένα, τεκμηριωμένα κείμενα στο Έγγραφο.

Μόλις ολοκληρώσετε την εργασία σε ένα έγγραφο, δεν θα χρειάζεται πλέον να το επεξεργάζεστε χειροκίνητα, καθώς δύσκολα θα υπάρχουν σφάλματα. Είναι σημαντικό ότι παρέχει επίσης προτάσεις σχετικά με λέξεις-κλειδιά που βελτιώνουν την ακρίβεια και την ποιότητα του κειμένου.

Κερδίζει χρόνο

Το ChatGPT είναι γνωστό ότι μειώνει τον χρόνο εργασίας σας στα Έγγραφα και τα Φύλλα. Δεδομένου ότι παρέχει συνεχώς προτάσεις, ιδέες περιεχομένου και απαιτήσεις τόνωσης, μπορείτε να ολοκληρώσετε γρήγορα την εργασία σας χωρίς να χρειάζεται να αφιερώσετε πολύ χρόνο σε μη αυτόματη, μακροχρόνια έρευνα.

Επιπλέον, η διόρθωση των γραμματικών σας σφαλμάτων και η διατήρηση του τόνου γραφής θα εξοικονομήσει επίσης τον χρόνο που ίσως ξοδέψατε για τη διόρθωση.

Λήψη νέων ιδεών

Με το ChatGPT να σας βοηθά στα Έγγραφα Google, μπορείτε να βρείτε νέες ιδέες και υποθέματα ενώ εργάζεστε σε ένα συγκεκριμένο θέμα. Δεν θα χρειαστεί να περιηγηθείτε σε πολλούς ιστότοπους και φόρουμ για να πάρετε δημιουργικές ιδέες, καθώς το εργαλείο AI θα σας βοηθήσει σε αυτό το κομμάτι.

Επιπλέον, ενώ βρίσκεστε στη μέση ενός θέματος, το εργαλείο AI θα κάνει πολλά υποθέματα και προτάσεις πληροφοριών που θα βελτιώσουν την ποιότητα του κειμένου.

Βοηθά το Counter Writer’s Block

Πρέπει να αντιμετώπισες μια κατάσταση όπου έμεινες κενός και δεν είχες ιδέα πώς να προχωρήσεις στη δουλειά σου. Ονομάζεται μπλοκ του συγγραφέα και είναι ένα κοινό ζήτημα που αντιμετωπίζουν πολλοί συγγραφείς.

Ωστόσο, το ChatGPT διασφαλίζει ότι δεν θα χρειαστεί ποτέ να αντιμετωπίσετε αυτό το ζήτημα και παρέχει συνεχώς προτάσεις. Έτσι, όταν ενσωματώνετε το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης στα Έγγραφά σας Google, είναι πιθανό να βιώσετε μια τεράστια αύξηση στην παραγωγικότητα.

Αποδοτική

Σε αντίθεση με άλλα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης που χρησιμοποιούνται συχνά σε συνδυασμό με τα Έγγραφα Google, το ChatGPT έχει αποδειχθεί πολύ πιο οικονομικό. Αυτό το εργαλείο AI είναι εντελώς δωρεάν για ενσωμάτωση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε. Αν και το OpenAI έχει εισαγάγει ένα μοντέλο συνδρομής για το προηγμένο εργαλείο του, μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε το βασικό δωρεάν για απεριόριστους χρόνους.

Ελάχιστες Απαιτήσεις για Ενσωμάτωση

Η ενσωμάτωση και η χρήση του ChatGPT με τα Έγγραφα και τα Φύλλα Google μπορεί να φαίνεται περίπλοκη, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι. Ωστόσο, για να κάνετε μια απρόσκοπτη ενσωμάτωση, πρέπει να διατηρήσετε αυτές τις απαιτήσεις:

