Πώς να λάβετε αποδείξεις Redbox

Το Redbox είναι η πρωτεύουσα της ψυχαγωγίας της Αμερικής. Είναι μια αμερικανική εταιρεία ενοικίασης βίντεο που ξεκίνησε από τα McDonald’s, όπου μπορεί κανείς να νοικιάσει DVD, Blu-ray, βιντεοπαιχνίδια και πολλά άλλα μέσω περιπτέρων λιανικής. Γενικά, τα περίπτερα Redbox είναι κόκκινα λόγω της υπογραφής της μητρικής τους εταιρείας και βρίσκονται κοντά σε φαρμακεία, ψιλικατζίδικα, εστιατόρια γρήγορου φαγητού, παντοπωλεία κ.λπ. Στην Αμερική, κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια χωρίς το Redbox. Μπορεί να γνωρίζετε καλά τις υπηρεσίες Redbox, αλλά αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τις αποδείξεις Redbox, βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Επιπλέον, σε αυτό το άρθρο, θα βρείτε απαντήσεις στις ερωτήσεις σας, όπως πώς να λαμβάνετε αποδείξεις Redbox και να επιστρέψετε την ταινία Redbox μετά από 25 ημέρες. Θα σας βοηθήσουμε επίσης με ερωτήσεις όπως πώς να αγοράσετε ταινία Redbox και να ελέγξετε το ιστορικό ενοικίασης Redbox.

Πώς να λάβετε αποδείξεις Redbox

Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν πώς να λαμβάνετε αποδείξεις Redbox λεπτομερώς με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

Πόσο διαρκεί το Redbox Rentals Online;

Μπορείτε να νοικιάσετε/αγοράσετε ταινία Redbox από το ίδιο το περίπτερο του Redbox. Εκτός από αυτό, μπορείτε να το νοικιάσετε και διαδικτυακά. Εάν η ενοικίαση αποτελεί μέρος προϊόντων κατά παραγγελία, λήγει μετά από 30 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς. Ωστόσο, έχετε 48 ώρες για να ολοκληρώσετε εάν αρχίσετε να παρακολουθείτε την ταινία. Μετά από αυτό, δεν θα μπορείτε να το παρακολουθήσετε. Μπορείτε ακόμη να ελέγξετε το ιστορικό ενοικίασης Redbox για το χρόνο λήξης.

  Περιβάλλον Υπολογισμός Επεξήγηση σε 5 λεπτά ή λιγότερο grtechpc.org

Μπορείτε να επιστρέψετε την ταινία Redbox μετά από 25 ημέρες;

Ναι, αλλά μόνο αφού πληρώσετε πρόσθετες χρεώσεις. Γενικά, η μέγιστη περίοδος ενοικίασης για ταινίες Redbox είναι 17 ημέρες ή 23 ημέρες, ανάλογα με την περιοχή στην οποία νοικιάζετε/αγοράζετε ταινίες Redbox. Σύμφωνα με την επίσημη δήλωση του Redbox, θα πρέπει να πληρώσετε το κόστος της ημερήσιας ενοικίασης επιπλέον των φορολογικών επιβαρύνσεων εάν κρατήσετε την ταινία μαζί σας για περισσότερο από την περίοδο ενοικίασης. Έτσι, μπορείτε να επιστρέψετε την ταινία Redbox μετά από 25 ημέρες πληρώνοντας τις πρόσθετες χρεώσεις. Εάν φτάσετε στο μέγιστο όριο του προστίμου, αυτό που θεωρούν ότι είναι το επίπεδο αγοράς (πρέπει να πληρώσετε την τιμή αγοράς), μπορείτε να διατηρήσετε την ταινία.

Μπορείτε να αγοράσετε μια ταινία Redbox;

Ναί! Μπορείτε να αγοράσετε ταινίες Redbox από τα περίπτερα Redbox. Μπορείτε να αναζητήσετε τους τίτλους των $3,99 και να αγοράσετε οποιαδήποτε προενοικιασμένη ταινία της επιλογής σας.

Τι θα συμβεί αν επιστρέψετε μια ταινία Redbox που αγοράσατε;

Υπάρχει μια μοναδική δυνατότητα στο Redbox που σας επιτρέπει να επιστρέψετε την ταινία ή το παιχνίδι σας σε οποιοδήποτε μηχάνημα Redbox σε οποιοδήποτε μέρος της χώρας. Εάν επιστρέψετε την ταινία πριν από τις 9:00 μ.μ., θα χρεωθείτε μέχρι εκείνη την ημέρα. Αλλά αν το επιστρέψετε μετά τις 21:00, θα χρεωθείτε και για την επόμενη μέρα. Έτσι, εάν επιστρέψετε μια ταινία Redbox που έχετε αγοράσει, θα πρέπει να πληρώσετε το ενοίκιο για την ταινία που υπολογίζεται μέχρι την ημερομηνία υποβολής.

Το Redbox σας δίνει απόδειξη;

Ναί! Το Redbox σάς δίνει μια απόδειξη όταν αγοράζετε/επιστρέφετε μια ταινία ή ένα παιχνίδι, αλλά αυτές οι αποδείξεις δεν είναι αντίγραφα. Εάν θέλετε να λάβετε απόδειξη για τη συναλλαγή σας, θα πρέπει να εισαγάγετε τη διεύθυνση e-mail σας όταν σας ζητηθεί. Επομένως, είναι αποκλειστικά δική σας επιλογή να λάβετε απόδειξη Redbox ή όχι. Εάν δεν γνωρίζετε πώς να λαμβάνετε αποδείξεις Redbox, συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα.

Πώς να λάβετε αποδείξεις Redbox;

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, οι αποδείξεις Redbox δεν είναι έντυπα αντίγραφα και μπορούν να ληφθούν μέσω e-mail. Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε:

  10 λόγοι για να αποφύγετε τη φθηνή φιλοξενία για ιστότοπους WordPress

1. Περιηγηθείτε και επιλέξτε τις ταινίες που θέλετε από το περίπτερο Redbox.

2. Αγορά ή ενοικίαση της επιλεγμένης ταινίας με τον επιθυμητό τρόπο πληρωμής.

3. Εισαγάγετε τη διεύθυνση e-mail σας για να λάβετε την απόδειξη Redbox.

4. Επιβεβαιώστε τη διεύθυνση email που έχετε εισαγάγει.

5. Θα λάβετε την απόδειξη Redbox εντός 48 ωρών από τη συναλλαγή στη διεύθυνση email σας.

Πώς μπορείτε να ελέγξετε το ιστορικό ενοικίασης στο Redbox;

Για να ελέγξετε το ιστορικό ενοικίασης Redbox, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Επισκεφθείτε το Ιστοσελίδα Redbox στο πρόγραμμα περιήγησής σας και Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

2. Κάντε κλικ στο My Account από το αριστερό παράθυρο.

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Ιστορικό συναλλαγών για να δείτε τις συναλλαγές σας στο Redbox.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να ελέγξετε το ιστορικό ενοικίασης του Redbox για τις τελευταίες 90 ημέρες από την ημερομηνία της συναλλαγής.

Πώς μπορείτε να ελέγξετε το ιστορικό Redbox σας;

Μπορείτε να ελέγξετε το ιστορικό σας στο Redbox ακολουθώντας τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω..

Γιατί το Redbox συνεχίζει να με φορτίζει;

Υπάρχουν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους το Redbox χρεώνει τους χρήστες του. Εάν βρεθείτε σε μια κατάσταση όπου το Redbox συνεχίζει να σας φορτίζει καθημερινά και θέλετε να μάθετε τον λόγο, βρίσκεστε στο σωστό μέρος.

Πρώτα απ ‘όλα, εάν δεν υποβάλετε την ταινία/παιχνίδι που αγοράσατε από το Redbox εντός του καθορισμένου χρόνου, θα χρεώνεστε επιπλέον κάθε μέρα μέχρι να την επιστρέψετε. Επομένως, ο βασικός λόγος είναι να μην επιστρέψετε την ταινία/παιχνίδι που έχετε νοικιάσει. Διαβάστε αυτό το άρθρο από την αρχή για να μάθετε πώς να λαμβάνετε αποδείξεις Redbox.

