Πώς να προσθέσετε έναν διαχειριστή στο κανάλι σας στο YouTube

Όταν ξεκινάτε, η διαχείριση του καναλιού σας και η δημιουργία περιεχομένου είναι αρκετά απλή. Αλλά όσο περισσότερο μεγαλώνεις, τόσο πιο δύσκολο γίνεται να είσαι ένας γρύλος όλων των συναλλαγών. Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να το κάνετε μόνοι σας. μπορείτε να βρείτε έναν διαχειριστή καναλιού για να σας βοηθήσει. Διαχειριστής είναι κάποιος που έχει ειδικά δικαιώματα στο κανάλι σας στο YouTube, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε σε αυτό που αγαπάτε περισσότερο: τη δημιουργία περιεχομένου.

MUO VIDEO ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΚΥΛΙΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΜΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Αν θέλετε βοήθεια με το κανάλι σας, δείτε γιατί θα πρέπει να σκεφτείτε να αποκτήσετε έναν διαχειριστή καναλιού και πώς να τον προσθέσετε στο κανάλι σας στο YouTube.

Τι είναι ο Διαχειριστής YouTube και γιατί τον χρειάζεστε;

Ένας διαχειριστής YouTube είναι ένας άλλος λογαριασμός στον οποίο παραχωρείτε πρόσβαση για τον έλεγχο του καναλιού σας στο YouTube. Αν και δεν μπορεί να διαγράψει το κανάλι σας στο YouTube, ένας διαχειριστής μπορεί να σας βοηθήσει με πράγματα όπως το ημερολόγιο περιεχομένου σας, τη μεταφόρτωση και τον προγραμματισμό βίντεο και πολλά άλλα.

  Πώς να παίξετε το YouTube στο παρασκήνιο στο iOS

Ο ρόλος του διαχειριστή YouTube μπορεί να είναι πληρωμένος ή εθελοντικός, ανάλογα με τον όγκο εργασίας. Εάν πληρωθεί, το εύρος μισθών ενός διαχειριστή καναλιού YouTube ποικίλλει, ανάλογα με τις διαπραγματεύσεις και τις συμφωνίες.

Εάν έχετε ένα μικρότερο κανάλι, πιθανότατα αναρωτιέστε αν χρειάζεστε πραγματικά έναν διαχειριστή. Φυσικά, δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση. όλα θα εξαρτηθούν από τη συγκεκριμένη κατάστασή σας. Με αυτά τα λόγια, ακολουθούν οι λόγοι για τους οποίους χρειάζεστε έναν Διαχειριστή καναλιού YouTube:

  • Η πρόσληψη ενός διαχειριστή καναλιών στο YouTube σάς βοηθά να γίνετε πιο παραγωγικοί και να εστιάσετε σε άλλες εργασίες, ενώ αυτοί σχεδιάζουν τη στρατηγική του περιεχομένου σας για SEO.
  • Δεδομένου ότι ένας διαχειριστής YouTube αλληλεπιδρά με τους θεατές σας, μπορεί να σας προτείνει ελκυστικά βίντεο για να αυξήσετε τις προβολές σας.
  • Η ύπαρξη ενός διαχειριστή μπορεί να σας βοηθήσει να συνεργαστείτε με άλλες επωνυμίες, αυξάνοντας την εξουσία του καναλιού σας.
  • Ένας διαχειριστής του YouTube βοηθά με τεχνικές πτυχές της μεταφόρτωσης, της τελειοποίησης και της επεξεργασίας βίντεο. Διαχειρίζονται επίσης τη δημιουργία εσόδων και το μάρκετινγκ περιεχομένου.
  Εισαγωγή και ενσωμάτωση βίντεο YouTube στο MS Office 2013

Τι μπορεί να κάνει ένας διαχειριστής YouTube στο κανάλι σας στο YouTube;

