Πώς να απεγκαταστήσετε/διαγράψετε όλα τα τσιμπήματα Cydia ταυτόχρονα – 2023

Χωρίς αμφιβολία, η Apple είναι η κορυφαία εταιρεία στον κόσμο όσον αφορά τις κινητές συσκευές. Η Apple κατάφερε να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα παράγοντας το υλικό και το λογισμικό της που τρέχουν χέρι-χέρι για να δημιουργήσουν μια εμπειρία χρήστη όπως καμία άλλη συσκευή.

Αλλά αυτή η ρευστότητα και η διαισθητική διεπαφή έχουν κόστος. Αυτό το κόστος είναι προσαρμογή. Ενώ οι χρήστες Android σε όλο τον κόσμο ενισχύουν την ικανότητά τους να προσαρμόζουν τα τηλέφωνά τους στην άκρη, οι χρήστες iOS έχουν ελάχιστες επιλογές όπως η αλλαγή της ταπετσαρίας.

Για να ξεπεράσουμε αυτό το ζήτημα, πρέπει να κάνουμε jailbreak στο iPhone που επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν τη συσκευή τους iOS και να προσθέτουν τόνους προσαρμογής και άλλων λειτουργιών χρησιμοποιώντας τροποποιήσεις που διατίθενται μέσω μιας εφαρμογής γνωστής ως Cydia.

  Πώς να αλλάξετε και να δημιουργήσετε προσαρμοσμένη μορφή αριθμού στα Φύλλα Google

Υπάρχουν χιλιάδες διαθέσιμες προσαρμογές Cydia και δεν υπάρχει όριο στην προσαρμογή όταν κάνετε jailbreak το iPhone σας. Αλλά ακόμη και αυτή δεν είναι η τέλεια επιλογή. Η εγκατάσταση πάρα πολλών τροποποιήσεων στο jailbroken iPhone σας μπορεί να οδηγήσει σε αργή συσκευή και απώλεια απόδοσης.

Ως εκ τούτου, οι άνθρωποι πρέπει να αφαιρέσουν όλα τα εγκατεστημένα τσιμπήματα Cydia ταυτόχρονα. Είναι μια προβληματική διαδικασία και οι χρήστες αναζητούν έναν εύκολο τρόπο να διαγράψουν όλα τα Cydia Tweaks ταυτόχρονα.

Εάν βρίσκεστε και εσείς σε μια τέτοια θέση και ψάχνετε έναν τρόπο να διαγράψετε όλα τα Cydia Tweaks ταυτόχρονα, τότε είστε στο σωστό σημείο. Εδώ σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μαζί σας μια γρήγορη και εύκολη μέθοδο για να διαγράψετε όλα τα Cydia Tweaks ταυτόχρονα.

Πώς να διαγράψετε όλα τα τσιμπήματα Cydia ταυτόχρονα.

Παρακάτω δίνεται ο εύκολος-προς-βήμα οδηγός για το πώς να διαγράψετε όλα τα Cydia Tweaks ταυτόχρονα. Ακολουθήστε τα βήματα που δίνονται για να διαγράψετε όλα τα Cydia Tweak μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

  Πώς να απενεργοποιήσετε την αθόρυβη παράδοση στο iMessage

Σημείωση: Αυτή η μέθοδος είναι γνωστό ότι λειτουργεί στο 96 τοις εκατό του χρόνου. Ωστόσο, από την ασφαλή πλευρά των πραγμάτων, σας συνιστούμε να δημιουργήσετε αντίγραφο ασφαλείας της συσκευής σας.

Τα βήματα για να διαγράψετε όλα τα τσιμπήματα Cydia ταυτόχρονα είναι:

Βήμα 1. Ανοίξτε το Cydia από την αρχική οθόνη σας.

Βήμα 2. Στη συνέχεια, μεταβείτε στην καρτέλα “Εγκαταστάθηκε” και πατήστε την πρώτη εβδομάδα που θέλετε να απεγκαταστήσετε.

Βήμα 3. Στη συνέχεια, πατήστε “Τροποποίηση” και επιλέξτε “Κατάργηση”.

Βήμα 4. Τώρα, αντί να πατήσετε “Επιβεβαίωση”, επιλέξτε “Συνέχεια ουράς”.

Βήμα 5. Με αυτόν τον τρόπο, προσθέστε όλες τις τροποποιήσεις στην ουρά επαναλαμβάνοντας τα παραπάνω βήματα.

  Πώς να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης του iPhone σας

Βήμα 6. Όταν προστεθούν όλες οι τροποποιήσεις στην ουρά, πρέπει να τις διαγράψετε με ένα απλό βήμα. Απλώς κατευθυνθείτε στην καρτέλα “Εγκαταστάθηκε” και πατήστε “Ουρά”.

Βήμα 7. Στη λίστα όλων των τροποποιήσεων που βρίσκονται στην ουρά, πατήστε “επιβεβαίωση” για να διαγράψετε όλες τις τροποποιήσεις ταυτόχρονα.

Ως εκ τούτου, τώρα έχετε διαγράψει όλα τα tweak του Cydia ταυτόχρονα. Θα πρέπει να επανεκκινήσετε τη συσκευή σας μία φορά.

Ελέγξτε επίσης: – Οι καλύτερες εφαρμογές Cydia για iOS

Συμπερασματικά, αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να αφαιρέσετε γρήγορα όλα τα tweak του Cydia ένα προς ένα. Ελπίζουμε αυτό το απλό κόλπο να σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο. Πείτε μας για την εμπειρία που είχατε στα σχόλια παρακάτω. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας εάν χρειάζεστε οποιαδήποτε βοήθεια. Μοιραστείτε αυτό το άρθρο και με τους οικείους σας.