Ισχυρό εργαλείο για όποιον θέλει να κάνει βίντεο στο Διαδίκτυο

Η κατανάλωση βίντεο αυξάνεται, όπως και η ζήτηση για μάρκετινγκ βίντεο.

Από influencers μέχρι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων, όλοι προσπαθούν να πλασάρουν το brand τους σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων.

Το να γίνετε viral στους κυλίνδρους του Instagram και στα σορτς YouTube είναι πιο εύκολο από ποτέ και δεν πρέπει να χάσετε αυτήν την ευκαιρία για την επιχείρησή σας.

Η δημιουργία βίντεο από την αρχή χωρίς δεξιότητες επεξεργασίας βίντεο είναι τρομακτική. Στο εξής βρήκαμε ένα εργαλείο που ονομάζεται InVideo για να σε βοηθήσω.

Μάθετε περισσότερα διαβάζοντας παρακάτω.

Η σημασία του Περιεχομένου βίντεο στο μάρκετινγκ

Σήμερα, αν θέλετε να μάθετε κάτι, πιθανότατα θα ανοίξετε το YouTube. Είτε πρόκειται για ειδήσεις, ενημερώσεις σε όλο τον κόσμο, μοντέρνα θέματα, εκμάθηση μαγειρικής ή κωδικοποίηση, όλοι πηγαίνουν στο YouTube και παρακολουθούν τα μαθήματα για να αποκτήσουν αυτή τη γνώση.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το YouTube είναι η δεύτερη πιο δημοφιλής πλατφόρμα μηχανών αναζήτησης προσελκύοντας το 44% των συνολικών αναζητήσεων στο διαδίκτυο. Πάνω από το 50% των ανθρώπων προτιμούν να παρακολουθούν εκπαιδευτικά βίντεο για να μάθουν κάτι αντί να διαβάζουν αυτό το θέμα.

Και γι’ αυτό το μάρκετινγκ βίντεο είναι απαραίτητο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη των βίντεο για να προωθήσετε την επωνυμία σας, να πουλήσετε προϊόντα στο διαδίκτυο και να προσεγγίσετε ένα ευρύτερο κοινό από το περιεχόμενο που βασίζεται σε κείμενο. Όπως και οι διαφημίσεις μηχανών αναζήτησης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κανόνες διαφήμισης και επαναστόχευσης για καμπάνιες μάρκετινγκ βίντεο.

Επιπλέον, η Google λατρεύει το περιεχόμενο βίντεο και προωθεί βίντεο που ταιριάζουν με την πρόθεση αναζήτησης του χρήστη. Όχι μόνο αυτό, άλλες πλατφόρμες όπως το Instagram, το Facebook και το TikTok προωθούν περιεχόμενο βίντεο από ιούς έναντι άλλων μορφών περιεχομένου.

Εισαγωγή στο InVideo

Το InVideo είναι μια πλατφόρμα δημιουργίας και επεξεργασίας βίντεο που βασίζεται σε σύννεφο που απλοποιεί τη διαδικασία δημιουργίας βίντεο για την επιχείρησή σας. Είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για επαγγελματίες του μάρκετινγκ, ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων, πρακτορεία βίντεο και μεμονωμένους δημιουργούς περιεχομένου.

Συνοδεύεται από μια τεράστια βιβλιοθήκη επαγγελματικών προτύπων βίντεο 5000+. Θα βρείτε βίντεο για αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παρουσιάσεις μάρκετινγκ, διαφημίσεις και πολλά άλλα εξειδικευμένα βίντεο. Θα λάβετε επίσης φωτογραφίες, ηχητικά κλιπ, εικόνες και λογότυπα βασισμένα σε στοκ.

Στο μέρος της επεξεργασίας βίντεο, το InVideo σάς επιτρέπει να προσθέσετε κείμενο, κινούμενα σχέδια, υπότιτλους και μεταβάσεις για να κάνετε τα βίντεό σας πιο προσιτά και να βελτιώσετε την αναγνωσιμότητα. Έχετε επίσης την επιλογή να προσθέσετε τη δική σας φωνή ή να επιλέξετε από τα παρεχόμενα κλιπ ήχου.

