Κορυφαίοι 10 κατασκευαστές βίντεο προσκλήσεων για τη δημιουργία της τέλειας πρώτης εντύπωσης

Αν ψάχνετε για έναν τρόπο να εμπλουτίσετε τις προσκλήσεις σας, τότε η παραδοσιακή πρόσκληση κειμένου για μια εντυπωσιακή πρόσκληση βίντεο είναι ο καλύτερος τρόπος.

Οι πρώτες εντυπώσεις έχουν αντίκτυπο, ειδικά όταν πρόκειται για κάθε είδους πρόσκληση, είτε πρόκειται για γάμο, πάρτι γενεθλίων ή για οποιαδήποτε άλλη ειδική εκδήλωση. Η πρόσκληση δίνει τον τόνο στην εκδήλωσή σας και τελικά κάνει μια μόνιμη εντύπωση στους καλεσμένους σας.

Τον τελευταίο καιρό, η δημοτικότητα των προσκλήσεων βίντεο έχει αυξηθεί και για πολλούς σωστούς λόγους. Αυτή η μορφή πρόσκλησης βοηθά να τραβήξει την προσοχή και τη φαντασία των καλεσμένων αμέσως και δημιουργεί τον απαιτούμενο ενθουσιασμό για την εκδήλωση.

Και γι’ αυτό θα εξετάσουμε τους καλύτερους κατασκευαστές βίντεο προσκλήσεων σε αυτήν την ανάρτηση για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε εύκολα αξέχαστες προσκλήσεις.

Τι είναι το Invitation Video Maker;

Όπως υποδηλώνει το όνομα, οι δημιουργοί βίντεο προσκλήσεων σάς επιτρέπουν να δημιουργείτε προσκλήσεις με όμορφες όψεις για να στέλνετε τους καλεσμένους σας αντί για προσκλήσεις που βασίζονται σε απλό κείμενο. Αυτά τα εργαλεία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία προσκλήσεων βίντεο για διάφορες εκδηλώσεις, όπως:

  • Γάμοι 💍
  • Πάρτυ γενεθλίων 🎂
  • Baby Showers 👶
  • Επιχειρηματικά Συνέδρια 👥
  • Επετειακά Πάρτυ 🎉
  • Φεστιβάλ συγκεντρώσεις 🎄
  • Αποφοίτηση 🎓

Μπορείτε να επιλέξετε από διάφορα προσαρμόσιμα πρότυπα και στοιχεία σχεδίασης για να ξεκινήσετε τη δημιουργία της πρόσκλησής σας βίντεο αμέσως. Μιλήστε για την ανακοίνωση εκδηλώσεων με στυλ!

Σκέφτεστε να διοργανώσετε ένα πάρτι; Ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις εφαρμογές προγραμματισμού πάρτι για να ρίξετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Οφέλη από τη χρήση του Invitation Video Makers

Για ένα εργαλείο σαν αυτό, αναμένεται να έχει πολλά οφέλη. Είμαι βέβαιος ότι γνωρίζετε ήδη μερικά από αυτά επειδή είναι προφανή, αλλά εδώ είναι μερικά από τα πιο σημαντικά.

#1. Κάντε μια εξαιρετική πρώτη εντύπωση

Το έχω θίξει στο παρελθόν, αλλά αξίζει να πω ξανά ότι το να είσαι λίγο «εκτός» και μοναδικός στην προσέγγισή σου μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις μια εξαιρετική πρώτη εντύπωση. Σε αυτήν την περίπτωση, πρόκειται για πρόσκληση βίντεο.

Μια πρόσκληση βίντεο ξεχωρίζει ανάμεσα στις παραδοσιακές προσκλήσεις που είναι απλές και βαρετές.

#2. Βεβαιωθείτε ότι θα εμφανιστούν περισσότεροι επισκέπτες

Έχετε φιλοξενήσει ποτέ μια εκδήλωση και έχετε καλέσει πολλούς ανθρώπους, αλλά μόνο λίγοι από αυτούς εμφανίστηκαν; Αυτό δεν είναι για να είστε 100% σίγουροι ότι η πρόσκλησή σας ήταν κακή ή βαρετή, αλλά hey, υπάρχει μια πιθανότητα, σωστά;

  12 λύσεις εικονικού γραφείου που θα χρησιμοποιήσετε για την επιχείρησή σας

Ως άνθρωποι, αγαπάμε τα ελκυστικά πράγματα και μια πρόσκληση βίντεο ανήκει σε αυτήν την κατηγορία.

