Οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις στα Kickass Torrents το 2017 και πώς να παραμείνετε ασφαλείς

Οι μηχανές αναζήτησης torrent έχουν μια πρόχειρη ύπαρξη. Οι ιστότοποι παραμένουν online χάρη στα κενά και τις νόμιμες γκρίζες ζώνες, οι οποίες και οι δύο μπορούν να καταστραφούν ανά πάσα στιγμή. Αρκετές τοποθεσίες torrent υψηλού προφίλ έχουν καταργηθεί στο παρελθόν, συμπεριλαμβανομένων πολλών επιδρομών στο The Pirate Bay όλα αυτά τα χρόνια. Στα μέσα του 2016 η αμερικανική κυβέρνηση συνέλαβε τον ιδρυτή της Kickass Torrents. Ο ιστότοπος σύντομα εξαφανίστηκε και εκατομμύρια χρήστες torrent βρήκαν ότι οι λήψεις τους είχαν σταματήσει ή δεν ήταν διαθέσιμες.

Ευτυχώς για το ευρύ κοινό, οι μηχανές αναζήτησης torrent είναι εκπληκτικά ανθεκτικές. Όταν το ένα κατεβαίνει, ένα άλλο σκάει για να πάρει τη θέση του. Μπορεί να χάσει μέρος της θέσης και της αξιοπιστίας του προκατόχου του, αλλά με την πάροδο του χρόνου μπορεί να ξαναχτίσει λίγη από αυτή τη χαμένη λάμψη.

Καθώς ο αρχικός ιστότοπος του Kickass Torrents έχει εξαφανιστεί, δείτε μερικές αξιόπιστες εναλλακτικές λύσεις για τη διόρθωση του torrent.

Before You Torrent – ​​Adblockers και VPN

Το wdzwdz δεν εγκρίνει ούτε ενθαρρύνει την πειρατεία. Παρακαλώ μείνετε στα νόμιμα torrents.

Η χρήση του Διαδικτύου χωρίς VPN είναι εκπληκτικά επικίνδυνη. Όχι μόνο στέλνετε ακατέργαστα, ευανάγνωστα δεδομένα σε διακομιστές σε όλο τον κόσμο, αλλά κάθε αίτημα που κάνετε συνδέεται με μια διεύθυνση IP που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη σύνδεση αυτών των δεδομένων με την ταυτότητα και την τοποθεσία σας. Οι ISP μπορούν να καταγράψουν αυτές τις πληροφορίες και να τις μοιραστούν με τρίτα μέρη που διεξάγουν έρευνες. Σε ορισμένες χώρες, οι πάροχοι υπηρεσιών έχουν ακόμη και το νόμιμο δικαίωμα να καταγράφουν και να πωλούν τα δεδομένα που συλλέγουν, γεγονός που θέτει το απόρρητό σας σε ακόμη μεγαλύτερο κίνδυνο.

Η λήψη torrents μέσω μιας μη ασφαλούς σύνδεσης είναι πρακτικά μια πρόσκληση για έλεγχο. Θα μπορούσατε εύκολα να λάβετε επιστολές παύσης και διακοπής από τον ISP σας, μερικές από τις οποίες θα μπορούσαν να κλιμακωθούν σε ποινικές διώξεις ή βαριά πρόστιμα. Με την πάροδο του χρόνου, τα νομικά κενά που κρατούν ζωντανά τα torrents θα μπορούσαν να κλείσουν, πράγμα που σημαίνει ότι αυτά τα λεπτομερή αρχεία καταγραφής των αρχείων που κατεβάσατε θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν εναντίον σας.

