Πώς να κρύψετε Subreddits από r/all

Η πρώτη σελίδα του Reddit, δηλαδή το r/all περιλαμβάνει περιεχόμενο που ψηφίζεται υπέρ των προεπιλεγμένων subreddits. Τα προεπιλεγμένα subreddits είναι προεπιλεγμένα με βάση τον αριθμό των συνδρομητών που έχουν. Είναι συνήθως subreddits γενικού θέματος όπως το r/funny ή το r/technology, αλλά δεν έχουν όλα τα προεπιλεγμένα subreddits το ίδιο ενδιαφέρον, γι’ αυτό μπορεί να θέλετε να αποκρύψετε τα subreddits από το r/all.

Υπάρχουν δύο τρόποι για να κρύψετε τα subreddits από το r/all. τον εύκολο και δωρεάν τρόπο και τον εύκολο αλλά κοστίζει χρήματα.

Απόκρυψη Subreddits

Ο δωρεάν τρόπος απόκρυψης subreddits από το r/all είναι να χρησιμοποιήσετε μια επέκταση που ονομάζεται Reddit Enhancement Suite. Είναι μια εξαιρετικά δημοφιλής επέκταση Reddit που έχουμε επίσης συμπεριλάβει στη λίστα μας με τις καλύτερες επεκτάσεις για το Reddit. Μπορεί, μεταξύ άλλων, να κρύψει οποιοδήποτε subreddit της επιλογής σας από το r/all.

  Πώς να αποκλείσετε κάποιον χωρίς να το γνωρίζει στο Viber

Εγκαταστήστε το Reddit Enhancement Suite και μεταβείτε στις επιλογές του. Οι επιλογές είναι μάλλον εκτενείς. Από τη στήλη στα αριστερά, επιλέξτε Subreddits. Σε αυτήν την ενότητα, επιλέξτε την επιλογή FilteReddit. Σε αυτό το πλαίσιο, κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα subreddit και κάντε κλικ στο +προσθήκη φίλτρου για να εισαγάγετε το όνομα του subreddit που θέλετε να φιλτράρετε, δηλαδή απόκρυψη.

Επιπλέον, εάν προσπαθείτε να αποφύγετε αναρτήσεις Reddit σχετικά με ένα συγκεκριμένο θέμα, αλλά δεν θέλετε απαραίτητα να αποκλείσετε ένα ολόκληρο subreddit για να αποφύγετε τις εν λόγω ειδήσεις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λέξεις φίλτρου για να βεβαιωθείτε ότι οι αναρτήσεις δεν εμφανίζονται στο r/ όλα αυτά όταν αναπόφευκτα υπερψηφίζονται στην κορυφή. Αυτό είναι ένα ατυχές πρόβλημα με το Reddit. ένα σημαντικό παγκόσμιο γεγονός βγάζει πολλές αναρτήσεις για το ίδιο ακριβώς θέμα σε πολλαπλά subreddits. Σχεδόν όλοι ψηφίζονται στην κορυφή, έτσι ώστε η πρώτη σελίδα να είναι λίγο πολύ για το ίδιο πράγμα.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα Raspberry Pi ως διακομιστή μεσολάβησης (με Privoxy)

Το Reddit Enhancement Suite είναι διαθέσιμο για Firefox, Chrome, Opera και Internet Explorer, οπότε αν κάνετε Reddit από το πρόγραμμα περιήγησης ιστού του υπολογιστή σας, πιθανότατα να είστε καλυμμένοι.

Εάν χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή τρίτου μέρους στο Reddit, ελέγξτε αν έχει επιλογές φιλτραρίσματος. Οι περισσότερες εφαρμογές Reddit κάνουν συνήθως. Το Reddit Enhancement Suite δεν είναι η μόνη επέκταση που διαθέτει αυτή τη δυνατότητα, οπότε αν ψάχνετε για κάτι λιγότερο εκτενές, θα μπορείτε να βρείτε ένα αρκετά εύκολα.

Η δεύτερη επιλογή, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως κοστίζει χρήματα και αυτή είναι να αγοράσετε χρυσό στο Reddit. Η premium επιλογή Reddit έχει πρόσθετες λειτουργίες, μία από τις οποίες σας επιτρέπει να αποκρύψετε subreddits από το r/all.

  Πώς να βρείτε ένα χρώμα με τέλεια αντίθεση για οποιοδήποτε χρώμα της επιλογής σας

Για τους χρήστες κινητών τηλεφώνων, μια επέκταση ή ένα πρόσθετο δεν θα είναι μια επιλογή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αγοράσετε χρυσό στο Reddit ή να κάνετε ένα εξαιρετικά πνευματώδες ή έγκαιρο σχόλιο ότι κάποιος θα ανταμείψει με χρυσό. Δεν υπάρχει έλλειψη εφαρμογών Reddit τρίτων για iOS ή Android που μπορούν να καλύψουν το κενό. Συνήθως είναι δωρεάν ή κοστίζουν 5 $ ή λιγότερο.