Πώς να σαρώσετε πολλές σελίδες σε μία σελίδα PDF;

Η τεκμηρίωση είναι απαραίτητη για σχεδόν κάθε επιχείρηση, είτε για συμβάσεις, αρχεία εργαζομένων ή πληροφορίες πελατών.

Στο παρελθόν, τα έντυπα αντίγραφα αυτών των εγγράφων συνήθως αποθηκεύονταν σε αρχειοθήκες ή σε ράφια. Ένα ψηφιακά σαρωμένο PDF, από την άλλη πλευρά, παρέχει μια καλύτερη μέθοδο για την αποθήκευση και τη διαχείριση των εγγράφων σας.

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες επιφυλάξεις για τη σάρωση εγγράφων. Πρώτον, η πλοήγηση σε μεγάλα καταστήματα PDF στον τοπικό σας χώρο αποθήκευσης μπορεί να είναι δύσκολη και η εύρεση αυτού που χρειάζεστε μπορεί να είναι χρονοβόρα.

Επιπλέον, ενδέχεται να έχετε διαφορετικά αρχεία PDF που σχετίζονται μεταξύ τους αποθηκευμένα σε διαφορετικές τοποθεσίες στη συσκευή σας.

Η συγχώνευση διαφορετικών σελίδων σε ένα PDF μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι σε αυτές τις περιπτώσεις. Ας συζητήσουμε πώς να συγχωνεύσετε πολλές σελίδες σε ένα PDF, αλλά πριν από αυτό, ας συζητήσουμε ορισμένες περιπτώσεις όπου η σάρωση εγγράφων έχει σημασία.

Πότε είναι καλή ιδέα η σάρωση εγγράφων;

Σάρωση ιστορικών εγγράφων

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να χρειαστεί να σαρώσετε ιστορικά έγγραφα. Ίσως κάνετε έρευνα για ένα σχολικό έργο ή γράφετε ένα βιβλίο.

Ίσως προσπαθείτε να εντοπίσετε το οικογενειακό σας δέντρο ή να συνδυάσετε την ιστορία του σπιτιού σας. Όποιος κι αν είναι ο λόγος, η σάρωση ιστορικών εγγράφων δεν είναι πλέον προαιρετική – είναι απαραίτητη.

Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε υπόψη κατά τη σάρωση ιστορικών εγγράφων. Αρχικά, φροντίστε να χρησιμοποιήσετε έναν σαρωτή υψηλής ποιότητας. Αυτό θα διασφαλίσει ότι οι σαρωμένες εικόνες σας είναι καθαρές και ακριβείς.

Δεύτερον, να είστε προσεκτικοί με την αποθήκευση. Αφού σαρώσετε τα έγγραφά σας, αποθηκεύστε τα με ασφάλεια και ασφάλεια. Έχοντας υπόψη αυτές τις συμβουλές, η σάρωση ιστορικών εγγράφων είναι εύκολη και διασκεδαστική!

Σάρωση καλλιτεχνικών εγγράφων

Στο παρελθόν, αν θέλατε να διατηρήσετε έναν δίσκο ή ένα έργο τέχνης, θα κάνατε μια φωτοτυπία ή θα το φωτογραφίζατε. Σήμερα, η σάρωση των εγγράφων σας είναι ουσιαστική και όχι επιλογή.

Είναι επειδή οι φωτοτυπίες και οι φωτογραφίες υποβαθμίζονται με την πάροδο του χρόνου, ενώ οι σαρωμένες εικόνες διαρκούν για πάντα. Μια σάρωση υψηλής ποιότητας σάς προσφέρει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα των εγγράφων σας από τη φωτοτυπία ή τη φωτογραφία.

Επιπλέον, η σάρωση σάς επιτρέπει να χειρίζεστε και να βελτιώνετε τις εικόνες σας, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε την αντίθεση, να περικόψετε ανεπιθύμητες περιοχές ή ακόμα και να αλλάξετε το συνδυασμό χρωμάτων.

Η σάρωση παλαιών εγγράφων ή έργων τέχνης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τα διατηρήσετε για τις μελλοντικές γενιές! Κάντε την αλλαγή σήμερα. Είναι εύκολο και γρήγορο και δεν θα το μετανιώσετε.

Σάρωση νομικών εγγράφων

Τα έγγραφα που σχετίζονται με νομικά θέματα είναι άκρως εμπιστευτικά και ζωτικής σημασίας. Όταν πρόκειται να τα σαρώσετε, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε υπόψη σας.

