Εκπτώσεις Steam Autumn 2017: Καλύτερα παιχνίδια για έναν παίκτη

Οι πωλήσεις Steam πραγματοποιούνται κάθε λίγους μήνες και μας φέρνουν κάτι συναρπαστικό κάθε φορά. Τώρα ο κόσμος πρόκειται να μπει σε φρενίτιδα σχετικά με τις προσφορές της Black Friday. Το Steam συνήθως εμμένει στα παραδοσιακά αντικείμενα που πωλούνται όπως το GTA V και το Witcher III (εκπτώνονται και αυτή τη φορά), ενώ δεν μειώνει ούτε μια δεκάρα στο PUBG. Αυτό το φθινόπωρο, ωστόσο, το Steam έχει αναβαθμίσει πραγματικά το παιχνίδι του και προσφέρει το είδος των προσφορών που δεν θα θέλατε να χάσετε. Αυτά είναι τα καλύτερα διαθέσιμα παιχνίδια για αγορά με εκπτώσεις στις φθινοπωρινές εκπτώσεις του Steam. Όπως πάντα, για να λάβετε τις καλύτερες εκπτώσεις, μπορείτε να μεταβείτε σε διαφορετική περιοχή για φθηνότερες προσφορές χρησιμοποιώντας VPN.

1. Wolfenstein II Ο Νέος Κολοσσός

Wolfenstein II παίρνει το τιμόνι της θριαμβευτικής επιστροφής του Id Tech στη φόρμα που περιελάμβανε τις κρίσιμες επιτυχίες Doom και Wolfenstein. Το πρωτότυπο Wolfenstein σας έβαλε σε ένα εναλλακτικό χρονοδιάγραμμα όπου είστε ο BJ Blaskowiszc ένας Αμερικανός στρατιώτης που μάχεται ενάντια στους Ναζί που έχουν καταλάβει τον κόσμο τη δεκαετία του ’60. Το Wolfenstein II συνεχίζει ακριβώς από εκεί που σταμάτησε το πρώτο και συνεχίζεις να πας τον αγώνα στους Ναζί. Η ιστορία, το παιχνίδι και τα πονταρίσματα είναι ακόμη υψηλότερα καθώς μαθαίνετε περισσότερα για το BJ και πώς αυτό το εναλλακτικό χρονοδιάγραμμα αλλάζει για άλλη μια φορά.

  Είναι το Steam συμβατό με το Windows 10 Creators Update;

2. Middle-Earth Shadow of War (40% έκπτωση)

Middle Earth Shadow of War είναι η συνέχεια του Shadow of Mordor, αν δεν έχετε παίξει ακόμα το Shadow of Mordor, θα θέλετε να το πάρετε αμέσως. Είναι η ιστορία για έναν δασοφύλακα που συμβιωτικά δένεται με μια οργή (αλά Ραζιέλ στο Legacy of Kain – Soul Reaver) που υποδουλώνει στρατούς ορκ για να πολεμήσει ενάντια στις ανερχόμενες δυνάμεις του Σάουρον. Το Shadow of War ξεκινά αμέσως μετά τα γεγονότα του πρώτου παιχνιδιού, όταν πιάνεις ένα άλλο δαχτυλίδι δύναμης για να ανταγωνιστείς τον Sauron και να καταλάβεις οχυρά και να πολεμήσεις μυθικά όντα από το franchise Lord of The Rings, συμπεριλαμβανομένου ενός Balrog.

Η κυκλοφορία του παιχνιδιού αμαυρώθηκε από τη διαμάχη ότι έπρεπε να βασιστείτε στα Lootboxes, που σημαίνει να πληρώνετε πραγματικά μετρητά για να προχωρήσετε στο παιχνίδι και να ξεκλειδώσετε αντικείμενα. Αν και δεν υπέστη την κολοσσιαία αστοχία του Star Wars Battlefront II, δημιούργησε πολλή εχθρότητα. Ενώ τα Lootboxes δεν έχουν τεράστιο αντίκτυπο στη λειτουργία ιστορίας για έναν παίκτη, καθιστά τη διαδικτυακή λειτουργία (όπου κατακλύζετε και προσπερνάτε τα οχυρά) μια τεράστια πρόκληση και σε ορισμένες περιπτώσεις δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή. Ωστόσο, η ιστορία, τα γραφικά, το gameplay είναι όλοι φανταστικοί λόγοι για να παίξετε αυτό το παιχνίδι. Δένει όμορφα με τα γεγονότα των ταινιών και δημιουργεί μια αξέχαστη εμπειρία.

3. Batman Enemy Within (40% έκπτωση)

Batman Enemy Within είναι η συνέχεια του αναγνωρισμένου παιχνιδιού αφηγηματικού παιχνιδιού που αφηγήθηκε την ιστορία των γονιών του Bruce Wayne και πώς ο θάνατός τους ήταν μέρος μιας μεγαλύτερης συνωμοσίας. Το Enemy Within σας φέρνει ενάντια στον Riddler του οποίου οι όλο και πιο επικίνδυνοι γρίφοι γονατίζουν την πόλη. Αυτή η ιστορία είναι τρία επεισόδια σε μια σεζόν 5 επεισοδίων συνήθως. Κάθε επεισόδιο βγαίνει μετά από 2-3 μήνες. Δανείζεται στοιχεία από τα RPG, τη φανταστική Trilogy των παιχνιδιών Arkham, και φέρνει τη δική του πρωτότυπη (και άξια) άποψη στον χαρακτήρα. Αυτό είναι ένα παιχνίδι που σίγουρα θέλετε στη βιβλιοθήκη σας.

