Πώς να προσθέσετε ετικέτες σε βίντεο YouTube και 9 Γεννήτρια ετικετών YouTube για το επόμενο βίντεό σας

Οι ετικέτες είναι περιγραφικές λέξεις-κλειδιά ή φράσεις που βοηθούν τους θεατές να βρίσκουν βίντεο στο YouTube. Η χρήση των σωστών ετικετών είναι απαραίτητη για να αυξήσετε το κοινό σας και να αυξήσετε τις προβολές σε κάθε βίντεο.

Σύμφωνα με το YouTube, οι ετικέτες είναι ένας τύπος μεταδεδομένων που ενισχύουν την κατάταξη των βίντεό σας στο YouTube.

Αυτό το άρθρο θα σας ενημερώσει για τα πλεονεκτήματα των ετικετών YouTube, τον τρόπο χρήσης τους και τα καλύτερα εργαλεία που πρέπει να αξιοποιήσετε για να αποκτήσετε τις σωστές ετικέτες για βίντεο YouTube.

Οφέλη από τα προγράμματα δημιουργίας ετικετών YouTube;

  • Δημιουργήστε αυτόματα ετικέτες φιλικές προς το SEO
  • Μειώνει τον φόρτο εργασίας
  • Οι δημοφιλείς ετικέτες βοηθούν στη δημιουργία νέων ιδεών για βίντεο
  • Αυξήστε τον αριθμό των προβολών στα βίντεό σας
  • Βελτιώστε τις πιθανότητες κατάταξης στο πλαίσιο Προτεινόμενα βίντεο

Πώς να χρησιμοποιήσετε τις ετικέτες YouTube με τον σωστό τρόπο;

Ενώ χρησιμοποιείτε ετικέτες στα βίντεό σας στο YouTube, θα πρέπει να προσέχετε μερικά βασικά σημεία. Ακολουθούν οι καλύτερες πρακτικές ετικετών που πρέπει να ακολουθήσετε:

  • Κάντε την κύρια λέξη-κλειδί την πρώτη ετικέτα βίντεο: A μελέτη από 1,3 εκατομμύρια βίντεο στο YouTube βρήκε μια σχέση μεταξύ της κατάταξης και της παρουσίας της λέξης-κλειδιού στις ετικέτες του βίντεο. Αν και δεν υπάρχει καμία απόδειξη, μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το YouTube δίνει τη μεγαλύτερη προσοχή στην πρώτη σας ετικέτα. Επομένως, για να είστε ασφαλείς, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε τον στόχο σας ή την πιο κρίσιμη λέξη-κλειδί ως πρώτη ετικέτα.
  • Χρήση σχετικών ετικετών: Βεβαιωθείτε ότι οι ετικέτες που χρησιμοποιείτε στα βίντεό σας στο YouTube είναι σχετικές με το περιεχόμενο μέσα στο βίντεο. Δεν θα πρέπει να προσθέσετε μόνο τις λέξεις-κλειδιά που αφορούν συγκεκριμένα το θέμα σας, αλλά και γενικούς όρους λέξεων-κλειδιών, ώστε να μπορείτε να αυξήσετε την προσέγγιση του περιεχομένου.
  • Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε μικρότερες ετικέτες: 2 έως 4 λέξεις είναι το ιδανικό μήκος μιας ετικέτας που πρέπει να στοχεύσετε. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να εμπίπτουν όλες οι ετικέτες σε αυτό το εύρος.
  • Μην προσθέτετε πάρα πολλές ετικέτες: Η προσθήκη πολλών ετικετών στα βίντεό σας μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στον αλγόριθμο του YouTube για να αποφασίσει το ακριβές θέμα του βίντεό σας. Η Google το δηλώνει ξεκάθαρα ότι εάν ένα βίντεο έχει 60+ ετικέτες, δεν θα διαβάζονται ετικέτες.
  • Ακολουθήστε τους ανταγωνιστές σας και αξιοποιήστε τις ετικέτες βίντεο τους: Εάν κάνετε ένα βίντεο για ένα ανταγωνιστικό θέμα, διαβάστε τις ετικέτες που υπάρχουν σε ήδη δημιουργημένα βίντεο με υψηλή κατάταξη στα αποτελέσματα αναζήτησης YouTube. Μπορείτε να εμπνευστείτε από αυτές τις ετικέτες και να χρησιμοποιήσετε παρόμοιες ετικέτες στα βίντεό σας.
  • Αξιοποιήστε τις προτάσεις YouTube: Κάθε φορά που αναζητάτε μια λέξη-κλειδί στο YouTube, αυτή προτείνει τις πιο δημοφιλείς λέξεις-κλειδιά ή φράσεις που σχετίζονται με το θέμα που καταχωρίσατε στη γραμμή αναζήτησης. Χρησιμοποιήστε αυτές τις προτάσεις ως ετικέτες στα βίντεό σας.
  • Μην παραπλανάτε ποτέ άτομα με ετικέτες: Η χρήση ετικετών που δεν σχετίζονται με τα βίντεό σας μπορεί να είναι κακό για εσάς και το κανάλι σας. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια συνδρομητών. Εάν ο αλγόριθμος του YouTube ανακαλύψει ότι χρησιμοποιείτε παραπλανητικές ετικέτες, μπορεί να σταματήσει να προτείνει τα βίντεό σας στο κοινό ή ακόμα και να απαγορεύσει το κανάλι σας.
  Πώς να αποκλείσετε το YouTube σε υπολογιστή Windows, Mac ή Chromebook

