Πώς να αναζητήσετε πού πιάσατε ένα Pokemon στο Pokemon Go


Το Pokemon στο Pokemon Go αναπαράγεται ανάλογα με τον βιότοπο. Ταξινομούνται σε διαφορετικούς τύπους όπως ζωύφια, γρασίδι, νερό, κ.λπ. Αναπαράγεται σε ορισμένες τοποθεσίες, π.χ. ένας τύπος νερού Pokemon θα αναπαράγεται κοντά σε μια λίμνη ή ένα ρυάκι, ή ακόμα και σε μια λίμνη σε ένα πάρκο. Φημολογείται ότι το νερό Pokemon μπορεί ακόμη και να αναπαράγεται αν βρέχει. Εάν έχετε πιάσει ένα ιδιαίτερα σπάνιο ή ειδικό Pokemon, οι φίλοι σας μπορεί να θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους και να το πιάσουν. Γνωρίζοντας πού γεννήθηκε το εν λόγω Pokemon, μπορεί να βοηθήσει άλλους παίκτες να το πιάσουν. Τουλάχιστον, δίνει στους παίκτες ένα μέρος για να παρακολουθούν, αλλά πόσο πιθανό είναι να θυμάστε πού βρήκατε ένα συγκεκριμένο Pokemon; Ευτυχώς, το παιχνίδι σας έχει καλύψει καθώς βασίζεται τόσο πολύ στην τοποθεσία. Κάθε φορά που πιάνετε ένα Pokemon, καταγράφεται και η τοποθεσία όπου το πιάσατε. Δείτε πώς μπορείτε να το ανακτήσετε.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε την κοντινή γραμμή για να παρακολουθείτε τα Pokèmon στο Pokèmon Go

Ανοίξτε το Pokemon Go και πατήστε το κόκκινο Poke Ball στο κάτω μέρος της οθόνης. Επιλέξτε «Pokemon» από το μενού και θα εμφανιστεί μια λίστα με όλα τα Pokemon που έχετε πιάσει μέχρι σήμερα. Κάντε κύλιση στη λίστα και πατήστε το Pokemon που προσπαθεί να πιάσει ο φίλος σας.

Θα δείτε μια περίληψη του Pokemon εδώ, μπορείτε να το μετονομάσετε και να το επισημάνετε ως αγαπημένο. Για να βρείτε πού το πιάσατε, κάντε κύλιση προς τα κάτω μέχρι να δείτε έναν χάρτη. Χρειάζονται μερικά δευτερόλεπτα για να φορτώσει μερικές φορές, επειδή η εφαρμογή αποθηκεύει τις συντεταγμένες GPS και ο χάρτης συμπληρώνεται ανάλογα. Μόλις φορτωθεί ο χάρτης, θα μπορείτε να δείτε την περιοχή στην οποία γεννήθηκε το Pokemon.

  Πώς να υπολογίσετε ποιο θα είναι το CP ενός Pokémon μετά την Evolution

Το μειονέκτημα είναι ότι δεν μπορείτε να κάνετε ζουμ στον χάρτη ή να τον ανοίξετε στους Χάρτες Google. Από το μικρό στιγμιότυπο που θα λάβετε, θα πρέπει να μπορείτε να ξεχωρίσετε σε ποια περιοχή είναι. Δεν θα είναι πάντα εύκολο, εκτός εάν οι δρόμοι έχουν σήμανση σωστά και όλοι οι δρόμοι έχουν ονόματα, αλλά αυτό είναι το καλύτερο στοίχημά σας.