  Διορθώστε το σφάλμα Steam Needs to Be Online για ενημέρωση [Windows]

4. Assassins Creed Origins (17% έκπτωση)

Assassins Creed Origins είναι η τελευταία επιδρομή σε μια ιστορία που ξεκίνησε με έναν άνδρα που χρησιμοποιεί μια συσκευή για να εξερευνήσει τις μνήμες των προγόνων του κλειδωμένες μέσα στο δικό του DNA. Το παιχνίδι βασικά ήταν το Prince of Persia meets Hitman. Η ιστορία ξεκίνησε το 1191 μ.Χ. στους Αγίους Τόπους και κάθε franchise μας μετέφερε σε διάφορα μέρη του κόσμου. Το Assassins Creed origins είναι η τελευταία δόση του franchise που εξερευνά, όπως υποδηλώνει ο τίτλος, την προέλευση της λατρείας Hashashin (Assassins) στην Αρχαία Αίγυπτο. Ακόμα κι αν δεν υπάρχει τίποτα άλλο, αυτά τα παιχνίδια έχουν εξαιρετικές ιστορίες και το παιχνίδι είναι κλασικό και χτίζουν τη μυθολογία τους σε γνωστούς τομείς. Αυτό προσθέτει στην όλη ατμόσφαιρα. Αν και η έκπτωση δεν είναι τεράστια, αλλά για ένα παιχνίδι που μόλις κυκλοφόρησε, αυτή είναι μια καλή συμφωνία και δεν πρέπει να τη χάσετε.

5. Nier Automata (40% έκπτωση)

Nier Automata παίρνει την πανάρχαια ερώτηση επιστημονικής φαντασίας «τι θα γινόταν αν τα ρομπότ είχαν συνείδηση» και προσθέτει ένα πλαίσιο σε αυτήν βάζοντάς σας στη θέση των Android που προσπαθούν να σώσουν τον κόσμο από τη μηχανοκίνητη δυστοπία που έχει γίνει. Η περαιτέρω συζήτηση της ιστορίας αυτού του παιχνιδιού θα σας έκανε κακό. Το gameplay θυμίζει Devil May Cry, Onimusha, Legend of Zelda style hack and slash. Τα γραφικά είναι εκπληκτικά και πάνω από αυτό, σας στέλνει μια ιστορία που δεν θα δείτε να έρχεται. Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, τώρα είναι η ώρα να παίξετε αυτό το παιχνίδι.

  Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο εργαστήριο Steam, τι είναι

6. Evil Within 2 (50% έκπτωση)

Evil Within 2 είναι ένα παιχνίδι τρόμου επιβίωσης. Αν είμαστε ειλικρινείς, δεν είναι πρωτοποριακό, αλλά οι θαυμαστές θα συμφωνήσουν ότι τσεκάρει πολλά κουτιά. Από τον Shinji Mikami, τον κατασκευαστή του Resident Evil 4, ίσως του καλύτερου του franchise, το Evil Within 2 μας φέρνει αρκετά jump scares και μερικές πραγματικά τρομακτικές στιγμές.

7. Sniper Elite 4 (66% έκπτωση)

Sniper Elite 4 είναι μέρος ενός franchise, αλλά τα παιχνίδια είναι πολύ περισσότερο για sniping παρά για οτιδήποτε άλλο, επομένως δεν έχει σημασία ποιος παίζετε. Είναι να αποκτήσετε ένα ωραίο τουφέκι ελεύθερου σκοπευτή, να βρείτε ένα μακρινό σημείο, να λάβετε υπόψη τον άνεμο, τη βαρύτητα και την απόσταση και να πυροβολήσετε τους Ναζί μέχρι να ικανοποιηθεί η επιθυμία σας για αίμα. Τα προηγούμενα παιχνίδια ήταν πολύ γραμμικά στην προσέγγισή τους. Είχατε μια καθορισμένη τοποθεσία για να φτάσετε κατά την εκτέλεση ενός προκαθορισμένου αριθμού ενεργειών. Αυτό το στοιχείο έχει αναθεωρηθεί για να φέρει σε κάθε αποστολή μια προσέγγιση Hitman/Assassins Creed/Metal Gear Solid V σαν ανοιχτό τέλος. Μπορείτε να πάτε stealth, μπορείτε να τους αφαιρέσετε με μπεκάτσα σε μεγάλη απόσταση ή μπορείτε να πάτε με όλα τα πυροβόλα όπλα. Η κάμερα X-Ray κατά τη διάρκεια ενός killshot είναι μια ωραία πινελιά σε ένα κατά τα άλλα ίσιο παιχνίδι.

Για άλλες προσφορές σε περισσότερα από 5000 παιχνίδια, ρίξτε μια ματιά στο Κατάστημα Steam