Αρχικά, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάντα αντίγραφο ασφαλείας του αρχικού εγγράφου. Δεύτερον, χρησιμοποιήστε έναν σαρωτή υψηλής ποιότητας για να κάνετε το σαρωμένο αντίγραφο καθαρό και ευανάγνωστο.

Τέλος, αποθηκεύστε το σαρωμένο αντίγραφο σε μορφή που μπορεί να ανοίξει και να επεξεργαστεί εύκολα, όπως PDF ή TIFF.

Σάρωση εμπιστευτικών εγγράφων

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να χρειαστεί να σαρώσετε εμπιστευτικά έγγραφα. Ίσως είστε δικηγόρος που πρέπει να μοιραστείτε πληροφορίες πελάτη με άλλο δικηγόρο.

  Αναζητάτε μια δωρεάν δοκιμή Netflix; Δοκιμάστε αυτές τις υπηρεσίες

Ίσως είστε γιατρός που πρέπει να στείλετε ιατρικά αρχεία σε έναν ειδικό. Ή ίσως είστε απλώς κάποιος που θέλει να κρατήσει ψηφιακά αντίγραφα σημαντικών εγγράφων.

Όπως είδαμε, η σάρωση των εγγράφων σας δεν είναι πλέον προαιρετική. Με τόσα πολλά οφέλη από αυτή τη διαδικασία ψηφιοποίησης, είναι σαφές ότι όλοι πρέπει να το κάνουν.

Όχι μόνο θα σας εξοικονομήσει χρόνο και χώρο, αλλά θα προστατεύσει και τα έγγραφά σας από ζημιές και θα τα κάνει πιο προσβάσιμα. Λοιπόν, τι περιμένεις? Ξεκινήστε τη σάρωση των αντιγράφων σας σήμερα!

Πώς μπορώ να σαρώσω ένα έγγραφο;

Από το χώρο εργασίας μέχρι την επιθεώρηση ιδιοκτησίας, όποτε θέλετε να σαρώσετε ένα έγγραφο, έχετε γενικά δύο τρόπους να ακολουθήσετε:

  • Κανονικός σαρωτής
  • Σαρωτής εφαρμογών για κινητά
  • Ας το ελέγξουμε αναλυτικά.

    Κανονικός σαρωτής

    Ένας κανονικός σαρωτής είναι μια συσκευή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να σαρώσετε έγγραφα και να τα μετατρέψετε σε ψηφιακά αρχεία. Συνήθως αποτελείται από έναν επίπεδο σαρωτή, στον οποίο τοποθετείτε το χαρτί πάνω του, και μια εφαρμογή λογισμικού που σας βοηθά να μεταφέρετε το έγγραφο σε ψηφιακή μορφή.

    Στην αγορά διατίθενται διάφοροι τύποι κανονικών σαρωτών, από απλά μοντέλα που σας επιτρέπουν μόνο τη σάρωση ασπρόμαυρων εγγράφων έως πιο εξελιγμένες μονάδες που μπορούν να χειριστούν έγχρωμη σάρωση και ακόμη και σάρωση 3D. Οι τιμές των κανονικών σαρωτών ποικίλλουν σημαντικά, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά και την ποιότητα που χρειάζεστε.

    Ένας κανονικός σαρωτής μπορεί να είναι μια καλή επιλογή εάν χρειάζεται μόνο να σαρώνετε έγγραφα περιστασιακά. Ωστόσο, ένας σαρωτής εφαρμογών για κινητά μπορεί να είναι καλύτερος εάν χρειάζεται να ελέγχετε έγγραφα τακτικά ή σε μεγάλες ποσότητες.

    Σαρωτές εφαρμογών για κινητά

    Οι σαρωτές εφαρμογών για κινητά είναι μικρότεροι και πιο φορητοί από τους κανονικούς σαρωτές, καθώς είναι ουσιαστικά μια άλλη εφαρμογή στο smartphone σας.

    Επίσης, έχουν πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τους κανονικούς σαρωτές. Δεν χρειάζονται ηλεκτρική πρίζα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν οπουδήποτε.

    Επιπλέον, είναι συνήθως λιγότερο ακριβά και πολλά διαθέτουν ενσωματωμένες λειτουργίες επεξεργασίας που σας επιτρέπουν να περικόψετε, να περιστρέψετε ή να προσαρμόσετε τη φωτεινότητα του σαρωμένου εγγράφου σας.

