Πώς να φτιάξετε μπαστούνια στο Minecraft

Τα εργαλεία και οι πανοπλίες αποτελούν μεγάλο μέρος του Minecraft. Στην πραγματικότητα, χωρίς εργαλεία, δεν μπορείτε πραγματικά να εξορύξετε πολλά. Τα περισσότερα μπλοκ στο Minecraft απαιτούν, τουλάχιστον, μια ξύλινη αξίνα για εξόρυξη. Μπορεί να είστε σε θέση να σπάσετε πέτρα μόνο με το χέρι σας, αλλά δεν θα πέσει τίποτα που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε.

Μπαστούνια στο Minecraft

Τα ραβδιά είναι ένα από τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα κύρια υλικά χειροτεχνίας στο Minecraft. Χρησιμοποιούνται για την κατασκευή ενός τσεκούρι, μια τσάπα, μια αξίνα, ένα σπαθί, ένα καλάμι ψαρέματος, βέλη, δάδες, φράχτες και πολλά άλλα. Υπάρχουν δύο τρόποι για να αποκτήσετε μπαστούνια στο Minecraft. εξόρυξη ή φτιάχνοντάς τα μόνοι σας.

  Πώς μπορώ να αποκτήσω Minecoins στο Minecraft;

Μπορείτε να αποκτήσετε ραβδιά σπάζοντας φύλλα δέντρων, αλλά η πιθανότητα να πέσει ένα ραβδί είναι μικρή. Είναι πολύ πιο εύκολο να τα φτιάξετε αφού θα χρειαστεί να τα χρησιμοποιήσετε τόσο πολύ.

Φτιάξτε μπαστούνια στο Minecraft

Για να φτιάξετε ξυλάκια στο Minecraft, χρειάζεστε ξύλο. Οποιοσδήποτε τύπος ξύλου θα κάνει. Όλοι οι τύποι ξύλου αποδίδουν τον ίδιο αριθμό και ίδιο χρώμα ραβδιά.

Βρείτε ένα δέντρο, οποιοδήποτε δέντρο.
‘Γροθιά’ το δέντρο ή σπάστε το με το χέρι σας.
Μόλις σπάσει το μπλοκ, μαζέψτε το ξύλο που πέφτει.
Ανοίξτε το απόθεμά σας και θα δείτε ένα πλέγμα χειροτεχνίας 2×2.
Τοποθετήστε το ξύλινο μπλοκ σε οποιοδήποτε κελί.

  Πώς να ενημερώσετε το Minecraft στο Nintendo Switch

Συλλέξτε τέσσερις ξύλινες σανίδες.
Τοποθετήστε μια ξύλινη σανίδα στο κεντρικό κελί και μια άλλη ξύλινη σανίδα στο κελί πάνω ή κάτω από αυτό.
Συλλέξτε τέσσερα μπαστούνια.

Ένα μόνο κομμάτι ξύλου μπορεί να δώσει 8 ραβδιά συνολικά. Μπορείτε επίσης να φτιάξετε ένα ραβδί από μπαμπού, αλλά είναι λίγο δύσκολο να το βρείτε. Αν τυχαίνει να έχετε δύο μπαστούνια από μπαμπού, τοποθετήστε τα με τον ίδιο τρόπο που τοποθετήσατε σανίδες και θα πάρετε ένα ραβδί.

Άλλοι τρόποι για να αποκτήσετε φυσικά μπαστούνια είναι να τα βρείτε όταν ψαρεύετε ή αν τα πέσει μια μάγισσα. Μπορούν επίσης να βρεθούν σε σεντούκια σε ναούς και σπηλιές.

  Πώς να ελέγξετε εάν το Minecraft Realms είναι απενεργοποιημένο

συμπέρασμα

Ένα ξυλάκι είναι εύκολο να κατασκευαστεί και δεν απαιτεί καν τη χρήση τραπεζιού χειροτεχνίας. Είναι τόσο βασικό στοιχείο χειροτεχνίας που θα πρέπει να έχετε μαζί σας μια μεγάλη στοίβα από αυτά ή να τα έχετε στην αποθήκευση. Εάν κατασκευάζετε σκάλες και φράχτες στο Minecraft, θα μάθετε γρήγορα πόσο γρήγορα εξαντλούνται. Προσπαθήστε να έχετε στη διάθεσή σας τουλάχιστον μία στοίβα με 64 μπαστούνια. Ένα μόνο ραβδί μπορεί να σας δώσει τέσσερις πυρσούς (θα χρειαστεί να προσθέσετε κάρβουνο), αλλά εάν σκάβετε, είναι απαραίτητο να έχετε έναν πυρσό. Εάν έχετε δημιουργήσει τη βάση σας, θα χρειαστείτε πυρσούς για να τη διατηρείτε καλά αναμμένη και για να αποτρέπετε την αναπαραγωγή όχλων μέσα στο σπίτι σας.