#3. Δημιουργήστε αναμνήσεις που διαρκούν μια ζωή

Είναι λογικό να προσπαθήσετε να κάνετε τα πάντα να φαίνονται υπέροχα όταν πρόκειται για την ιδιαίτερη ημέρα σας, όπως ο γάμος σας. Όταν περνάει ο χρόνος, μπορεί να κοιτάξετε πίσω και να θυμηθείτε όλα τα πράγματα που κάνατε για να το κάνετε ευχάριστο και αξέχαστο.

Μια πρόσκληση βίντεο μπορεί να προστεθεί σε αυτήν, βοηθώντας σας να δημιουργήσετε αναμνήσεις που θα σας μείνουν για το υπόλοιπο της ζωής σας.

Τώρα που γνωρίζουμε λίγα πράγματα για αυτά τα εργαλεία, ας μεταβούμε στη λίστα και ας μάθουμε ποιο θα σας ταιριάζει.

Steve AI

Δημιουργήστε εξατομικευμένες προσκλήσεις βίντεο για διάφορες εκδηλώσεις χρησιμοποιώντας το Steve AI. Η πλατφόρμα του προσφέρει μια σειρά από πρότυπα που μπορείτε να προσαρμόσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας προσθέτοντας το δικό σας κείμενο, φωτογραφίες, μουσική και πολλά άλλα.

Είναι απίστευτα εύκολο στη χρήση, ακόμη και για άτομα με ελάχιστες έως καθόλου αισθητικές γνώσεις. Το μόνο που κάνετε είναι να διαλέξετε ένα πρότυπο, να δημιουργήσετε ένα σενάριο με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης τους, να κάνετε επεξεργασίες όπου χρειάζεται και τελειώσατε.

Οι προσκλήσεις βίντεο έχουν σχεδιαστεί για να είναι οπτικά ελκυστικές και ελκυστικές, διευκολύνοντας τους χρήστες να τραβήξουν την προσοχή των καλεσμένων τους και να κάνουν μια μόνιμη εντύπωση και να την προσαρμόσουν προσθέτοντας τη δική τους γεύση.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πάνω από 1.000 κινούμενους χαρακτήρες, εκφράσεις και ενέργειες. Η γκάμα δυνατοτήτων που παρέχει αυτό το εργαλείο το καθιστά εξαιρετική επιλογή για ιδιώτες και επιχειρήσεις.

FlexClip

Από τις πολλές επιλογές δημιουργίας βίντεο που παρέχει το FlexClip, οι προσκλήσεις είναι μία από αυτές και τυχαίνει να είναι το πιο δημοφιλές εργαλείο τους.

Μπορείτε να δημιουργήσετε ελκυστικές προσκλήσεις βίντεο με αυτό για πολλές περιπτώσεις και είναι εξαιρετικά απλό στη χρήση ανεξάρτητα από την εμπειρία σας με την επεξεργασία βίντεο.

Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα πολλά έτοιμα πρότυπα που έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν σε συγκεκριμένα θέματα και στυλ και να αρχίσετε να δημιουργείτε το αριστούργημα σας. Τα πρότυπα μπορούν να προσαρμοστούν αρκετά ώστε να τα κάνετε εντελώς δικά σας προσθέτοντας κείμενο, εικόνες και άλλα στοιχεία.

Επιπλέον, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη βιβλιοθήκη μουσικής τους και να εκτελέσετε διάφορες ενέργειες επεξεργασίας, όπως περικοπή, περικοπή, προσαρμογή του χρώματος και αλλαγή ολόκληρης της εμφάνισης.

Μόλις ολοκληρώσετε τη δημιουργία του βίντεο, μπορείτε να το κατεβάσετε σε διάφορες μορφές ή να το μοιραστείτε απευθείας στις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων που προτιμάτε.

Το FlexClip εμπιστεύεται εταιρείες όπως η Microsoft, η Google και το Dropbox.

InVideo

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πολλά πρότυπα στη διεπαφή του InVideo που περιέχει προκατασκευασμένα γραφικά, πλαίσια κειμένου, μουσική και άλλα. Μπορείτε να τα επεξεργαστείτε, να τα αλλάξετε και να τα αντικαταστήσετε σύμφωνα με τις δικές σας απαιτήσεις και να ολοκληρώσετε με μια όμορφη πρόσκληση για να στείλετε στους καλεσμένους σας.