Τι θα συμβεί αν δεν επιστρέψετε ποτέ μια ταινία Redbox;

Εάν δεν επιστρέψετε ποτέ μια ταινία Redbox που έχετε νοικιάσει, θα αντιμετωπίσετε τις συνέπειες. Πρώτον, υπάρχει ένα χρονικό όριο για την υποβολή των ταινιών Redbox που κυμαίνεται από 17 έως 23 ημέρες ανάλογα με τον τόπο διαμονής σας. Όταν παρέλθει η προθεσμία, θα χρεωθείτε ένα επιπλέον ποσό ως πρόστιμο για μη έγκαιρη επιστροφή. Ακόμα κι αν προσπαθήσετε να το επιστρέψετε την ημερομηνία λήξης μετά τις 9:00 μ.μ., θα χρεωθείτε με την προθεσμία μιας ημέρας, καθώς το Redbox το υπολογίζει επίσημα ως την επόμενη ημέρα, εάν επιστραφεί μετά τις 21:00.

  Ο απόλυτος οδηγός για την ασφάλεια δικτύου

Ομοίως, όσο περισσότερο κρατάτε την ταινία μαζί σας, τόσο περισσότερο το Redbox σας χρεώνει. Ωστόσο, μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα που αναφέρεται ως χρόνος αγοράς από το Redbox, θα χρεωθείτε με τη μέγιστη τιμή και μπορείτε να διατηρήσετε την ταινία από εδώ και στο εξής. Έτσι, αγοράζετε βασικά ταινία Redbox.

Πώς μπορείτε να αναφέρετε έναν κακό δίσκο στο Redbox;

Για κάθε εταιρεία, η ικανοποίηση των πελατών είναι μια κρίσιμη πτυχή. Από την αντιμετώπιση προβλημάτων μέχρι την αντιμετώπιση παραπόνων, οι εταιρείες διευκολύνουν τα πάντα για τους πελάτες, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερη αξιοπιστία. Το Redbox νοιάζεται επίσης για τους πελάτες του και ακούει από αυτούς. Επίσημα, το Redbox έχει την υποστήριξη εξυπηρέτησης πελατών, όπου οι χρήστες μπορούν να καλούν και να αναφέρουν προβλήματα. Μπορείτε να παραπονεθείτε για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε σχετικά με το Redbox και οι εκπρόσωποι εξυπηρέτησης πελατών τους επιλύουν όλα τα ζητήματα. Εάν λάβετε έναν κακό δίσκο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Redbox και να υποβάλετε μια καταγγελία που μπορεί να επιστρέψει τα χρήματα του δίσκου που διαπιστώσατε ότι ήταν ελαττωματικός ή ανενεργός. Για να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών Redbox, καλέστε το 866-733-2693.

Τι μπορείτε να κάνετε αν χάσετε μια ταινία Redbox;

Είναι πολύ συνηθισμένο να ξεχνάτε μερικές εργασίες στην πολυάσχολη ζωή σας, είτε πρόκειται για την επιστροφή του αγαπημένου σας μυθιστορήματος είτε μιας από τις ταινίες σας στο Redbook. Τι μπορείτε να κάνετε σε μια τέτοια κατάσταση; Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να γνωρίζετε τους όρους και τις προϋποθέσεις ενοικίασης από το e-mail επιβεβαίωσης που στέλνει το Redbox όταν νοικιάζετε μια ταινία. Για τη διευκόλυνσή σας, ακολουθούν οι όροι:

  • Για κάθε ημέρα που διατηρείτε ένα ενοίκιο, θα χρεώνεστε τη διανυκτέρευση συν φόρο.
  • Έχετε 25 ημέρες για να επιστρέψετε την ταινία προτού το σύστημα σας χρεώσει αυτόματα την τιμή αγοράς του δίσκου (25 $ συν φόρο για τυπικά DVD και 34,50 $ συν φόρο για δίσκους Blu-ray), και η ταινία είναι δική σας για να κρατήσετε.

Αυτό σημαίνει άμεσα ότι πρέπει να είστε έτοιμοι να πληρώσετε τον λογαριασμό που υπολογίζεται από το σύστημα ως τιμή αγοράς. Αλλά το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών Redbox στο 1-866-REDBOX3 (866-733-2693).

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και μπορέσατε να βρείτε τις αποδείξεις σας στο Redbox και, αν μπορείτε, να επιστρέψετε την ταινία Redbox μετά από 25 ημέρες. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες ή προτάσεις σχετικά με οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.