    Ωστόσο, το ερώτημα είναι ποιος σαρωτής είναι καλύτερος, επειδή υπάρχουν τόσες πολλές διαθέσιμες επιλογές σήμερα που είναι δύσκολο να διαλέξετε μία, ειδικά όταν ορισμένοι σαρωτές δημιουργούν πολλά αρχεία PDF ενός σαρωμένου εγγράφου αντί για ένα.

    Ας εξερευνήσουμε τους καλύτερους σαρωτές εφαρμογών για κινητά για να συγχωνεύσουμε πολλές σελίδες σε ένα PDF.

    Φωτομύνη

    Ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε τις φωτογραφίες σας είναι να τις ψηφιοποιήσετε. Γνωρίζουμε ότι ακούγεται τρομακτικό, αλλά με τα κατάλληλα εργαλεία, μπορείτε να σαρώσετε όλες τις φωτογραφίες σας μέσα σε λίγα μόνο λεπτά και να τις τοποθετήσετε στον υπολογιστή σας για φύλαξη.

    Σήμερα, θα ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο Photomyne και θα μάθουμε τι το κάνει μία από τις καλύτερες διαθέσιμες εφαρμογές για σάρωση φωτογραφιών.

    Δεν υπάρχει κόστος λήψης και χρήσης της εφαρμογής. Ωστόσο, μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση σε premium συνδρομή εάν θέλετε πρόσθετες λειτουργίες. Η εφαρμογή τραβάει μια φωτογραφία των σελίδων ενός εγγράφου και στη συνέχεια συγχωνεύει πολλές σελίδες σε ένα PDF.

    Επιπλέον, η εφαρμογή σαρώνει αυτόματα και αποθηκεύει την εικόνα για εσάς. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε και να αποθηκεύσετε μη αυτόματα φωτογραφίες επιλέγοντας την επιλογή «Σάρωση» στην εφαρμογή. Μόλις αποθηκευτούν οι φωτογραφίες σας, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτές ανά πάσα στιγμή, συνδέοντας τον λογαριασμό σας στον ιστότοπο Photomyne.

    Υπάρχουν πολλά οφέλη από τη χρήση του Photomyne για την ψηφιοποίηση παλιών εικόνων. Ίσως το πιο προφανές πλεονέκτημα είναι ότι σας επιτρέπει να διατηρείτε τις παλιές σας φωτογραφίες ασφαλείς και υγιείς χωρίς να καταλαμβάνετε φυσικό χώρο.

      Πώς να προσθέσετε ένα πλαίσιο ελέγχου σε ένα Έγγραφο Google

    Αλλά πέρα ​​από αυτό, σας βοηθά επίσης να μοιράζεστε τις παλιές σας φωτογραφίες με την οικογένεια και τους φίλους σας πολύ πιο γρήγορα – το μόνο που χρειάζεστε είναι μια σύνδεση στο διαδίκτυο. Και αν θέλετε ποτέ να εκτυπώσετε τις φωτογραφίες σας, η ψηφιοποίησή τους πρώτα θα σας δώσει πολύ καλύτερα αποτελέσματα.

    Αν ψάχνετε έναν τρόπο να ψηφιοποιήσετε τις παλιές σας φωτογραφίες, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το Photomyne. Είναι εύκολο στη χρήση και προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, συμπεριλαμβανομένης της αποθήκευσης και της κοινής χρήσης των φωτογραφιών σας στο Διαδίκτυο και της επεξεργασίας και βελτίωσης τους.

    Επιπλέον, με τα οικονομικά προγράμματα συνδρομής της Photomyne, μπορείτε να ψηφιοποιήσετε τις παλιές σας φωτογραφίες χωρίς να ξοδέψετε τα χρήματα. Γιατί λοιπόν να μην δοκιμάσετε σήμερα το Photomyne; Μπορεί να εκπλαγείτε με το πόσο πολύ το αγαπάτε.

    iScanner

    Από επαγγελματικές κάρτες έως αποδείξεις, σημειώσεις σε έγγραφα, η σάρωση είναι απαραίτητη για την καθημερινή μας ζωή. Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε βασιστεί σε δυσκίνητες και χρονοβόρες μεθόδους για αυτές τις εργασίες.

    Με την πρόοδο των τεχνολογιών σάρωσης, το iScanner στοχεύει να προσφέρει προηγμένες τεχνολογικές λύσεις και μια ποικιλία τρόπων σάρωσης στους χρήστες. Αυτή η φορητή και απίστευτα γρήγορη εφαρμογή σάρωσης σάς επιτρέπει να σαρώνετε μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού.

