Προσέξτε τη διαφήμιση The Nun Movie Jump Scare στα βίντεο του YouTube

Προηγείται η κυκλοφορία της ταινίας από το τρέιλερ της. Συχνά, υπάρχουν πολλές διαφορετικές εκδόσεις του τρέιλερ, μερικά teaser και πολλές αφίσες. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το τρέιλερ για οποιοδήποτε βίντεο στο YouTube και μερικές φορές, μπορεί να το δείτε ακόμη και ως διαφήμιση ενός άλλου βίντεο. Κάτι τέτοιο συμβαίνει με την ταινία Nun. Είναι μια ταινία τρόμου στη σειρά ταινιών Insidious and Conjuring και προσελκύει ανυποψίαστους χρήστες με τη μορφή μιας διαφήμισης jump scare. Αν δεν σας αρέσουν οι ταινίες τρόμου ή έχετε καρδιακή πάθηση, ορίστε τι πρέπει να προσέξετε.

Η διαφήμιση με το jump scare της ταινίας Nun στο YouTube δεν μοιάζει με άλλες διαφημίσεις. Οι διαφημίσεις μεσαίου βίντεο στο YouTube δεν είναι εξωγήινες. Θα τα βρείτε σε εξαιρετικά μεγάλα βίντεο. Αυτό όμως δεν είναι τρέιλερ. Απλώς η Μοναχή σου ουρλιάζει. Είναι σαν αυτά τα βίντεο φάρσας όπου πρέπει να κοιτάξεις προσεκτικά το scree σου για να βρεις κάτι πάνω του και κάποιος/κάτι πετάει πάνω σου.

  Πώς να απενεργοποιήσετε τα σχόλια στο YouTube

Τρέιλερ Nun

Αν θέλετε να μάθετε πώς μοιάζει, Ο χρήστης του YouTube wigstle δημιούργησε ένα βίντεο. Τα χειριστήρια έντασης που βλέπετε στην αρχή δεν είναι χειριστήρια έντασης για τη συσκευή στην οποία προβάλλεται το τρέιλερ. Αποτελούν μέρος της διαφήμισης.

Αυτό κοινοποιήθηκε αρχικά από τον χρήστη του Twitter, apple @bbydvas και άλλοι χρήστες είπαν ότι ο έλεγχος της έντασης του ήχου δεν είναι η μόνη ένδειξη ότι η «διαφήμιση» πρόκειται να ξεκινήσει. Άλλοι χρήστες ισχυρίζονται ότι θα δείτε μια περιστρεφόμενη μπάλα παραλίας, όπως αυτή που παίρνετε σε Mac όταν κάτι επεξεργάζεται, ή θα δείτε τη Μοναχή να περνάει στη γωνία.

  Πώς να αποκρύψετε την προτεινόμενη επικάλυψη βίντεο σε βίντεο YouTube

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Αν δείτε μια διαφήμιση στο youtube με το σύμβολο έντασης ??? απορριφθεί και τίποτα άλλο, ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΜΑ για τη νέα ταινία NUN που βγαίνει. Σας συμβουλεύω να κοιτάξετε μακριά και/ή να χαμηλώσετε την ένταση του ήχου εάν έχετε άγχος ή απλώς σιχαίνεστε τα jumpscares, pls rt για να σώσετε μια ζωή

– μήλο ? (@bbydvas) 12 Αυγούστου 2018

Μπορείτε να ακολουθήσετε το νήμα μόνοι σας. Είναι αυτονόητο ότι αυτός είναι ένας τρομερός, απαίσιος τρόπος να προωθήσεις μια ταινία. Είναι χειρότερο από το γεγονός ότι πρόκειται για ταινία τρόμου. Ακόμα κι αν η ομάδα μάρκετινγκ αποφάσισε να ξεχάσει άτομα με ιατρικές παθήσεις (που δεν θα έπρεπε), το jump scare είναι το χειρότερο κλισέ ταινιών τρόμου που υπάρχει. Η χρήση ενός για την προώθηση της ταινίας είναι κακή ιδέα, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι άλλες ταινίες σε αυτό το franchise δεν είναι καθόλου κακές.

  Πώς να εξαγάγετε συνδρομές YouTube στο OPML

Η διαφήμιση μπορεί να εμφανίζεται μόνο σε ορισμένες περιοχές. Η ταινία θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους, οπότε ελπίζουμε ότι αυτή η παραφροσύνη θα τελειώσει σύντομα. Η διαφήμιση εμφανίζεται τόσο στον ιστότοπο του YouTube όσο και στις εφαρμογές YouTube.