Πώς να περιηγηθείτε σε κρυφές κατηγορίες στο Netflix [Chrome]


Το Netflix έχει περισσότερο περιεχόμενο από αυτό που φαίνεται αμέσως. Αν ανοίξετε το αναπτυσσόμενο μενού «Αναζήτηση», θα δείτε μια μάλλον περιορισμένη επιλογή και μερικά πραγματικά περίεργα είδη που αναφέρονται κάτω από αυτό. Για οποιονδήποτε νέο στο Netflix, και δεδομένης της πρόσφατης επέκτασής του, πιθανότατα είμαστε πολλοί, το Netflix έχει τις λεγόμενες «κρυφές κατηγορίες». Αυτές οι κατηγορίες δεν είναι άμεσα προσβάσιμες από το αναπτυσσόμενο μενού «Αναζήτηση», αλλά προσφέρουν μια ταξινομημένη ματιά στο είδος της σειράς του Netflix. Το Netflix Super Browse είναι μια επέκταση Chrome και πρόσθετο Firefox που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στις κρυφές κατηγορίες όσο πιο εύκολα μπορείτε στις προεπιλεγμένες.

  Προσθέστε σημειώσεις σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ένα νήμα συνομιλίας [Chrome]

Εγκαταστήστε το Netflix Super Browse και ανανεώστε το Netflix. Δίπλα από το αναπτυσσόμενο μενού ‘Αναζήτηση’ θα δείτε ένα νέο αναπτυσσόμενο μενού Super Browse. Εάν δεν το δείτε αμέσως, ανανεώστε τη σελίδα μερικές ακόμη φορές (η επέκταση είναι ακόμα σε έκδοση Beta). Το αναπτυσσόμενο μενού αποκαλύπτει μια αλφαβητική λίστα με όλα τα είδη για τα οποία έχει εκπομπές και ταινίες το Netflix.

Επιλέξτε οποιοδήποτε από αυτά για να περιηγηθείτε στην κατηγορία. Εδώ είναι μια μικρή επιπλέον συμβουλή. οι κατηγορίες είναι όλες στατικές σελίδες και εάν προσθέσετε σελιδοδείκτη σε μια σελίδα κατηγορίας ή απλώς θυμηθείτε το αναγνωριστικό της, μπορείτε να αποκτήσετε απευθείας πρόσβαση σε αυτήν χωρίς να χρειάζεται να περάσετε από μια επέκταση. Στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης, το αναγνωριστικό κατηγορίας για το είδος Anime είναι 7424. Οι κατηγορίες λειτουργούν σε διάφορες περιοχές και θα σας δείξουν όλους τους τίτλους που είναι διαθέσιμοι αυτήν τη στιγμή στη χώρα σας στην κατηγορία που επιλέξατε.

  Σχολιάστε συνημμένα για το Gmail Σας επιτρέπει να προσθέτετε σχόλια και να σχεδιάζετε αρχεία [Chrome]

Το Netflix Super Browse είναι ακόμα σε έκδοση Beta, αλλά δεν παρατηρήσαμε σφάλματα στην επέκταση εκτός από το ότι η επιλογή “Super Browse” δεν εμφανίζεται στο Netflix μετά την πρώτη ανανέωση. Χρειάζονται μερικές προσπάθειες για να εμφανιστεί, αλλά αυτό δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να παραπονεθεί κανείς.

Εγκαταστήστε το Netflix Super Browse από το Chrome Web Store

Εγκαταστήστε το Netflix Super Browse For Firefox