Τα εικονικά ιδιωτικά δίκτυα υπερασπίζονται τακτοποιημένα έναντι όλων των παραπάνω ζητημάτων. Τα VPN κρυπτογραφούν την επισκεψιμότητά σας προτού φύγει από τον υπολογιστή σας, προσθέτοντας επίπεδα τυχαιοποιημένου κώδικα που θολώνει τα περιεχόμενα. Όταν αυτά τα δεδομένα ταξιδεύουν μέσω του ISP σας, δεν μπορούν να πουν τι είδους κίνηση είναι ή τι περιέχει, μόνο ότι είναι κρυπτογραφημένα και ότι κατευθύνονται προς μια εξωτερική υπηρεσία. Τα VPN αφαιρούν επίσης την τοπική διεύθυνση IP που έχει εκχωρηθεί στην επισκεψιμότητά σας και την αντικαθιστούν με μια συνδεδεμένη στο δίκτυό τους. Τώρα τα δεδομένα σας είναι κλειδωμένα με κρυπτογράφηση και τα προσωπικά σας στοιχεία έχουν αφαιρεθεί. Το Διαδίκτυο είναι ξαφνικά πολύ πιο ασφαλές για χρήση, ειδικά όταν πρόκειται για torrents.

Οι διαφημίσεις είναι ένα άλλο πρόβλημα με τους ιστότοπους torrent. Πολλά από αυτά διαθέτουν αναδυόμενα παράθυρα, πανό που αναβοσβήνουν, ψεύτικες διαφημίσεις λήψης, pop-under και οτιδήποτε ενδιάμεσο. Οι διαδικτυακές διαφημίσεις είναι συνήθως απλώς μια ήπια ενόχληση, αλλά σε ιστότοπους torrent μπορεί να είναι εντελώς κακόβουλες. Εάν σκοπεύετε να επισκεφτείτε οποιονδήποτε από τους παρακάτω ιστότοπους, βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει μια επέκταση adblock στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

  Πώς να διορθώσετε τη διαφθορά σωρού λειτουργίας πυρήνα – αρχείο

Προτεινόμενες επεκτάσεις απορρήτου και προγράμματα αποκλεισμού διαφημίσεων:

uBlock Origin – Ένα αποτελεσματικό και ανοιχτού κώδικα adblocker για Chrome και Firefox.
Privacy Badger – Επέκταση από το Electronic Frontier Foundation (EFF). Αποκλείει τις επεμβατικές διαφημίσεις, τους ιχνηλάτες κατασκοπείας και βοηθά στην αποθάρρυνση των δακτυλικών αποτυπωμάτων του προγράμματος περιήγησης, όλα αυτά χωρίς να παραβιάζονται οι διατάξεις ιστοτόπων.

Τα καλύτερα VPN για λήψη Torrents

Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε VPN για να σας κρατήσει ασφαλείς από την ψηφιακή παρακολούθηση ή τη μαζική παρακολούθηση. Ορισμένοι πάροχοι VPN αγνοούν τα μέτρα ασφαλείας, περιορίζουν τις ταχύτητες λήψης ή ακόμη αποκλείουν την κυκλοφορία torrent και peer-to-peer, καθιστώντας τους σχεδόν άχρηστους για ροή ταινιών. Τα δωρεάν VPN είναι ακόμη χειρότερα, καθώς συχνά πωλούν τα δεδομένα που συλλέγουν, καταστρέφοντας το απόρρητό σας με μια γρήγορη κίνηση.

Για να διασφαλίσετε ότι θα έχετε την καλύτερη διαδικτυακή εμπειρία, επενδύστε σε μια υψηλής ποιότητας αλλά φθηνή υπηρεσία VPN επί πληρωμή για torrenting. Το απόρρητό σας θα παραμείνει ανέπαφο, οι λήψεις σας δεν θα περιοριστούν και τα δεδομένα σας δεν θα πωληθούν στον πλειοδότη.

#1 IPVanish

Το IPVanish είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα VPN στην επιχείρηση. Είναι περήφανοι που έχουν την καλύτερη υπηρεσία για χρήστες που θέλουν να κάνουν torrent. Η κρυπτογράφηση τους είναι στην κορυφή της σειράς με πρωτόκολλα L2TP και OpenVPN μέσω κρυπτογράφησης 256-bit που εκτελούνται στάνταρ. Όσον αφορά το απόρρητο, ενώ βρίσκονται στις ΗΠΑ, διατηρούν αρχεία καταγραφής μηδενικών χρηστών και υπόσχονται να μην δημιουργήσουν αρχεία καταγραφής σύνδεσης, ούτε καν για σκοπούς αντιμετώπισης προβλημάτων.

