Πώς να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες μορφοποίησης κειμένου στο Whatsapp


Το Whatsapp ήταν πρόσφατα στις ειδήσεις για την προσθήκη κρυπτογράφησης από άκρο σε άκρο τόσο σε μηνύματα κειμένου όσο και σε μηνύματα φωνής. Πρόσθεσε επίσης αθόρυβα ένα άλλο χαρακτηριστικό στα τέλη του περασμένου μήνα. μορφοποίηση κειμένου. Η μορφοποίηση κειμένου σημαίνει ότι μπορείτε πλέον να κάνετε το κείμενο να εμφανίζεται τολμηρό, πλάγιο και καθαρό στις συνομιλίες σας. Η δυνατότητα δεν έχει τη μορφή αποκλειστικών κουμπιών που θα σας επιτρέψουν να επιλέξετε κείμενο και να εφαρμόσετε το στυλ μορφοποίησης. Αντίθετα, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη σωστή σύνταξη γύρω από το κείμενο στο οποίο θέλετε να εφαρμόσετε τη μορφοποίηση. Να πώς.

  Πώς να στείλετε GIF και να μετατρέψετε σύντομα βίντεο σε GIF στο Whatsapp

Υπάρχουν τέσσερις τύποι μορφοποίησης που μπορείτε να εφαρμόσετε στο κείμενο. έντονη γραφή, πλάγια γραφή, διαγραφή και έντονη γραφή και πλάγια γραφή. Η σύνταξη για κάθε ένα είναι όπως παρακάτω.

Έντονη γραφή: *έντονο κείμενο*

Πλάγια γράμματα: _πλάγια_

Strike through: ~Strike through~

Έντονη και πλάγια γραφή: *_Bold & Beautiful_*

Λάβετε υπόψη ότι το σύμβολο που χρησιμοποιείται στη μορφή πλάγιας γραφής και έντονης και πλάγιας γραφής είναι το σύμβολο «υπογράμμιση» και όχι η παύλα ή το σύμβολο μείον.

Πληκτρολογείτε το κείμενο στο πεδίο σύνθεσης όπου θα εμφανίζεται περιτριγυρισμένο από τα σύμβολα στη σύνταξη. Μόλις σταλεί το κείμενο, θα εμφανιστεί με την εφαρμοσμένη μορφοποίηση στη συνομιλία. Αυτή η αλλαγή φαίνεται να μην συνδέεται με την έκδοση της εφαρμογής που χρησιμοποιείτε και δεν ήταν μέρος του αρχείου καταγραφής αλλαγών σε καμία πρόσφατη ενημέρωση εφαρμογής (όσον αφορά το iOS), επομένως είναι λογικό ότι πρόκειται για αλλαγή από την πλευρά του διακομιστή. Αυτό σημαίνει ότι ο παραλήπτης σας δεν χρειάζεται να εκτελεί μια συγκεκριμένη έκδοση της εφαρμογής για να δει το μορφοποιημένο κείμενο και ότι είναι διαθέσιμο τόσο για χρήστες iOS όσο και για Android.

  Πώς να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε τις εκκρεμείς εργασίες στο WhatsApp χρησιμοποιώντας το Any.Do

Η μέθοδος σύνταξης μπορεί να μην είναι η πιο γρήγορη στη χρήση και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα ειδικά κουμπιά για την προσθήκη αυτών των στυλ θα ήταν πολύ πιο χρήσιμα. Ωστόσο, τώρα που προστέθηκε υποστήριξη για τη μορφοποίηση κειμένου, ίσως κάποιος βρει μια χρήσιμη εφαρμογή πληκτρολογίου που θα διευκολύνει την προσθήκη της σύνταξης.