Πώς να συνεργαστείτε με ανάρτηση στο Instagram για να απελευθερώσετε τη δημιουργική σας συνέργεια

Καμία άλλη πλατφόρμα δεν επιτρέπει στους χρήστες να συνεργάζονται τόσο καλά όσο το Instagram. Με την τελευταία του δυνατότητα—ανάρτηση συνεργασίας στο Instagram—το Instagram ανοίγει το δρόμο για περαιτέρω συνεργασία μεταξύ δημιουργών και επιχειρήσεων.

Αυτή η δυνατότητα θα βοηθήσει τους χρήστες να ενώσουν τις δημιουργικές τους δυνάμεις και να καλλιεργήσουν την αίσθηση της συνεργασίας. Επιπλέον, το Instagram στοχεύει επίσης να μειώσει τη διπροσωπία παρόμοιων αναρτήσεων, επιτρέποντας έτσι να ευδοκιμήσει πρωτότυπο και υψηλής ποιότητας περιεχόμενο.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας μεταφέρουμε μέσα και έξω από μια ανάρτηση συνεργασίας στο Instagram, με δημιουργικές συμβουλές, ιδέες και βήματα που θα σας βοηθήσουν να ενισχύσετε το παιχνίδι σας στο Instagram!

Πίνακας περιεχομένων

Τι είναι μια ανάρτηση συνεργασίας στο Instagram;

Μια ανάρτηση συνεργασίας στο Instagram είναι μια μεμονωμένη ανάρτηση που εμφανίζεται στις ροές δύο δημιουργών/χρηστών και εμφανίζει και τους δύο ως συν-συγγραφείς. Στην πρωτοτυπία, μια ανάρτηση συνεργασίας στο Instagram έχει έναν δημιουργό, ο οποίος στη συνέχεια προσκαλεί έναν άλλο συν-συγγραφέα να συμμετάσχει στη δημοσίευση. Μόλις ο χρήστης αποδεχτεί, η ανάρτηση συνεργασίας είναι ορατή και στα δύο προφίλ του.

Προς το παρόν, οι αναρτήσεις συνεργασίας στο Instagram ισχύουν για κυλίνδρους καθώς και για αναρτήσεις καρουζέλ με μία φωτογραφία και πολλές φωτογραφίες. Οι προβολές, οι επισημάνσεις “μου αρέσει”, οι κοινοποιήσεις και οι αποθηκεύσεις θα είναι ορατές και στους δύο χρήστες.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε μια ανάρτηση συνεργασίας στο Instagram;

Οι χρήστες του Instagram προτιμούν μια ανάρτηση συνεργασίας στο Instagram από μια μεμονωμένη ανάρτηση, επειδή δίνει ώθηση στην αφοσίωση τους και ενισχύει την ανιχνευσιμότητα. Οι δημιουργοί χρησιμοποιούν αναρτήσεις συνεργασίας στο Instagram για να επεκτείνουν τη βάση των ακολούθων τους και να αξιοποιήσουν τους μοναδικούς ακολούθους του άλλου δημιουργού.

Ακολουθεί μια γρήγορη ματιά στο πώς η χρήση μιας ανάρτησης συνεργασίας στο Instagram μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη της βάσης των θαυμαστών σας, είτε είστε δημιουργός, είτε επιχείρηση, συνεργάτης του μάρκετινγκ ή τακτικός χρήστης του Instagram:

1. Αυξήστε την έκθεση της προσωπικής επωνυμίας

Καθώς η ανάρτηση μοιράζεται και με τις δύο βάσεις ακολούθων τους, υπάρχει η ευκαιρία να βελτιωθεί η δυνατότητα ανακάλυψης από μοναδικούς λογαριασμούς ή στοχευόμενα είδη κοινού που δεν χρησιμοποιήθηκαν προηγουμένως.