Τώρα που γνωρίζουμε τα οφέλη από τη χρήση ετικετών, ας δούμε τις πιο δημοφιλείς και χρήσιμες συσκευές δημιουργίας ετικετών YouTube που είναι διαθέσιμες.

VidIQ

Το VidIQ σάς βοηθά να δημιουργήσετε ετικέτες βίντεο και παρέχει διάφορες λειτουργίες που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε το κανάλι σας στο YouTube. Για παράδειγμα, βοηθά στη βελτίωση του SEO, της έρευνας λέξεων-κλειδιών και των αναλυτικών στοιχείων ετικετών.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το VidIQ για να δημιουργήσετε ετικέτες;

  • Συνδεθείτε ή εγγραφείτε στον ιστότοπο της VidIQ.
  • Δημοσιεύστε τη σύνδεση, κάντε κλικ στον Πίνακα ελέγχου.
  • Κάντε κλικ στη γραμμή αναζήτησης και πληκτρολογήστε τον τίτλο του βίντεό σας.
  • Κάντε κλικ στην Αναζήτηση.
  • Το VidIQ θα σας δώσει τις καλύτερες ετικέτες για το βίντεο YouTube που θέλετε να δημιουργήσετε.

Η δωρεάν έκδοση του VidIQ έρχεται με περιορισμένο αριθμό λειτουργιών. Μπορείτε να δημιουργήσετε μόνο τρεις ετικέτες που σχετίζονται με το ερώτημα αναζήτησής σας στη δωρεάν έκδοση. Για να ξεκλειδώσετε περισσότερες δυνατότητες, μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση σε πρόγραμμα επί πληρωμή. Τα πληρωμένα προγράμματα ξεκινούν από 7,50 $ ανά μήνα.

TunePocket

Αρχικά, TunePocket είναι μια μουσική βιβλιοθήκη χωρίς δικαιώματα. Αλλά μαζί με την προσφορά υπηρεσιών μουσικής, είναι επίσης διάσημο για μερικά εργαλεία του YouTube, συμπεριλαμβανομένου του YouTube Tags Generator.

Το καλό είναι ότι δεν χρειάζεται καν να δημιουργήσετε λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο δημιουργίας ετικετών YouTube του tune pocket.

Αυτό είναι. Το TunePocket θα σας δώσει τις ετικέτες που θα σας βοηθήσουν να ενισχύσετε τα βίντεό σας.

Το εργαλείο δημιουργίας ετικετών YouTube του Tune Pocket είναι δωρεάν για χρήση. Το μόνο μειονέκτημα του Tune Pocket είναι ότι δεν παρέχει τα δεδομένα που σχετίζονται με κάθε ετικέτα.