Άλλα εξαιρετικά χαρακτηριστικά IPVanish:

Κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο για όλες τις συσκευές σας (5 ταυτόχρονες συνδέσεις σε πολλές συσκευές)
40.000+ κοινόχρηστες IP, 850+ διακομιστές VPN σε 60+ χώρες
Ανώνυμο torrenting + Απεριόριστη κίνηση P2P
Πρωτόκολλα OpenVPN, PPTP και L2TP/IPsec VPN

Το IPVanish έχει μια ειδική προσφορά για τους αναγνώστες wdzwdz. Η εγγραφή στο πρόγραμμα 1 έτους συνοδεύεται από μια σταθερή έκπτωση 60% που θα μειώσει την τιμή σας στα 4,87 $ ανά μήνα.

#2 NordVPN

Είναι δύσκολο να ξεπεράσεις τα χαρακτηριστικά απορρήτου και ασφάλειας του NordVPN. Ξεκινά με διπλή κρυπτογράφηση, μια διαδικασία που τυλίγει σημαντικές πληροφορίες σε ανθεκτική προστασία SSL 2048 bit. Η τόσο ισχυρή κρυπτογράφηση απλά δεν μπορεί να νικηθεί, ούτε καν ένας υπερυπολογιστής. Επιπλέον, το NordVPN έχει μια εκπληκτική πολιτική μηδενικής καταγραφής που καλύπτει τα πάντα, από την κυκλοφορία έως το εύρος ζώνης, τις διευθύνσεις IP, τα αιτήματα DNS και ακόμη και τις χρονικές σημάνσεις. Τίποτα από όσα κάνετε δεν θα αποθηκευτεί ποτέ στους διακομιστές του NordVPN και επειδή βρίσκονται στη φιλική προς το απόρρητο χώρα του Παναμά, οι ξένες κυβερνήσεις δεν μπορούν να επιστρατεύσουν την κατάσχεση δεδομένων.

Περισσότερες εξαιρετικές δυνατότητες NordVPN:

Ένα τεράστιο, συνεχώς διευρυνόμενο δίκτυο με περισσότερους από 1.000 διακομιστές σε 59 διαφορετικές χώρες.
Προσαρμοσμένες εφαρμογές για συσκευές με Windows, Mac, Linux, Android και iOS.
Μη ελεγχόμενη κυκλοφορία που επιτρέπει λήψεις τόσο P2P όσο και torrent.
Εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες για διακομιστές σε όλο τον κόσμο.

Η NordVPN μόλις επέκτεινε το πολύ δημοφιλές 3ετές πρόγραμμα που προσφέρει στους αναγνώστες μας μια τεράστια έκπτωση 77% σε μόλις 2,75 $ το μήνα.

Καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για τα Kickass Torrents – Γενικές τοποθεσίες Torrent

Αν και το αρχικό Kickass Torrents έχει φύγει από το καλοκαίρι του 2016, μια σειρά από άλλες τοποθεσίες torrent μπορούν να καλύψουν αυτό το κενό. Μπορεί να μην βρείτε την ίδια ακριβώς επιλογή σε αυτές τις εναλλακτικές λύσεις, αλλά αν χρειάζεστε πραγματικά μια συγκεκριμένη λήψη, μία από αυτές είναι βέβαιο ότι θα την έχει.

  Πώς να εγγράψετε το Fortnite στον υπολογιστή

The Pirate Bay – Το Pirate Bay που αυτοαποκαλείται ως «η πιο ανθεκτική τοποθεσία BitTorrent του γαλαξία», ανταποκρίνεται στη φήμη του παραμένοντας στο διαδίκτυο παρά τις αμέτρητες προσπάθειες κατάργησης από τις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο. Ο ιστότοπος έχει περάσει από μια σειρά από αλλαγές τομέα με τα χρόνια, αλλά εξακολουθεί να καταφέρνει να προσφέρει μια τεράστια ποικιλία περιεχομένου torrent, τα πάντα, από μουσική μέχρι ταινίες, κόμικς έως τηλεοπτικές εκπομπές, ηλεκτρονικά βιβλία, anime και πολλά άλλα.

