Πώς να παρακάμψετε την επαλήθευση αριθμού τηλεφώνου Tinder

Το Tinder είναι μια διαδικτυακή εφαρμογή υπηρεσίας γνωριμιών. Οι χρήστες της εφαρμογής γνωριμιών Tinder σύρουν προς τα δεξιά για να τους αρέσει ή σύρουν προς τα αριστερά για να απορρίψουν τα προφίλ άλλων χρηστών, τα οποία συνήθως διαθέτουν εικόνες, ένα σύντομο βιογραφικό και μια λίστα ενδιαφερόντων. Θα μπορούσατε να εγγραφείτε στο Tinder χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας στο Facebook έως το 2018. Ωστόσο, το Tinder άλλαξε αυτήν την πολιτική και τώρα απαιτεί επαλήθευση αριθμού τηλεφώνου για τη δημιουργία λογαριασμού λόγω του μεγάλου όγκου ρομπότ και δόλιων λογαριασμών. Ο στόχος ήταν να αναπτυχθεί μια διαδικασία που θα επαλήθευε την αλήθεια του κατόχου του λογαριασμού. Υπό το πρίσμα της πιθανότητας διαρροής δεδομένων, ανεπιθύμητων μηνυμάτων και παρεμβατικών διαφημίσεων, η στατιστική έρευνα αποκαλύπτει ότι περισσότερο από το 80% του κοινού είναι απρόθυμο να παράσχει τα προσωπικά του στοιχεία στο διαδίκτυο. Εάν είστε κάποιος που αναζητά συμβουλές για το ίδιο, σας φέρνουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα σας διδάξει πώς να παρακάμψετε την επαλήθευση αριθμού τηλεφώνου στο tinder και μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό στο Tinder μετά την απαγόρευση. Επίσης, θα μάθετε πώς να παρακάμπτετε την επαλήθευση ηλικίας στο Tinder.

Πώς να παρακάμψετε την επαλήθευση αριθμού τηλεφώνου Tinder

Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν πώς μπορείτε να παρακάμψετε λεπτομερώς την επαλήθευση αριθμού τηλεφώνου Tinder με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

  Τι είναι ένας σκληρός δίσκος "Surveillance" ή "NAS";

Πώς παραλείπετε μια επαλήθευση αριθμού;

Λόγω της απαίτησης να έχουν όλοι οι χρήστες του Tinder έναν αριθμό τηλεφώνου για να συνδεθούν, είναι αδύνατο να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό χωρίς αριθμό. Ωστόσο, οι ψεύτικοι αριθμοί τηλεφώνου Tinder είναι ψεύτικοι αριθμοί τηλεφώνου Tinder που μπορούν να χρησιμοποιηθούν γρήγορα για την απόκτηση του κωδικού επαλήθευσης που απαιτείται για τη δημιουργία ενός λογαριασμού.

Πώς να δημιουργήσετε λογαριασμό Tinder;

Μπορείτε να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας στο Tinder με τη βοήθεια των παρακάτω βημάτων.

1. Επισκεφθείτε το Ιστοσελίδα Tinder στο πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή σας για να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό σε αυτό.

2. Κάντε κλικ στο Δημιουργία λογαριασμού.

3. Συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας Google ή Facebook ή με τον αριθμό τηλεφώνου σας.

4. Κάντε κλικ στο VERIFY και ολοκληρώστε τη διαδικασία επαλήθευσης.

5. Εισαγάγετε τον αριθμό του κινητού σας και κάντε κλικ στο Continue.

6. Εισαγάγετε τον κωδικό επαλήθευσης που στάλθηκε στον αριθμό του κινητού σας και κάντε κλικ στο Συνέχεια.

7. Κάντε κλικ στην επιλογή Συμφωνώ από το μήνυμα.

8. Συμπληρώστε τα απαιτούμενα στοιχεία στην ενότητα ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ.

9. Αφού καταχωρηθούν με επιτυχία όλες οι απαιτούμενες πληροφορίες, κάντε κλικ στο Continue από το κάτω μέρος της σελίδας για να δημιουργήσετε τον λογαριασμό.

Πώς παρακάμπτετε την επαλήθευση ηλικίας στο Tinder;

Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Tinder εάν είστε κάτω των 18 ετών, επειδή είναι η ελάχιστη ηλικία που έχει ορίσει το Tinder για τη δημιουργία λογαριασμού από τους χρήστες. Εάν είστε κάτω των 18 ετών και εγγραφείτε για λογαριασμό, θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε την ημερομηνία γέννησής σας. Και καθώς θα εισαγάγετε την ημερομηνία γέννησής σας, το Tinder θα προσδιορίσει αυτόματα την ηλικία σας και θα σας περιορίσει ηλικιακά. Θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτόν τον λογαριασμό μόνο αφού γίνετε 18 ετών. Ορισμένοι χρήστες εισάγουν λάθος ημερομηνία γέννησης για να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό, αλλά όταν πρόκειται για επαλήθευση ηλικίας, ο λογαριασμός τους αποκλείεται. Επομένως, δεν έχει νόημα να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Tinder εάν είστε κάτω των 18 ετών.

  Πώς να βρείτε τις θερμίδες που καίτε περπατώντας στο iPhone σας

Μπορείτε να κάνετε ψεύτικη επαλήθευση στο Tinder;

Ναί. Μόνο ένας γνήσιος άνθρωπος, όχι μια μηχανή, μπορεί να ξεγελάσει το Tinder για να επαληθεύσει έναν χρήστη. Η διαδικασία επαλήθευσης που χρησιμοποιείται από το Tinder παίρνει μια φωτογραφία ενός πραγματικού προσώπου και τη συγκρίνει με το πρωτότυπο. Εάν οι φωτογραφίες ταιριάζουν, το Tinder θα επαληθεύσει τον χρήστη τοποθετώντας ένα μπλε σημάδι επιλογής στο προφίλ του. Ενώ τα ρομπότ δεν μπορούν να μιμηθούν μια πραγματική ανθρώπινη στάση, αυτό δεν σημαίνει ότι ένα άτομο δεν μπορεί να προσποιηθεί τη πόζα και να πάρει το μπλε σημάδι επιλογής ενώ υποδύεται ως άλλος. Όταν επαληθεύεστε στο Tinder, λαμβάνεται υπόψη ότι είστε άνθρωπος και ότι μοιάζετε ακόμη και κάπως με τις φωτογραφίες που παρέχονται. Ωστόσο, το κύριο πράγμα είναι να βεβαιωθείτε ότι η φωτογραφία που δίνει είναι στη σωστή στάση.

Είναι ασφαλές να επαληθεύσετε την ηλικία στο Tinder;

Ναι, είναι ασφαλές να επαληθεύσετε την ηλικία στο Tinder. Το αναγνωριστικό σας θα χρησιμοποιηθεί από το Tinder για επιβεβαίωση της ηλικίας σας μόνο αφού το δώσετε. Μετά την επαλήθευση ηλικίας, ενδέχεται να διατηρήσουν την ταυτότητά σας ή τις πληροφορίες που σχετίζονται με αυτό για έως και 90 ημέρες για διασφάλιση ποιότητας. Αυτές οι πληροφορίες μπορεί να περιλαμβάνουν το είδος της ταυτότητας που παρείχατε. Εάν επαληθεύσετε επιτυχώς ότι είστε 18 ετών και άνω, θα πρέπει να διατηρήσουν ένα αρχείο για να σας επιτρέψουν να επικοινωνήσετε με τους αγώνες σας πέρα ​​από αυτήν την περίοδο. Μετά από αυτό, θα αποθηκεύσουν απλώς τα αποτελέσματα της επαλήθευσης σας.

Πώς να παρακάμψετε την επαλήθευση αριθμού τηλεφώνου Tinder;

Λόγω της πολιτικής επαλήθευσης του Tinder, δεν είναι δυνατή η σύνδεση στο Tinder χωρίς αριθμό τηλεφώνου. Αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν εναλλακτικές λύσεις για έναν πραγματικό αριθμό τηλεφώνου. Ακολουθούν μερικές προτάσεις:

  • Χρήση εικονικού αριθμού: Συνιστάται να χρησιμοποιείτε έναν εικονικό αριθμό, επειδή είναι αδύνατο να παρακάμψετε την επαλήθευση τηλεφώνου του Tinder. Πολλοί από εσάς μπορεί να έχετε σκεφτεί να χρησιμοποιήσετε έναν εικονικό αριθμό, αλλά αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε έναν αριθμό τηλεφώνου μίας χρήσης, καθώς μπορεί να αντιμετωπίσετε πρόβλημα με τη δεύτερη σύνδεση. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές εφαρμογές αριθμών τηλεφώνου που συνεργάζονται με το Tinder για να παρέχουν έναν μόνιμο δεύτερο αριθμό τηλεφώνου.

  • Χρήση αριθμού τηλεφώνου Burner: Οι αριθμοί τηλεφώνου του Burner είναι αριθμοί μίας χρήσης που μπορούν να απορριφθούν εύκολα μετά τη χρήση σας.

Το Tinder απαγορεύει τον αριθμό τηλεφώνου σας;

Ναι, το Tinder απαγορεύει τον αριθμό τηλεφώνου σας. Ως αποτέλεσμα της απαγόρευσης του λογαριασμού και του αριθμού τηλεφώνου σας από το Tinder, ο αριθμός σας δεν μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί. Οποιεσδήποτε πληροφορίες παρείχατε στο Tinder, όπως ο αριθμός τηλεφώνου, ο λογαριασμός σας στο Facebook, η διεύθυνση email και ούτω καθεξής, απαγορεύονται επίσης όταν είστε αποκλεισμένοι.

Μπορεί το Tinder να απαγορεύσει την IP σας;

Ναι, το Tinder μπορεί να απαγορεύσει την IP σας σε ορισμένες περιπτώσεις. Εκτός από άλλα δεδομένα συσκευής, το Tinder καταγράφει επίσης τη διεύθυνση IP σας. Όσον αφορά τη διεύθυνση IP σας, ωστόσο, το Tinder δεν είναι αυστηρό. Δεδομένου ότι πιθανότατα δεν θα έχετε στατική IP, μπορείτε απλά να το αποτρέψετε χρησιμοποιώντας ένα VPN ή επαναφέροντας τον δρομολογητή σας.

Μπορείτε να υποβάλετε έφεση για το Tinder Ban;

Ναι, μπορείτε να κάνετε ένσταση για την απαγόρευση του Tinder. Ενδέχεται να λάβετε βοήθεια για ένσταση επικοινωνώντας με την εξυπηρέτηση πελατών, παρά το γεγονός ότι δεν είναι επίσημη τεχνική προσφυγής. Στείλτε ένα αίτημα χρησιμοποιώντας το Έντυπο αίτησης Tinder ή στείλτε ένα email στο Tinder για να το κάνετε αυτό.

Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό Tinder μετά τον αποκλεισμό;

Ναι, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό στο Tinder όταν έχει αποκλειστεί, αλλά με πολλές προϋποθέσεις όπως:

  • Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια συσκευή για τη δημιουργία νέου λογαριασμού.
  • Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου για τη δημιουργία νέου λογαριασμού.
  • Στην πραγματικότητα, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πληροφορίες που χρησιμοποιήσατε στον προηγούμενο λογαριασμό σας, ο οποίος είναι αποκλεισμένος για τη δημιουργία νέου λογαριασμού.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς να παρακάμπτετε την επαλήθευση αριθμού τηλεφώνου Tinder και την επαλήθευση ηλικίας στο Tinder. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.