Πώς να ξεμπλοκάρετε τη διχόνοια στο σχολείο

Το Discord είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης που αυξάνεται σε δημοτικότητα μεταξύ των νεαρών χρηστών. Το Discord έχει μια μεγάλη κοινότητα νέων, όπως φοιτητές και εφήβους, με αντίθετα ενδιαφέροντα και ιδέες. Για να αποφευχθεί η κακή χρήση της πλατφόρμας, πολλά σχολεία και εκπαιδευτικά ιδρύματα αποκλείουν το Discord από τις εγκαταστάσεις τους. Ωστόσο, αν θέλετε να μάθετε πώς να ξεμπλοκάρετε το Discord στο σχολείο χωρίς κανείς να γνωρίζει ότι έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Σε αυτόν τον οδηγό, θα συζητήσουμε γιατί μπλοκάρεται το Discord στο σχολείο και πιθανούς λόγους για το ίδιο. Θα συζητήσουμε επίσης και θα σας δώσουμε μεθόδους για το πώς μπορείτε να ξεμπλοκάρετε το Discord στο σχολικό Chromebook. Μείνετε λοιπόν μαζί μας και ακολουθήστε προσεκτικά αυτόν τον οδηγό για να μάθετε πώς να ξεμπλοκάρετε το Discord στο σχολείο.

Πώς να ξεμπλοκάρετε τη διχόνοια στο σχολείο

Πολλοί μαθητές αναρωτιούνται γιατί τα σχολεία τους έχουν αποκλείσει το Discord από τα δίκτυά τους. Λοιπόν, με απλά λόγια είναι να αποφευχθεί η κακή χρήση της πλατφόρμας στους χώρους του σχολείου. Το μπλοκ μπορεί επίσης να είναι η αποτροπή των μαθητών από το να μοιράζονται ευαίσθητες πληροφορίες και περιεχόμενο στην πλατφόρμα Discord.

Μέθοδος 1: Χρησιμοποιήστε την υπηρεσία VPN για πρόσβαση στο Discord

Τα VPN είναι σημαντικά εργαλεία που μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκρύψετε τη διεύθυνση IP σας για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ιστότοπους, εφαρμογές ή διαδικτυακά εργαλεία που έχουν αποκλειστεί για εσάς. Επομένως, εάν δεν μπορείτε να καταλάβετε γιατί έχει αποκλειστεί το Discord στο σχολείο, πιθανότατα οφείλεται στο ότι το σχολείο έχει αποκλείσει την εφαρμογή Discord και τους ιστότοπους για τη διεύθυνση IP του συστήματός σας. Για να μάθετε πώς μπορείτε να ξεμπλοκάρετε το Discord στο σχολικό Chromebook, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία VPN. Υπάρχουν πολλοί πάροχοι VPN που είναι διαθέσιμοι στο διαδίκτυο, οι οποίοι μπορούν να σας βοηθήσουν με το πώς να ξεμπλοκάρετε τις διαφωνίες στα ερωτήματα του σχολείου. Οι περισσότερες από αυτές τις υπηρεσίες συχνά δεν είναι δωρεάν και θα πρέπει να αγοράσετε μια συνδρομή. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές επεκτάσεις VPN που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Μέθοδος 2: Χρησιμοποιήστε το Discord στο πρόγραμμα περιήγησης

Μια διαφορετική μέθοδος για να ξεμπλοκάρετε το Discord στο σχολείο είναι να χρησιμοποιήσετε το Discord στο πρόγραμμα περιήγησης αντί για την εφαρμογή. Συχνά, τα σχολεία και άλλα τέτοια ιδρύματα δεν αποκλείουν εφαρμογές, αλλά σας εμποδίζουν να κάνετε λήψη του εκτελέσιμου αρχείου, γεγονός που σας εμποδίζει περαιτέρω να εγκαταστήσετε την εφαρμογή. Μπορείτε εύκολα να το αποφύγετε χρησιμοποιώντας την εφαρμογή προγράμματος περιήγησης Discord. Η εφαρμογή προγράμματος περιήγησης Discord είναι σχεδόν σαν την εφαρμογή Discord, ωστόσο, θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Discord από το πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

  Βελτιώστε τον ύπνο σας με αυτές τις 20 εφαρμογές και gadget

1. Μεταβείτε στο Discord ιστοσελίδα.

2. Εδώ, κάντε κλικ στο κουμπί Είσοδος.

3. Εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια σύνδεσής σας και κάντε κλικ στο Σύνδεση.

Μέθοδος 3: Αντιγραφή διεύθυνσης IP

Συχνά, τα σχολεία και άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα χρησιμοποιούν προγράμματα αποκλεισμού περιεχομένου που έχουν δημιουργηθεί για να αποκλείουν περιεχόμενο για συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά. Επομένως, εάν αναζητήσετε λέξεις-κλειδιά που έχουν αποκλειστεί από αυτά τα εργαλεία, ενδέχεται να μην μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε συγκεκριμένους ιστότοπους. Ωστόσο, υπάρχει τρόπος να αποφύγετε αυτά τα εργαλεία αποκλεισμού περιεχομένου εάν χρησιμοποιείτε υπολογιστή με Windows αντιγράφοντας τη διεύθυνση IP του επίσημου ιστότοπου για να καταλάβετε γιατί το Discord έχει αποκλειστεί στο σχολείο, πώς μπορείτε να ξεμπλοκάρετε το Discord σε σχολικό Chromebook και πώς να ξεμπλοκάρει τη διχόνοια στο σχολείο.

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows, πληκτρολογήστε Command Prompt και μετά κάντε κλικ στο Open.

2. Πληκτρολογήστε τη δεδομένη εντολή και πατήστε το πλήκτρο Enter.

ping discordapp.com 

3. Θα δείτε τώρα τη διεύθυνση IP του ιστότοπου.

4. Αντιγράψτε τη διεύθυνση IP και αναζητήστε την στο πρόγραμμα περιήγησης Google.

Αυτή είναι μια αποτελεσματική μέθοδος και πιθανότατα θα μπορέσετε να ξεμπλοκάρετε το Discord στο σχολείο.

Μέθοδος 4: Εγκαταστήστε το Discord από εξωτερικό χώρο αποθήκευσης

Πολλά σχολεία και ιδρύματα αποκλείουν ορισμένους ιστότοπους, γεγονός που μπορεί να σας εμποδίσει να κάνετε λήψη συγκεκριμένων εφαρμογών. Εάν αυτό συμβαίνει και με το σχολείο σας, μπορείτε να το αποφύγετε προσπαθώντας να εγκαταστήσετε το Discord από εξωτερικό χώρο αποθήκευσης. Μπορείτε αργότερα να μετακινήσετε αυτό το λογισμικό Discord που έχετε λάβει στον υπολογιστή του σχολείου σας μέσω μιας μονάδας USB ή στυλό.

Μέθοδος 5: Χρησιμοποιήστε το Discord από άλλη συσκευή

Εάν το σχολείο σας έχει αποκλείσει ορισμένες συγκεκριμένες διευθύνσεις IP για να αποφύγει τις λήψεις ορισμένων εφαρμογών και ιστότοπων. Ωστόσο, θα πρέπει να εξακολουθείτε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε αυτές τις εφαρμογές και τους ιστότοπους από διαφορετική συσκευή. Επομένως, για να ξεμπλοκάρετε το Discord στο σχολείο σας, θα πρέπει να προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε το Discord από εξωτερικό χώρο αποθήκευσης για να ξεμπλοκάρετε το Discord στο σχολείο.

Μέθοδος 6: Χρησιμοποιήστε διακομιστή μεσολάβησης Ιστού για να ξεμπλοκάρετε το Discord

Μια άλλη μέθοδος για να ξεμπλοκάρετε το Discord στο σχολείο είναι να χρησιμοποιήσετε έναν διακομιστή μεσολάβησης Ιστού. Ο διακομιστής μεσολάβησης Ιστού ανοίγει τον αποκλεισμένο ιστότοπο σε διαφορετικό δίκτυο που σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε και να εγκαταστήσετε το Discord. Υπάρχουν πολλές δωρεάν διαδικτυακές πλατφόρμες και εργαλεία που μπορούν να σας προσφέρουν έναν δωρεάν διακομιστή μεσολάβησης ιστού τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να καταλάβετε πώς μπορείτε να ξεμπλοκάρετε το Discord στο σχολικό Chromebook και πώς να ξεμπλοκάρετε τη διαφωνία στο σχολείο.