  Τρόπος ελέγχου ταυτότητας και εξουσιοδότησης χρήστη χρησιμοποιώντας JWT στο NodeJS

Όλα τα πρότυπα έχουν σχεδιαστεί από επαγγελματίες για να διασφαλίσουν ότι το βίντεό σας φαίνεται κομψό και κομψό από την πρώτη στιγμή.

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της χρήσης αυτού του εργαλείου είναι ότι έχετε μεγάλη ευελιξία για να ενσωματώσετε τις προτιμήσεις σας στην πρόσκλησή σας. Παρέχει πολλά εργαλεία σχεδίασης για την αλλαγή γραμματοσειρών, χρωμάτων και διατάξεων.

Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε μεταβάσεις και να επιλέξετε από διάφορα συναρπαστικά κινούμενα σχέδια για να το εμπλουτίσετε περισσότερο.

Animaker

Απολαύστε μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή για να δημιουργήσετε τις προσκλήσεις βίντεο στο Animaker. Είναι ένα δημοφιλές εργαλείο που αγαπούν και εμπιστεύονται πολλοί χρήστες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων εταιρειών όπως η Amazon και η HP.

Για να μην αναφέρουμε, αυτό το εργαλείο έχει κερδίσει διάφορα βραβεία όλα αυτά τα χρόνια και πιστεύω ότι ένας από τους λόγους είναι ο τεράστιος όγκος των δυνατοτήτων του. Έχετε πολλά πρότυπα για να διαλέξετε, περισσότερα από 100 εκατομμύρια στοιχεία, 100+ μουσικά κομμάτια και πολλά άλλα.

Υπάρχει επίσης ένα πολύ δροσερό πρόγραμμα δημιουργίας χαρακτήρων που θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε χαρακτήρες σε μια μικρή απόσταση. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό όταν θέλετε να συμπεριλάβετε μια έκδοση κινουμένων σχεδίων του εαυτού σας στην πρόσκληση.

VEED.IO

Μπορείτε να δημιουργήσετε δυναμικά βίντεο προσκλήσεων που θα φαίνονται εντυπωσιακά σε όλες τις ψηφιακές συσκευές, όλα με τη βοήθεια του VEED.IO. Είναι πολύ εύκολο να ξεκινήσετε και χρειάζονται μόνο μερικά κλικ.

Απλώς ανεβάστε φωτογραφίες και μουσική φόντου πριν χρησιμοποιήσετε πολλά στοιχεία, όπως μεταβάσεις, εφέ και στυλ κειμένου.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε από μια δέσμη προτύπων εάν δεν θέλετε να ξεκινήσετε από την αρχή. Επίσης, σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε μια συσκευή εγγραφής webcam αν θέλετε να ηχογραφήσετε τα κλιπ σας με αυτόν τον τρόπο.

Η εξαγωγή του τελικού βίντεο είναι απλή και έχετε μια δέσμη διαφορετικών μορφών για να διαλέξετε.

Προώθηση

Το Promo σάς παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ένα βίντεο πρόσκλησης που θα ξεχωρίζει. Έχει μια απλή διεπαφή, αλλά είναι γεμάτη με μερικές από τις καλύτερες δυνατότητες εκεί έξω.

Εδώ είναι μερικά από τα κύρια σημεία του Promo:

  • 110+ εκατομμύρια βιβλιοθήκη φωτογραφιών και βίντεο
  • Επιλογές κειμένου με στυλ
  • Προσαρμόσιμο πρότυπο χωρισμένο ανά περιπτώσεις
  • Κομμάτια ήχου χωρίς δικαιώματα για χρήση στο βίντεο της πρόσκλησής σας
  • 100 γραμματοσειρές και χρωματικές παλέτες

Μόλις ολοκληρώσετε τη δημιουργία του βίντεό σας, μπορείτε να το μοιραστείτε άμεσα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να το κατεβάσετε στο σύστημά σας με τη μορφή της επιλογής σας.

  Πώς να δημιουργήσετε NFT δωρεάν χωρίς χρέωση αερίου

Το εργαλείο είναι εντελώς διαδικτυακό και μπορείτε να το δοκιμάσετε δωρεάν.

