Πώς να χρησιμοποιήσετε το γραφικό στοιχείο ChatGPT στο Android

Η εφαρμογή ChatGPT του OpenAI προσφέρει τώρα ένα widget για συσκευές Android. Μπορείτε να το προσθέσετε στην Αρχική οθόνη σας και να εισάγετε γρήγορα μηνύματα χρησιμοποιώντας ερωτήματα εικόνων, κειμένου, φωνής ή λειτουργίας συνομιλίας. Θα σας δείξουμε πώς να το προσθέσετε και να το χρησιμοποιήσετε.

Προτού συνεχίσετε, θα χρειαστεί να ενημερώσετε την εφαρμογή ChatGPT για Android—αν έχετε κάποια έκδοση παλαιότερη από 1.2024.052, δεν μπορείτε να δημιουργήσετε αυτό το εύχρηστο γραφικό στοιχείο αρχικής οθόνης. Προς το παρόν, υπάρχει μόνο μία παραλλαγή του γραφικού στοιχείου ChatGPT: μια επιλογή 4×2.

Για να προσθέσετε το γραφικό στοιχείο, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα, αλλά σημειώστε ότι ενδέχεται να διαφέρουν ελαφρώς από συσκευή σε συσκευή:

  Πώς να διορθώσετε το σφάλμα "Η συσκευή δεν είναι πιστοποιημένη από την Google" στο Android
  • Ξεκλειδώστε τη συσκευή σας και πατήστε παρατεταμένα ένα κενό διάστημα στην Αρχική οθόνη σας.
  • Επιλέξτε Widgets από τις επιλογές στο κάτω μέρος.
  • Πατήστε τη γραμμή αναζήτησης και πληκτρολογήστε “ChatGPT”.
  • Πατήστε παρατεταμένα το γραφικό στοιχείο ChatGPT και σύρετέ το στην επιθυμητή θέση στην Αρχική οθόνη.
  • Το γραφικό στοιχείο ChatGPT σάς επιτρέπει να εισάγετε οποιοδήποτε ερώτημα με ένα μόνο πάτημα. Για να εισαγάγετε ένα ερώτημα κειμένου, πατήστε το πεδίο Μήνυμα στο γραφικό στοιχείο ChatGPT και ξεκινήστε να πληκτρολογείτε την προτροπή σας.

    Μπορείτε να πατήσετε την κάμερα ή το εικονίδιο της εικόνας για ένα ερώτημα εικόνας, αλλά θα χρειαστεί να κάνετε αναβάθμιση σε συνδρομή ChatGPT Plus για να λειτουργήσει αυτό. Μπορείτε επίσης να αγγίξετε το εικονίδιο του μικροφώνου για να εισάγετε μηνύματα με τη φωνή σας ή το εικονίδιο των ακουστικών για να μπείτε σε λειτουργία συνομιλίας.

      Πώς να δείτε αν κάποιος διαβάζει το κείμενό σας στο Android

    Ανεξάρτητα από το πού πατήσετε στο γραφικό στοιχείο, η συσκευή σας Android θα εκκινήσει την εφαρμογή ChatGPT σε πλήρη οθόνη. Δυστυχώς, φαίνεται ότι το widget δεν είναι τίποτα άλλο από μια συντόμευση για να ανοίξετε και να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή ChatGPT στην κινητή συσκευή σας στην τρέχουσα κατάστασή της. Μια μινιμαλιστική επικάλυψη του chatbot AI θα ήταν καλύτερη.

    Από τη θετική πλευρά, δεν χρειάζεται να χάνετε χρόνο αναζητώντας την εφαρμογή ChatGPT στη συσκευή σας Android. Ωστόσο, το γραφικό στοιχείο ChatGPT μπορεί να χρειάζεται επιπλέον χώρο στην Αρχική οθόνη σας, ειδικά αν έχετε ήδη προσθέσει πολλά γραφικά στοιχεία ή εφαρμογές Android. Αλλά μπορείτε πάντα να προσθέσετε μια νέα αρχική σελίδα για να δημιουργήσετε περισσότερο χώρο για αυτήν.

      Πλήκτρα έντασης χάρτη για την εκτέλεση γρήγορων ενεργειών [Android]