Πώς να προσαρμόσετε το Always on Display στο iPhone 14 Pro

Με τα iPhone 14 Pro και 14 Pro Max, η Apple έφερε επιτέλους τη δική της εφαρμογή ενός πάντα στην οθόνη στους χρήστες iPhone. Ωστόσο, η ιδέα της Apple για το τι πρέπει να είναι ένα iPhone AoD δέχτηκε πολλές επικρίσεις. Λοιπόν, με το iOS 16.2 — το οποίο επέτρεψε το 5G σε iPhone στην Ινδία, οι κάτοχοι iPhone 14 Pro μπορούν τώρα επιτέλους να προσαρμόσουν το πάντα στην οθόνη τους (σε κάποιο βαθμό). Είτε είναι η θαμπή ταπετσαρία που σας ενοχλεί είτε το γεγονός ότι το AOD φαίνεται ότι το iPhone σας δεν βρίσκεται ποτέ πραγματικά σε κατάσταση αναμονής, δείτε πώς μπορείτε να προσαρμόσετε την οθόνη πάντα σε οθόνη στο iPhone 14 Pro και το iPhone 14 Pro Max.

Εξατομίκευση του iPhone Always on Display

Με τον αληθινό τρόπο της Apple, δεν υπάρχουν πολλές επιλογές για να εξατομικεύσετε το AOD του iPhone 14 Pro. Ωστόσο, τα βασικά είναι εκεί και μπορείτε να αποκτήσετε ένα χρησιμοποιήσιμο πάντα σε οθόνη στο iPhone σας που δεν επηρεάζει πάρα πολύ τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να αλλάξετε στο iPhone 14 Pro πάντα στην οθόνη και θα ρίξουμε μια ματιά και στα δύο.

  Πώς να βρείτε κάποιον στο OnlyFans χωρίς όνομα χρήστη

Σημείωση: Θα χρειαστεί να ενημερώσετε το iPhone σας σε iOS 16.2 για να εμφανιστούν οι επιλογές προσαρμογής AOD.

Απόκρυψη/Εμφάνιση της ταπετσαρίας στο Always on Display

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχουν οι άνθρωποι με την εφαρμογή πάντα σε εξέλιξη στο iOS 16 είναι το γεγονός ότι η ταπετσαρία εμφανίζεται πάντα. Αυτό όχι μόνο επηρεάζει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, αλλά μπορεί επίσης να αποσπά την προσοχή για μερικούς ανθρώπους, όπως εγώ. Ευτυχώς, μπορείτε τώρα να απενεργοποιήσετε την ταπετσαρία στο iPhone AOD.

  • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις -> Οθόνη και Φωτεινότητα.

  • Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε “Πάντα στην οθόνη”. Εδώ, απλώς πατήστε στην εναλλαγή δίπλα στο “Εμφάνιση ταπετσαρίας” για να την απενεργοποιήσετε.
  Χρήσιμες συμβουλές για να δημιουργήσετε συναρπαστικά βίντεο και να μετρήσετε την επιτυχία τους

Αυτό ήταν όλο, το AOD θα είναι πλέον μια απλή μαύρη οθόνη με την ώρα, τα γραφικά στοιχεία οθόνης κλειδώματος του iPhone και τις ειδοποιήσεις σας. Όχι άλλη ταπετσαρία οθόνης κλειδώματος που αποσπά την προσοχή.

Απόκρυψη/Εμφάνιση ειδοποιήσεων στο iPhone Always on Display

Εάν θέλετε μια ακόμα πιο καθαρή εμπειρία με το iPhone AOD, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις και στην οθόνη πάντα στην οθόνη. Δείτε πώς να το κάνετε αυτό.

  • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις -> Οθόνη και Φωτεινότητα.

  • Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε “Πάντα στην οθόνη”. Εδώ, απλώς πατήστε στην εναλλαγή δίπλα στο “Εμφάνιση ειδοποιήσεων” για να το απενεργοποιήσετε.
  Πώς να απενεργοποιήσετε τις έξυπνες απαντήσεις στο Gmail

Το Always on Display δεν θα εμφανίζει ειδοποιήσεις τώρα. Έτσι, μπορείτε να έχετε μια πιο καθαρή, λιγότερο αποσπασματική εμπειρία με το iPhone 14 Pro σας.

Απενεργοποιήστε το Always on Display στο iPhone 14 Pro

Προφανώς, αν δεν σας αρέσουν τα AOD σε smartphone, μπορείτε να απενεργοποιήσετε και τα iPhone που είναι πάντα στην οθόνη. Έχουμε ένα ειδικό άρθρο σχετικά με την ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του iPhone 14 Pro AOD το οποίο μπορείτε να διαβάσετε για λεπτομερείς οδηγίες σχετικά με το πώς να το κάνετε αυτό.

Προσαρμόστε εύκολα το iPhone 14 Pro Always on Display

Λοιπόν, έτσι μπορείτε να προσαρμόσετε την οθόνη πάντα στο iPhone 14 Pro σας. Παρόλο που δεν υπάρχουν πολλές επιλογές προσαρμογής, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τουλάχιστον την εμφάνιση της ταπετσαρίας και των ειδοποιήσεων στο AOD. Λοιπόν, θα προσαρμόσετε το iPhone σας πάντα στην οθόνη; Πείτε μας τις σκέψεις σας στα σχόλια.