Πώς να εγγράψετε το Fortnite στον υπολογιστή

Το παιχνίδι Fortnite είναι γρήγορο και ξέφρενο και η δράση μπορεί να τελειώσει εν ριπή οφθαλμού. Αν θέλετε να επιδείξετε ή να δείτε τι συνέβη ενώ προσπαθούσατε να επιβιώσετε, είναι απαραίτητο να καταγράψετε τι συμβαίνει. Αυτό το σεμινάριο θα σας δείξει δύο τρόπους εγγραφής Fortnite στον υπολογιστή με το Nvidia Shadowplay και τη δυνατότητα επανάληψης της Epic.

Το Fortnite είναι ένα παιχνίδι Battle Royale που έχει κατακλύσει τον κόσμο. Μαζί με το PUBG, το παιχνίδι ξεκίνησε ως αουτσάιντερ, αλλά μόλις κυκλοφόρησε έγινε μνημειώδης επιτυχία, δημιουργώντας επαγγελματικές ομάδες, ένα πρωτάθλημα ηλεκτρονικών αθλημάτων και διασκεδάζοντας πολλά εκατομμύρια παίκτες. Το στυλ κινουμένων σχεδίων και το εκκεντρικό παιχνίδι δεν θα είναι για όλους, αλλά είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια που υπάρχουν αυτή τη στιγμή.

Καταγράψτε το παιχνίδι Fortnite με Nvidia Shadowplay Highlights

Εάν χρησιμοποιείτε μια πρόσφατη κάρτα γραφικών Nvidia στον υπολογιστή σας και χρησιμοποιείτε το Nvidia GeForce Experience, έχετε πρόσβαση σε μια ενσωματωμένη δυνατότητα εγγραφής παιχνιδιού που ονομάζεται Nvidia Shadowplay Highlights. Μπορεί να ηχογραφήσει οποιοδήποτε παιχνίδι, αλλά η Epic και η Nvidia συνεργάστηκαν για να εξασφαλίσουν ότι το Fortnite είναι σίγουρα ένα από αυτά.

Εάν έχετε Nvidia GTX670 ή νεότερη, θα πρέπει να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα Nvidia Shadowplay Highlights. Θα χρειαστεί να έχετε το Nvidia GeForce Experience εγκατεστημένα και όχι μόνο προγράμματα οδήγησης Nvidia. Χρειάζεται σύνδεση τώρα για κάποιο περίεργο λόγο, αλλά θα το χρειαστείτε για να ηχογραφήσετε τα παιχνίδια σας.

  Πώς να αντιγράψετε και να επικολλήσετε σε Mac

Επειτα:

  • Ανοίξτε το Nvidia GeForce Experience στον υπολογιστή σας.
  • Επιλέξτε Ρυθμίσεις και πραγματοποιήστε εναλλαγή στο In-Game Overlay στο κεντρικό παράθυρο.
  • Επιλέξτε το πλαίσιο Ρυθμίσεις που εμφανίζεται στην ενότητα Επικάλυψη στο παιχνίδι.
  • Επιλέξτε Επισημάνσεις και επιλέξτε μια τοποθεσία για τις αποθηκευμένες σας εγκαταστάσεις και την ποσότητα του χώρου στο δίσκο που θέλετε να διαθέσετε σε αυτές.
  • Επιλέξτε Παιχνίδια από το δεξιό μενού του παραθύρου Nvidia GeForce Experience.
  • Επιλέξτε Fortnite από τη λίστα παιχνιδιών και επιλέξτε Highlights στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου.
  • Επιλέξτε τον τύπο ηχογράφησης που θέλετε να κάνετε, Νίκες, Θάνατοι και ούτω καθεξής.
  • Επιλέξτε Τέλος και κλείστε το Nvidia GeForce Experience.
  • Τώρα έχει διαμορφωθεί, τα Nvidia Shadowplay Highlights θα καταγράφουν όλο το παιχνίδι που ταιριάζει με αυτό που καθορίσατε στο Βήμα 7. Μεταβείτε στη θέση αποθήκευσης που ορίσατε στο Βήμα 4 για να τα παρακολουθήσετε.

    Καταγράψτε το παιχνίδι Fortnite με τη λειτουργία επανάληψης της Epic

    Εάν δεν χρησιμοποιείτε κάρτα γραφικών Nvidia ή δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα Nvidia Shadowplay Highlights, υπάρχει ένας άλλος τρόπος εγγραφής του Fortnite στον υπολογιστή. Πριν από λίγο καιρό, η Epic πρόσθεσε μια δυνατότητα επανάληψης στο παιχνίδι που καταγράφει αυτόματα τα παιχνίδια σας.

