Πώς να λάβετε πίσω ένα αίτημα φιλίας στο Facebook

Μπορείτε να στείλετε ένα αίτημα φιλίας σε άλλα άτομα στο Facebook. Εναπόκειται σε άλλο άτομο να το αποδεχτεί και μερικές φορές, απλώς αφήνει να ικανοποιηθούν τα αιτήματα φιλίας. Αυτό σημαίνει ότι το αίτημά σας είναι ακόμη σε εκκρεμότητα. είναι εκεί και δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτό. Σε τέτοιες περιπτώσεις, έχετε την επιλογή να λάβετε πίσω ένα αίτημα φιλίας. Ίσως έχετε αποφασίσει ότι έχετε βαρεθεί να περιμένετε να αποδεχτεί το αίτημα ο «φίλος» σας και θα θέλατε να ακυρώσετε την πρόσκληση.

Πάρτε πίσω ένα αίτημα φιλίας

Επισκεφτείτε το Facebook στο πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή σας. Κάντε κλικ στο κουμπί Αίτημα φιλίας επάνω δεξιά και στο μενού που ανοίγει, κάντε κλικ στην επιλογή «Δείτε όλα» στο κάτω μέρος. Αυτό θα σας οδηγήσει σε μια λίστα με όλα τα εκκρεμή αιτήματα φιλίας σας. Υπάρχει μια επιλογή σε αυτήν τη σελίδα που ονομάζεται “Προβολή απεσταλμένων αιτημάτων”. Κλίκαρέ το.

  Γιατί πρέπει να συνδεθείτε με το Google, το Facebook ή την Apple

Θα δείτε όλα τα άτομα στα οποία έχετε στείλει αίτημα φιλίας. Περάστε το ποντίκι πάνω από το κουμπί «Αίτημα φιλίας εστάλη» και θα ανοίξει ένα μενού. Στο μενού, κάντε κλικ στην επιλογή «Ακύρωση αιτήματος».

Στις εφαρμογές του Facebook και μεταβείτε στην καρτέλα χάμπουργκερ, δηλαδή σε αυτήν με το εικονίδιο με τις τρεις γραμμές. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Φίλοι. Η οθόνη Φίλοι έχει τις δικές της καρτέλες. Μεταβείτε στην καρτέλα Εξερχόμενα. Η καρτέλα Εξερχόμενα θα εμφανίσει όλα τα άτομα στα οποία έχετε στείλει αιτήματα φιλίας. Πατήστε το κουμπί “αναίρεση” κάτω από ένα αίτημα για να το πάρετε πίσω.

  Πώς να διαγράψετε μαζικά δημοσιεύσεις στο Facebook

Το άτομο στο οποίο στείλατε το αίτημα φιλίας δεν θα καταλάβει ότι το πήρατε πίσω, εκτός εάν ελέγξει καταναγκαστικά τα αιτήματα φιλίας που εκκρεμούσαν για να δει ποιος είναι σε αυτό και παρατηρήσει ότι ένα αίτημα έχει φύγει. Εάν τους στείλετε ξανά ένα αίτημα, θα ειδοποιηθούν για το νέο αίτημα που σημαίνει ότι θα μπορούν να λύσουν τι συνέβη με το αρχικό αίτημα, εάν θυμηθούν ότι το στείλατε πριν.

Θα πρέπει να σας προειδοποιήσουμε να μην κάνετε κατάχρηση της δυνατότητας. Είναι εντάξει να θελήσετε να λάβετε πίσω ένα αίτημα φιλίας, εάν έχει καθυστερήσει πάρα πολύ, αλλά να χρησιμοποιείτε τη λειτουργία για να υπενθυμίζετε επανειλημμένα σε κάποιον ότι έχει ένα αίτημα φιλίας από εσάς δεν είναι καλή ιδέα και μάλλον είναι τρελό. Μπορεί ακόμη και να είναι παράνομο σε ορισμένες χώρες, αλλά αυτό είναι απλώς μια εικασία. Εάν συνεχίσετε να ανακαλείτε και να στέλνετε ξανά ένα αίτημα φιλίας, είναι πιθανό το άτομο στο οποίο στέλνετε το αίτημα να σας αναφέρει στο Facebook ή το Facebook να λάβει υπόψη του και να αποκλείσει τον λογαριασμό σας.

  Πώς να ελέγξετε την ετικέτα πολιτικής σας στο Facebook

Στην ίδια σημείωση, εάν έχετε βαρεθεί να λαμβάνετε αιτήματα φιλίας από κάποιον, απλώς αποκλείστε τον.