  Τι είναι η Ενισχυτική Μάθηση;

Μέθοδος 7: Χρησιμοποιήστε την Απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας Chrome

Εάν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να καταλάβετε γιατί το Discord μπλοκάρεται στο σχολείο και πώς να το ξεμπλοκάρετε, αυτή η μέθοδος μπορεί να σας βοηθήσει να το αντιμετωπίσετε. Εάν έχετε επιτραπέζιο υπολογιστή στο σπίτι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας Chrome για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Discord στο σχολείο. Το εργαλείο Απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας Chrome σάς παρέχει απομακρυσμένη πρόσβαση στον οικιακό σας υπολογιστή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο για να ελέγξετε και να χρησιμοποιήσετε το Discord από το σχολείο.

1. Στον υπολογιστή του σχολείου σας ανοίξτε το Google Chrome και μεταβείτε στο Απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας Chrome.

2. Εδώ, κάντε κλικ στο Πρόσβαση στον υπολογιστή μου.

3. Από το μενού στην αριστερή πλευρά, κάντε κλικ στο Remote Support.

4. Τώρα, εντοπίστε Σύνδεση σε άλλον υπολογιστή και πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης.

5. Τέλος, κάντε κλικ στο κουμπί Σύνδεση για να συνδέσετε τον οικιακό σας υπολογιστή.

Σημείωση: Για να λειτουργήσει αυτή η μέθοδος, θα πρέπει να ζητήσετε από κάποιον να αποκτήσει πρόσβαση στο εργαλείο Απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας Chrome στον οικιακό σας υπολογιστή.

Μέθοδος 8: Χρησιμοποιήστε το Google Translate για να χρησιμοποιήσετε το Discord

Μια ασυνήθιστη μέθοδος πρόσβασης στο Discord σε σχολικό υπολογιστή είναι να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο μετάφρασης Google για να ξεμπλοκάρετε το Discord στο σχολείο.

1. Επισκεφθείτε το Μετάφραση Google σελίδα.

2. Στο πλαίσιο μετάφρασης, πληκτρολογήστε www.discord.com.

3. Θα εμφανιστεί ένας σύνδεσμος στο μεταφρασμένο πλαίσιο.

4. Κάντε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο και θα εμφανιστεί ένας κατεστραμμένος ιστότοπος Discord.

Πρόσθετες Μέθοδοι

Ακολουθούν μερικές από τις πρόσθετες μεθόδους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ξεμπλοκάρετε το Discord στο σχολείο.

Μέθοδος 1: Χρησιμοποιήστε την έκδοση Alpha Testing Version of Discord

Συχνά σχολεία και ιδρύματα δεν μπλοκάρουν τις πρωτοποριακές εκδόσεις προγραμμάτων όταν αποκλείουν έναν συγκεκριμένο ιστότοπο για χρήση από τους μαθητές και οι μαθητές μπορεί να αναρωτιούνται πώς να ξεμπλοκάρουν τη διχόνοια στο σχολείο. Εάν αυτό συμβαίνει και με το σχολείο σας, μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε την έκδοση Alpha Testing Version του Discord για να καταλάβετε γιατί το Discord είναι αποκλεισμένο στο σχολείο και πώς μπορείτε να ξεμπλοκάρετε το Discord στο σχολικό Chromebook.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην έκδοση Alpha Testing του Discord ακολουθώντας δύο μεθόδους

Επιλογή I: Μέσω Google Chrome

Μπορείτε να αποκτήσετε απευθείας πρόσβαση στην έκδοση Alpha Testing από το Google Chrome ακολουθώντας αυτά τα απλά βήματα για να ξεμπλοκάρετε το Discord στο σχολείο.

1. Ανοίξτε το Google Chrome από το μενού Έναρξη.

2. Στη γραμμή αναζήτησης πληκτρολογήστε canary.discordapp και πατήστε enter και κάντε κλικ στο πρώτο αποτέλεσμα αναζήτησης για λήψη και εγκατάσταση του Discord.

  12 Πηγές εκμάθησης UX Design για προγραμματιστές και σχεδιαστές

Επιλογή II: Μέσω γραμμής εντολών

Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό αντιγράφοντας τη διεύθυνση IP από τη γραμμή εντολών για πρόσβαση στο Discord.

1. Εκκινήστε τη γραμμή εντολών.

2. Πληκτρολογήστε ping canary.discordapp.com και πατήστε το πλήκτρο Enter.

3. Θα δείτε τώρα τη διεύθυνση IP του ιστότοπου.