      Virtually Forgotten: Το Virtual Boy της Nintendo, 25 χρόνια αργότερα

    Αυτή η δυνατότητα δεν αποθηκεύει την επανάληψη στον υπολογιστή σας, προσθέτει έναν σύνδεσμο όπως μια διεύθυνση URL στην εγγραφή διακομιστή του παιχνιδιού και σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε αυτό. Αυτό σημαίνει ότι δεν αρχίζετε να χάνετε τεράστιες ποσότητες χώρου στο δίσκο κάθε φορά που παίζετε.

    Δείτε πώς να το χρησιμοποιήσετε:

  • Ανοίξτε το Fortnite και αποκτήστε πρόσβαση στο Career.
  • Επιλέξτε Επανάληψη και επιλέξτε έναν αγώνα που θέλετε να παρακολουθήσετε.
  • Επιλέξτε το εικονίδιο της κάμερας στο κάτω μέρος της οθόνης για να ελέγξετε την αναπαραγωγή.
  • Υπάρχουν πολλά εργαλεία σε αυτό το εικονίδιο της κάμερας που ελέγχουν την ταχύτητα αναπαραγωγής, την προβολή κάμερας, τη γωνία και κάθε είδους καλό υλικό. Υπάρχουν επίσης μερικές εκπληκτικές επιλογές όπως η εστιακή απόσταση, το διάφραγμα, η εστίαση και όλα τα είδη εργαλείων. Προφανώς, αυτά εισήχθησαν από ένα άλλο παιχνίδι της Epic, το Paragon, και συνεχίζουν να αναπτύσσονται.

    Το πλεονέκτημα της λειτουργίας επανάληψης είναι ότι όλα αυτά αποθηκεύονται σε διακομιστές Epic, επομένως δεν έχουν καμία επιβάρυνση για εσάς. Οι επαναλήψεις καταγράφονται αυτόματα, οπότε κυριολεκτικά δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα. Το μειονέκτημα είναι ότι τα βίντεο διαγράφονται καθώς δημιουργείτε νέα και θα χρειαστείτε ένα εργαλείο τρίτου μέρους για να τα αποθηκεύσετε για μεταφόρτωση στο YouTube.

    Η Epic είπε ότι εργάζονται σε εργαλεία λήψης, αλλά προς το παρόν θα πρέπει να τα χρησιμοποιήσετε OBS ή άλλα εργαλεία εγγραφής οθόνης για να τα αποθηκεύσετε. Φυσικά, εάν έχετε OBS ούτως ή άλλως, μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να καταγράψετε το gameplay εάν ​​σκοπεύετε να το ανεβάσετε.

      Πώς να εντοπίσετε έναν Stalker στη γειτονιά σας και τι να κάνετε γι 'αυτό

    Υπάρχουν άλλοι τρόποι εγγραφής του Fortnite στον υπολογιστή, αλλά αυτοί οι δύο είναι αρκετά απλοί. Εάν διαθέτετε κάρτα Nvidia και χρησιμοποιείτε το GeForce Experience, έχετε ήδη τα εργαλεία για να καταγράψετε το παιχνίδι. Εάν έχετε OBS για Twitch ή άλλη συσκευή εγγραφής οθόνης, μπορείτε να κάνετε το ίδιο με τα ενσωματωμένα εργαλεία του Fortnite. Απλώς θυμηθείτε, εάν συνέβη κάτι επικό, πρέπει να το καταγράψετε γρήγορα πριν αντικατασταθεί από τον διακομιστή!

    Συχνές Ερωτήσεις

    Μπορώ να κάνω ζωντανή ροή Fortnite στο Twitch;

    Απολύτως! Το Twitch είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για παίκτες που θέλουν να μεταδώσουν ζωντανά το τρέχον παιχνίδι τους ή να ανεβάσουν βίντεο για προβολή μετά το τέλος του αγώνα. Θα χρειαστείτε έναν λογαριασμό Twitch, Λήψη OBS Studioκαι φυσικά το Fortnite.

    Ανοίξτε το Twitch και κατευθυνθείτε στον Πίνακα ελέγχου σας. Κάντε κλικ στο «Κανάλι» στο αριστερό μενού και μετά στο «Κλειδί ροής» στο επάνω κέντρο της σελίδας. Στη συνέχεια, μεταβείτε στο OBS Studio και μεταβείτε στο “Display Capture” για να ρυθμίσετε το παιχνίδι σας. Επιστρέψτε στο Twitch και ξεκινήστε τη ζωντανή ροή σας.

    Ακόμα και από την πιο σύντομη εμφάνιση στο YouTube, φαίνεται ότι χιλιάδες από εσάς ήδη ηχογραφείτε το Fortnite στον υπολογιστή ή την κονσόλα. Πως το κανεις? Χρησιμοποιείτε κάποια από αυτές τις μεθόδους ή κάτι άλλο; Μιλήστε μας για αυτό παρακάτω!