Πώς να βρείτε τις θερμίδες που καίτε περπατώντας στο iPhone σας

Το iPhone 6 και νεότερο μπορεί να μετρήσει τον αριθμό των βημάτων που κάνετε. Είναι περίπου τόσο ακριβές όσο ένας ιχνηλάτης Fitbit ή Garmin, δώστε ή κάντε δέκα βήματα. Μπορείτε να ελέγξετε πόσα βήματα έχετε κάνει σε μια ημέρα, εβδομάδα ή μήνα μέσω της εφαρμογής Health στο iOS. Η εφαρμογή υγείας σάς δείχνει τον αριθμό των βημάτων που έγιναν σε ένα γράφημα ράβδων και αυτό είναι περίπου. Η εφαρμογή Health στο iOS είναι βασικά απλώς ένας πίνακας ελέγχου. Άλλες εφαρμογές μπορούν να αντλήσουν δεδομένα από αυτό, αλλά κάνει λίγα από μόνη της. Αν ψάχνετε για κάτι πιο απλό, όπως έναν τρόπο να βρείτε πόσες θερμίδες κάψατε περπατώντας, χωρίς να ξεφορτωθείτε έναν ιχνηλάτη, δοκιμάστε το Activity Tracker. Είναι μια δωρεάν εφαρμογή iOS που σας λέει τις θερμίδες που καίτε με το περπάτημα ή μπορείτε να τις υπολογίσετε χειροκίνητα.

  Πώς να απενεργοποιήσετε τις προεπισκοπήσεις ειδοποιήσεων για το WhatsApp στο iPhone

Βρείτε τις θερμίδες που καίτε με το περπάτημα χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή

Το Activity Tracker κάνει δύο πράγματα. λειτουργήστε ως βηματόμετρο και βρείτε τις θερμίδες που καίτε με το περπάτημα. Το bit του βηματόμετρου είναι αρκετά απλό και υπάρχουν στην πραγματικότητα αρκετές εφαρμογές που το κάνουν αυτό. Αυτό που κάνει το Activity Tracker να αξίζει να εγκαταστήσετε είναι ο υπολογιστής θερμίδων του.

Εγκαταστήστε το Activity Tracker και αφήστε το να εισάγει δεδομένα από την εφαρμογή Health. Μόλις εισαχθεί, θα σας δείξει πόσα βήματα έχετε κάνει, πόσο μακριά περπατήσατε, πόση ώρα περπατήσατε και κυρίως τις θερμίδες που κάψατε με το περπάτημα. Η διεπαφή της εφαρμογής είναι πανέμορφη και απλή, οπότε θα σας αρέσει να τη χρησιμοποιείτε.

  Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία σε Mac

Κατά την εισαγωγή δεδομένων, το Activity Tracker εισάγει με ακρίβεια τον αριθμό των βημάτων που έχετε περπατήσει, αλλά πρέπει να συμπληρώσετε μόνοι σας τις άλλες πληροφορίες, όπως το ύψος και το βάρος σας. Η εφαρμογή είναι επίσης μια εφαρμογή Apple Watch, αλλά μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε μόνο με ένα iPhone και τίποτα άλλο.

Κατεβάστε το Activity Tracker από το App Store

Μπορείτε επίσης να υπολογίσετε πόσες θερμίδες έχετε κάψει περπατώντας μέσω τοποθεσιών όπως το MyFitnessPal. Η εφαρμογή MyFitnessPal σάς επιτρέπει να καταγράφετε την άσκηση, αλλά πρέπει να την κάνετε χειροκίνητα. Επίσης, δεν έχετε την επιλογή να εισαγάγετε τον αριθμό των βημάτων που έχετε περπατήσει. Οι υπολογισμοί σας βασίζονται στον χρόνο που περάσατε περπατώντας τον οποίο πρέπει να παρακολουθείτε με μη αυτόματο τρόπο. