Πώς να χρησιμοποιήσετε το Amazon Hub Counter/Locker για να καταπολεμήσετε την πειρατεία στη βεράντα

Η πειρατεία στη βεράντα έχει γίνει ένα πιο διαδεδομένο ζήτημα σε μια εποχή που οι διαδικτυακές αγορές γίνονται όλο και πιο βολικές.

Σύμφωνα με την έρευνα, το 43% των διαδικτυακών πελατών έχουν πλέον κλαπεί πακέτα από το κατώφλι ή την αυλή τους. Μην επιτρέπετε σε αυτούς τους ενοχλητικούς πειρατές της βεράντας να κλέψουν τα πακέτα σας. Αντίθετα, χρησιμοποιήστε αυτά τα τεχνολογικά εργαλεία και υπηρεσίες για να αποτρέψετε την κλοπή παράδοσης και να ενισχύσετε την εξωτερική σας ασφάλεια.

Αυτό έχει αυξήσει τον φόρτο στις παρωχημένες, υπερφορτωμένες και οικονομικές παραδοσιακές υπηρεσίες παράδοσης αλληλογραφίας. Οι μετρητές Amazon Hub έχουν αναπτυχθεί για τη διευκόλυνση της ηλεκτρονικής παράδοσης παραγγελιών και των ασφαλών επιστροφών για τη βελτίωση της εξυπηρέτησης πελατών.

Δείτε πώς μπορείτε να αποτρέψετε τους πειρατές της βεράντας να παραλάβουν τις παραδόσεις σας στο Amazon και τι να κάνετε εάν κλαπεί το πακέτο σας.

Porch Pirate: Επισκόπηση

Ο όρος «πειρατής της βεράντας» χρησιμοποιείται ευρέως για να αναφέρεται σε κλέφτες που παίρνουν δέματα από τα κατώφλια ανυποψίαστων χρηστών. Εισέρχονται γρήγορα, αρπάζουν δέματα και μετά τραπούν σε φυγή.

Μερικές φορές, μπορεί ακόμη και να παρακολουθούν φορτηγά παράδοσης και να κλέψουν πακέτα πριν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μπορέσει να τα φέρει μέσα. Αυτοί οι κλέφτες ακολουθούν συχνά φορτηγά παράδοσης, περιμένοντας να σταματήσουν σε έναν ήσυχο δρόμο όπου μπορούν να παραλάβουν ένα αντικείμενο. Τότε μπορούν να κλέψουν γρήγορα ένα πακέτο και να τρέξουν μακριά χωρίς να τους δουν.

Οι πειρατές της βεράντας έχουν περισσότερες δυνατότητες από ποτέ να κλέψουν δέματα λόγω του πολλαπλασιασμού των υπηρεσιών παράδοσης δεμάτων. Είναι μια απλή τεχνική για να κλέψεις από έναν ιδιοκτήτη σπιτιού και η πιθανότητα ότι κάτι μέσα στη συσκευασία έχει αξία μεταπώλησης ήταν πάντα σχετικά υψηλή.

Πώς να αποτρέψετε την κλοπή πακέτων από τους Pirates της βεράντας;

Έχουν κλαπεί ποτέ πακέτα από την μπροστινή βεράντα σας; Αυτοί οι κλέφτες, που συχνά αποκαλούνται «πειρατές της βεράντας», μετακινούνται στις γειτονιές και κλέβουν πακέτα από τα κατώφλια των ανθρώπων όσο λείπουν.

  Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του μικροεπεξεργαστή και του μικροελεγκτή;

Ωστόσο, υπάρχουν μερικές μέθοδοι για να μειώσετε την πιθανότητα πειρατείας στη βεράντα. Με κάποιο προσεκτικό σχεδιασμό, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι οι πειρατές της βεράντας δεν θέλουν να έρθουν στο σπίτι σας.

Με την κατάλληλη προετοιμασία, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι τα δέματά σας θα φτάσουν σε εσάς με ασφάλεια και χωρίς παρέμβαση από κανέναν κλέφτη.

