Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία εικόνας σε εικόνα για βίντεο στο Facebook


Το Facebook είναι το δεύτερο πιο δημοφιλές μέρος όπου οι άνθρωποι παρακολουθούν βίντεο. Την πρώτη θέση κατέχει το YouTube. Αυτό είναι ένα γεγονός που το Facebook γνωρίζει καλά και προωθεί συνεχώς περιεχόμενο βίντεο στους χρήστες. Τα βίντεο στο Facebook αναπαράγονται αυτόματα και από πέρυσι μπορείτε επίσης να μεταδώσετε ένα βίντεο σε Chromecast και άλλα τηλεοπτικά στικάκια. Το Facebook λανσάρει τώρα σιγά σιγά μια νέα δυνατότητα με την οποία τα βίντεο θα αναπαράγονται αυτόματα με ήχο. Υπάρχει επίσης μια τακτοποιημένη εικόνα στη λειτουργία εικόνας για βίντεο στο Facebook που σας επιτρέπει να «ελαχιστοποιήσετε» ένα βίντεο σε μια μικρή γωνία της οθόνης σας και να συνεχίσετε να κάνετε κύλιση στη ροή σας. Το βίντεο θα συνεχίσει να παίζει, με ήχο. Το YouTube έχει ακριβώς το ίδιο πράγμα. Δείτε πώς μπορείτε να εισάγετε εικόνα σε λειτουργία εικόνας για βίντεο στο Facebook.

  Πώς να κρύψετε ή να διαγράψετε μια σελίδα στο Facebook

Αναζητήστε ένα βίντεο που θέλετε να παρακολουθήσετε. μπορεί να είναι στη δική σας ροή ειδήσεων, στο χρονοδιάγραμμα ενός φίλου ή σε μια σελίδα. Πατήστε για να το παίξετε. πρέπει να εισαγάγετε το πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο. Δεν μπορείτε να εισάγετε εικόνα σε λειτουργία εικόνας από τη ροή ειδήσεων σας.

Επάνω αριστερά, θα δείτε ένα κουμπί με ένα τετράγωνο μέσα σε ένα τετράγωνο. Πατήστε το και το βίντεο θα ελαχιστοποιηθεί κάτω δεξιά στην οθόνη σας. Θα συνεχίσει να παίζει. Για να το μεγιστοποιήσετε, πατήστε το βίντεο. Εάν θέλετε να σταματήσετε το βίντεο χωρίς να το μεγιστοποιήσετε πρώτα, σύρετε προς τα αριστερά στο μικρό πρόγραμμα αναπαραγωγής μικρογραφιών.

  Πώς να λάβετε πίσω ένα αίτημα φιλίας στο Facebook

Εάν δεν σας αρέσει το βίντεο στην κάτω δεξιά γωνία, μπορείτε να το μεταφέρετε σε διαφορετική γωνία σύροντας το μικροσκοπικό πρόγραμμα αναπαραγωγής. Μπορείτε να το κουμπώσετε σε μία από τις τέσσερις γωνίες της οθόνης, αλλά δεν μπορείτε να το κουμπώσετε σε καμία από τις πλευρές.

Εκτός από τη λειτουργία εικόνας σε λειτουργία εικόνας για βίντεο στο Facebook, οι χρήστες Android μπορούν να συνεχίσουν την αναπαραγωγή του βίντεο μετά την έξοδο από την εφαρμογή. Η εφαρμογή iOS δεν έχει αυτή τη δυνατότητα, ούτε θα την έχει ποτέ λόγω του τρόπου κατασκευής του iOS.

  Πώς να διαγράψετε το Facebook