  • Λογαριασμός ChatGPT: Για να ενσωματώσετε το ChatGPT με τα Έγγραφα Google, θα χρειαστείτε έναν λογαριασμό στην πλατφόρμα AI. Το ChatGPT είναι εντελώς δωρεάν, ώστε να μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό μέσω οποιουδήποτε λογαριασμού email ή Facebook. Ωστόσο, για μια απρόσκοπτη εμπειρία, μπορείτε να επιλέξετε το πρόγραμμα συνδρομής, το οποίο έχει ελάχιστη χρέωση.
  • Λογαριασμός OpenAPI: Θα χρειαστείτε επίσης έναν λογαριασμό OpenAPI για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το API των Εγγράφων Google για τη διαδικασία ενσωμάτωσης. Όταν δημιουργείτε τον λογαριασμό, θα λάβετε τα απαραίτητα API και επίσης άδεια για τη δημιουργία ενός έργου.
  • Κλειδί API: Μια άλλη κύρια απαίτηση για αυτήν τη διαδικασία είναι το κλειδί API και μπορείτε εύκολα να τα δημιουργήσετε από την πλατφόρμα OpenAPI. Το κλειδί API μπορεί να δημιουργηθεί εύκολα σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας και απλά πρέπει να επιλέξετε τη σωστή επιλογή.
  • Βιβλιοθήκη πελάτη API: Πρέπει επίσης να εγκαταστήσετε μια βιβλιοθήκη προγράμματος-πελάτη API που θα σας βοηθήσει να ενσωματώσετε το ChatGPT με τα έγγραφα Google.
  • Λογαριασμός Εγγράφων Google: Για προφανείς λόγους, πρέπει να έχετε πρόσβαση στα Έγγραφα Google μέσω του λογαριασμού σας Google. Κατά την ενσωμάτωση του ChatGPT, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το υπάρχον έγγραφο ή να δημιουργήσετε ένα νέο.
  Η διακυβέρνηση AI επεξηγείται σε 5 λεπτά ή λιγότερο

Βήματα για την ενσωμάτωση του ChatGPT με τα Έγγραφα Google

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να ενσωματώσετε το ChatGPT με τα Έγγραφα Google:

  • Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε για να ξεκινήσετε τη διαδικασία είναι να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο ChatGPT επισκεπτόμενοι τον ιστότοπό του. Το ChatGPT ολοκληρώθηκε και μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας Google.
  • Τώρα, η επόμενη εργασία σας είναι να κατευθυνθείτε στην ενότητα “Λογαριασμός” στο ChatGPT και να αναζητήσετε την επιλογή “Προβολή κλειδιού API” που βρίσκεται κάτω από αυτήν. Εκεί πρέπει να δημιουργήσετε ένα κατάλληλο κλειδί API που θα χρειαστείτε για ενσωμάτωση. Λάβετε το κλειδί API απευθείας από εδώ.

  • Όταν δημιουργείτε το κλειδί API, θα πρέπει να το αντιγράψετε, καθώς θα εμφανίζεται μόνο μία φορά. Διατηρήστε το κλειδί API αποθηκευμένο στο πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα το χάσετε.
  • Τώρα, πρέπει να ανοίξετε το Έγγραφο Google και να βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στον αντίστοιχο λογαριασμό σας Google.
  • Μόλις το ανοίξετε, κάντε κλικ στην καρτέλα “Επέκταση”, η οποία βρίσκεται δίπλα στο “Εργαλείο”. Από εκεί, θα πρέπει να κάνετε κλικ στην καρτέλα “Σενάριο εφαρμογής” και ένα κενό αρχείο θα ανοίξει αυτόματα.

  • Εδώ, θα δημιουργήσετε έναν κώδικα σεναρίου εφαρμογής και αυτοί οι κωδικοί είναι εύκολα διαθέσιμοι σε διάφορους φημισμένους ιστότοπους. Πριν επικολλήσετε τον κώδικα σεναρίου εφαρμογής, πρέπει να διαγράψετε όλο το υπάρχον κείμενο και τους κωδικούς που είναι γραμμένοι στο πρόγραμμα επεξεργασίας κώδικα σεναρίου της εφαρμογής. Συνήθως θα βρείτε τον κωδικό “function myFunction ()” γραμμένο εκεί και απλά πρέπει να τον διαγράψετε.
  • Τώρα, πρέπει να αναπτύξετε το σενάριο εφαρμογής και θα βρίσκεται κάτω από τη σελίδα ανάπτυξης. Μπορείτε να συμπληρώσετε όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες της εφαρμογής Ιστού που εκτελέστηκε και την περιγραφή πριν πατήσετε το κουμπί ανάπτυξης.

  • Σε αυτό το βήμα, θα πρέπει να αντικαταστήσετε το παλιό κλειδί API (που αναφέρεται ως ‘xxxxxxxxx’ στην παραπάνω εικόνα) με το νέο κλειδί API που δημιουργήσατε στον ιστότοπο του ChatGPT. Απλά πρέπει να το αντιγράψετε από το πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου όπου το αποθηκεύσατε. Ωστόσο, εάν χρησιμοποιείτε αυτήν τη μέθοδο, τότε δεν συνιστάται η κοινή χρήση των Εγγράφων Google σας με άλλους, καθώς θα πρέπει επίσης να μοιραστείτε το κλειδί API σας.
  • Αφού αντικαταστήσετε το παλιό με ένα νέο κλειδί API, πρέπει να το αποθηκεύσετε. Όταν το κάνετε, θα ζητήσει άδεια και πρέπει απλώς να επιβεβαιώσετε την άδεια.
  • Τώρα τα Έγγραφά σας Google είναι έτοιμα με το ChatGPT και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ενώ γράφετε οποιαδήποτε πρόταση. Θα δημιουργήσει αυτόματα τα κείμενα και τις προτάσεις ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την ενσωμάτωση ChatGPT με τα Έγγραφα Google

Μόλις ενσωματώσετε το ChatGPT με τα Έγγραφα Google χρησιμοποιώντας το API από το OpenAI, η εργασία σας γίνεται πιο προσιτή όσον αφορά τη χρήση.

