Πώς να προσθέσετε το Ημερολόγιο Google στο Outlook

Το Ημερολόγιο Google λειτουργεί με όλους τους υπολογιστές-πελάτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που βασίζονται στον υπολογιστή και στον ιστό. Το Outlook μπορεί να συνδεθεί με όλους τους τύπους υπηρεσιών email. Είναι λογικό ότι τα δεδομένα μπορούν να συγχρονιστούν μεταξύ των δύο.

Ημερολόγιο Google στο Outlook

Το Outlook είναι ταυτόχρονα μια υπηρεσία email και μια εφαρμογή για υπολογιστές. Η εφαρμογή για υπολογιστές και η εφαρμογή Ιστού σάς επιτρέπουν να συνδέετε άλλα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που δεν ανήκουν στο Outlook και εκτός της Microsoft. Μπορείτε να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από άλλους λογαριασμούς στο Outlook, κάτι που είναι εξαιρετικό αν σας αρέσουν οι δυνατότητες του. Εκτός από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, θα συγχρονίσει επίσης συμβάντα από το Ημερολόγιο Google.

  Τι είναι το Xbox Smart Delivery και πώς λειτουργεί;

Τούτου λεχθέντος, εάν θέλετε να προσθέσετε μόνο συμβάντα από το Ημερολόγιο Google στο Outlook, αλλά δεν θέλετε να προσθέσετε τον λογαριασμό email, μπορείτε να το κάνετε επίσης. Να πώς.

Προσθέστε το Ημερολόγιο Google στο Outlook

Για να προσθέσετε ένα Ημερολόγιο Google στο Outlook, χωρίς να υπογράψετε τον σχετικό λογαριασμό Google στο Outlook, πρέπει να προσθέσετε το ημερολόγιο ως ροή.

Ανοίξτε το Ημερολόγιο Google.
Στη στήλη στα αριστερά, κάντε κλικ στο κουμπί περισσότερες επιλογές δίπλα στο ημερολόγιο που θέλετε να προσθέσετε.
Επιλέξτε Ρυθμίσεις και κοινή χρήση.
Στην οθόνη Ρυθμίσεις και Κοινή χρήση, κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα Ενσωμάτωση ημερολογίου.
Αναζητήστε τη μυστική διεύθυνση στο πεδίο μορφής iCal.
Αντιγράψτε τη διεύθυνση στο πρόχειρό σας.

  10 ταινίες που πρέπει να παρακολουθήσετε αυτή την ημέρα των Ευχαριστιών

Ανοίξτε το Outlook.
Μεταβείτε στο Αρχείο> Ρυθμίσεις λογαριασμού> Ρυθμίσεις λογαριασμού.
Επιλέξτε την καρτέλα Ημερολόγια Διαδικτύου.
Κάντε κλικ στο Νέο.
Εισαγάγετε τη διεύθυνση που αντιγράφηκε στο πεδίο διεύθυνσης.
Κάντε κλικ στην Προσθήκη.
Το ημερολόγιο θα προστεθεί και θα μπορείτε να προβάλλετε τα συμβάντα του Ημερολογίου Google στο Outlook.

Εφόσον αντλείτε πληροφορίες απευθείας από το Ημερολόγιο Google, τυχόν νέα συμβάντα που προσθέτετε στο ημερολόγιο θα συγχρονίζονται αυτόματα με το Outlook. Πρέπει να ανοίξετε το Outlook για να συγχρονίσετε τα συμβάντα. Δεν χρειάζεται να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Google και αυτή η μέθοδος δεν σας υποχρεώνει να κάνετε το ημερολόγιο δημόσιο.

  Επιλέξτε από το GUI, τη γραμμή εντολών ή τα διαδικτυακά εργαλεία

συμπέρασμα

Το Ημερολόγιο Google προσφέρει μερικές από τις καλύτερες δυνατότητες διαλειτουργικότητας μεταξύ εφαρμογών. Δεν προσπαθεί να αποκλείσει άλλες εφαρμογές από το να αλληλεπιδράσουν μαζί του και επιτρέπει ελεύθερα τα δεδομένα να συγχρονίζονται μαζί τους, εάν έχουν ρυθμίσει τον μηχανισμό για αυτό. Όχι μόνο μπορείτε να συγχρονίσετε όλα τα συμβάντα από ένα ή όλα τα ημερολόγιά σας στο Ημερολόγιο Google στο Outlook, μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη ολόκληρου του Ημερολογίου Google σε μορφή ZIP. Εάν το επιτρέπει κάποιος υπολογιστής-πελάτης, αυτό το εξαγόμενο αρχείο ZIP μπορεί να εισαχθεί δίνοντάς σας ένα πλήρες ιστορικό όλων των συμβάντων στο Ημερολόγιο Google σας. Να θυμάστε ότι ένας μεμονωμένος λογαριασμός Ημερολογίου Google έχει πολλά ημερολόγια κάτω από αυτόν. Βεβαιωθείτε ότι έχετε προσθέσει το σωστό.