Πώς να σταματήσετε αυτόματα το Apple Watch σας από το να ανάβει

Η λειτουργία θεάτρου του Apple Watch (λειτουργία κινηματογράφου) σταματά να ανάβει η οθόνη κάθε φορά που κινείτε το χέρι σας. Τι θα γινόταν αν μπορούσατε να το ενεργοποιήσετε αυτόματα ανά πάσα στιγμή; Δείτε πώς μπορείτε να σταματήσετε να ανάβει αυτόματα το Apple Watch.

Εάν δεν σας αρέσει να ανάβει το Apple Watch σας όταν είστε στη δουλειά ή όταν ξαπλώνετε στο κρεβάτι πριν κοιμηθείτε, μπορείτε να ενεργοποιήσετε αυτόματα τη λειτουργία Theatre.

Η ενεργοποίηση της λειτουργίας Theatre μπορεί να γίνει με μη αυτόματο τρόπο από το Κέντρο Ελέγχου στο Apple Watch. Σύρετε προς τα πάνω από την αρχική οθόνη του ρολογιού σας για να αποκαλύψετε το Κέντρο Ελέγχου.

  3 λειτουργίες του LinkedIn που σας βοηθούν να δικτυωθείτε καλύτερα

Στη συνέχεια, πατήστε το εικονίδιο «Θέατρο» (το εικονίδιο «Τραγωδία/Κωμωδία») για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία.

Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Συντομεύσεις, μπορείτε να αποθηκεύσετε στον εαυτό σας μερικά πατήματα κάθε μέρα (και να θυμάστε να ενεργοποιείτε και να απενεργοποιείτε τη λειτουργία Theatre). Δημιουργήστε έναν αυτοματισμό που ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί αυτόματα τη λειτουργία Theatre σε μια δεδομένη στιγμή. Αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη για Apple Watch με λειτουργικό watchOS 7 και νεότερη έκδοση. Από την πλευρά του iPhone, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε iOS 14 και νεότερη έκδοση.

Ανοίξτε την εφαρμογή “Συντομεύσεις” στο iPhone σας και μεταβείτε στην καρτέλα “Αυτοματισμός”.

Εδώ, πατήστε το κουμπί «+» στην επάνω δεξιά γωνία.

Επιλέξτε την επιλογή «Δημιουργία Προσωπικού Αυτοματισμού».

Επιλέξτε “Ώρα της ημέρας”.

  Ο απόλυτος οδηγός για τον καθαρισμό των Icky AirPods σας

Ορίστε την ώρα που θέλετε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία θέατρο. Εάν θέλετε ο αυτοματισμός να λειτουργεί σε καθημερινή βάση, επιλέξτε την επιλογή «Καθημερινά». Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί “Επόμενο” στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

Ήρθε η ώρα να δημιουργήσετε τη συντόμευση. Πατήστε το κουμπί “Προσθήκη ενέργειας”.

Αναζητήστε και προσθέστε την ενέργεια “Set Theatre Mode” ή “Set Cinema Mode”. Το χαρακτηριστικό ονομάζεται διαφορετικά σε διαφορετικές περιοχές.

Από προεπιλογή, είναι επιλεγμένη η επιλογή “On”.

Εάν δημιουργείτε τον αυτοματισμό για την απενεργοποίηση της λειτουργίας Θεάτρου, πατήστε το κουμπί “Ενεργοποίηση” και επιλέξτε την επιλογή “Απενεργοποίηση” από το αναδυόμενο μήνυμα.

Τώρα, πατήστε το κουμπί “Επόμενο”.

Για να κάνετε αυτόν τον αυτοματισμό πραγματικά αυτόματο, πατήστε τον διακόπτη δίπλα στο “Ask Before Running” για να απενεργοποιήσετε την απαίτηση.

  Πώς να κρύψετε Subreddits από r/all

Επιλέξτε το κουμπί «Μην ρωτάτε» από το αναδυόμενο μήνυμα.

Τώρα, πατήστε το κουμπί “Τέλος” στην επάνω δεξιά γωνία για να αποθηκεύσετε τον αυτοματισμό.

Μπορείτε να επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία για να δημιουργήσετε έναν άλλο αυτοματισμό για την απενεργοποίηση της λειτουργίας Theatre. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει την επιλογή “Off” από την ενέργεια “Set Theatre Mode”.

Όταν ενεργοποιηθεί η συντόμευση, θα λάβετε μια ειδοποίηση σχετικά.

Η ενεργοποίηση του αυτοματισμού σε μια συγκεκριμένη ώρα της ημέρας είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε συντομεύσεις ανάλογα με την τοποθεσία σας, το ποσοστό μπαταρίας και πολλά άλλα. Μάθετε για αυτό στον οδηγό μας για τους αυτοματισμούς συντομεύσεων.