  Ζωντανή ροή στο YouTube, το Twitch, το Facebook και άλλα με αυτά τα 10 εργαλεία

Εργαλείο λέξεων-κλειδιών σας παρέχει μια σειρά λέξεων-κλειδιών, μαζί με πληροφορίες σχετικά με την εξέλιξη αυτών των λέξεων-κλειδιών τους τελευταίους 12 μήνες.

Τα προγράμματα επί πληρωμή που προσφέρονται από το Εργαλείο λέξεων-κλειδιών είναι πιο ακριβά από τους περισσότερους άλλους ιστότοπους που παρέχουν παρόμοια εργαλεία και υπηρεσίες. Προσφέρει τρία προγράμματα επί πληρωμή, με το πιο οικονομικό με τιμή 89 $ το μήνα.

Μπορείτε να λάβετε πολλές λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με διαφορετικές ετικέτες με τα προγράμματα επί πληρωμή.

Επιπλέον, θα έχετε πρόσβαση σε ετικέτες σε διαφορετικές γλώσσες και μπορείτε ακόμη και να εξάγετε δεδομένα σε ένα αρχείο excel ή CSV.

Tube Ranker

Tube Ranker είναι μια ενιαία λύση για τη βελτίωση της κατάταξης των βίντεό σας στο YouTube. Προσφέρει διάφορα εργαλεία όπως το tag generator online, το title generator, το rank tracker κ.λπ.

Η δωρεάν έκδοση του Tube Ranker έχει περιορισμένο αριθμό λειτουργιών. Τα πληρωμένα προγράμματα του Tube Ranker ξεκινούν από 19 $ ανά μήνα.

Σημείωση: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο δημιουργίας ετικετών του Tube Ranker μόνο πέντε φορές την ημέρα.

Tubeast

Όπως το Tube Ranker, Tubeast προσφέρει πολλά εργαλεία και υπηρεσίες για τη βελτίωση του SEO των βίντεό σας στο YouTube, συμπεριλαμβανομένου του εργαλείου δημιουργίας ετικετών YouTube.

Το δωρεάν πρόγραμμα που προσφέρει το Tubeast σάς επιτρέπει να δημιουργείτε ετικέτες YouTube μόνο πέντε φορές το μήνα. Για να εξαλείψετε αυτό το όριο, μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση σε προγράμματα premium. Τα προγράμματα επί πληρωμή του Tubeast ξεκινούν από 47 $ το μήνα. Το Tubeast διαθέτει επίσης μια επέκταση Chrome που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε εύκολα ετικέτες για τα βίντεό σας.

Εργαλείο YTube είναι λίγο διαφορετική από άλλες γεννήτριες ετικετών. Αντί να δημιουργείτε νέες ετικέτες για τα βίντεό σας, αυτό το εργαλείο σάς βοηθά να λαμβάνετε τις ετικέτες βίντεο των βίντεο των ανταγωνιστών σας. Το εργαλείο είναι τέλειο για να κατασκοπεύεις και να ξεπερνάς τους ανταγωνιστές σου.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο YTube για τη δημιουργία ετικετών;

Επειδή το YTube Tool εξάγει τις ετικέτες από ήδη δημοσιευμένα βίντεο του YouTube, πρέπει να εισαγάγετε τη διεύθυνση URL ενός βίντεο στο πλαίσιο αναζήτησης αντί για τον τίτλο του βίντεο.

  • Αντιγράψτε τη διεύθυνση URL του βίντεο του οποίου οι ετικέτες θέλετε να συλλέξετε.
  • Ανοίξτε τον ιστότοπο του YTube Tool.
  • Επικολλήστε τη διεύθυνση URL του βίντεο στο πλαίσιο αναζήτησης.
  • Κάντε κλικ στο κουμπί Εύρεση ετικετών.

Αφού πατήσετε το κουμπί, θα λάβετε τις ετικέτες που υπάρχουν στο βίντεο που εισαγάγατε.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το adblock στο YouTube [Chrome]

Όλες οι δυνατότητες που είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο του YTube Tool είναι δωρεάν για χρήση. Εκτός από το εργαλείο εξαγωγής ετικετών, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να εξαγάγετε τον τίτλο, την περιγραφή και τη μικρογραφία από βίντεο.