RARBG.προς – Στον απόηχο των τερματισμών του Kickass και του Pirate Bay, το RARBG αναδείχθηκε ως ένας από τους λίγους επιχειρησιακούς ιχνηλάτες torrent που παρείχαν αξιοπρεπές, ενημερωμένο περιεχόμενο. Ο ιστότοπος προσφέρει πολλές γενικευμένες λήψεις, συμπεριλαμβανομένων εκδόσεων σκηνών, τηλεοπτικών εκπομπών, ταινιών και παιχνιδιών.

KATcr – Λίγο μετά την κατάργηση του Kickass Torrents, το αρχικό προσωπικό ανασυντάχθηκε και κατέληξαν σε ένα εφεδρικό σχέδιο. Το Katcr.co γεννήθηκε, ένας πλήρως λειτουργικός ιστότοπος torrent με την ίδια διάταξη και σχεδιασμό με το Kickass. Το μειονέκτημα ήταν ότι έπρεπε να ξεκινήσουν από μια νέα βάση δεδομένων, πράγμα που σημαίνει ότι το παλιό περιεχόμενο έπρεπε να ανέβει ξανά από χρήστες torrent. Ο ιστότοπος είναι πλέον πλήρως λειτουργικός και εκπληκτικά καλά εφοδιασμένος.

limetorrents.cc – Ένας άλλος ιστότοπος που κέρδισε δημοτικότητα μετά το κλείσιμο του KAT ήταν το limetorrents. Ο ιστότοπος πολλαπλών χρήσεων φιλοξενεί μια καλή ποικιλία περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων των πιο πρόσφατων εκδόσεων σε ομάδες τηλεόρασης, ταινιών και παιχνιδιών.

Καλύτερες εναλλακτικές στα Kickass Torrents – Μεταδώστε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές

Εάν τα torrent είναι ο κύριος πόρος σας για ροή ταινιών, μπορεί να υπάρχει μια καλύτερη εναλλακτική. Ένας αριθμός μηχανών αναζήτησης και συσσωρευτών ροής έχει αυξηθεί για να διευκολύνει την προβολή περιεχομένου σε οποιαδήποτε συσκευή, συμπεριλαμβανομένων των smartphone, των tablet και των κουτιών τηλεόρασης. Τα περισσότερα από αυτά χρησιμοποιούν τεχνολογία παρόμοια με το BitTorrent, αλλά δεν χρειάζεται να βασίζεστε σε μια εξωτερική μηχανή αναζήτησης για να βρείτε αυτό που χρειάζεστε.

Kodi – Το λογισμικό που παλαιότερα ήταν γνωστό ως XBMC είναι ζωντανό και δυναμικό, προσφέροντας μια βελτιωμένη και κεντρική διεπαφή για όλες τις ανάγκες ροής ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών σας. Μπορείτε ακόμη να παρακολουθήσετε το NFL στο Kodi, να μεταδώσετε ζωντανά άλλα αθλητικά γεγονότα και να εγκαταστήσετε το Kodi σε ένα Amazon Fire TV Stick!

Ώρα για ποπ κορν – Το Popcorn Time λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο όπως το Kodi, επιτρέποντας στους χρήστες να μεταδίδουν ζωντανό και αρχειοθετημένο περιεχόμενο χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσουν αρχεία εκ των προτέρων. Για να είστε ασφαλείς, χρησιμοποιείτε πάντα ένα VPN με Popcorn Time.

Alluc – Ενώ υπηρεσίες όπως το Kodi και το Popcorn Time συγκεντρώνουν και μεταδίδουν περιεχόμενο για εσάς, το alluc.se αφαίρεσε τον μεσάζοντα και σας επιτρέπει να αναζητάτε περιεχόμενο και να το μεταδίδετε μόνοι σας. Απλώς εισαγάγετε το όνομα μιας εκπομπής ή μιας ταινίας και εμφανίζεται μια λίστα με τις διαθέσιμες ροές.

GOmovies – Μια απλή και ελκυστική μηχανή αναζήτησης που εστιάζει σε ροές ταινιών υψηλής ποιότητας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εισάγετε έναν τίτλο και να αρχίσετε να παρακολουθείτε, είναι τόσο απλό.

Ηλεκτρονικά βιβλία, επιστημονικές εργασίες και εγχειρίδια

Η πρόσβαση στη γνώση έχει γίνει ένα άλλο καυτό θέμα τα τελευταία χρόνια. Έχουν δημιουργηθεί αρκετοί ιστότοποι που επικεντρώνονται στην απελευθέρωση ηλεκτρονικών βιβλίων, επιστημονικών εργασιών και ακριβών εγχειριδίων από τους περιοριστικούς τοίχους πληρωμής τους, επιτρέποντας σε περισσότερους ανθρώπους να έχουν πρόσβαση σε περισσότερη γνώση με λιγότερα εμπόδια. Τοποθεσίες torrent όπως το Kickass έφεραν στο παρελθόν μεγάλο μέρος αυτού του βάρους, αλλά τώρα υπάρχουν πολλές εξαιρετικές διαθέσιμες εναλλακτικές λύσεις, χωρίς να απαιτείται πελάτης torrent.

  Πώς να ρυθμίσετε έναν παλιό φορητό υπολογιστή για παιδιά

Sci-Hub – Οι μεγαλύτεροι και δημοφιλέστεροι απελευθερωτές σχολικών βιβλίων και επιστημονικών εργασιών. Το Sci-Hub βρίσκεται υπό συνεχή απειλή από κυβερνήσεις και εταιρείες ψηφιακών δικαιωμάτων, αλλά μέχρι στιγμής παραμένει στο διαδίκτυο.

AudioBook Bay – Οι περισσότεροι ιστότοποι που εστιάζουν σε ηλεκτρονικά βιβλία ή σχετικό υλικό αποτυγχάνουν να περιλαμβάνουν ηχητικά βιβλία ως μέρος του περιεχομένου τους. Το AudioBook Bay συμβάλλει στην κάλυψη αυτού του κενού, προσφέροντας χιλιάδες torrents για νέα και κλασικά ηχητικά βιβλία.

Β-ΟΚ – Χρειάζεστε ένα ηλεκτρονικό βιβλίο; B-OK σχεδόν σίγουρα το έχει. Η μηχανή αναζήτησης λειτουργεί ακριβώς όπως το Google ή το Yahoo και σας επιτρέπει να πληκτρολογήσετε έναν τίτλο ή έναν συγγραφέα και να δείτε μια λίστα αποτελεσμάτων παρακάτω. Τα σχήματα μπορεί να διαφέρουν πολύ, αλλά αν χρειάζεστε κάτι λίγο, πιθανότατα θα το βρείτε εδώ.

BookSC – Παρόμοιο συγκρότημα όπως το B-OK παραπάνω, αλλά επικεντρώθηκε σε επιστημονικές εργασίες και σχετικά άρθρα.

Γιατί εξαφανίστηκαν τα Kickass Torrents;

Τον Ιούλιο του 2016 η κυβέρνηση των ΗΠΑ συνέλαβε τον φερόμενο ως ιδιοκτήτη της Kickass Torrents, Artem Vaulin. Οι κατηγορίες περιελάμβαναν συνωμοσία για τη διάπραξη εγκληματικής παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων, συνωμοσία για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και δύο κατηγορίες εγκληματικής παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων, όλες άμεσα ή έμμεσα σχετιζόμενες με το KAT και τη μαζική βάση δεδομένων torrents.