Αποκτάτε πρόσβαση στην αφοσίωση ενός άλλου χρήστη, κάτι που μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε την ορατότητα της ανάρτησής σας και να τη μεταφέρετε σε μεγαλύτερη βάση κοινού από το συνηθισμένο.

2. Μειώστε τη διπροσωπία του περιεχομένου

Με τις αναρτήσεις του Instagram Collab, το Instagram στοχεύει να μειώσει τις πιθανότητες να αναρτηθεί δύο φορές το ίδιο περιεχόμενο. Αυτό παίζει ακριβώς ρόλο στις πρόσφατες αλλαγές αλγορίθμου του Instagram, με τις οποίες το Instagram προσπαθεί να φέρει πρωτότυπο και μοναδικό περιεχόμενο στις ροές μας.

Επιτρέποντας στους χρήστες να μοιράζονται την ιδιοκτησία μιας μεμονωμένης ανάρτησης εξαλείφει τις πιθανότητες διπροσωπίας του περιεχομένου. Όταν και οι δύο λογαριασμοί μοιράζονται την ίδια ανάρτηση ξεχωριστά, ανταγωνίζονται για προβολές. Και, στο τέλος, καταλήγουν να βλάπτουν την ορατότητα και των δύο αναρτήσεων.

Η ίδια ανάρτηση, όταν κοινοποιείται από δύο συν-συγγραφείς σε μια ανάρτηση συνεργασίας στο Instagram, ωφελεί όλους αυξάνοντας τις προβολές, τις αποθηκεύσεις και τις κοινοποιήσεις.

3. Αύξηση των πωλήσεων των επιχειρήσεων

Όταν μια επιχείρηση και ένας δημιουργός δημιουργούν μια ανάρτηση συνεργασίας στο Instagram, αυξάνει τις πωλήσεις για την επιχείρηση. Όταν μια δημιουργός δημοφιλής στη θέση της συνεργάζεται με μια όχι και τόσο δημοφιλή επωνυμία, αυτό καθιστά την επωνυμία ανιχνεύσιμη σε ένα ευρύτερο κοινό.

  Πώς να δημιουργήσετε ένα Nametag για το προφίλ σας στο Instagram

Επιπλέον, οι αναρτήσεις συνεργασίας στο Instagram δεν έχουν την ίδια ατμόσφαιρα με τις προωθητικές αναρτήσεις. Είναι πιο αξιόπιστα και ελκυστικά και επισημαίνουν απευθείας την επωνυμία, διευκολύνοντας έτσι τις γρήγορες αγορές. Αυτό όχι μόνο βοηθά στην οικοδόμηση της εξουσίας των επιρροών, αλλά και της εικόνας της μάρκας που διατίθεται στην αγορά και είναι ένας τρόπος για τους influencers να κερδίσουν χρήματα στο Instagram.

Σε αντίθεση με τις αναρτήσεις του Instagram Collab, οι προωθητικές αναρτήσεις χάνουν μεγάλο αριθμό χρηστών πριν την επιλογή “προσθήκη στο καλάθι” στο ταξίδι του αγοραστή. Οι χρήστες βλέπουν την ανάρτηση και ωστόσο δεν καταβάλλουν προσπάθεια να ψάξουν για την επωνυμία ή να κάνουν μια αγορά, καθώς υπάρχει λιγότερη εξουσία που δημιουργείται από μία μόνο σύσταση.

Πώς να δημιουργήσετε μια ανάρτηση συνεργασίας στο Instagram

Ενώ μια συλλογική ανάρτηση μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση των ακολούθων και των πωλήσεων, δείτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε μια ανάρτηση συνεργασίας στο Instagram από την αρχή:

