Πώς να φτιάξετε γυαλί στο Minecraft

Το γυαλί είναι ένα εύκολο στη δημιουργία μπλοκ στο Minecraft. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως δομικό στοιχείο, αλλά, δεδομένου ότι είναι γυαλί, δεν πρόκειται να κατασκευάσει τίποτα που να είναι ανθεκτικό στις εκρήξεις. Είναι υπέροχο ως αισθητικό μπλοκ και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε μερικά χρήσιμα πράγματα όπως ένα beacon ή ένα γυάλινο μπουκάλι που είναι απαραίτητο για την παρασκευή ζυθοποιίας στο Minecraft.

Γυαλί στο Minecraft

Το γυαλί δεν εμφανίζεται φυσικά στο Minecraft. Πρέπει να το φτιάξεις. Είναι κατασκευασμένο ως μπλοκ και μπορεί να βαφτεί για να φτιάξει βιτρό. Εκτός από την κατασκευή φάρου και γυάλινων μπουκαλιών, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή υαλοπινάκων που χωρούν στα παράθυρά σας.

  Πώς να φτιάξετε τερακότα στο Minecraft

Φτιάξτε γυαλί στο Minecraft

Για να φτιάξετε γυαλί στο Minecraft χρειάζεστε:

Η άμμος εμφανίζεται φυσικά. Συλλέξτε όση άμμο θέλετε να φτιάξετε γυαλί. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε κόκκινη άμμο για να φτιάξετε γυαλί.

Ο άνθρακας, ή οποιοδήποτε άλλο είδος καυσίμου που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, θα μυρίσει την άμμο σε γυαλί. Μόλις έχετε και την άμμο και το κάρβουνο, τοποθετήστε την άμμο στο φούρνο. Προσθέστε το καύσιμο. Συλλέξτε υαλότουβλους.

Φτιάξτε τζάμια

Για την κατασκευή υαλοπινάκων.

Ανοίξτε το τραπέζι χειροτεχνίας.
Τοποθετήστε ένα γυάλινο μπλοκ σε κάθε κελί της πρώτης και της δεύτερης σειράς.
Συλλέξτε 16 υαλοπίνακες.

  Μια εξαντλητική λίστα με μεταλλεύματα Minecraft και πού μπορείτε να τα βρείτε

Βαφή γυαλιού στο Minecraft

Εάν θέλετε να βάψετε ένα γυάλινο μπλοκ ένα από τα υποστηριζόμενα χρώματα βαφής, ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

Ανοίξτε το τραπέζι χειροτεχνίας.
Τοποθετήστε ένα μπλοκ γυαλιού σε όλα τα κελιά εκτός από το μεσαίο κελί (δεύτερο κελί της δεύτερης σειράς).
Τοποθετήστε τη βαφή στο μεσαίο κελί.
Συλλέξτε οκτώ βαμμένους γυάλινους ογκόλιθους.

Σημείωση: μπορείτε να αντικαταστήσετε τα υαλότουβλα με υαλοπίνακες και να πάρετε βαμμένους υαλοπίνακες. Εάν χρησιμοποιείτε βαμμένα υαλότουβλα για τη δημιουργία υαλοπινάκων, τα τζάμια θα έχουν το ίδιο χρώμα με το γυαλί.

συμπέρασμα

Μόλις τοποθετήσετε ένα γυάλινο τετράγωνο ή ένα τζάμι, μπορείτε να το συλλέξετε ή να το σπάσετε και να το αποκτήσετε ξανά μόνο εάν χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο με μεταξωτή αφή. Οποιοδήποτε άλλο εργαλείο χρησιμοποιείτε θα κάνει το γυαλί να σπάσει και να μην πέσει τίποτα. Δεδομένου ότι το γυαλί είναι εύκολο στην κατασκευή, μπορεί να μην αξίζει να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο με Silk touch για να το αποκτήσετε. Μπορείτε πάντα να σπάσετε γυαλί και να το αντικαταστήσετε με καινούργια υαλότουβλα. Το Minecraft έχει επίσης σκληρυμένο γυαλί, αλλά κατασκευάζεται με χρήση ενώσεων. Δεν κάνει και πολλά στο παιχνίδι όμως.

  Ποια είναι η έκδοση του Minecraft Bedrock;