Μόλις το βίντεό σας είναι έτοιμο, μπορείτε να το εξαγάγετε σε διαφορετικές μορφές και μεγέθη ανάλυσης ανάλογα με την πλατφόρμα κοινωνικών μέσων. Λόγω των δυνατοτήτων συνεργασίας του, μπορείτε εύκολα να επιτρέψετε στους συμπαίκτες σας να εργαστούν σε έργα.

Λειτουργίες InVideo

Ακολουθούν ορισμένες σημαντικές λειτουργίες που θέτουν το InVideo σε υψηλότερη θέση στη λίστα λογισμικού επεξεργασίας βίντεο.

  Πώς να ενεργοποιήσετε ξανά τον λογαριασμό USPS.com

➡️ Ευκολία στη χρήση: Το InVideo έχει μια απλή καμπύλη εκμάθησης και η πλατφόρμα είναι εύκολα κατανοητή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ενέργειες μεταφοράς απόθεσης στη γραμμή χρόνου του βίντεο και να δημιουργήσετε τα βίντεό σας χωρίς καμία ικανότητα επεξεργασίας βίντεο.

➡️ Βιβλιοθήκη προτύπων: Το InVideo διαθέτει μια βιβλιοθήκη με περισσότερα από 5.000 προσαρμόσιμα και πλήρως επεξεργάσιμα πρότυπα.

➡️ Εύκολη κοινή χρήση: Μπορείτε να μοιραστείτε απευθείας βίντεο σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το YouTube, το Facebook και το Instagram μετά την παραγωγή.

➡️ Ενσωματωμένη βιβλιοθήκη πολυμέσων στοκ: Τεράστια βιβλιοθήκη 8 εκατομμυρίων αποθεμάτων που αποτελείται από εικόνες, βίντεο και μουσικά κλιπ. Επιπλέον, μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε τις εξασφαλίσεις μάρκετινγκ, όπως άρθρα, σε βίντεο με ένα μόνο κλικ.

➡️ Γρήγορη υποστήριξη: Το InVideo προσφέρει υποστήριξη άμεσης συνομιλίας 24*7, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε τη ροή εργασιών παραγωγής βίντεο χωρίς καθυστερήσεις.

➡️ Δωρεάν αποθήκευση στο cloud: Με τα προγράμματα επί πληρωμή του InVideo, λαμβάνετε έως και 100 GB αποθηκευτικού χώρου στο Cloud για την αποθήκευση των βίντεό σας.

➡️ Επεξεργαστής βίντεο για κινητά: Τα μέλη επί πληρωμή έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή Filmr– Video Editor και Video Maker για κινητά.

Ορισμένα άλλα πολλά υποσχόμενα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν αυτοματοποιημένη μετατροπή κειμένου σε ομιλία, αυτοματοποιημένες φωνητικές εντολές, απεριόριστα μέλη ομάδας και προεπιλογές επωνυμίας, όπως παλέτες χρωμάτων, λογότυπα και γραμματοσειρές.

Υποστηριζόμενες συσκευές

Η υποστήριξη συσκευής για επεξεργασία βίντεο είναι απαραίτητη. Εάν εργάζεστε με βαρύτερα αρχεία και μορφές 4k, βεβαιωθείτε ότι έχετε το σωστό σύστημα.

Χάρη στην αρχιτεκτονική του InVideo που βασίζεται στο cloud, μπορείτε να επεξεργαστείτε βίντεο σε οποιονδήποτε φορητό υπολογιστή. Ωστόσο, συνιστάται η χρήση φορητού υπολογιστή με 1Tb SSD και επεξεργαστή AMD Ryzen για πιο γρήγορη εμπειρία επεξεργασίας.

Όταν πρόκειται για εξαγωγή των έργων βίντεο, όπως οι περισσότερες εφαρμογές και λογισμικό επεξεργασίας βίντεο, το InVideo υποστηρίζει την εξαγωγή σε μορφή MP4. Μια ποικιλία προγραμμάτων αναπαραγωγής πολυμέσων μπορούν να ανοίξουν αυτά τα αρχεία, συμπεριλαμβανομένων των Quick Media, iTunes, VLC Player και Windows Media Player.