Αν και ο Vaulin μπλόκαρε τις συνδέσεις του με την τοποθεσία με διάφορους τρόπους, μικρές διαρροές ασφαλείας οδήγησαν τελικά στη σύλληψή του. Τόσο το Facebook όσο και η Apple βοήθησαν στην έρευνα παραδίδοντας αρχεία καταγραφής διευθύνσεων IP που σχετίζονται με τις υπηρεσίες τους. Οι ομοσπονδιακοί πράκτορες διασταύρωσαν τις IP και τελικά ανακάλυψαν μια διεύθυνση που έκανε μια αγορά στο iTunes και συνδέθηκε στον λογαριασμό KAT Facebook. Συγκρίνοντας αυτά με τα e-mail που μοιράστηκε επίσης η Apple, μπόρεσαν να βρουν τον Vaulin, να τον συνδέσουν με το Kickass Torrents και να κάνουν τη σύλληψη.

ο πλήρης ανάλυση σχετικά με την υπόθεση Kickass Torrents δείχνει πόσο μακριά θα φτάσουν ορισμένες εταιρείες για να βοηθήσουν στις έρευνες, γεγονός που αναμφισβήτητα καθιστά ακόμη πιο ισχυρή την εφαρμογή μέτρων απορρήτου όπως τα VPN.

Χρήση Ιδιωτικών Torrent Trackers

Ιστότοποι όπως το The Pirate Bay και το Kickass Torrents είναι γνωστοί ως δημόσιοι ιχνηλάτες. Το περιεχόμενό τους είναι διαθέσιμο σε ιστότοπους όπου ο καθένας μπορεί να σερφάρει, να δημιουργήσει έναν λογαριασμό και να ξεκινήσει τη λήψη. Ένα πλεονέκτημα της παραμονής δημόσια είναι ότι περισσότερο περιεχόμενο θα κοινοποιείται μέσω του ιστότοπου. Ένα μειονέκτημα είναι ότι οι κυβερνητικές υπηρεσίες και οι φύλακες περιεχομένου μπορούν επίσης να έχουν ελεύθερη πρόσβαση σε αυτούς τους ιστότοπους, γεγονός που θέτει σε κίνδυνο όλους τους άλλους χρήστες.

Ένας τρόπος για να παρακάμψετε αυτό το ζήτημα είναι να προτιμήσετε τους ιδιωτικούς ιχνηλάτες έναντι των δημοσίων. Οι ιδιωτικοί ιχνηλάτες απαιτούν εγγραφή για να μπορέσετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενό τους και η εγγραφή δεν είναι τόσο εύκολη όσο το να κάνετε κλικ σε μερικά κουμπιά. Ορισμένοι ιδιωτικοί ιχνηλάτες ανοίγουν την εγγραφή μόνο μία ή δύο φορές το χρόνο, αναγκάζοντας τους ελπιδοφόρους να βασίζονται σε κοινές προσκλήσεις από τα τρέχοντα μέλη. Αυτό λειτουργεί ως μια αυτολογοκρινόμενη διαδικασία ελέγχου που βοηθά να αποφύγετε τα ανεπιθύμητα μέρη. Δεν είναι μια τέλεια λύση, αλλά είναι πολύ πιο ασφαλής από το να εμφανίζεται το περιεχόμενο ανοιχτό για το κοινό.

Το πρακτικό μειονέκτημα στη χρήση ιδιωτικών ιχνηλατών είναι ότι δεν είναι εύκολο να συνδεθούν μαζί τους. Πρέπει να περιμένετε για μια ανοιχτή ημέρα εγγραφής ή πρέπει να λάβετε μια πρόσκληση. Και τα δύο αυτά συμβάντα μπορεί να είναι λίγα. Ένα καλό πρώτο βήμα είναι να αναζητήσετε ιδιωτικά φόρουμ που σχετίζονται με torrent, πίνακες μηνυμάτων και subreddits. Opentrackers είναι επίσης ένα εξαιρετικό μέρος για έρευνα και εύρεση ανοιχτών ημερών εγγραφής για ιδιωτικούς ιχνηλάτες.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι τα ιδιωτικά προγράμματα παρακολούθησης είναι πιο πιθανό να επιβάλλουν καλές αναλογίες, επομένως φροντίστε να ανεβάζετε περισσότερα από όσα κατεβάζετε, διαφορετικά μπορεί να χάσετε τη συνδρομή σας.