Πώς να ρίξετε ένα δέλεαρ σε ένα Pokèstop στο Pokèmon Go

Τα θέλγητρα στα Pokèmon είναι σαν το θυμίαμα, μόνο που είναι καλύτερα. Το δέλεαρ είναι μια συσκευή εντός παιχνιδιού που πέφτει, ή πιο συγκεκριμένα, συνδέεται σε ένα Pokèstop. Αναγκάζει το Pokèmon να γεννιέται γύρω από το Pokèstop, έτσι ώστε όποιος έχει πρόσβαση σε αυτό να μπορεί να πιάσει το Pokèmon που γεννιέται γύρω του. Όπου το θυμίαμα λειτουργεί μόνο για τον παίκτη που το έχει χρησιμοποιήσει, το δέλεαρ είναι για όλους. Μπορείτε να αγοράσετε δέλεαρ χρησιμοποιώντας το νόμισμα εντός του παιχνιδιού ή μπορείτε να τα αποκτήσετε όταν φτάσετε σε συγκεκριμένα επίπεδα. Το να κολλάς ένα δέλεαρ σε ένα Pokèstop δεν είναι το ίδιο με το να ρίχνεις λιβάνι. Στην πραγματικότητα, είναι αρκετά διαφορετικό και δεν είναι κάτι που μπορείτε πραγματικά να καταλάβετε πατώντας απλώς στην οθόνη σας. Δείτε πώς μπορείτε να συνδέσετε ένα δέλεαρ σε ένα Pokèstop.

  Πώς να περπατήσετε στο Pokémon Go And Find Pokéstops

Επισκεφτείτε ένα Pokèstop που δεν έχει ήδη δέλεαρ. Ένα Pokèstop με δέλεαρ περιβάλλεται από αυτό που μπορεί να περιγραφεί καλύτερα ως ροζ κομφετί. Παρακάτω είναι μια εικόνα ενός Pokèstop με (αριστερά) και χωρίς (δεξιά) ένα δέλεαρ που έχει προστεθεί σε αυτό.

Για να επισυνάψετε ένα δέλεαρ, πατήστε ένα Pokèstop για να μπορείτε να το δείτε. Μπορείτε να το κάνετε αυτό και από απόσταση και δεν χρειάζεται να βρίσκεστε σε κοντινή απόσταση από το Pokèstop. Πατήστε πάνω του και θα δείτε ένα μικρό στρογγυλεμένο ορθογώνιο ακριβώς κάτω από το όνομα του Pokèstop. Δεν είναι απλώς ένα στοιχείο σχεδίασης. Αυτή είναι μια υποδοχή για δέλεαρ. Πατήστε το.

  Πώς να συγχρονίσετε βήματα από έναν ιχνηλάτη δραστηριότητας στο Pokèmon Go

Εάν έχετε θέλγητρα στο απόθεμά σας, θα εμφανιστούν στην οθόνη σας. Αγγίξτε το δέλεαρ και πατήστε «Χρήση» για να το προσαρτήσετε στο Pokèstop.

Τα θέλγητρα λειτουργούν για τριάντα λεπτά, δηλαδή από τη στιγμή που ρίχνετε/προσαρτάτε ένα δέλεαρ σε ένα Pokèstop, έως τριάντα λεπτά μετά. Δεν υπάρχει τρόπος να πεις πόσος χρόνος σου απομένει μέχρι να λήξει ένα δέλεαρ. Ούτε εσείς ούτε οι άλλοι παίκτες που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση ξέρετε πόσο χρόνο έχει το δέλεαρ, επομένως υπάρχει πάντα η πιθανότητα ένας παίκτης να δει ένα δέλεαρ και να φτάσει λίγο πολύ αργά για να έχει κάποιο όφελος από αυτό.

  Πώς να προσαρμόσετε το Avatar του εκπαιδευτή σας στο Pokèmon Go

Ένα δέλεαρ θα γεννά Pokèmon σχεδόν κάθε πέντε λεπτά, ωστόσο, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα είναι όλα μοναδικά. Μπορεί απλώς να καταλήξετε με Rattatas ή πολλά Pidgeys. Μπορεί επίσης να πιάσετε ένα ή δύο νέα. Δεν υπάρχει τρόπος να το προβλέψουμε αυτό.