Μια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων για Android με Facebook Like Floating Bubbles

Οι φυσαλίδες συνομιλίας που εισήγαγε το Facebook έχουν γίνει αρκετά δημοφιλείς και όχι επειδή φαίνονται όμορφα, όπως συμβαίνει, αλλά επειδή είναι απίστευτα λειτουργικές όσον αφορά τις ειδοποιήσεις στην οθόνη. Λόγω της δημοτικότητάς τους, πολλές εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και συνομιλίας έχουν ενσωματώσει παρόμοιες αιωρούμενες φυσαλίδες. Το HoverChat είναι μια τέτοια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που κάνει εξαιρετικά καλά τις φυσαλίδες συνομιλίας. Όταν λαμβάνετε ένα νέο μήνυμα, εμφανίζεται ένα συννεφάκι στην αρχική οθόνη σας. Μπορείτε να το πατήσετε και να προβάλετε το μήνυμα σε ένα μικρό αιωρούμενο παράθυρο χωρίς να χρειάζεται να μεταβείτε στην ίδια την εφαρμογή και να απαντήσετε στο μήνυμα. Το αιωρούμενο παράθυρο μπορεί να μετακινηθεί σε οποιοδήποτε από τα άκρα της οθόνης.

Εγκαταστήστε το HoverChat και ορίστε το ως την προεπιλεγμένη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων. Όταν λαμβάνετε ένα μήνυμα, εμφανίζεται ένα συννεφάκι συνομιλίας στην αρχική οθόνη με ένα σήμα αριθμού που υποδεικνύει πόσα μηνύματα έχετε λάβει από την επαφή. Πατήστε το συννεφάκι για να ανοίξετε το μήνυμα σε ένα μικρό παράθυρο που θα επιπλέει πάνω από όποια εφαρμογή χρησιμοποιείτε. Μόλις απαντήσετε στο μήνυμα, μπορείτε να πατήσετε ξανά το συννεφάκι για να κλείσετε το παράθυρο ή να πατήσετε το μικρό σταυρό κάτω από το συννεφάκι για να το αφαιρέσετε από την οθόνη σας.

  Πώς να προσθέσετε ένα κουμπί κλεισίματος σε καρτέλες στο Firefox Android

Το HoverChat είναι μια πλήρως λειτουργική εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων και αν θέλετε να συνθέσετε ένα μήνυμα προχωρήστε και ξεκινήστε το. Πατήστε το κουμπί με το συννεφάκι συνομιλίας με το σύμβολο συν για να συνθέσετε ένα νέο μήνυμα. Πληκτρολογήστε το όνομα ή τον αριθμό τηλεφώνου μιας επαφής και η εφαρμογή θα εμφανίσει προτάσεις που ταιριάζουν. Πληκτρολογήστε το μήνυμά σας και πατήστε αποστολή.

Εάν δεν θέλετε να εμφανίζεται ένα συννεφάκι για κάθε επαφή που σας στέλνει ένα μήνυμα, μπορείτε να μεταβείτε στην επιλογή Διαχείριση αναδυόμενων παραθύρων από το αριστερό συρτάρι πλοήγησης και απλώς πατήστε το μικρό σημάδι επιλογής δίπλα σε μια επαφή και η εφαρμογή δεν θα εμφανίσει ειδοποίηση φούσκας όταν αυτή η επαφή σας στέλνει ένα μήνυμα. Φυσικά, εάν θέλετε να κάνετε ακριβώς το αντίθετο και να κάνετε την ειδοποίηση με φούσκα για ένα μήνυμα που λαμβάνεται από μια επαφή να ξεχωρίζει, μπορείτε να ενεργοποιήσετε προσαρμοσμένες ειδοποιήσεις που σας επιτρέπουν να ορίσετε μια διαφορετική ειδοποίηση ήχου για μια επαφή. Πατήστε τον τροχό χρήστη και οδοντωτό τροχό κουμπί δίπλα σε μια επαφή για πρόσβαση στις ρυθμίσεις για μια συγκεκριμένη επαφή για να προσαρμόσετε τον ήχο ειδοποίησης.

  Πώς να ενεργοποιήσετε τα φίλτρα οθόνης για να αντισταθμίσετε την αχρωματοψία στο Android

Το HoverChat είναι μια πλούσια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων. Υποστηρίζει emoticons, emoji του Google Hangouts, κρυπτογραφημένα μηνύματα, MMS, ομαδικά μηνύματα και πολλές επιλογές προσαρμογής για τις ειδοποιήσεις με φούσκα. Για πρόσβαση σε αυτές τις ρυθμίσεις, ανοίξτε το αριστερό συρτάρι πλοήγησης και πατήστε Ρυθμίσεις. Η εφαρμογή έχει επίσης διαφορετικά θέματα. Σας επιτρέπει να επιλέξετε τη συμπεριφορά του κουμπιού «Enter» στο πληκτρολόγιο και να το ρυθμίσετε ώστε να απορρίπτει το παράθυρο μηνύματος, να το ελαχιστοποιεί ή απλώς να απορρίπτει το πληκτρολόγιο.

Σε ό,τι αφορά το σύνολο της ιδέας της φυσαλίδας συνομιλίας, το HoverChat το εκτελεί πολύ καλά. Αυτό που είναι ακόμα πιο αναζωογονητικό είναι ο σχεδιασμός της εφαρμογής που είναι πολύ καθαρός και διαισθητικός.

  Χρησιμοποιήστε χειρονομίες Edge για αμέτρητες ενέργειες στο Android

Κατεβάστε το HoverChat από το Google Play Store