  • Κάντε κλικ στο εικονίδιο + στη μέση της εφαρμογής Instagram για να ξεκινήσετε τη δημιουργία μιας νέας ανάρτησης ή τροχού
  • Επιλέξτε εικόνες ή σχετικά βίντεο για το περιεχόμενό σας από τη συλλογή
  • Μπορείτε επίσης να επιλέξετε πολλές εικόνες για μια ανάρτηση καρουζέλ
  • Κάντε κλικ στο → πάνω δεξιά στην οθόνη σας
  • Επεξεργαστείτε την ανάρτηση όπως απαιτείται προσθέτοντας φίλτρα ή προσαρμόζοντας την αντίθεση/φωτεινότητα
  • Κάντε ξανά κλικ στο εικονίδιο → και συμπληρώστε τη λεζάντα σας, προσθέστε τοποθεσία και μουσική, ανάλογα με την περίπτωση
  • Μεταβείτε στην επιλογή: Προσθήκη ετικετών σε άτομα

  • Κάντε κλικ στο: Πρόσκληση Συνεργάτη και αναζητήστε τον χρήστη με τον οποίο θέλετε να κάνετε μια ανάρτηση στο Instagram Collab
  • Θα έχετε επίσης την επιλογή να επεξεργαστείτε τη συνεργασία εάν δεν έχετε πατήσει ακόμα τη δημοσίευση
  • Αφού βεβαιωθείτε, κάντε κλικ στο ✔️ στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας για να δημοσιεύσετε τη συλλογική σας ανάρτηση στο Instagram

Με αυτόν τον τρόπο θα σταλεί αυτόματα ένα αίτημα συνεργασίας ή μια πρόσκληση στον συν-συγγραφέα σας. Μόλις αποδεχτούν, και τα δύο ονόματά σας θα είναι ορατά στην κεφαλίδα της ανάρτησης συνεργασίας στο Instagram. Η ανάρτηση θα κοινοποιηθεί και στα δύο πλέγματα του προφίλ σας.

Θα ειδοποιείστε κάθε φορά που κάποιος κάνει like στη δημοσίευση. Αυτό περιλαμβάνει τους ακόλουθους των συν-συγγραφέων σας και τους χρήστες που ανακαλύπτουν την ανάρτησή σας μέσω του συν-συγγραφέα σας επίσης.

Πώς να αποδεχτείτε μια πρόσκληση για ανάρτηση συνεργασίας

Η αποδοχή ενός αιτήματος ανάρτησης συνεργασίας στο Instagram είναι εύκολη. Ωστόσο, πρέπει να έχετε ένα δημόσιο προφίλ για να αποδεχτείτε την πρόσκληση για αναρτήσεις συνεργασίας στο Instagram. Προς το παρόν, το Instagram δεν επιτρέπει στους ιδιώτες χρήστες να συνεργάζονται σε αναρτήσεις ή τροχούς. Δείτε πώς μπορείτε να αποδεχτείτε ένα αίτημα ανάρτησης συνεργασίας στο Instagram:

  • Όταν κάποιος σας προσκαλεί να γίνετε συνεργάτης, θα λάβετε ένα προσωπικό μήνυμα από αυτόν
  • Το μήνυμα θα δείξει ότι έχετε επισημανθεί με ετικέτα και σας προσκαλούν να συνεργαστείτε στην ανάρτηση
  • Μπορείτε να κάνετε κλικ στο Προβολή αιτήματος για να δείτε την πλήρη ανάρτηση με τη λεζάντα

  • Κάντε κλικ στο Αίτημα αναθεώρησης και θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο μενού που θα σας λέει «Το @username σας προσκάλεσε να γίνετε συνεργάτης στην ανάρτησή του. Εάν αποδεχτείτε, το όνομά σας θα προστεθεί στην ανάρτηση και θα κοινοποιηθεί στους ακολούθους σας εκτός από το σημείο που είναι ήδη ορατό.”
  • Μπορείτε να επιλέξετε Αποδοχή / Απόρριψη του αιτήματος συνεργασίας Instagram
  • Μπορείτε επίσης να επιλέξετε Όχι τώρα για να το επισκεφθείτε ξανά αργότερα και να το ελέγξετε ξανά
  • Μόλις αποδεχτείτε, και τα δύο προφίλ σας θα μοιραστούν την ίδια ανάρτηση

Τόσο απλό είναι να δημιουργήσεις μια ανάρτηση συνεργασίας στο Instagram με έναν συνάδελφο χρήστη του Instagram!