    Το iScanner εξυπηρετεί πολλές εφαρμογές και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προσωπικούς και επαγγελματικούς σκοπούς, καθιστώντας το απαραίτητο για όποιον χρειάζεται να σαρώνει και να αποθηκεύει τακτικά σημαντικά έγγραφα.

    Η εφαρμογή διευκολύνει την ψηφιοποίηση εγγράφων μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Απλώς τοποθετήστε το έγγραφο στο κρεβάτι του σαρωτή και πατήστε το κουμπί έναρξης.

    Ο σαρωτής θα σαρώσει αυτόματα το έγγραφο και θα το αποθηκεύσει ως αρχείο PDF ή JPG. Μπορείτε επίσης να στείλετε το σαρωμένο έγγραφο μέσω email ή να το μεταφορτώσετε σε μια υπηρεσία αποθήκευσης cloud, όπως το Dropbox ή το Google Drive.

    Τα οφέλη από τη χρήση ενός iScanner έναντι άλλων τύπων σαρωτών μπορούν να μετρηθούν σε πολλά χέρια. Πρώτον, το iScanner έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για τη σάρωση βιβλίων και άλλων εγγράφων, ενώ είναι διαθέσιμο για δωρεάν λήψη. Επίσης, ο σαρωτής σάς επιτρέπει να τραβάτε στιγμιότυπα σελίδων, ώστε να μπορείτε να σαρώνετε γρήγορα πολλές σελίδες ταυτόχρονα.

    Δεύτερον, το iScanner είναι εξαιρετικά ακριβές και μπορεί να σαρώσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς κωδικούς QR. Άλλοι σαρωτές μπορεί να έχουν πρόβλημα με τη σάρωση μερικώς σκοτεινών κωδικών ή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, αλλά το iScanner λειτουργεί τέλεια σε κάθε περίπτωση.

    Τρίτον, το iScanner είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Στρέψτε τον σαρωτή στον κωδικό QR και πατήστε το κουμπί. Ο σαρωτής θα κάνει τα υπόλοιπα, σαρώνοντας αυτόματα τον κώδικα και προσθέτοντας το στιγμιότυπο στη βιβλιοθήκη σας.

    Δεν χρειάζεται να κάνετε χειροκίνητη περικοπή ή επεξεργασία της εικόνας, καθώς το iScanner θα το κάνει αυτό για εσάς. Αυτός είναι ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους για τους οποίους το iScanner διευκολύνει τη συγχώνευση πολλών σελίδων σε ένα PDF.

    Τέταρτον, το iScanner είναι πολύ προσιτό. Άλλοι σαρωτές μπορεί να κοστίζουν εκατοντάδες δολάρια, αλλά το iScanner είναι διαθέσιμο για ένα κλάσμα αυτής της τιμής. Μπορείτε επίσης να βρείτε εκπτώσεις στο iScanner εάν το αγοράσετε μέσω συγκεκριμένων καταστημάτων λιανικής.

    Τέλος, το iScanner είναι ένας από τους πιο προηγμένους σαρωτές εγγράφων που κυκλοφορούν. Τα εργαλεία που βασίζονται σε AI που είναι ενσωματωμένα στην εφαρμογή μπορούν να αναγνωρίσουν κοινά στοιχεία από τα έγγραφά σας, όπως κείμενο, QR ή ακόμα και μαθηματικές εξισώσεις.

      Διορθώστε τα Xfinity Pods που δεν λειτουργούν

    Είναι ενδιαφέρον ότι θα μπορούσατε ακόμη και να βρείτε τη λύση σε μια μαθηματική εξίσωση σαρώνοντάς την μέσω του iScanner.

    Adobe Scan

    Όλοι γνωρίζουμε ότι η ακαταστασία χαρτιού είναι ένας πόνος, αλλά συνειδητοποιείτε πόσο χρόνο και χρήμα σας κοστίζει; Όταν έχετε σωρούς χαρτιού διάσπαρτους παντού, δεν είναι απλώς μια όρεξη στα μάτια – χάνεται χρόνος και ενέργεια.

    Ωστόσο, υπάρχει ένας τρόπος να απαλλαγείτε από αυτούς τους σωρούς χωρίς να ανησυχείτε για την ταλαιπωρία με την εφαρμογή Adobe Scan.