Μέθοδος 2: Χρησιμοποιήστε την επέκταση Discord Unblocked

Οι επεκτάσεις μπορεί να είναι πολύ χρήσιμα εργαλεία όταν πρόκειται για σερφάρισμα στο διαδίκτυο. Εάν το σχολείο σας έχει αποκλείσει ορισμένους συγκεκριμένους ιστότοπους και εφαρμογές όπως το Discord για χρήση από τους μαθητές. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Discord Unblocked Extension για να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπο. Μπορείτε να προσθέσετε αυτήν την επέκταση στο πρόγραμμα περιήγησής σας Google Chrome ακολουθώντας αυτά τα απλά βήματα για να μάθετε πώς να ξεμπλοκάρετε τη διχόνοια στο σχολείο και να ξεμπλοκάρετε το Discord στο σχολείο.

1. Ανοίξτε το Google Chrome από το μενού Έναρξη και επισκεφθείτε Discord Unblocked Extension.

2. Τώρα, κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη στο Chrome.

3. Κάντε κλικ στην Προσθήκη εφαρμογής για να επιβεβαιώσετε την ενέργεια.

4. Περιμένετε να προστεθεί η επέκταση στο Chrome.

Μέθοδος 3: Χρησιμοποιήστε τον καθρέφτη TOR

Εάν καμία από τις μεθόδους που αναφέρθηκαν προηγουμένως δεν λειτουργεί και εξακολουθείτε να μην γνωρίζετε γιατί έχει αποκλειστεί το Discord στο σχολείο και Πώς μπορείτε να ξεμπλοκάρετε το Discord στο σχολικό Chromebook. Μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε έναν καθρέφτη TOR για πρόσβαση στο Discord. Οι καθρέφτες TOR μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε πρόσβαση σε έναν αποκλεισμένο ιστότοπο. Ωστόσο, η αποτελεσματικότητα αυτής της μεθόδου θα εξαρτηθεί από το τείχος προστασίας και την ασφάλεια ιστού του δικτύου.

Πώς ξεμπλοκάρετε το Discord στο σχολικό Chromebook

Μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω απλά βήματα για να ξεμπλοκάρετε το Discord στο σχολικό Chromebook και για να ξεμπλοκάρετε το Discord στο σχολείο.

1. Αρχικά, συνδεθείτε στο Chromebook σας και ανοίξτε τον πίνακα Γρήγορες ρυθμίσεις από την κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.

2. Τώρα, κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι Ρυθμίσεις

3. Στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή Εφαρμογές από το αριστερό πλαίσιο.

4. Τώρα, ενεργοποιήστε το Google Play Store κάνοντας κλικ στο κουμπί Ενεργοποίηση.

5. Στη συνέχεια, ανοίξτε το Google Play Store και αναζητήστε το Discord σε αυτό.

6. Εδώ, κάντε κλικ στο πράσινο κουμπί Εγκατάσταση.

7. Περιμένετε να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση.

8. Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, ανοίξτε το Chromebook Launcher.

9. Η εφαρμογή θα είναι ορατή στις εφαρμογές του Play Store

10. Τέλος, ανοίξτε το Discord και συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Τι είναι το Discord;

Απ. Το Discord είναι μια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και κοινής χρήσης περιεχομένου. Είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες πλατφόρμες κοινής χρήσης περιεχομένου με εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Ε2. Γιατί δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το Discord από το σχολείο μου;

Απ. Συχνά σχολεία και εκπαιδευτικά ιδρύματα μπλοκάρουν το Discord και άλλες πλατφόρμες κοινής χρήσης περιεχομένου για να εμποδίσουν τους μαθητές να μοιράζονται ευαίσθητο περιεχόμενο.

Ε3. Μπορώ να ξεμπλοκάρω το Discord από το σχολείο;

Απ. Ναι, υπάρχουν διάφορες μέθοδοι που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ξεμπλοκάρετε το Discord από τα σχολεία σας. Μέθοδοι όπως η χρήση ενός VPN είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους για να ξεμπλοκάρετε το Discord από το σχολείο.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος για εσάς και μπορέσατε να ξεμπλοκάρετε το Discord στο σχολείο. Ενημερώστε μας ποια μέθοδος λειτούργησε καλύτερα για εσάς. Εάν έχετε οποιεσδήποτε προτάσεις ή απορίες για εμάς, ενημερώστε μας στην ενότητα σχολίων.