Δημιουργικές συμβουλές για μια επιτυχημένη ανάρτηση συνεργασίας

Η δημιουργία μιας επιτυχημένης ανάρτησης συνεργασίας δεν είναι δύσκολη όταν ακολουθείτε αυτές τις στρατηγικές επιτυχίας:

  Πώς να προσθέσετε τοποθεσία στο Instagram Bio

1. Επιλέξτε τον κατάλληλο συνεργάτη

Σκεφτείτε έναν συνεργάτη που:

  • Έχει ένα υγιές ποσοστό εμπλοκής
  • Έχει αναλογικό πλήθος followers και like
  • Έχει μια βάση ακολούθων που ευθυγραμμίζεται με το κοινό-στόχο σας
  • Ομοίως, έχει καλή φήμη στην κοινότητα των επιρροών
  • Δεν είναι επωνυμία ανεπιθύμητης αλληλογραφίας ή παράγοντας επιρροής προωθητικών ενεργειών
  • Δημιουργεί και μοιράζεται αναρτήσεις που προσθέτουν αξία στην κοινότητα

Να θυμάστε: Ανεξάρτητα από το αν είστε μεμονωμένος δημιουργός ή επιχείρηση που προσπαθεί να αυξήσει το ποσοστό αφοσίωσης σας, πρέπει να επιλέξετε το κατάλληλο άτομο για τη συνεργασία σας!

2. Μείνετε αληθινοί στις αξίες σας

Είτε είστε επωνυμία είτε είστε δημιουργός που προσπαθεί να δημιουργήσει μια προσωπική επωνυμία στο Instagram, είναι σημαντικό να παραμείνετε πιστοί στη φωνή της επωνυμίας σας. Μην συνεργάζεστε με αναρτήσεις στις οποίες η βάση των ακολούθων σας δεν είναι συνηθισμένη ή δεν θα αρέσουν ή θα εκτιμήσουν. Καθώς αυτό μπορεί να επηρεάσει αρνητικά το ποσοστό αφοσίωσης σας και στην πραγματικότητα να το μειώσει. Το κλειδί είναι να βρείτε έναν δημιουργό/μάρκα που να συμπληρώνει την αύρα που έχετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ ταυτόχρονα έχει απήχηση στο κοινό σας.

3. Ορίστε στόχους για παρακολούθηση απόδοσης επένδυσης (ROI).

Όταν σχεδιάζετε μια συλλογική ανάρτηση, προσέξτε να θέτετε στόχους μπροστά από την ανάρτηση, ώστε να είναι πιο εύκολο να παρακολουθείτε την απόδοση αργότερα. Έχετε στο μυαλό σας μια καθορισμένη δομή απόδοσης επένδυσης (ROI) για να δείτε εάν αποκομίζετε τα οφέλη που σχεδιάζετε να έχετε.

  • Ως επωνυμία, μπορείτε να συνεργαστείτε με influencers για να αυξήσετε τις πωλήσεις
  • Ως συνάδελφος influencer, μπορείτε να συνεργαστείτε με άλλους δημοφιλείς influencers για να βελτιώσετε τον αριθμό των ακολούθων σας
  • Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να συνεργαστείτε για να ξεφύγετε από ένα ξόρκι θανάτου και να γοητεύσετε τη βάση του κοινού σας με διασκεδαστικό περιεχόμενο που έχει υψηλή αφοσίωση

Όταν έχετε περισσότερους από έναν λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης για διαχείριση, μπορεί να είναι δύσκολο να παρακολουθείτε τις αναρτήσεις. Επομένως, ελέγξτε αυτά τα εργαλεία διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης, καθώς η συνέπεια είναι το κλειδί για τη δημιουργία ενός αφοσιωμένου ακόλουθου κοινού.