Renderforest

Χρησιμοποιείται από εταιρείες όπως το BBC και η Sony Music, το Renderforest είναι ένας δωρεάν κατασκευαστής βίντεο με πρόσκληση που έχει ελάχιστη έως καθόλου καμπύλη εκμάθησης. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια αξέχαστη πρόσκληση μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, όλα χάρη στα πολλά διαθέσιμα πρότυπα.

Επιτρέπεται να τα επεξεργαστείτε και να τα εξατομικεύσετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας προσθέτοντας διαφορετικά χρώματα, γραμματοσειρές, εικόνες και άλλα.

Αυτό το εργαλείο υποστηρίζεται από πολλές εξαιρετικές κριτικές από μακροχρόνιους χρήστες, ώστε να είστε σίγουροι ότι θα εξυπηρετήσει καλά τον σκοπό σας.

Flixier

Εξαλείψτε τις εικασίες όταν πρόκειται να δημιουργήσετε υπέροχα βίντεο προσκλήσεων με το Flixier. Διαθέτει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ελκυστικές και αξέχαστες προσκλήσεις για αποστολή στους καλεσμένους σας.

Ένα από τα πολλά εκπληκτικά χαρακτηριστικά αυτού του εργαλείου είναι η δυνατότητα εισαγωγής κλιπ από υπηρεσίες αποθήκευσης cloud για να σας βοηθήσουν να συγκεντρώσετε κλιπ από τους φίλους και τους συγγενείς σας εάν χρειαστεί. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να εγγράψετε τον εαυτό σας χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα webcam για να προσθέσετε μια προσωπική πινελιά σε αυτό.

Το πρόγραμμα επεξεργασίας Flixier σάς επιτρέπει να εκτελείτε διάφορες ενέργειες επεξεργασίας, όπως περικοπή, περικοπή, περιστροφή και άλλα.

Τυπικό

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Typito για διάφορες εκδηλώσεις, όπως συνέδρια, γάμους και γενέθλια. Σας επιτρέπει να ταιριάξετε τέλεια τη διάθεση και το θέμα της περίστασης και η όλη διαδικασία δεν διαρκεί περισσότερο από λίγα λεπτά.

Τα πρότυπα που διαθέτει το Typito είναι όλα διαφορετικά σχέδια και στυλ που ταιριάζουν στις απαιτήσεις σας. Μου αρέσει το γεγονός ότι σας προσφέρει περισσότερες από 20 διαφορετικές μορφές και αναλογίες διαστάσεων για να διαλέξετε, οι οποίες περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τετράγωνο 1:1 και κάθετο 9:16.

Ως δωρεάν χρήστης, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες, αλλά το μόνο μειονέκτημα θα είναι ότι τα βίντεό σας θα έχουν υδατογράφημα. Για να το καταργήσετε, θα πρέπει να συμμετάσχετε στο premium πρόγραμμα τους.

Smilebox

Απλό, γρήγορο και ευέλικτο είναι τα χαρακτηριστικά που περιγράφουν καλύτερα το Smilebox. Έχει πάνω από 100 πρότυπα και μπορείτε να τα προσαρμόσετε σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Όλα τα πρότυπα είναι εύκολα στην επεξεργασία και μπορείτε να κάνετε εξατομίκευση όπως:

  • Προσθήκη φωτογραφιών
  • Προσθήκη λεζάντες
  • Προσθήκη λογότυπου και υπογραφής επιχείρησης
  • Αλλαγή κειμένου και γραμματοσειράς
  • Αλλαγή χρωμάτων
  • Επιλέγοντας από μια τεράστια βιβλιοθήκη μουσικών κομματιών

Κάθε αρχείο με το οποίο εργάζεστε σε αυτό το εργαλείο αποθηκεύεται με ασφάλεια στη μονάδα δίσκου του και έχετε την ευχέρεια να έχετε απεριόριστη χωρητικότητα αποθήκευσης.

Κλείσιμο Σκέψεις

Τα βίντεο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τραβήξετε την προσοχή των ανθρώπων, επομένως είναι λογικό να αξιοποιήσετε αυτό το γεγονός και να δημιουργήσετε επίσης προσκλήσεις βίντεο.

Οι παραπάνω δημιουργοί βίντεο προσκλήσεων θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε αξιόλογες αναμνήσεις και να αφήσετε μια μόνιμη εντύπωση στους καλεσμένους σας.

Στη συνέχεια, ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα εκπληκτικά εργαλεία για να δημιουργήσετε αξέχαστα κολάζ βίντεο.