Το Necta είναι ένας εκκινητής Android που απευθύνεται σε παιδιά και ηλικιωμένους [Android]

Εάν βαριέστε το th stock look Android, υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να το προσαρμόσετε. Μερικοί άνθρωποι θα ξεκινούσαν με την αλλαγή της ταπετσαρίας της αρχικής οθόνης. Η τροποποίηση των εικονιδίων εφαρμογής ή γραμμής κατάστασης είναι ένας άλλος τρόπος για να δώσετε νέα ζωή στο Android, αν και πιθανώς ο καλύτερος τρόπος για γρήγορη αναθεώρηση της διεπαφής είναι με μια εφαρμογή εκκίνησης. Παρόλο που τα Nova Launcher, Go Launcher Ex ή Aviate είναι μακράν οι καλύτερες αντικαταστάσεις αρχικής οθόνης που έχουμε χρησιμοποιήσει, μπορεί επίσης να είναι αρκετά περίπλοκες για γενικούς χρήστες. Για να αντιμετωπίσουν αυτήν την ενόχληση, πολλοί άνθρωποι στη Necta δημιούργησαν μια εφαρμογή που ονομάζεται Necta Launcher που παρέχει την πιο απλή εμπειρία Android για τους ηλικιωμένους ανάμεσά μας.

  Τρόπος αναπαραγωγής της βιβλιοθήκης εφαρμογών iOS 14 στο Android

Η διεπαφή του Necta Launcher αποτελείται από μεγάλα έντονα εικονίδια. Έχει μια ελαφρά μπλε και μοβ απόχρωση σε ολόκληρο το περιβάλλον χρήστη (μπορεί να αλλάξει μέσω των Ρυθμίσεων). Μπορείτε να κάνετε κύλιση προς τα πάνω και προς τα κάτω για να αποκαλύψετε εφαρμογές που είναι καλά τοποθετημένες στην αρχική οθόνη.

Σε αντίθεση με τους περισσότερους εκτοξευτές, η Necta παρουσιάζει εφαρμογές που χρησιμοποιούνται συνήθως, όπως τηλέφωνο, κάμερα, ανταλλαγή μηνυμάτων και καιρός κ.λπ., σε μια εντελώς νέα διεπαφή που όχι μόνο είναι πιο απλή στη χρήση αλλά και συμπληρώνει πλήρως τη συνολική σχεδίαση της Necta. Για παράδειγμα, η εφαρμογή Κλήση αποτελείται από μεγάλα έντονα κουμπιά που είναι εύκολο να πατηθούν, ιδιαίτερα χρήσιμα εάν το τηλέφωνο πρόκειται να χρησιμοποιηθεί από παιδιά ή άτομα με κακή όραση. Ομοίως, υπάρχει αυτή η βασική εφαρμογή καιρού για να διατηρείτε μια καρτέλα στην πρόβλεψη, η εφαρμογή κάμερας για γρήγορη λήψη φωτογραφιών χωρίς να ενοχλείτε πολύπλοκες ρυθμίσεις, καθώς και η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων barebones για εύκολη αποστολή μηνυμάτων κειμένου.

  Το Weatheroux⁺ είναι τόσο απλό και καθαρό όσο μπορεί να γίνει μια εφαρμογή καιρού [Android]

Η εφαρμογή διαθέτει επίσης μια λειτουργία που ονομάζεται Γρήγορη κλήση, η οποία σας επιτρέπει να προσθέσετε δύο σημαντικές επαφές που πρέπει συχνά να καλείτε απευθείας στην αρχική οθόνη. Είναι ενδιαφέρον ότι υπάρχει μια λειτουργία SOS (μπορεί να ενεργοποιηθεί στις Ρυθμίσεις) που σας επιτρέπει να κουνάτε τα χέρια σας στο τηλέφωνο τρεις φορές για να στείλετε ένα μήνυμα SOS στην επαφή Hot, το οποίο μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Το ίδιο το μήνυμα SOS μπορεί να εισαχθεί στην ενότητα Μήνυμα SOS στις Ρυθμίσεις.

Άλλες έξυπνες και εύχρηστες εφαρμογές περιλαμβάνουν το Position (Χάρτες Google) και τον φακό που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ενεργοποιήσετε το φλας LED της συσκευής. Εκτός από τις εγγενείς εφαρμογές, οι χρήστες μπορούν επίσης να προσθέσουν άλλες εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στη συσκευή στην αρχική οθόνη. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κύλιση μέχρι την αρχική οθόνη και πατήστε Προσθήκη. Τώρα σημειώστε τις εφαρμογές που θέλετε να προσθέσετε και πατήστε ξανά το κουμπί Προσθήκη.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία ροής μουσικής ως συναγερμό στο Android

Δεν υπάρχει έλλειψη εκκίνησης Android στο Google Play, αλλά το Necta Launcher στοχεύει να διαφοροποιηθεί αποτελώντας την απλούστερη και πιο φιλική προς τον χρήστη αντικατάσταση αρχικής οθόνης που θα χρησιμοποιήσετε ποτέ. Ο σύνδεσμος λήψης του Google Play παρέχεται παρακάτω.

Εγκαταστήστε το Necta Launcher από το Google Play Store