5. Δημιουργήστε περιεχόμενο που εμπλέκει

Η δημιουργία περιεχομένου που είναι ασυνήθιστο και μοναδικό μπορεί να σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε σε μια θάλασσα δημιουργών Instagram.

  • Δημιουργήστε διασκεδαστικό περιεχόμενο που κάνει τους ανθρώπους να γελούν
  • Δημιουργήστε σύντομους κυλίνδρους που παρέχουν πληροφορίες σε ένα ισχυρό μέγεθος byte
  • Κάντε ένα βελτιωτικό μαζί και παίξτε κάποια σκηνή ταινίας
  • Δημιουργήστε τη δική σας εκδοχή ενός δημοφιλούς μουσικού βίντεο
  • Δημιουργήστε μια ανάρτηση καρουζέλ που λέει μια ιστορία
  • Δημιουργήστε ένα βίντεο μαγειρικής από δύο διαφορετικές κουλτούρες
  • Ή, κάντε σχεδόν οτιδήποτε, αρκεί να απολαμβάνετε τον εαυτό σας

Και πράγματι, δύο κεφάλια είναι καλύτερα από ένα! Όταν συνδυάζεστε με έναν συνάδελφο καλλιτεχνικό δημιουργό, μπορείτε να απελευθερώσετε τη δύναμη της δημιουργικότητάς σας να γίνει viral.

5. Προσθήκη παρότρυνσης για δράση

Η δύναμη μιας παρότρυνσης για δράση/CTA συχνά παραβλέπεται. Ωστόσο, αν θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη συλλογική σας ανάρτηση, πρέπει να δημιουργήσετε ένα CTA που θα λέει στους θεατές σας τι να κάνουν αφού δουν την ανάρτηση.

Για παράδειγμα, εάν είστε επωνυμία, μπορείτε να τους ζητήσετε:

  • Κάνε μια αγορά
  • Ακολουθήστε την επωνυμία σας
  • Ετοιμαστείτε για μια εκτόξευση
  • Επισκεφθείτε το κατάστημά σας
  • Δείτε το προφίλ στο Instagram
  • Λάβετε μέρος σε ένα δώρο
  • Στείλτε ένα μήνυμα για να ρωτήσετε γρήγορα κάτι

Εάν είστε δημιουργός ή μεμονωμένος χρήστης, μπορείτε να συμπεριλάβετε ένα CTA που του ζητά να:

  • Στείλτε ένα μήνυμα
  • Σε ακολουθώ
  • Δείτε το πλήρες vlog
  • Επισκεφθείτε τον ιστότοπό σας
  • Κάντε δωρεά σε έναν σκοπό
  • Λάβετε μέρος σε ένα δώρο
  • Ελάτε σε επαφή μαζί τους

Ιδέες για επιχειρήσεις και δημιουργούς

Τώρα, είναι απολύτως φυσιολογικό να δημοσιεύετε χωρίς πρόθεση, αλλά στη συνέχεια χάνετε πολλά οφέλη. Από μια υψηλή αναλογία αφοσίωσης σε περισσότερους ακόλουθους έως αυξανόμενες αγορές, μια ανάρτηση συνεργασίας μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε όλα αυτά και πολλά άλλα. Και ενώ συνεργάζεστε, μην ξεχνάτε ότι είναι μια ομαδική προσπάθεια, οπότε ελέγξτε το περιεχόμενο πριν από τη δημοσίευση και έχετε μερικές ενδιαφέρουσες εικόνες! Ακολουθούν ορισμένες εξωγενείς ιδέες που μπορείτε να δοκιμάσετε για την επόμενη συνεργασία σας στο Instagram:

  Οι καλύτερες στιγμές για ανάρτηση σε Tiktok, Instagram, Twitter, Facebook, LinkedIn [2022]

1. Προσθέστε ετικέτες στους νικητές του Διαγωνισμού/Giveaway

Ένας αυθεντικός αλλά διασκεδαστικός τρόπος για να εκτιμήσετε τους ακολούθους σας αυξάνοντας παράλληλα την αφοσίωση σας είναι να δημιουργήσετε αναρτήσεις με νικητές διαγωνισμών ή δώρων που έχετε πραγματοποιήσει.