Παραλαβή σε κοντινό Amazon Hub, είτε σε μετρητή Amazon είτε σε ντουλάπι

Η Amazon παρέχει μια ποικιλία επιλογών για εναλλακτική παραλαβή πακέτων. Για παράδειγμα, αν θέλετε, τα πακέτα Amazon σας μπορούν να σταλούν σε ένα ντουλάπι και μπορείτε να τα αποκτήσετε όποτε το επιλέξετε. Μπορείτε επίσης να επιστρέψετε αγορές από το Amazon χρησιμοποιώντας το ντουλάπι Amazon.

Η Amazon προσφέρει αυτήν τη δωρεάν υπηρεσία. Επομένως, εξυπηρετεί διττό σκοπό. Τα Amazon Lockers είναι διαθέσιμα σε διάφορα καταστήματα λιανικής στην πόλη σας, συμπεριλαμβανομένων φαρμακείων, σούπερ μάρκετ και άλλων καταστημάτων.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, η Amazon θα στείλει ένα email με έναν μοναδικό κωδικό για πρόσβαση στο ντουλάπι σας μόλις παραδοθεί η παράδοσή σας.

Τι είναι ο μετρητής Hub στο Amazon;

Μπορείτε να λάβετε και να αφήσετε τα πακέτα Amazon σας σε οποιοδήποτε κατάστημα που προσφέρει την υπηρεσία Amazon Hub Counter.

Τράπεζες, εστιατόρια, φαρμακεία, παντοπωλεία, εγκαταστάσεις γυμναστικής, κυβερνητικά κτίρια και καταστήματα λιανικής είναι όλα παραδείγματα επιχειρήσεων που έχουν συνήθως γκισέ.

Οι πελάτες μπορούν να εμπιστευτούν τα Amazon Hub Counters για την παράδοση και την επιστροφή ηλεκτρονικών αντικειμένων με ασφάλεια και ασφάλεια.

Αυτή είναι η ιδανική επιλογή για άτομα που:

  • Πάρτε την αγορά τους με την άνεσή τους
  • Να ανησυχείτε για την παράδοση πακέτου Amazon όταν απουσιάζει
  • Έχοντας πειρατές βεράντας στην κοινότητα
  • Φροντίστε να αφήσετε ένα πακέτο στη βροχή ή το χιόνι

Επιπλέον, δεν απαιτείται συνδρομή για τη χρήση του Amazon Hub Counter. Το Amazon Hub Counter είναι δωρεάν και ανοιχτό σε όλους.

Πώς λειτουργεί ο μετρητής Hub της Amazon;

Η χρήση του Amazon Hub Counter σάς επιτρέπει να προγραμματίζετε την παράδοση στο Amazon με κατάλληλο τρόπο για τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Ένας κόμβος Amazon λειτουργεί παρόμοια με οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία παράδοσης.

Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την προτίμηση δυναμικής παραλαβής:

  • Κάντε μια παραγγελία μέσω του Amazon.com ή της εφαρμογής Amazon για κινητά.
  • Επιλέξτε το σημείο παραλαβής που βρίσκεται πιο κοντά σας από τη λίστα, όταν κάνετε κλικ στην επιλογή «Παράδοση προϊόντος».
  • Μετά την παράδοση του προϊόντος, οι πελάτες θα λάβουν ένα email με έναν κωδικό QR ή έναν γραμμωτό κώδικα.
  • Δείξτε τον κωδικό σας στο προσωπικό που εργάζεται στο Amazon Hub Counter στην τοποθεσία που επιλέξατε για το γκισέ παραλαβής καθώς κάνατε την παραγγελία σας.
  • Το προσωπικό παραδίδει το πακέτο και είστε ελεύθεροι να πάτε.
  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Smartphone σας ως τηλεχειριστήριο Amazon Fire TV

Amazon Hub Locker εναντίον Amazon Hub Counter

Τα Amazon Hub Counters διαφέρουν από τα Amazon Hub Lockers στο ότι βρίσκονται σε φυσικά καταστήματα και λειτουργούν από ανθρώπινους βοηθούς. Επιπλέον, η Amazon διαθέτει τερματικά αυτοεξυπηρέτησης όπου μπορείτε να παραλάβετε την παράδοσή σας χρησιμοποιώντας έναν κωδικό παραλαβής ή την εφαρμογή Amazon σε μια έξυπνη συσκευή.

