Πώς να χρησιμοποιήσετε το θυμίαμα για να πιάσετε κοντινά Pokemon στο Pokemon Go

Όταν ξεκινάτε να παίζετε Pokemon, το αρχικό κιτ του παιχνιδιού περιλαμβάνει μπάλες Poke και θυμίαμα. Τα Poke Balls με τα οποία ήδη ξέρετε τι να κάνετε, αλλά το θυμίαμα είναι επίσης απίστευτα χρήσιμο. Το θυμίαμα προσελκύει τα Pokemon όπου κι αν το ρίξετε. Μπορεί να προκαλέσει το Pokemon να αναπαράγεται εκεί όπου έχει πέσει το θυμίαμα και μπορεί επίσης να προσελκύσει Pokemon που βρίσκονται κοντά στην τοποθεσία. Δεν μπορείτε να στοχεύσετε ποιος τύπος Pokemon προσελκύεται από το θυμίαμα, επειδή εξακολουθούν να γεννούν ανάλογα με το περιβάλλον. Εάν βρίσκεστε σε εμβέλεια μερικών Pokemon και δεν μπορείτε να πάτε φυσικά να τα βρείτε, λίγο θυμίαμα μπορεί να κάνει θαύματα. Δείτε πώς να το χρησιμοποιήσετε.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο απόθεμα των αντικειμένων σας, πατήστε το Poke Ball και επιλέξτε ‘Items’. Το θυμίαμα είναι στην κορυφή. Πατήστε το και θα επιστρέψετε στην οθόνη του χάρτη με το θυμίαμα να επιπλέει από πάνω.

  Πώς να περπατήσετε στο Pokémon Go And Find Pokéstops

Σύρετε και αποθέστε το όπου θέλετε. Το λιβάνι έχει ένα εύρος που είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από το εύρος του ίδιου του παίκτη για τη σύλληψη Pokemon. Εάν αλλάξετε γνώμη σχετικά με τη χρήση του θυμιάματος, απλώς αγγίξτε το σταυρό στο κάτω μέρος.

Το θυμίαμα διαρκεί τριάντα λεπτά. Μόλις πέσει, ένα ροζ σύννεφο ομίχλης εμφανίζεται μέσα στον κύκλο εμβέλειας του παίκτη. Ο κύκλος θα είναι ελαφρώς μεγαλύτερος από ό,τι συνήθως. Όταν το λιβάνι είναι ενεργό, εμφανίζεται ένας χρονοδιακόπτης ακριβώς κάτω από την πυξίδα στην επάνω δεξιά γωνία του χάρτη.

Συνεχίστε το παιχνίδι να τρέχει και τελικά θα εμφανιστεί ένα Pokemon για να το πιάσετε.

Το λιβάνι συνεχίζει να λειτουργεί για τριάντα λεπτά και μπορείτε να καταγράψετε όσα Pokemon εμφανίζονται εντός εμβέλειας. Το θυμίαμα χρησιμεύει μόνο για να προσελκύει τα Pokemon και δεν βοηθά στη σύλληψή τους. Ως παίκτης, είστε ελεύθεροι να μετακινηθείτε. Το λιβάνι θα σας ακολουθεί και όχι μόνο θα δουλέψετε στην τοποθεσία που το ρίξατε. Το περπάτημα με θυμίαμα θα σας επιτρέψει να καταγράψετε πολύ περισσότερα Pokemon από ό,τι θα κάνατε μένοντας απλώς σε ένα μέρος.

  Πώς να αναζητήσετε πού πιάσατε ένα Pokemon στο Pokemon Go

Θα διαπιστώσετε γρήγορα ότι η χρήση του θυμιάματος είναι απίστευτα δελεαστική. Ο καλύτερος χρόνος και μέρος για να το χρησιμοποιήσετε φυσικά είναι όταν υπάρχουν πολλά Pokemon κοντά. Χρησιμοποιήστε το μενού Nearby και το θρόισμα του γρασιδιού στον χάρτη για να δείτε πόσο κοντά είναι τα Pokemon προτού αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε το λιβάνι. Εάν δεν υπάρχουν Pokemon κοντά, μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε θυμίαμα και θα προσελκύσει Pokemon. Το ποσοστό αναπαραγωγής μπορεί να είναι χαμηλότερο από ό,τι θα ήταν αν υπήρχαν πολλά Pokemon κοντά. Αξίζει επίσης να αναφέρουμε εδώ ότι δεν θα εμφανιστούν όλα τα Pokemon που βρίσκονται κοντά. Εάν υπάρχουν πολλά από αυτά κοντά και ένα ή δύο από αυτά είναι σπάνια, δεν πρέπει να περιμένετε ότι τα σπάνια θα γεννήσουν σίγουρα. Όπως αναφέραμε προηγουμένως, δεν μπορείτε να στοχεύσετε ένα συγκεκριμένο Pokemon.

  Πώς να ρίξετε ένα δέλεαρ σε ένα Pokèstop στο Pokèmon Go

Ξεκινάτε με μόνο δύο θυμιάματα και θα πάνε γρήγορα όσο προσπαθείτε να το καταφέρετε. Το ερώτημα είναι, πού να πάρετε περισσότερα; Μπορείτε να πάρετε θυμίαμα με δύο διαφορετικούς τρόπους. μπορείτε να το αγοράσετε χρησιμοποιώντας το νόμισμα εντός του παιχνιδιού ή μπορείτε να το αποκτήσετε δωρεάν από ένα Poke Stop.

Από την προσωπική μου εμπειρία με το θυμίαμα, κατάφερα να πιάσω τέσσερα Pokemon σε διάστημα τριάντα λεπτών. Υπήρχαν αρκετοί από αυτούς κοντά και το λιβάνι έκανε το χατίρι. Το λιβάνι λειτουργεί μόνο για εσάς, δηλαδή οι άλλοι παίκτες δεν μπορούν να επωφεληθούν από αυτό ούτε θα γνωρίζουν ότι η περιοχή στην οποία ρίξατε θυμίαμα είναι ένα hotspot για τα Pokemon.