Αυτό θα σας βοηθήσει να συνδεθείτε με άτομα που ενδιαφέρονται πραγματικά για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας όταν είστε επωνυμία.

2. Ξεκινήστε μια πρόκληση

Μπορείτε να το κάνετε αυτό με μια τοπική επωνυμία, τους άλλους λογαριασμούς σας ή τους πιο στενούς σας φίλους. Ξεκινήστε μια νέα τάση ή πρόκληση που είναι διασκεδαστική και εύκολη στην αναπαραγωγή.

Κάντε tag άτομα στα σχόλια για να τα δοκιμάσουν. Συνήθως, λειτουργεί καλύτερα αν έχετε ένα βραβείο ή ένα δώρο όπου ανακηρύξετε έναν νικητή ή του δίνετε ένα shoutout.

3. Κάντε μια συνεργασία εξαγοράς

Εσείς και ο συνάδελφός σας στο Instagram μπορείτε να αναλάβετε ο ένας τις αναρτήσεις του άλλου για να δημιουργήσετε μια συλλογική ανάρτηση. Εδώ, μπορείτε:

  • Κάντε ένα Q/A
  • Τραβήξτε έναν αστείο τροχό
  • Post BTS (στα παρασκήνια)
  • Ή, απλώς γίνετε δημιουργικοί!

Ωστόσο, ό,τι κι αν σχεδιάζετε, λάβετε εκ των προτέρων το πράσινο φως από τους συνεργάτες σας, καθώς η ομαδική προσπάθεια σημαίνει ομαδικές αποφάσεις.

4. Ελέγξτε ένα προϊόν

Ως επωνυμία που χρησιμοποιεί πολλά προϊόντα B2B ή ως Instagrammer, μπορείτε πάντα να αξιολογήσετε ένα νέο προϊόν που δοκιμάζετε. Προσθέστε ετικέτα στην επωνυμία και κάντε ένα αντίκτυπο.

Το αυθεντικό και ανόθευτο περιεχόμενο συμβάλλει πολύ στην ενίσχυση της αναλογίας αφοσίωσης στην πλατφόρμα. Μπορεί να σας πάρει λίγο χρόνο για να καθιερωθείτε. Ωστόσο, όλα θα αξίζουν τον κόπο.

5. Βιβλία Βιτρίνας Look

Μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε διαφορετικές εμφανίσεις με έναν άλλο συνεργάτη του Instagram. Ή, μπορείτε να υποδυθείτε διαφορετικούς χαρακτήρες από μια ταινία. Σαν να είσαι την Τετάρτη της φίλης σου Morticia Addams. Ή, να είσαι η Ρέιτσελ στη Μόνικα.

Το θέμα είναι να ντυθείς σαν τους αγαπημένους σου διασημότητες ή τους καλύτερους χαρακτήρες φαντασίας και να δημιουργήσεις μια βουτιά.

6. Δώστε μια φωνή

Όταν άλλοι χρήστες του Instagram σας κάνουν tag ή κάνουν έναν κύλινδρο που σχετίζεται με εσάς, μπορείτε να αναδημοσιεύσετε, να προσθέσετε ετικέτα και να τους δώσετε μια φωνή. Το περιεχόμενο που δημιουργείται από χρήστες μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε αξιοπιστία σε μια θάλασσα άλλων επωνυμιών ή δημιουργών.

