Πώς να παραποιήσετε την τοποθεσία σας σε Android, λύση χωρίς Root

Οι χρήστες Android που πρέπει να παραποιήσουν την τοποθεσία τους για τον ένα ή τον άλλο λόγο, δεν χρειάζεται πλέον να είναι προγραμματιστές για να το κάνουν. Οι μέσοι χρήστες μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν μια ψεύτικη τοποθεσία GPS για να έχουν πρόσβαση σε εφαρμογές ή υπηρεσίες που δεν είναι διαθέσιμες διαφορετικά, απλώς εγκαθιστώντας μια εφαρμογή από το Google Play.

Ενώ ως επί το πλείστον χρειάζεται να κάνετε root τη συσκευή σας για να πλαστογραφήσετε την τοποθεσία σας GPS, το Floater σας επιτρέπει να το κάνετε χωρίς να παραβιάσετε την εγγύηση της συσκευής σας κάνοντας root. Τώρα μπορείτε να παραποιήσετε την τοποθεσία σας στο Android μέσω του αιωρούμενου γραφικού στοιχείου των εφαρμογών, υπό την προϋπόθεση ότι έχετε ενεργοποιημένες τις επιλογές προγραμματιστή. Ετσι δουλευει.

  68 καλύτερες εφαρμογές Android της χρονιάς 2014

Ενημερώθηκε: 1 Οκτωβρίου, 4:57 GMT

Παραποίηση τοποθεσίας στο Android: πώς να εγκαταστήσετε το Floater

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει τις Επιλογές προγραμματιστή στη συσκευή σας. Για να ελέγξετε αν το κάνετε, ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και μετακινηθείτε προς τα κάτω στο κάτω μέρος. Θα πρέπει να δείτε τις ‘Επιλογές προγραμματιστή’ ακριβώς πάνω από το ‘Σχετικά με το τηλέφωνο’ και το ‘System UI Tuner’. Εάν δεν βλέπετε τις Επιλογές προγραμματιστή, πατήστε “Σχετικά με το τηλέφωνο” και κάντε κύλιση προς τα κάτω στην επιλογή “Αριθμός κατασκευής”. Πατήστε το επτά φορές για να ενεργοποιήσετε τις Επιλογές προγραμματιστή.

Τώρα εγκαταστήστε το Floater. Στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και μεταβείτε στις Επιλογές προγραμματιστή. Στην ενότητα Εντοπισμός σφαλμάτων, πατήστε την επιλογή «Επιλογή εικονικής εφαρμογής τοποθεσίας» και επιλέξτε «Floater».

  Πώς να αποκτήσετε το Google TV UI σε συσκευές Android TV αυτήν τη στιγμή

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Floater για να παραποιήσετε την τοποθεσία σας

Τώρα, ανοίξτε το Floater και επιλέξτε την τοποθεσία που θέλετε να προσποιήσετε στον χάρτη. Μπορείτε να πατήσετε το μικρό κουμπί στόχου στο κάτω μέρος και να εισαγάγετε μη αυτόματα τις συντεταγμένες GPS. Μπορείτε να κάνετε μεγέθυνση στο χάρτη καθώς περιηγείστε. Τοποθετήστε την τοποθεσία κάτω από τον πράσινο δείκτη και πατήστε το κουμπί αναπαραγωγής στο κάτω αριστερό μέρος του αιωρούμενου γραφικού στοιχείου.

Η τοποθεσία σας θα πλαστογραφηθεί τώρα σε αυτήν που έχετε ορίσει. Για να σταματήσετε να παραποιείτε την τοποθεσία σας, πατήστε το κουμπί παύσης κάτω αριστερά. Για έξοδο από την εφαρμογή, πατήστε το κουμπί κλεισίματος στην επάνω δεξιά γωνία του αιωρούμενου γραφικού στοιχείου.

  Πώς να κατεβάσετε αρχεία στο Chrome στο Android

Το Floater είναι αρκετά εύκολο στη χρήση και λειτουργεί εξαιρετικά. Για όσους αναρωτιούνται, πράγματι σας επιτρέπει να προσποιείτε την τοποθεσία σας στο Pokèmon Go, αλλά το ίδιο το παιχνίδι έχει τους δικούς του ελέγχους. Εάν υποπτεύεται ότι παραποιείτε την τοποθεσία σας, μπορεί να σας απαγορεύσει να παίξετε.

Το Floater δεν απαιτεί root και είναι πολύ εύκολο στη ρύθμιση. Χρησιμοποιήστε το με υπευθυνότητα, αλλά να θυμάστε ότι ορισμένες εφαρμογές ενδέχεται να σας τιμωρήσουν για την παραποίηση της τοποθεσίας σας. Αυτή η εφαρμογή δοκιμάστηκε στο Android 7.0.

Εγκαταστήστε το Floater από το Google Play Store