Αυτό το τσίμπημα σάς επιτρέπει να σχεδιάζετε στιγμιότυπα οθόνης iOS πριν τα αποθηκεύσετε [Cydia]

Έχουμε μιλήσει για τη σημασία των στιγμιότυπων οθόνης ξανά και ξανά, και όχι μόνο επειδή μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις. Τα στιγμιότυπα οθόνης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μεταφέρετε την άποψή σας, ειδικά εάν δημιουργείτε εκπαιδευτικά προγράμματα λογισμικού ή οδηγούς για κάτι, όπου σας βοηθούν να διατυπώσετε τα απαιτούμενα βήματα με εξαιρετικά αποτελεσματικό τρόπο. Μιλήσαμε επίσης για το πώς οι blogger τα βρίσκουν υψίστης σημασίας. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχουν φορές που χρειάζεστε απλώς στιγμιότυπα οθόνης για να σημειώσετε κάτι που θέλετε να ανακαλέσετε αργότερα ή για να βοηθήσετε έναν φίλο ή μέλος της οικογένειας που χρειάζεται βοήθεια. Σε τέτοιες περιόδους, η δυνατότητα εγγραφής πάνω από το στιγμιότυπο οθόνης είναι μεγάλη βοήθεια, αλλά δυστυχώς, αυτό δεν είναι πάντα το πιο εύκολο πράγμα. Σε ένα iPhone, για παράδειγμα, μπορείτε να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης εύκολα, αλλά να μην το επεξεργαστείτε πραγματικά σε πραγματικό χρόνο. Εδώ μπαίνει το tweak Cydia, ScreenPainter. Είναι ένα μικρό δωρεάν tweak που σας επιτρέπει να σχεδιάζετε και να γράφετε πάνω από στιγμιότυπα οθόνης πριν αυτά αποθηκευτούν στο Camera Roll.

  Λύστε γραμμικές εξισώσεις και κλάσματα χρησιμοποιώντας την κάμερά σας [iOS]

Το tweak, το οποίο διανέμεται μέσω του αποθετηρίου BigBoss στο Cydia, είναι διαθέσιμο δωρεάν για iPhone, iPod touch και iPad με jailbroken και είναι συμβατό με την αρχιτεκτονική 64-bit νεότερων συσκευών. Μόλις εγκατασταθεί στη συσκευή σας, το ScreenPainter είναι ενεργοποιημένο από προεπιλογή και προσθέτει ένα δικό του πλαίσιο εφαρμογής Ρυθμίσεις, όπου μπορείτε να αλλάξετε ορισμένες από τις βασικές αισθητικές της εφαρμογής (κυρίως το φλας στιγμιότυπου οθόνης και το χρώμα του πινέλου). Η λειτουργία του tweak είναι πολύ απλή – τραβάτε ένα στιγμιότυπο οθόνης και αντί να αποθηκευτεί απευθείας στο Camera Roll, μπορείτε να σχεδιάσετε την εικόνα για να εντοπίσετε και να επισημάνετε οποιοδήποτε συγκεκριμένο πράγμα που θέλετε να τραβήξετε την προσοχή. Για να λάβετε περισσότερες επιλογές, πρέπει να ανακινήσετε τη συσκευή σας το οποίο θα εμφανίσει ένα παράθυρο στην οθόνη που σας επιτρέπει να προσθέσετε πλαίσια κειμένου, να διαγράψετε σχέδιο, να αλλάξετε το χρώμα του πινέλου, να διαγράψετε τα πάντα κ.λπ. Μόλις ολοκληρώσετε τις αλλαγές, ανακινήστε ξανά τη συσκευή, και τώρα μπορείτε να αποθηκεύσετε το στιγμιότυπο οθόνης στο Camera Roll, συμπεριλαμβανομένων τόσο των επεξεργασμένων όσο και των μη επεξεργασμένων εκδόσεων.

  Το vHome προσθέτει ένα πιο ακριβές εικονικό κουμπί αρχικής οθόνης στο iOS [Jailbreak]

Αν και το ScreenPainter είναι ένα πολύ χρήσιμο tweak, υπάρχουν ορισμένοι τομείς που μπορούν να βελτιωθούν. Για παράδειγμα, η χρήση του κουνήματος της συσκευής δεν είναι η πιο αποτελεσματική, καθιστώντας την επιτυχία και την αστοχία κατά καιρούς για την ενεργοποίηση του πίνακα. Και επειδή δεν υπάρχει άλλος τρόπος αποθήκευσης του στιγμιότυπου οθόνης, μπορεί να καταλήξετε να χάσετε τα πάντα. Επίσης, υπάρχει μια ενοχλητική γκρίνια για τη δωρεά κατά καιρούς, η οποία δεν μιλάει πολύ επαγγελματικά.

Δοκιμάστε το ScreenPainter – αφού είναι δωρεάν, δεν υπάρχει τίποτα να χάσετε ούτως ή άλλως.

  Πώς να αποκρύψετε και να προστατέψετε με κωδικό πρόσβασης φωτογραφίες στο iOS