7. Κάντε μια συνέντευξη ειδικού

Μπορείτε να βοηθήσετε στην αποσυσκευασία ενός περίπλοκου θέματος ή να μοιραστείτε την άποψή σας για ένα λυσσασμένο πολιτικό ή κοινωνικο-οικονομικό ζήτημα στη χώρα. Ή, μπορείτε να μιλήσετε για νέες τάσεις σε έναν συγκεκριμένο τομέα. Αυτά θα μπορούσαν να είναι θέματα όπως η άνοδος της τεχνητής νοημοσύνης και ο ρόλος που θα διαδραματίσει στη ζωή των δημιουργών περιεχομένου. Προσθέστε ετικέτες σε ειδικούς και κάντε συνεντεύξεις που σας βοηθούν να δημιουργήσετε αντίκτυπο οδηγώντας την ευαισθητοποίηση και τις συζητήσεις.

Πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου

Ενώ οι αναρτήσεις συνεργασίας στο Instagram είναι εξαιρετικές για την αύξηση της προβολής και της αναλογίας αφοσίωσης, θα πρέπει να προσέχετε μερικά πράγματα.

Το άτομο που δημιουργεί την ανάρτηση είναι ο κύριος συντάκτης και μπορεί να διαγράψει την ανάρτηση. Εάν διαγράψουν την ανάρτηση, θα εξαφανιστεί επίσης από το πλέγμα προφίλ του δευτερεύοντος συγγραφέα. Επιπλέον, το ίδιο θα συμβεί εάν ο κύριος συγγραφέας απενεργοποιήσει το προφίλ του στο Instagram.

Σε οποιοδήποτε σημείο, εάν ο κύριος συγγραφέας αποφασίσει να γίνει ιδιωτικός με την ορατότητα της ανάρτησής του, θα πάψει να υπάρχει και στο προφίλ του δευτερεύοντος συγγραφέα. Επομένως, καλό είναι να μην κρατάτε όλα τα αυγά σας σε ένα καλάθι και ενώ συνεργάζεστε, φροντίστε να δημοσιεύετε και μεμονωμένα. αλλά βεβαιωθείτε ότι το περιεχόμενο είναι διαφορετικό.

Υπάρχουν πολλά διαθέσιμα εργαλεία που μπορούν να σας βοηθήσουν να διασφαλίσετε ότι έχετε μια ζωντανή παρουσία στο διαδίκτυο. Για παράδειγμα, οι δημιουργοί ιστοριών του Instagram θα σας βοηθήσουν να διαγράψετε μερικές μεμονωμένες αναρτήσεις, ώστε να αποκτήσετε καλύτερη προβολή στις συνεργατικές σας αναρτήσεις. Με τη χρήση τέτοιων εργαλείων, μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία μετά τη δημιουργία σας ακόμη πιο αποτελεσματική και ευκολότερη.

Εδώ είναι η Συνεργατική Επιτυχία!

Τώρα που ξέρετε πώς να δημιουργήσετε μια επιτυχημένη δημοσίευση συνεργασίας στο Instagram, δεν θα είναι δύσκολο να παραμείνετε μπροστά από την καμπύλη.

Απλώς, μην ξεχνάτε να δημιουργείτε συνεργατικές αναρτήσεις με δημιουργούς και επιχειρήσεις που συνάδουν με τις αξίες και τις αρχές που ενσωματώνετε. Φροντίστε να αλληλεπιδράτε με το κοινό μέσω σχολίων. Μπορείτε επίσης να συγκεντρωθείτε σε μια ζωντανή ροή με τον συνεργάτη σας για να δώσετε μια φωνή σε κάθε βάση κοινού σας για να αυξήσετε τις αναλογίες αφοσίωσης. Και για να αποκτήσετε καλύτερες γνώσεις για το κοινό σας, ώστε να γνωρίζετε ποιο περιεχόμενο το αλληλεπιδρά καλύτερα, ακολουθεί ένας οδηγός για τα insights του Instagram – το μόνο εργαλείο που χρειάζεστε για να μετρήσετε την απόδοσή σας στο Instagram!