Ακολουθούν τα βήματα που θα σας καθοδηγήσουν σχετικά με τον τρόπο χρήσης της ενοποίησης

  • Επιλέξτε ή επισημάνετε το κείμενο ή την πρόταση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε ως είσοδο στο ChatGPT.
  • Αφού το επιλέξετε, θα πρέπει να κάνετε κλικ στην επιλογή ChatGPT που βρίσκεται στην επάνω γραμμή μενού.
  • Θα εμφανιστεί ένα αναπτυσσόμενο μενού και εκεί θα δείτε την επιλογή δημιουργίας ιδεών, σύνταξης ιστολογίων και δημιουργίας εικόνων. Απλά πρέπει να επιλέξετε αυτό που χρειάζεστε.
  • Το σενάριο θα εκτελεστεί αυτόματα και θα δημιουργήσει την απάντηση στα Έγγραφα Google ή σε ένα φύλλο. Ωστόσο, εάν δεν σας αρέσει η απόκριση, μπορείτε να την αναδημιουργήσετε για καλύτερη απόδοση.

Ένας άλλος τρόπος χρήσης του ChatGPT είναι χρησιμοποιώντας τη μέθοδο πρόσθετου. Τα βήματα για να το κάνετε είναι:

  • Μεταβείτε στην επιλογή πρόσθετου στα Έγγραφα Google και κάντε κλικ στο ChatGPT.
  • Μόλις επιλέξετε ChatGPT, θα εμφανιστεί μια πλαϊνή γραμμή και εκεί πρέπει να βάλετε το ερώτημά σας.
  • Υποβάλετε το ερώτημά σας στην πλαϊνή γραμμή και κάντε κλικ στο κουμπί “ρωτήστε”. Θα χρειαστούν μερικά δευτερόλεπτα για να δημιουργηθεί η απάντηση με βάση το ερώτημά σας.
  • Απλώς αντιγράψτε και επικολλήστε την έξοδο στο Έγγραφο Google. Αυτό είναι.
  6 καλύτερα εργαλεία βελτιστοποίησης WAN που έχουμε θέσει σε δοκιμή το 2020

Μερικά Εργαλεία Εξωτερικής Ενσωμάτωσης

Ακολουθεί η λίστα ορισμένων εξωτερικών εργαλείων που μπορούν να σας βοηθήσουν να ενσωματώσετε το ChatGPT με τα Έγγραφα και τα Φύλλα Google, εάν δεν θέλετε να το κάνετε με μη αυτόματο τρόπο:

#1. GPT για εργασία

Το GPT for Work είναι ένα από τα πιο δημοφιλή που σας βοηθά να ενσωματώσετε το ChatGPT με τα Έγγραφα και τα Φύλλα Google και υποστηρίζει όλα τα μοντέλα του ChatGPT.

Από τη δημιουργία μιας περιγραφής, την περιγραφή, τη σύνοψη σημειώσεων και την αναδιατύπωση μιας πρότασης έως την προσθήκη ετικετών και ετικετών σε φύλλα, μπορείτε να εκτελέσετε μια σειρά εργασιών. Είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό εργαλείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν εγκαθιστώντας απλώς το πρόσθετο.

#2. Χώρος εργασίας GPT

Το GPT Workspace είναι ένα άλλο ισχυρό εργαλείο που σας βοηθά να απελευθερώσετε την παραγωγικότητά σας όταν ενσωματώνετε το ChatGPT με τα Έγγραφα και τα Φύλλα Google. Όπως και άλλοι, μπορείτε να εγκαταστήσετε αυτό το πρόσθετο δωρεάν στο Έγγραφο και τα Φύλλα σας, αλλά για απεριόριστη χρήση, θα πρέπει να πληρώσετε το τέλος συνδρομής.

Αυτό το εργαλείο μπορεί επίσης να εκτελέσει μια σειρά εργασιών που περιλαμβάνουν τη δημιουργία τίτλων, τον καθαρισμό πινάκων, την αναδιατύπωση και την επέκταση παραγράφων και την τοποθέτηση ιδεών. Με αυτό το εργαλείο, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα περίγραμμα για ένα μικρό θέμα και επίσης να ταξινομήσετε και να εξαγάγετε δεδομένα.