Εμπειρία χρήστη

Είτε είστε έμπορος μέσων κοινωνικής δικτύωσης, είτε ιδιοκτήτης επιχείρησης είτε δημιουργός YouTube, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το InVideo για επαγγελματική και προσωπική χρήση. Λόγω της απλής διεπαφής χρήστη και της απρόσκοπτης εμπειρίας χρήστη, είναι ένα από τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα επεξεργασίας βίντεο για χρήστες Windows και Mac.

Το UI της πλατφόρμας είναι εξαιρετικά διαισθητικό για τη δημιουργία βίντεο. Σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε επαγγελματικά βίντεο μέσα σε λίγα λεπτά, ακόμα κι αν δεν έχετε δεξιότητες για αρχάριους επεξεργασίας βίντεο.

Το InVideo έχει προκατασκευασμένα πρότυπα στοκ, πλάνα, εικόνες, λογότυπα, κινούμενα σχέδια και ένα εξαιρετικά φιλικό προς το χρήστη πρόγραμμα επεξεργασίας. Μόλις συνδεθείτε στην πλατφόρμα, θα βρείτε ένα σωρό προκατασκευασμένα πλάνα στοκ στα οποία κάνετε κλικ για να ξεκινήσετε. Για να κάνετε τα πράγματα εύκολα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη γραμμή αναζήτησης στο επάνω μέρος και να προσπαθήσετε να βρείτε το υλικό που ψάχνετε.

Το InVideo σάς δίνει επίσης τις ρυθμίσεις για να συνδυάσετε και να ταιριάξετε σκηνές από διαφορετικά πρότυπα, όλα στο ίδιο έργο. Για παράδειγμα, αν ψάχνετε για ένα πρότυπο ακίνητης περιουσίας αλλά βρήκατε ένα πρότυπο παπουτσιών με φόντο και χρώματα, μπορείτε εύκολα να αντικαταστήσετε τις εικόνες παπουτσιών με τις εικόνες μάρκετινγκ ακινήτων.

  Λειτουργία Python map(), Επεξήγηση με Παραδείγματα

Μόλις φορτώσετε το υλικό, θα βρείτε ένα χρονοδιάγραμμα επεξεργασίας βίντεο. Μπορείτε να προσθέσετε/αφαιρέσετε στοιχεία στη γραμμή χρόνου, όπως κείμενο, emoji, κινούμενα σχέδια, μεταβάσεις και άλλα. Έχετε επίσης ένα αποκλειστικό χρονοδιάγραμμα για την προσθήκη αρχείων ήχου ή φωνητικών εκπομπών για το βίντεό σας. Στη συνέχεια, υπάρχουν ρυθμίσεις για την αύξηση/μείωση της έντασης ήχου ή την εξασθένηση του ήχου σε επιλεγμένα σημεία της γραμμής χρόνου.

Όπως κάθε άλλο στοιχείο, μπορείτε να κάνετε κλικ στα ενσωματωμένα στοιχεία προτύπου και να τα επεξεργαστείτε ή να τα αφαιρέσετε από το πλαίσιο του πλαισίου του δεξιού πλευρικού επιπέδου. Κάντε κλικ στο επίπεδο στοιχείων και κλειδώστε/ξεκλειδώστε τα για να ταιριάζουν με τις απαιτήσεις σας.

Ενσωματωμένα Πρότυπα

Το InVideo συνοδεύεται από έτοιμα πρότυπα βίντεο που μπορούν να προσαρμοστούν χρησιμοποιώντας ενέργειες μεταφοράς και απόθεσης. Μπορείτε να αναζητήσετε βίντεο με βάση διαφορετικούς τύπους κλάδου, τύπους περιεχομένου και ειδικές θέσεις.

Με τις λειτουργίες ενός κλικ του InVideo, μπορείτε να αφαιρέσετε το φόντο των εικόνων σας και να εφαρμόσετε διαφορετικά χρώματα με ένα μόνο κλικ. Έχετε επίσης πρόσβαση σε λειτουργίες που σας επιτρέπουν να προσθέσετε στοκ μέσα και δωρεάν μουσική που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.

Το InVideo διαθέτει ενσωματωμένες λειτουργίες για την προσθήκη μηνυμάτων κειμένου και τη μετατροπή των άρθρων του ιστολογίου σας σε βίντεο μέσα σε λίγα λεπτά, χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο που υποστηρίζεται από AI. Πάρτε έτοιμα προς χρήση πρότυπα από το InVideo και αυξήστε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας στο Instagram και το YouTube.