Ποιοι είναι λοιπόν οι ρόλοι ενός διαχειριστή YouTube; Όταν δίνετε σε κάποιον το ρόλο του διαχειριστή, θα έχει ειδικά δικαιώματα, όπως:

  • Ένας διαχειριστής YouTube μπορεί να ανεβάσει, να προωθήσει, να επεξεργαστεί και να διαγράψει βίντεο στο κανάλι σας στο YouTube.
  • Οι διαχειριστές μπορούν να εκχωρήσουν ρόλους και να προσθέσουν ή να αφαιρέσουν άλλους διαχειριστές, συντάκτες και θεατές.
  • Όπως ο κάτοχος, ένας διαχειριστής του YouTube μπορεί να διαγράφει και να εποπτεύει σχόλια και να αποκλείει τους θεατές από το κανάλι σας στο YouTube.
  • Μπορούν να δουν τα αναλυτικά στοιχεία του καναλιού σας, συμπεριλαμβανομένου του πίνακα ελέγχου εσόδων.
  • Παρόλο που ένας διαχειριστής YouTube δεν μπορεί να διαγράψει ένα κανάλι YouTube, μπορεί να επεξεργαστεί τα στοιχεία του, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος και της περιγραφής του καναλιού.

Πώς να προσθέσετε έναν διαχειριστή στο κανάλι σας στο YouTube

Τώρα που γνωρίζετε τη σημασία ενός Διαχειριστή καναλιού YouTube, ας δούμε γρήγορα πώς μπορείτε να προσθέσετε ένα στο κανάλι σας:

  • Παω σε YouTube Studio σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού.
  • Κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις στην αριστερή πλαϊνή γραμμή.
  • Από το modal, μεταβείτε στα δικαιώματα. Εάν δεν έχετε προσθέσει ποτέ διαχειριστές, θα δείτε δύο επιλογές: Διαχείριση δικαιωμάτων και Μετακίνηση δικαιωμάτων. Κάντε κλικ στην επιλογή Μετακίνηση δικαιωμάτων για να εισαγάγετε όλες τις ρυθμίσεις αδειών στο YouTube Studio.
  • Αφού μετακινήσετε τα δικαιώματα στο YouTube Studio, κάντε κλικ στην Πρόσκληση επάνω δεξιά.
  • Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε τη διεύθυνση email του ατόμου που θέλετε να προσθέσετε ως διαχειριστή στο πεδίο Email.
  • Κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού Access και επιλέξτε Διαχείριση.
  • Κάντε κλικ στο Done και μετά στο Save.
  •   Προσέξτε τη διαφήμιση The Nun Movie Jump Scare στα βίντεο του YouTube

    Μόλις προστεθεί, το YouTube θα ειδοποιήσει τον διαχειριστή με μια επιλογή αποδοχής της πρόσκλησης μέσω email. Εάν αποδεχτούν, ο διαχειριστής θα έχει άμεση πρόσβαση στο κανάλι σας στο YouTube. Μπορούν να μεταβούν στα κανάλια YouTube που διαχειρίζονται αλλάζοντας λογαριασμούς στο YouTube ή στο YouTube Studio. Χρειάζεται μόνο να κάνουν κλικ στο εικονίδιο του προφίλ τους επάνω δεξιά και μετά να μεταβούν στο Switch account.

    Αποκτήστε έναν ικανό διαχειριστή για το κανάλι σας στο YouTube

    Η ύπαρξη ενός διαχειριστή YouTube μπορεί να βοηθήσει το κανάλι σας να αναπτυχθεί. Ωστόσο, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει κάποιον με εμπειρία. Κατά προτίμηση, θέλετε κάποιον με αποδεδειγμένο ιστορικό ανάπτυξης ενός καναλιού YouTube. Εκτός από τις δεξιότητες SEO, ένας διαχειριστής καναλιού πρέπει να διαθέτει δεξιότητες επεξεργασίας βίντεο, μάρκετινγκ και διαχείρισης έργου.