Επομένως, η παραλαβή πακέτων από το Amazon ποικίλλει ελαφρώς ανάλογα με την επιλογή σας.

Μετρητές Hub της Amazon

Ένας υπάλληλος που εργάζεται σε ένα κατάστημα λιανικής είναι επιφορτισμένος με τη συντήρηση ενός μετρητή Amazon Hub. Πριν σας δώσει το πακέτο σας, το άτομο που εργάζεται στο κατάστημα σαρώνει τον γραμμωτό κώδικα σας. Δεν χρειάζεται να αποδείξεις ποιος είσαι. Με άλλα λόγια, δεν χρειάζεται ταυτότητα.

Ντουλάπια Amazon Hub

Μια παρόμοια υπηρεσία είναι το Hub Locker της Amazon. Αλλά είναι self-service, επομένως οι πελάτες δεν χρειάζονται βοήθεια από τους υπαλλήλους.

Τα ντουλάπια Amazon εμφανίζονται πιο συχνά σε μέρη με μεγάλη κίνηση με τα πόδια, όπως πανεπιστήμια, παντοπωλεία και στάσεις συγκοινωνιών.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Amazon Hub Locker, κάντε τα εξής:

  • Μπορείτε να επιλέξετε ένα ντουλάπι ως τοποθεσία παράδοσης κατά την υποβολή μιας παραγγελίας.
  • Οι οδηγοί που εργάζονται για την Amazon θα φέρουν τις παραδόσεις σας απευθείας στο ντουλάπι, στο οποίο θα λάβετε μια ειδοποίηση μέσω email ή μηνύματος κειμένου που περιέχει έναν μοναδικό κωδικό παραλαβής.
  • Πληκτρολογήστε τον κωδικό σας στο μηχάνημα για να αποκτήσετε πρόσβαση στο ντουλάπι σας και να λάβετε τα αντικείμενά σας.

Γιατί η χρήση ενός ντουλαπιού Amazon Hub είναι καλή ιδέα;

Οι πελάτες εκτιμούν την ευκολία αποστολής σε ντουλάπια και γκισέ Amazon λόγω της ποικιλίας της υπάρχουσας χρήσης του Amazon. Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει τις αγορές στο τηλέφωνό σας. Είναι χρήσιμο όταν χρειάζεστε μόνο λίγα πράγματα, αλλά θέλετε να αποφύγετε να πάτε σε ένα μεγάλο κατάστημα.

  • Μην αφήνετε τους πειρατές της βεράντας να μπουν
  • Δεν χρειάζεται να προσέχετε για κακές καιρικές συνθήκες.
  • Κρύψτε δώρα ή εκπλήξεις από άλλα μέλη της οικογένειας.
  • Κατάλληλο για πολυκατοικίες χωρίς θυρωρό
  • Βολικό σύστημα για επιστροφές
  • Δεν υπάρχουν πρόσθετα έξοδα κατά τη χρήση των δύο υπηρεσιών
  • Οι επιλογές αποστολής αυθημερόν και μίας ημέρας είναι διαθέσιμες σε συγκεκριμένες τοποθεσίες
  • Τα πακέτα μπορούν να παραδοθούν στο ντουλάπι σας
  • Αυτή είναι μια φανταστική ευκαιρία να εκφράσετε την υποστήριξή σας στις τοπικές εταιρείες
  Πώς να εγγράψετε το Fortnite στον υπολογιστή

Εύρεση Amazon Hub Lockers

Το καλύτερο πράγμα για τα Amazon Hub Lockers είναι ότι δεν χρειάζεται να πληρώσετε τίποτα επιπλέον για να τα χρησιμοποιήσετε. Και αν έχετε Prime, μπορείτε να συνεχίσετε να λαμβάνετε δωρεάν αποστολή σε δύο ημέρες, μία ημέρα ή την ίδια μέρα.