#3. SheetGPT

Το SheetGPT λειτουργεί ως αποκλειστικό εργαλείο που σας βοηθά να αξιοποιήσετε τη δύναμη του ChatGPT ενώ εργάζεστε στα Φύλλα Google. Καθιστά τη διαδικασία ενσωμάτωσης του ChatGPT σε φύλλα μια απλή εργασία, καθώς πρέπει απλώς να εγκαταστήσετε το πρόσθετο.

Ένα υπέροχο πράγμα σχετικά με αυτό το εργαλείο είναι ότι δεν θα χρειαστείτε κανένα κλειδί API για τη διαδικασία ενσωμάτωσης και είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση του. Από την εξαγωγή δεδομένων, την ανάλυση των σχολίων των χρηστών και τη μετάφραση κειμένου έως την αυτοματοποίηση εργασιών και τη δημιουργία μικρών κειμένων, το SheetGPT σάς βοηθά με πολλές λειτουργίες.

Ωστόσο, δεν είναι εντελώς δωρεάν και συνοδεύεται από τρία προγράμματα συνδρομής – Starter 1, Individual 1 και Professional 1. Το βασικό πρόγραμμα ξεκινά από 9 $/μήνα.

#4. Docsium

Όταν θέλετε να αυτοματοποιήσετε τον χώρο εργασίας σας στα Έγγραφα ή τα Φύλλα Google, το Docsium είναι ένα από εκείνα τα εργαλεία που μπορούν να σας βοηθήσουν να το πετύχετε. Το Docsium χρησιμεύει ως πρόσθετο στα Έγγραφα και τα Φύλλα Google σας και μπορείτε να το δοκιμάσετε δωρεάν με τη δωρεάν πίστωση που προσφέρει το εργαλείο.

Αυτό το εργαλείο προσφέρει όλες τις βασικές και αποκλειστικές δυνατότητες που προσφέρονται από άλλα εργαλεία που βοηθούν στην ενσωμάτωση του ChatGPT. Ωστόσο, αυτό που το ξεχωρίζει είναι η ικανότητά του να δημιουργεί σημειώσεις συσκέψεων από σημεία κουκκίδων στα έγγραφα και να βρίσκει νέα δεδομένα σε φύλλα για να μεγιστοποιήσει την παραγωγικότητά σας.

#5. Flowshot.ai

Όταν πρόκειται για την αυτοματοποίηση του φύλλου σας Google, ένα εργαλείο που έρχεται ως σύσταση είναι το Flowshot.ai. Μόλις εγκαταστήσετε αυτό το εργαλείο στα Φύλλα Google σας, μπορεί να αυτοματοποιήσει όλες τις εργασίες σας και να σας βοηθήσει να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας. Χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο, μπορείτε να εισαγάγετε τύπους τεχνητής νοημοσύνης με ένα κλικ και να χρησιμοποιήσετε χαρακτηριστικά όπως ονομασμένα εύρη και απόλυτες αναφορές.

Αυτό το εργαλείο σάς επιτρέπει να εκπαιδεύσετε ένα προσαρμοσμένο μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης και να το χρησιμοποιήσετε στο φύλλο σας για να ολοκληρώσετε την κουραστική εργασία σας γρήγορα. Για κύρια χρήση, είναι εντελώς δωρεάν, με απεριόριστη χρήση όλων των τύπων AI, αλλά είναι περιορισμένη στη χρήση χαρακτήρων. Ωστόσο, εάν επιλέξετε το Flowshot Pro, θα έχετε καλύτερο όριο χαρακτήρων.

συμπέρασμα

Το ChatGPT, αν και νέο, δημιουργεί τεράστιο buzz σε όλο τον κόσμο. Όταν αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε στα Έγγραφα και τα Φύλλα Google, θα ενθουσιαστείτε με το πώς βελτιώνει την παραγωγικότητα και την ποιότητα της εργασίας σας.

Η διαδικασία ενσωμάτωσης του ChatGPT στο Έγγραφο ή το Φύλλο Google είναι αρκετά απλή εάν ακολουθήσετε την παραπάνω διαδικασία. Αλλά αν δεν θέλετε να το κάνετε χειροκίνητα, υπάρχουν πολλά εργαλεία που αναφέρονται παραπάνω που μπορούν να σας βοηθήσουν να ενσωματώσετε εύκολα το ChatGPT με Έγγραφα και Φύλλα, ώστε να μπορείτε να αξιοποιήσετε τη συνδυασμένη ισχύ τους.

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε ορισμένες επεκτάσεις του Chrome και ισχυρά μηνύματα προτροπής για να απολαύσετε την καλύτερη εμπειρία ChatGPT.