Σχολιάστε συνημμένα για το Gmail Σας επιτρέπει να προσθέτετε σχόλια και να σχεδιάζετε αρχεία [Chrome]

Οι συνομιλίες με νήματα του Gmail δείχνουν ότι η Google κατανοεί πώς οι άνθρωποι διαβάζουν, παρακολουθούν και παρακολουθούν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Είναι ασφαλές να πούμε ότι το Gmail κάνει καλή δουλειά δίνοντας στους χρήστες τις περισσότερες από τις δυνατότητες που θα χρειάζονταν από μια αποτελεσματική υπηρεσία email. Ενώ το Gmail καλύπτει τις περισσότερες βάσεις, δεν φαίνεται να διαθέτει δυνατότητα λήψης σημειώσεων και είναι αμφίβολο ότι η Google μπορεί να προσθέσει μία. Η Google έχει το Keep και το πολύ μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα το ενσωματώσει κάπως με το Gmail, αλλά αυτό είναι και πάλι μακρινό. Το Annotate Attachments in Gmail είναι μια επέκταση του Chrome που σας επιτρέπει να σχολιάζετε συνημμένα. Μπορείτε να προσθέσετε κείμενο ή μπορείτε να σχεδιάσετε πάνω τους. Ο σχολιασμός είναι τόσο προς όφελός σας όσο και προς όφελος οποιουδήποτε στον οποίο προωθείτε το αρχείο. Μπορείτε να αφήσετε μια σημείωση για τον εαυτό σας σχετικά με το τι περιέχει ένα συγκεκριμένο έγγραφο ή μπορείτε να παρέχετε σχόλια για το έγγραφο χρησιμοποιώντας την επέκταση προτού το προωθήσετε σε κάποιον που με τη σειρά του θα μπορεί να διαβάσει τα σχόλιά σας.

  Πώς να εκκαθαρίσετε την προσωρινή μνήμη και τα cookies στο Chrome

Εγκαταστήστε το Annotate Attachments και μεταβείτε στα εισερχόμενά σας. Επιλέξτε ένα email με συνημμένο και τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από ένα αρχείο. Θα δείτε ένα νέο εικονίδιο δίπλα στα εικονίδια λήψης και Google Drive.

Κάντε κλικ στο εικονίδιο για να ανοίξετε το συνημμένο στο πρόγραμμα επεξεργασίας. Εδώ θα πρέπει επίσης να επιτρέψετε στην επέκταση να συνδεθεί με τον λογαριασμό σας στο Gmail. Το συνημμένο, ανάλογα με το μέγεθός του, μπορεί να μετακινηθεί και η γραμμή εργαλείων μπορεί επίσης να συρθεί και να επανατοποθετηθεί.

Η γραμμή εργαλείων διαθέτει στοιχεία ελέγχου για τη μετακίνηση του αρχείου, τη σχεδίαση, την προσθήκη σχολίου και τη μεγέθυνση ή σμίκρυνση. Οι επιλογές επεξεργασίας μέσα στο εργαλείο σχεδίασης είναι αρκετά πλούσιες. έχετε ένα εργαλείο μολυβιού με το οποίο μπορείτε να διαχειριστείτε το μέγεθος και να επιλέξετε οποιοδήποτε χρώμα για να σχεδιάσετε. Υπάρχει επίσης ένα βέλος και ένα ορθογώνιο εργαλείο.

  Πώς να ζητήσετε τον ιστότοπο για κινητά στο Chrome Mobile

Όσον αφορά τα σχόλια, μπορείτε να τα κάνετε στο έγγραφο και η επέκταση θα προσθέσει σημεία αναφοράς σε κάθε σχόλιο. Τα ίδια τα σχόλια προστίθενται στο σώμα του email κάτω από την επικεφαλίδα «Σχόλιο». Όταν προωθείτε το συνημμένο σε κάποιον, δεν θα χρειάζεται να έχει εγκατεστημένη την επέκταση στο τέλος του για να διαβάσει τα σχόλια.

Το Annotate Attachments έχει μια ωραία καθαρή διεπαφή που ταιριάζει απόλυτα με τη διάταξη του Gmail. Το πρόγραμμα επεξεργασίας ανοίγει ως επικάλυψη στο επιλεγμένο μήνυμα, ώστε να μπορείτε να προσθέσετε σχόλια ή να σχεδιάσετε σε ένα αρχείο χωρίς να φύγετε από την τρέχουσα σελίδα. Η επέκταση αποθηκεύει τις αλλαγές σας ως πρόχειρο, ώστε να μπορείτε να επιστρέψετε και να επεξεργαστείτε και να ενημερώσετε τα σχόλιά σας ανά πάσα στιγμή.

  Πώς να χακάρετε το Hidden Google Chrome Dinosaur Game

Εγκαταστήστε τα συνημμένα σχολιασμού για το Gmail από το Chrome Web Store