Υποστήριξη πελατών

Το InVideo προσφέρει υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας 24/7, η οποία σας βοηθά να επιλύσετε προβλήματα σχεδόν αμέσως χωρίς να καθυστερήσετε την παραγωγή βίντεο. Επιπλέον, έχουν επίσης ένα email υποστήριξης όπου μπορείτε να ανεβάσετε το εισιτήριό σας και η ομάδα των ειδικών τους λύνει τα προβλήματά σας.

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε τον ιστότοπο του εγγράφου βοήθειας, ο οποίος καλύπτει διάφορα θέματα InVideo. Επιλύουν επίσης τα προβλήματά σας σε βιντεοκλήσεις 1:1, ανεξάρτητα από τη ζώνη ώρας. Με 180+ αξιολογήσεις 5 αστέρων για το προϊόν τους στην πλατφόρμα αξιολόγησης G2, μπορείτε να εμπιστευτείτε το InVideo για την υποστήριξή του.

Τιμολόγηση InVideo

Το InVideo είναι δωρεάν και μπορείτε να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό για να δοκιμάσετε τα χέρια σας στο πρόγραμμα επεξεργασίας InVideo. Επιπλέον, είναι διαθέσιμο σε δύο προγράμματα τιμολόγησης – Business και Unlimited.

Εφόσον το InVideo προσφέρει 50% εκπτώσεις στον ετήσιο κύκλο χρέωσης, θα παραθέσουμε τα ετήσια προγράμματα τιμολόγησης.

Δωρεάν σχέδιο

Αν μόλις ξεκινάτε τη διαδικασία δημιουργίας βίντεο, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν πρόγραμμα. Σας δίνει πρόσβαση σε 6000+ πρότυπα βίντεο και τυπικές βιβλιοθήκες πολυμέσων 3M+.

Υπάρχει μια ενσωματωμένη δημιουργία σεναρίων AI και ένας αυτοματοποιημένος μετατροπέας κειμένου σε ομιλία. Επιπλέον, το δωρεάν πρόγραμμα σάς επιτρέπει να συνεργαστείτε με τις ομάδες σας.

Επιχειρηματικό σχέδιο

Το επιχειρηματικό σχέδιο του InVideo είναι κατάλληλο για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων, εκπαιδευτικούς και επιρροές βίντεο. Σε αντίθεση με το δωρεάν πρόγραμμα, δεν υπάρχουν υδατογραφήματα στα βίντεό σας.

  11 καλύτερες πλατφόρμες πωλήσεων βίντεο για να μεταμορφώσετε τη στρατηγική πωλήσεών σας

Έχετε πρόσβαση σε 1 εκατομμύριο+ πολυμέσα και 20 προσπάθειες αφαίρεσης παρασκηνίου κάθε μήνα. Το επιχειρηματικό σχέδιο του InVideo επιτρέπει την εξαγωγή 60 βίντεο ποιότητας HD σε ένα μήνα, δηλαδή σχεδόν δύο βίντεο κάθε μέρα.

Απεριόριστο σχέδιο

Το απεριόριστο πρόγραμμα του InVideo είναι ιδανικό για πρακτορεία και μεγάλες ομάδες δημιουργίας βίντεο. Παίρνετε όλες τις διαθέσιμες δυνατότητες στο επιχειρηματικό σχέδιο. Επιπλέον, δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των λήψεων βίντεο ποιότητας HD ανά μήνα. Έχετε πρόσβαση σε 120 iStock Media και 40 αφαιρέσεις φόντου ανά μήνα.

Τα προγράμματα premium του InVideo υποστηρίζονται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών, ώστε να μπορείτε να απευθυνθείτε στην εξυπηρέτηση πελατών σε περίπτωση που είστε ικανοποιημένοι με την πλατφόρμα τους.

Εναλλακτικές λύσεις InVideo

Αν και έχουμε συζητήσει τις δυνατότητες InVideos, εδώ είναι μερικά άλλα εργαλεία επεξεργασίας βίντεο SaaS που μπορείτε να εξετάσετε.