    Είναι μια δωρεάν εφαρμογή που μετατρέπει το τηλέφωνό σας σε ένα ισχυρό εργαλείο σάρωσης. Στρέψτε την κάμερά σας σε ένα έγγραφο και το Adobe Scan θα περικόψει και θα βελτιώσει αυτόματα την εικόνα, θα τη μετατρέψει σε PDF και θα την αποθηκεύσει στη συσκευή σας ή στον αποθηκευτικό χώρο στο cloud.

    Το Adobe Scan διευκολύνει τη χρήση χωρίς χαρτί και την οργάνωση των εγγράφων σας. Δεν χρειάζεται πλέον να ασχολείστε με σαρωτές ή φωτοτυπικά μηχανήματα – ανοίγει η εφαρμογή και ξεκινά τη σάρωση.

    Μπορείτε να σαρώσετε έγγραφα πολλών σελίδων, αποδείξεις, επαγγελματικές κάρτες, πίνακες και πολλά άλλα με μερικά αγγίγματα. Το Adobe Scan σάς επιτρέπει ακόμη και να σαρώνετε σε κακό φωτισμό ή από μακριά.

    Ένα από τα πιο πολύτιμα χαρακτηριστικά του Adobe Scan είναι η ικανότητά του να ανιχνεύει τις άκρες του εγγράφου και να τα ισιώνει αυτόματα. Αυτό διευκολύνει πολύ τη σάρωση εγγράφων που δεν είναι τέλεια ευθυγραμμισμένα και εξαλείφει την ανάγκη των χρηστών να περικόψουν τις σαρώσεις τους με μη αυτόματο τρόπο.

    Το Adobe Scan προσφέρει βελτιωμένη ποιότητα εικόνας χάρη στους ενσωματωμένους αλγόριθμους επεξεργασίας εικόνας. Αυτοί οι αλγόριθμοι καθαρίζουν τις σαρωμένες εικόνες και τις κάνουν να φαίνονται πιο ευκρινείς και πιο ζωντανές. Επιπλέον, τα πανίσχυρα εργαλεία που βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη το καθιστούν ένα cakewalk τη συγχώνευση πολλών σελίδων σε ένα PDF.

    Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό του Adobe Scan είναι η συμβατότητά του με άλλα προϊόντα της Adobe. Τα σαρωμένα έγγραφα μπορούν εύκολα να εισαχθούν στο Adobe Acrobat για περαιτέρω επεξεργασία ή μετατροπή σε μορφή PDF.

    Το Adobe Scan μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με το Adobe Creative Cloud, επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στις σαρώσεις τους από οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο διαδίκτυο.

    Συνολικά, το Adobe Scan είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν αναζητάτε έναν εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο για να μειώσετε την ακαταστασία χαρτιού και να απαλλαγείτε από παλιά έγγραφα.

    Αυτός είναι ένας δωρεάν, εύχρηστος και γρήγορος τρόπος για να σας βοηθήσει να ψηφιοποιήσετε όλα τα είδη εγγράφων, ώστε να έχετε πρόσβαση σε αυτά από τον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας όποτε θέλετε. Δοκιμάστε το σήμερα και δείτε πόσο πιο εύκολη μπορεί να είναι η ζωή σας χωρίς όλη αυτή την ακαταστασία χαρτιού.

    Τελικές Λέξεις

    Η συγχώνευση πολλών σελίδων σε ένα PDF είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διευκολύνετε την οργάνωση και την αποθήκευση των εγγράφων σας. Θα προστατεύσει επίσης τα έγγραφά σας από ζημιές και θα τα κάνει πιο προσβάσιμα.

    Αυτός ο οδηγός σάς έδειξε πώς να το κάνετε αυτό χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή και το smartphone σας με τους καλύτερους σαρωτές που αναφέρονται παραπάνω, επομένως δεν υπάρχει δικαιολογία για να μην το δοκιμάσετε.

    Αφού σαρώσετε όλες τις σελίδες σας σε ένα PDF, μπορείτε εύκολα να το μοιραστείτε με άλλους ή να το διατηρήσετε ασφαλές για μελλοντική αναφορά. Δοκιμάστε το σήμερα και δείτε πόσο πιο απλή μπορεί να είναι η ζωή σας.

    Στη συνέχεια, μπορείτε να ελέγξετε τις εφαρμογές σαρωτή για να ψηφιοποιήσετε τις παλιές σας φωτογραφίες.