KParser

Kparser είναι ένα από τα πιο δημοφιλή εργαλεία SEO που είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο. Μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε νέες ιδέες για τα βίντεό σας, να δημιουργήσετε λέξεις-κλειδιά φιλικές προς το SEO και να χρησιμοποιήσετε λέξεις-κλειδιά υψηλής κατάταξης για τον τίτλο, την περιγραφή και τις ετικέτες του βίντεο. Μπορεί ακόμη και να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ετικέτες για συγκεκριμένες χώρες.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Kparser για τη δημιουργία ετικετών;

  • Ανοίξτε τον ιστότοπο Kparser.
  • Εισαγάγετε το θέμα για το οποίο θέλετε να δημιουργήσετε τις ετικέτες στο πλαίσιο αναζήτησης.
  • Επιλέξτε τη χώρα που στοχεύετε.
  • Μπορείτε να αλλάξετε τη γλώσσα των ετικετών που θα δημιουργηθούν χρησιμοποιώντας το άλλο αναπτυσσόμενο μενού.
  • Κάντε κλικ στο κουμπί ΕΝΑΡΞΗ για να δημιουργήσετε αποτελέσματα.

Η δωρεάν έκδοση του Kparser δεν σας παρέχει πληροφορίες για τις ετικέτες του YouTube όπως ο όγκος αναζήτησης και το CPC. Για να ξεκλειδώσετε αυτές τις πληροφορίες, μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση στα προγράμματα επί πληρωμή. Η Kparser προσφέρει τρία προγράμματα επί πληρωμή. Η τιμολόγηση αυτών των προγραμμάτων ξεκινά από 26 $ το μήνα.

Κυρίαρχος εργαλείου λέξεων-κλειδιών κατατάσσεται ως ένα από τα καλύτερα εργαλεία έρευνας ετικετών YouTube. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε εκατοντάδες λέξεις-κλειδιά και ετικέτες.

Το Keyword Tool Dominator περιορίζει τις αναζητήσεις σας σε 2 την ημέρα, εάν το χρησιμοποιείτε δωρεάν. Μπορείτε να πληρώσετε μια εφάπαξ χρέωση 29,99 $ και να επωφεληθείτε από όλες τις δυνατότητες του για μια ζωή.

Ταχεία Ετικέτες σας επιτρέπει να δημιουργείτε ετικέτες βίντεο που αποδίδουν υψηλές θέσεις. Επιπλέον, η λειτουργία Αναλυτής ετικετών σάς βοηθά με την έρευνα λέξεων-κλειδιών ή ετικετών.

Ένα από τα καλύτερα πράγματα για το Rapid Tags είναι ότι είναι δωρεάν στη χρήση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες που προσφέρονται από τα Rapid Tags χωρίς να πληρώσετε ούτε μια δεκάρα.

Ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα δημιουργίας ετικετών YouTube για το επόμενο βίντεό σας;

Τώρα που συζητήσαμε μερικά από τα καλύτερα προγράμματα δημιουργίας ετικετών YouTube, ήρθε η ώρα να ανακαλύψουμε την καλύτερη δημιουργία ετικετών για το YouTube.

Αν ψάχνετε για δωρεάν δημιουργούς ετικετών YouTube, προτείνω να χρησιμοποιήσετε το Keyword Tool Dominator (αν το όριο των 2 αναζητήσεων δεν σας ενοχλεί) ή το Kparser.

Αν δεν σας πειράζει να ξοδέψετε λίγα δολάρια για να αποκτήσετε αυτές τις πρόσθετες λειτουργίες, θα συνιστούσα το Keyword Tool Dominator. Με μια μικρή χρέωση, προσφέρει ισόβια πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες του.

Εναλλακτικά, η πληρωμένη έκδοση που προσφέρει η VidIQ είναι κάτι που μπορείτε να σκεφτείτε να αγοράσετε. Η συνδρομή του VidIQ είναι φθηνότερη από τις περισσότερες συσκευές δημιουργίας ετικετών premium και παρέχει πολλά εργαλεία για το κανάλι σας στο YouTube.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει να μάθετε για τα καλύτερα εργαλεία του YouTube για να αυξήσετε το κοινό σας.