Πώς να προσθέσετε με μη αυτόματο τρόπο το εξώφυλλο άλμπουμ στο iTunes

Το iTunes είναι πολύ καλό στην οργάνωση της μουσικής σας. Το μόνο πιάσιμο είναι ότι πρέπει να έχετε αγοράσει τη μουσική σας από το iTunes. Εάν αγοράζετε μουσική από οπουδήποτε άλλο εκτός από το iTunes, ενδέχεται να μην είναι επίσης οργανωμένη. Μπορεί να λείπει το εξώφυλλο του άλμπουμ, τα μεταδεδομένα μπορεί να μην υπάρχουν και τα άλμπουμ σας μπορεί να είναι μπερδεμένα. Κανονικά, το iTunes βρίσκει και προσθέτει εξώφυλλο άλμπουμ όταν λείπει. Εφόσον αγοράσατε μουσική νόμιμα, το iTunes θα την κρατήσει οργανωμένη. Παρόλα αυτά, εξακολουθούν να υπάρχουν ελλείψεις. Το iTunes εξακολουθεί να μην μπορεί να βρει εξώφυλλο άλμπουμ ή να το προσθέσει σε ένα κομμάτι. Αυτές οι περιπτώσεις θα είναι φυσικά λίγες, αλλά μπορείτε να το αντιμετωπίσετε. Μπορείτε να προσθέσετε χειροκίνητα εξώφυλλο άλμπουμ στο iTunes. Εάν δεν σας αρέσει το εξώφυλλο άλμπουμ που έχει προσθέσει το iTunes σε ένα κομμάτι, μπορείτε ακόμη και να το αλλάξετε. Να πώς.

Βρείτε την τέχνη του άλμπουμ σας

Χρησιμοποιήστε την αναζήτηση εικόνων Google ή επισκεφτείτε τον ιστότοπο του καλλιτέχνη για να βρείτε το εξώφυλλο άλμπουμ. Συχνά, τα άλμπουμ έχουν διαφορετικές εκδόσεις εξωφύλλων και η ποικιλία μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στο iTunes με αποτέλεσμα να λείπει το εξώφυλλο άλμπουμ. Το εξώφυλλο άλμπουμ είναι βασικά μια εικόνα που αποθηκεύετε. Θα είναι αρχείο JPG ή PNG. Αποθηκεύστε το οπουδήποτε έχετε εύκολη πρόσβαση.

  Πώς το iPhone σας μπορεί να αντικαταστήσει σύντομα τα κλειδιά του αυτοκινήτου σας

Βρείτε το κομμάτι σας στη βιβλιοθήκη iTunes σας

Ανοίξτε το iTunes και μεταβείτε στη μουσική βιβλιοθήκη σας. Αναζητήστε το κομμάτι με το εξώφυλλο του άλμπουμ που λείπει. Βεβαιωθείτε ότι το κομμάτι παίζει σωστά, δηλαδή δεν είναι χαλασμένος σύνδεσμος. Εάν το κομμάτι δεν βρίσκεται στη βιβλιοθήκη σας, βρείτε το στο σύστημά σας και σύρετέ το στη βιβλιοθήκη του iTunes.

Προσθήκη εξώφυλλου άλμπουμ

Κάντε δεξί κλικ στο κομμάτι για το οποίο θέλετε να προσθέσετε μη αυτόματα εξώφυλλο άλμπουμ. Επιλέξτε «Λήψη πληροφοριών» από το μενού περιβάλλοντος. Θα ανοίξει το παράθυρο πληροφοριών του κομματιού. Εδώ μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες σχετικά με το κομμάτι, όπως τη διάρκεια, τη βαθμολογία, τον καλλιτέχνη, το άλμπουμ κ.λπ. Το iTunes θα προσθέσει στίχους εάν μπορεί να τους βρει. Το παράθυρο πληροφοριών έχει μια ειδική καρτέλα «Έργο τέχνης». Επιλέξτε το.

  Πώς να κλειδώσετε τα κελιά του Excel με τύπους για να αποτρέψετε την επεξεργασία

Εδώ, μπορεί να δείτε εσφαλμένο εξώφυλλο άλμπουμ ή κανένα εξώφυλλο άλμπουμ. Εάν δεν υπάρχει εξώφυλλο άλμπουμ, μπορείτε να το προσθέσετε μη αυτόματα. Κάντε κλικ στο κουμπί “Προσθήκη έργου τέχνης” και επιλέξτε την εικόνα του έργου τέχνης που αποθηκεύσατε νωρίτερα. Το iTunes θα το προσθέσει αμέσως. Όταν συγχρονίζετε τη βιβλιοθήκη iTunes σας με το iPhone σας, το έργο τέχνης θα συγχρονιστεί και με το τηλέφωνό σας.

Μπορείτε να αντικαταστήσετε το υπάρχον έργο τέχνης για ένα κομμάτι με μια εικόνα της επιλογής σας. Όταν ανεβάζετε νέο έργο τέχνης, θα αντικαταστήσει το παλιό που προστέθηκε από το iTunes.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Smartphone σας ως τηλεχειριστήριο Amazon Fire TV

Λάβετε το Artwork άλμπουμ μέσω του iTunes

Προτού αποφασίσετε να προσθέσετε χειροκίνητα καλλιτεχνικό άλμπουμ για όλα τα κομμάτια σας, αφήστε το iTunes να το δοκιμάσει. Κάντε δεξί κλικ σε οποιοδήποτε κομμάτι στη βιβλιοθήκη του iTunes και επιλέξτε “Λήψη πληροφοριών” από το μενού περιβάλλοντος. Μεταβείτε στην καρτέλα Artwork στο παράθυρο πληροφοριών. Κάντε δεξί κλικ στο εξώφυλλο του άλμπουμ ή στον κενό χώρο εάν δεν υπάρχει εξώφυλλο και επιλέξτε “Λήψη καλλιτεχνικού άλμπουμ”.

Εάν το iTunes δεν καταφέρει να βρει καλλιτεχνικό έργο για ορισμένα κομμάτια, θα σας πει το ίδιο. Μπορείτε να προβάλετε μια λίστα με όλα τα κομμάτια που το iTunes δεν μπορούσε να βρει εξώφυλλο και να προσθέσετε χειροκίνητα εξώφυλλο άλμπουμ στο iTunes για κάθε κομμάτι.

Το iTunes αποτυγχάνει να βρει το έργο τέχνης όταν υπάρχει πρόβλημα με τα μεταδεδομένα ενός κομματιού. Τα μεταδεδομένα λένε στο iTunes σε ποιο άλμπουμ και καλλιτέχνη ανήκει ένα κομμάτι. Είναι οι βασικές πληροφορίες που χρειάζονται για την εύρεση έργων τέχνης. Εάν λείπει, το iTunes δεν θα μπορεί να βρει έργα τέχνης.