Πώς να προσθέσετε τις καλύτερες στιγμές του Instagram χωρίς οι ακόλουθοι να βλέπουν την ιστορία σας

Μερικές φορές θέλετε να προσθέσετε Highlights χωρίς να στέλνετε ανεπιθύμητο περιεχόμενο στους ακόλουθούς σας με ενημερώσεις Story στο Instagram.

Γενικά, ο μόνος τρόπος για να προσθέσετε εικόνες και βίντεο στα Highlights του Instagram είναι να τα δημοσιεύσετε στο Story σας για 24 ώρες. Ευτυχώς, υπάρχουν δύο διαφορετικοί τρόποι για να προσθέσετε εικόνες και βίντεο στα Highlights του Instagram χωρίς οι ακόλουθοί σας να βλέπουν τις αναρτήσεις σας στο Story.

1. Αποκλείστε την ιστορία σας από όλους τους ακόλουθούς σας στο Instagram

Ένας ανόητος τρόπος για να προσθέσετε τις αγαπημένες σας αναμνήσεις στα Highlights του Instagram χωρίς ανεπιθύμητη αλληλογραφία είναι να αποκλείσετε την ιστορία σας από τη λίστα των ακολούθων σας. Αν και αυτό δεν είναι ιδανικό, ειδικά αν έχετε τεράστιους ακόλουθους, είναι εγγυημένο ότι θα λειτουργήσει.

Δείτε πώς να το κάνετε αυτό:

  • Εάν διαθέτετε δημόσιο λογαριασμό στο Instagram, ξεκινήστε αλλάζοντας το προφίλ σας στο Instagram σε ιδιωτικό. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στο προφίλ σας πατώντας την εικόνα προφίλ σας στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης. Τώρα, πατήστε τις τρεις οριζόντιες γραμμές στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης και μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και το απόρρητο και, στη συνέχεια, το Απόρρητο λογαριασμού. Πατήστε το διακόπτη για να αλλάξετε τον λογαριασμό σας σε ιδιωτικό.
  • Τώρα, επιστρέψτε στη σελίδα Ρυθμίσεις και απόρρητο και πατήστε Απόκρυψη ιστορίας και ζωντανής μετάδοσης, που θα βρείτε στην κεφαλίδα Ποιος μπορεί να δει το περιεχόμενό σας.
  • Πατήστε Απόκρυψη ιστορίας και ζωντανά και επιλέξτε χειροκίνητα κάθε ακόλουθο για να αποκρύψετε το Instagram Story σας από τους ακόλουθους.
  • Αφού αποκρύψετε την Ιστορία σας από τους ακόλουθούς σας, ανεβάστε τις εικόνες και τα βίντεο που θέλετε να προσθέσετε στα Highlight σας. Συνιστούμε να τα δημοσιεύσετε όλα ταυτόχρονα για να αποφύγετε την επανάληψη αυτής της κουραστικής διαδικασίας.
  • Τώρα, ανοίξτε το Instagram Story και πατήστε το εικονίδιο Highlight κάτω δεξιά στην οθόνη σας. Μπορείτε είτε να προσθέσετε τις Ιστορίες σας σε μια υπάρχουσα Επισήμανση πατώντας μία από αυτές είτε να δημιουργήσετε μια νέα Επισήμανση πατώντας Νέο. Εάν αποφασίσετε να δημιουργήσετε ένα νέο Highlight για να προβάλλετε τις αναμνήσεις σας στον κόσμο, πληκτρολογήστε ένα όνομα για το highlight, επιλέξτε ένα εξώφυλλο και πατήστε Προσθήκη. Τέλος, πατήστε Τέλος.
  •   Πώς να επαναφέρετε ή να διαγράψετε τις προτάσεις αναζήτησης Instagram

    Δυστυχώς, δεν έχουμε τελειώσει ακόμα. Θα πρέπει να περιμένετε 24 ώρες για να προστεθούν οι ιστορίες στα Highlight σας. Μόλις προστεθούν οι Ιστορίες στα Highlights του Instagram, μπορείτε να αλλάξετε τον λογαριασμό σας στο Instagram ξανά σε δημόσιο και να επιτρέψετε στους ακόλουθούς σας να δουν ξανά την Ιστορία σας.

    2. Δημοσιεύστε την ιστορία σας και διαγράψτε την αμέσως

    Αν και η παραπάνω μέθοδος δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ, η απόκρυψη της ιστορίας σας από τους ακόλουθούς σας είναι μια χρονοβόρα εργασία. Αν θέλετε να προσθέσετε τις αναμνήσεις σας στα Highlights του Instagram χωρίς να στείλετε ανεπιθύμητο περιεχόμενο στην Ιστορία σας ή να αποκλείσετε ολόκληρο το ακόλουθο κείμενο, έχουμε μια εναλλακτική μέθοδο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

      15 καλύτερες εφαρμογές για αποθήκευση βίντεο Instagram

    Μπορείτε να δημοσιεύσετε μια ιστορία και στη συνέχεια να τη διαγράψετε αμέσως ακολουθώντας αυτά τα βήματα:

  • Δημοσιεύστε μια εικόνα ή ένα βίντεο στο Instagram Story σας. Στη συνέχεια, διαγράψτε το Instagram Story σας πατώντας το κουμπί Περισσότερα και επιλέγοντας Διαγραφή.
  • Επαναλάβετε αυτήν τη διαδικασία για το περιεχόμενο που θέλετε να ανεβάσετε στα Highlights του Instagram.
  • Τώρα, περιμένετε 24 ώρες.
  • Μεταβείτε στο προφίλ σας στο Instagram, πατήστε το εικονίδιο με τρεις γραμμές και πατήστε Η δραστηριότητά σας.
  • Πατήστε Πρόσφατα διαγραμμένα και, στη συνέχεια, πατήστε στο Story που θέλετε να ανεβάσετε στα Highlights του Instagram.
  • Πατήστε στις τρεις τελείες στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης και πατήστε Επαναφορά.
  • Τώρα, μεταβείτε στο προφίλ σας στο Instagram και πατήστε ξανά το εικονίδιο τριών γραμμών. Μεταβείτε στο Αρχείο, επιλέξτε την ιστορία που θέλετε να ανεβάσετε στα Highlights σας και απλώς πατήστε το εικονίδιο Επισήμανση στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης σας.
  •   Πώς να αφαιρέσετε την τοποθεσία από το Instagram και να διατηρήσετε το πού βρίσκεστε απόρρητο

    Οι μέρες του spamming οι ακόλουθοί σας έχουν περάσει εδώ και καιρό

    Δυστυχώς, το Instagram δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει μια επίσημη μέθοδο που σας επιτρέπει να δημοσιεύετε περιεχόμενο στα Highlights του Instagram χωρίς να στέλνετε ανεπιθύμητη αλληλογραφία στη λίστα των ακολούθων σας.

    Ευτυχώς, με τις δύο μεθόδους που αναφέρονται παραπάνω, μπορείτε να συνεχίσετε να μοιράζεστε τις αγαπημένες σας στιγμές με τους ακόλουθούς σας. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι θα πρέπει να περιμένετε 24 ώρες, ανεξάρτητα από τη μέθοδο που θα αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε.