Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία ανώνυμης περιήγησης YouTube στο Android

Η κατάσταση ανώνυμης περιήγησης είναι κάτι που βρίσκετε στα προγράμματα περιήγησης. Χρησιμοποιείται όταν θέλετε να διατηρήσετε την περιήγησή σας ιδιωτική. Βοηθά όταν δεν θέλετε τα αποτελέσματα αναζήτησής σας να επηρεαστούν από ό,τι κι αν αναζητάτε. Όλα τα προγράμματα περιήγησης, ακόμη και τα κινητά, έχουν κατάσταση ανώνυμης περιήγησης, αλλά σε κινητά, οι περισσότερες εφαρμογές που χρησιμοποιείτε έχουν προγράμματα περιήγησης εντός εφαρμογής και συνήθως δεν έχετε την επιλογή να μεταβείτε σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης μέσα σε αυτά τα προγράμματα περιήγησης εντός εφαρμογής. Το YouTube δεν διαθέτει πρόγραμμα περιήγησης εντός εφαρμογής, αλλά πλέον έχει τη δική του λειτουργία ανώνυμης περιήγησης. Η κατάσταση ανώνυμης περιήγησης YouTube σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή σαν να είχατε αποσυνδεθεί από αυτήν.

  Επιτρέψτε στο τηλέφωνό σας να χτυπά μόνο εάν είναι σημαντικό [Android]

Λειτουργία ανώνυμης περιήγησης YouTube

Η λειτουργία ανώνυμης περιήγησης του YouTube είναι, προς το παρόν, μια λειτουργία μόνο για Android. Πρέπει να ενημερώσετε την εφαρμογή για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία.

Ανοίξτε το YouTube και πατήστε τη μικρογραφία του προφίλ σας επάνω δεξιά. Αυτό θα σας μεταφέρει στην οθόνη Λογαριασμού. Εδώ, θα δείτε μια επιλογή “Ενεργοποίηση ανώνυμης περιήγησης”. Πατήστε το.

Θα δείτε μια ειδοποίηση στην οθόνη που θα σας ενημερώνει ότι έχετε μεταβεί σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης. Τώρα μπορείτε να περιηγηθείτε στο YouTube και τα βίντεο που παρακολουθείτε και τα κανάλια που περιηγείστε δεν θα έχουν αντίκτυπο στο ιστορικό παρακολούθησης. Η καρτέλα της συνδρομής σας, η βιβλιοθήκη σας και η καρτέλα των εισερχομένων σας θα είναι όλα κενά.

  Πώς να συνδέσετε ένα τηλέφωνο Android με έναν υπολογιστή με Windows 10 με την εφαρμογή "Your Phone" της Microsoft

Η ανώνυμη περιήγηση θα επαναφέρει και τις τοπικές σας ρυθμίσεις και η καρτέλα Τάσεις θα σας δείξει ό,τι είναι μοντέρνο στο μέρος του κόσμου σας. Μπορείτε να αλλάξετε αυτήν τη ρύθμιση, καθώς δεν είναι αυστηρά συνδεδεμένη με λογαριασμό χρήστη.

Εάν βγείτε από την εφαρμογή και την ανοίξετε ξανά, θα βγει αυτόματα από την κατάσταση ανώνυμης περιήγησης. Εάν θέλετε να πραγματοποιήσετε μη αυτόματη έξοδο από την κατάσταση ανώνυμης περιήγησης του YouTube, κάντε κλικ στη μικρογραφία ανώνυμης περιήγησης επάνω δεξιά και από το μενού που ανοίγει, επιλέξτε την επιλογή “Απενεργοποίηση ανώνυμης περιήγησης”.

Το θέμα της κατάστασης ανώνυμης περιήγησης είναι να μπορείτε να παρακολουθείτε βίντεο χωρίς αυτά να επηρεάζουν το προτεινόμενο περιεχόμενο που βλέπετε στο YouTube. Η αποσύνδεση από το YouTube δεν σας δίνει πρόσβαση σε βίντεο περιορισμένης ηλικίας ή περιοχής, επομένως δεν έχετε κανένα όφελος εκεί. Είναι πιο εύκολο στη χρήση από το να αποσυνδεθείτε και μετά να συνδεθείτε ξανά.

  Το Necta είναι ένας εκκινητής Android που απευθύνεται σε παιδιά και ηλικιωμένους [Android]

Η πρόταση περιεχομένου του YouTube δεν είναι η καλύτερη. Το δευτερόλεπτο που θα παρακολουθήσετε ένα βίντεο που δεν σχετίζεται με το περιεχόμενο που παρακολουθείτε συνήθως το χρονολόγιό σας θα είναι γεμάτο με παρόμοιες προτάσεις σαν να έχετε δει ώρες αυτού του τύπου περιεχομένου. Αυτό δεν αφορά συγκεκριμένο τύπο κατηγορίας περιεχομένου. αν παρακολουθήσετε μερικά παιδικά βίντεο στο YouTube, το χρονολόγιό σας θα είναι σύντομα ένα χάος από κινούμενα σχέδια, μαριονέτες και χορευτικά τρίγωνα.