Στους ανθρώπους που ζουν σε διαμερίσματα παρέχεται μια προσαρμοσμένη έκδοση του Amazon Hub Locker, παρόλο που αυτή είναι η τυπική επιλογή για υπηρεσία παράδοσης εκτός τοποθεσίας. Επιπλέον, η Amazon μπορεί να δημιουργήσει ένα Hub Locker σε ένα συγκρότημα κατοικιών, εάν το επιτρέψει η διαχείριση του κτιρίου.

Μπορείτε να βρείτε το πλησιέστερο σε εσάς μεταβαίνοντας στη διεύθυνση www.amazon.com/ulp και πληκτρολογώντας την πόλη, τον ταχυδρομικό κώδικα ή τη διεύθυνσή σας. Είναι δική σας επιλογή ποιο ντουλάπι θα επιλέξετε ως σημείο παράδοσης όταν έχετε κάτι να επιστρέψετε.

Ο εντοπισμός ενός Hub Locker είναι απλός κατά την υποβολή παραγγελίας στο Amazon. Μόλις φτάσετε στη σελίδα όπου πληρώνετε για την παραγγελία σας, η Amazon θα σας ρωτήσει πού σας αρέσει να αποστέλλεται το πακέτο σας.

Αφού αποφασίσετε για μια διεύθυνση παράδοσης, μπορείτε να την αποθηκεύσετε στον λογαριασμό σας στο Amazon και να τη χρησιμοποιήσετε για μελλοντικές παραγγελίες. Σαρώστε τον κωδικό QR στο Hub Locker κάθε φορά που συναντάτε ένα ντουλάπι και θα συνδέεται με τον λογαριασμό σας στο Amazon.

Σταματήστε την πειρατεία στη βεράντα τώρα

Η χρήση υπηρεσιών όπως τα Hub Lockers είναι μια φανταστική μέθοδος για να αποφύγετε να λάβετε κλεμμένα δέματα και προβλήματα παράδοσης σας απογοητεύουν όταν αναζητάτε εκπτώσεις Prime Day. Επομένως, εάν αγοράζετε τεχνολογία την Prime Day, μάθετε τι χρειάζεστε για να αποφύγετε τις τύψεις του αγοραστή.

Συχνές ερωτήσεις

Μπορούν τα αγαθά να επιστραφούν σε ένα ντουλάπι ή γκισέ Hub;

Ναι, όχι μόνο είναι εφικτό, αλλά είναι και απλό! Για παράδειγμα, υποδείξτε ότι θέλετε να επιστρέψετε ένα προϊόν στο λογαριασμό σας και πληκτρολογήστε τον κωδικό ή εμφανίστε τον γραμμωτό κώδικα/κωδικό QR στον βοηθό.

Μπορώ να επιτρέψω σε τρίτο μέρος να ανακτήσει το πακέτο μου από ένα ντουλάπι ή μετρητή Amazon Hub;

Ναι, είναι εφικτό. Εάν θέλετε κάποιος άλλος να ανακτήσει την παράδοσή σας από ένα Amazon Hub Locker, προωθήστε το email παράδοσης στον επιθυμητό παραλήπτη, συμπεριλαμβανομένου του κωδικού πρόσβασης παραλαβής ή της επιλογής Έναρξη παραλαβής.

Τελικές σκέψεις

Η ιδέα του Amazon Hub σκοπεύει να εξορθολογίσει την εμπειρία αγορών της Amazon. Το Counter και το Amazon Hub Locker επιτυγχάνουν αυτόν τον στόχο, παρά τις αποκλίσεις τους.

Η δημιουργία τοποθεσιών συνεργατών σε βολικές και πολυσύχναστες περιοχές παρέχει στους πελάτες περισσότερες επιλογές παραλαβής παραγγελιών από την Amazon. Αυτή μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας εάν αγοράζετε συχνά στο Amazon και χρειάζεστε μια γρήγορη μέθοδο παραλαβής των παραγγελιών σας.

Στη συνέχεια, μπορείτε να δείτε τον οδηγό για τον εντοπισμό ψεύτικων κριτικών στο Amazon.