Ακολουθεί η λίστα με τις τρεις κορυφαίες εναλλακτικές λύσεις InVideo.

#1. Veed.io

Το Veed.io είναι ένα λογισμικό δημιουργίας και επεξεργασίας βίντεο που βασίζεται σε σύννεφο και έχει σχεδιαστεί για να δημιουργεί βίντεο εύκολα και γρήγορα. Είναι εύκολο στη χρήση, διαισθητικό και δημοφιλές για πολλές μικρές επιχειρήσεις, επειδή προσφέρει πολλά εργαλεία βίντεο σε ένα μόνο μέρος.

Διαθέτει μια ενσωματωμένη δυνατότητα μεταγραφής ομιλίας σε υπότιτλους που μεταφράζει αυτόματα τον ήχο σας σε κείμενο και προσθέτει στα βίντεό σας. Επιπλέον, το Veed διαθέτει μια λειτουργία ακύρωσης θορύβου που αφαιρεί αμέσως τον θόρυβο του περιβάλλοντος από τον ήχο σας με ένα μόνο κλικ.

#2. Synthesia.io

Το Synthesia είναι μια σύγχρονη πλατφόρμα δημιουργίας βίντεο που χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για τη δημιουργία βίντεο χρησιμοποιώντας κείμενο. Έχετε την επιλογή να επιλέξετε από πολλά ανθρώπινα avatar με ρεαλιστική εμφάνιση που αφηγούνται τα γραπτά σας σενάρια και δημιουργούν βίντεο που μοιάζουν με ανθρώπους.

Με τις εξελίξεις στην τεχνητή νοημοσύνη, το Synthesia κερδίζει δημοτικότητα επειδή είναι εύκολο στη χρήση και επιταχύνει τη διαδικασία δημιουργίας βίντεο. Μπορείτε να δημιουργήσετε διάφορα βίντεο, όπως εκπαιδευτικά βίντεο, βίντεο που σχετίζονται με εκπαίδευση, παρουσιάσεις μάρκετινγκ και άλλα. Δεδομένου ότι βασίζεται σε AI, σας βοηθά να αφαιρέσετε το κόστος εγκατάστασης μιας κάμερας και στούντιο για την εγγραφή βίντεο.

#3. Pictory.ai

Το Pictory είναι ένα εργαλείο δημιουργίας βίντεο με τεχνητή νοημοσύνη που σας βοηθά να μεταφράσετε την ανάρτηση ιστολογίου που βασίζεται σε κείμενο σε ελκυστικά βίντεο μέσα σε λίγα λεπτά. Αναζητά αυτόματα περισσότερα από ένα εκατομμύριο βίντεο κλιπ χωρίς δικαιώματα για να ταιριάζει με το περιεχόμενό σας. Ακόμα κι αν δεν έχετε διάθεση να γράψετε το περιεχόμενο για το επερχόμενο βίντεό σας, υποστηρίζεστε από τις φωνές AI του Pictory που είναι ιδανικές για τα βίντεό σας.

Η ικανότητα του Pictory να προσθέτει υπότιτλους ανεβάζοντας βίντεο εξοικονομεί πολύ χρόνο με τη μη αυτόματη προσθήκη υπότιτλων σε κάθε βίντεο. Μια άλλη ενδιαφέρουσα λειτουργία σάς επιτρέπει να εξάγετε αυτόματα μικρά αποσπάσματα βίντεο από βίντεο μεγάλης διάρκειας. Μπορείτε εύκολα να μοιραστείτε αυτά τα σύντομα βίντεο σε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπως καρούλια Instagram και σορτς YouTube.

Τελικές Λέξεις

Η δημιουργία βίντεο από την αρχή δεν είναι εύκολη για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων. Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία άρνηση στο γεγονός ότι τα βίντεο υπερτερούν σε άλλες μορφές περιεχομένου.

Αυτή η πλήρης ανασκόπηση της πλατφόρμας InVideo σάς βοηθά να κατανοήσετε πόσο εύκολο είναι να δημιουργήσετε ελκυστικά βίντεο επωνυμίας.

Στη συνέχεια, ελέγξτε τη σημασία του μάρκετινγκ βίντεο για την επιχείρησή σας.