Πώς να χρησιμοποιήσετε τη Μετάφραση Google εκτός σύνδεσης στο τηλέφωνό σας

Το Google Translate δεν είναι απλώς μια υπηρεσία Ιστού. Υπάρχουν επίσημες εφαρμογές smartphone για την υπηρεσία που μπορούν να μεταφράσουν τόσο ομιλία όσο και κείμενο. Μπορείτε να τραβήξετε μια φωτογραφία κειμένου και η εφαρμογή θα το μεταφράσει επίσης μέσω της λειτουργίας OCR. Δεδομένου ότι η εφαρμογή χρησιμοποιεί μια υπηρεσία Ιστού, είναι λογικό ότι χρειάζεστε μια ενεργή σύνδεση στο διαδίκτυο για να τη χρησιμοποιήσετε. Εάν χρησιμοποιείτε τη μετάφραση Google εν κινήσει, ενδέχεται να μην είστε πάντα συνδεδεμένοι. Σε αυτήν την περίπτωση, είναι καλύτερα αν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μετάφραση Google εκτός σύνδεσης. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να κατεβάσετε ένα πακέτο γλώσσας.

  Τι είναι το Google Pay και τι μπορείτε να κάνετε με αυτό;

Το πακέτο γλώσσας προφανώς πρέπει να ληφθεί πριν βγείτε έξω. Εάν χρειάζεται να μεταφράσετε σε πολλές γλώσσες, θα χρειαστεί να κατεβάσετε ένα πακέτο γλώσσας για κάθε μία. Να πώς.

Μετάφραση Google εκτός σύνδεσης

Ανοίξτε την εφαρμογή Μετάφραση Google στο τηλέφωνό σας. Μεταβείτε στην καρτέλα Ρυθμίσεις και πατήστε το κουμπί Μετάφραση εκτός σύνδεσης. Στην οθόνη Μετάφραση εκτός σύνδεσης, πατήστε το κουμπί συν. Αναζητήστε τη γλώσσα που θέλετε να μεταφράσετε εκτός σύνδεσης.

Διαλέξτε το από τη λίστα και πατήστε το κουμπί Λήψη. Πρέπει να περιμένετε να ολοκληρωθεί η λήψη του πακέτου γλώσσας πριν ξεκινήσετε. Εάν αποσυνδεθείτε πριν ολοκληρωθεί η λήψη του πακέτου γλώσσας, δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή εκτός σύνδεσης.

  Οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις στα Kickass Torrents το 2017 και πώς να παραμείνετε ασφαλείς

Αυτό λειτουργεί τόσο στην έκδοση iOS όσο και στην έκδοση Android των εφαρμογών. Εάν έχετε μια συσκευή με χαμηλό χώρο, μπορείτε πάντα να διαγράψετε τα μεταφρασμένα πακέτα που έχετε λάβει αργότερα. Για να διαγράψετε μια γλώσσα που έχετε κατεβάσει, μεταβείτε στην οθόνη Μετάφραση εκτός σύνδεσης και θα δείτε ένα εικονίδιο του κάδου απορριμμάτων δίπλα σε μια γλώσσα λήψης. Πατήστε το και η γλώσσα θα διαγραφεί.

Η γλώσσα λήψης σάς επιτρέπει να μεταφράζετε ομιλία, καθώς και γραπτό και φωτογραφημένο κείμενο. Για μια δεδομένη χρονική περίοδο, το πακέτο γλωσσών θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σας, ωστόσο, τα πακέτα γλωσσών ενημερώνονται κατά διαστήματα. Είναι καλή ιδέα να ελέγξετε ξανά και να εγκαταστήσετε τυχόν διαθέσιμες ενημερώσεις. Η ενημέρωση θα σας προσφέρει καλύτερες, πιο ακριβείς μεταφράσεις τόσο για την ομιλία όσο και για το κείμενο.

  Πώς να κάνετε ζουμ στο Nintendo Switch ενώ παίζετε οποιοδήποτε παιχνίδι

Οι μεταφράσεις θα είναι αμφίδρομες. μπορείτε να μεταφράσετε από την κύρια γλώσσα σας σε άλλη και το αντίστροφο. Είναι υπέροχο όταν ταξιδεύετε ή εάν μαθαίνετε μια δεύτερη γλώσσα. Μπορείτε να μεταφράσετε μεταξύ οποιασδήποτε από τις γλώσσες που κατεβάζετε.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι εάν προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία OCR για μετάφραση, ελέγξτε αν υποστηρίζεται για τη γλώσσα που έχετε επιλέξει. Εάν το κείμενο δεν μεταφραστεί, μπορεί να οφείλεται στο ότι το κείμενο δεν είναι καθαρό.