Πώς να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε τις εκκρεμείς εργασίες στο WhatsApp χρησιμοποιώντας το Any.Do

Συχνά πρέπει να δημιουργούμε εκκρεμότητες από κείμενα WhatsApp. Θα μπορούσε να είναι ο σύντροφός σας που σας στέλνει μήνυμα για να αγοράσετε είδη παντοπωλείου ή ο συνάδελφός σας να παρακολουθεί ένα έργο. Αλλά δεν χρειάζεται να φύγετε πλέον από το WhatsApp για να ενημερώσετε τη λίστα υποχρεώσεων σας. Με το Any.Do, είναι τόσο απλό όσο η προώθηση ενός μηνύματος.

Το Any.Do προσφέρει ένα bot WhatsApp που σας υπενθυμίζει τις επερχόμενες εργασίες σας και σας επιτρέπει να προσθέτετε νέες απευθείας από την εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων. Είναι διαθέσιμο μόνο για χρήστες που έχουν εγγραφεί στο 2,99 $/μήνα πρόγραμμα premium, ωστόσο. Δείτε πώς να το ρυθμίσετε.

Για να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία WhatsApp, μεταβείτε στο Η εφαρμογή Ιστού του Any.Do. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι στην επάνω δεξιά γωνία για να εμφανιστεί ένα αναπτυσσόμενο μενού.

  Πώς να στείλετε ασυμπίεστες φωτογραφίες μέσω Whatsapp

Επιλέξτε «Integrations» και μετά κάντε κλικ στο «WhatsApp Reminders».

Πληκτρολογήστε τον αριθμό τηλεφώνου σας που είναι συνδεδεμένος στο WhatsApp.

Το Any.Do θα σας στείλει ένα SMS ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων. Εισαγάγετε το για να επαληθεύσετε τη σύνδεση.

Αυτό είναι. Στο WhatsApp, θα λάβετε αμέσως ένα κείμενο επιβεβαίωσης από το bot Any.Do.

Για να δημιουργήσετε μια νέα εργασία στον λογαριασμό σας Any.Do στο WhatsApp, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κάνετε ping στο bot. Για παράδειγμα, ανοίξτε την εφαρμογή WhatsApp στο δικό σας iPhone, Android, ή στον ιστό και, στη συνέχεια, στείλτε “Λήψη παντοπωλείου”. Το bot θα προσθέσει αυτόματα μια υποχρέωση με το κείμενο ως τίτλο στην προεπιλεγμένη λίστα Any.Do.

  Πώς να μειώσετε τον αποθηκευτικό χώρο WhatsApp σε iPhone και Android

Το ρομπότ Any.Do καταλαβαίνει επίσης την εισαγωγή φυσικής γλώσσας για τις ημερομηνίες λήξης. Επομένως, αντί να πληκτρολογείτε μια συγκεκριμένη ώρα, μπορείτε να την πείτε για να σας υπενθυμίσει μια εργασία, ας πούμε την επόμενη εβδομάδα ή αύριο.

Εναλλακτικά, εάν θέλετε να προσθέσετε μια εργασία από ένα εισερχόμενο κείμενο, δεν χρειάζεται να πληκτρολογήσετε τίποτα απολύτως. Μπορείτε απλώς να προωθήσετε μηνύματα στη συνομιλία Any.Do για να τα μετατρέψετε σε εκκρεμότητες.

Το ρομπότ Any.Do WhatsApp μπορεί ακόμη και να σας ειδοποιήσει όταν λήγει μια εργασία. Αλλά σε περίπτωση που το βρείτε αυτό περιττό, καθώς ενδέχεται να έχετε ήδη ενεργοποιημένη την ειδοποίηση άλλης εφαρμογής, έχετε την επιλογή να την απενεργοποιήσετε.

  Πώς να φτιάξετε το δικό σας πακέτο αυτοκόλλητων για WhatsApp σε iPhone και Android

Για να το κάνετε αυτό, επισκεφθείτε το Ιστότοπος Any.Do και μεταβείτε στο μενού με το γρανάζι > Ενσωματώσεις > Υπενθυμίσεις WhatsApp. Κάντε κλικ στο κουμπί “Απενεργοποίηση”.

Μεταβείτε στο μενού με το εικονίδιο με το γρανάζι > Ενσωματώσεις > Υπενθυμίσεις WhatsApp.  Κάντε κλικ στο κουμπί «Απενεργοποίηση».  width=”650″ ύψος=”336″ onload=”pagespeed.lazyLoadImages.loadIfVisibleAndMaybeBeacon(this);”  onerror=”this.onerror=null;pagespeed.lazyLoadImages.loadIfVisibleAndMaybeBeacon(this);”></p>
<p>Εδώ, μπορείτε επίσης να αποσυνδέσετε το Any.Do από τον λογαριασμό σας WhatsApp επιλέγοντας το κουμπί “Αποσύνδεση”.</p>
<p> p> </p>
<p>Παρόμοια με την ενσωμάτωση bot του Any.Do, υπάρχουν πολλές υπηρεσίες που σας επιτρέπουν να μετατρέπετε εύκολα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε εργασίες.</p>
<p> <!-- Γραφικά στοιχεία: Μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης --> </div>
<div class. =

Ενημερώθηκε: 7 Δεκεμβρίου 2020 στις 3:22 μ.μ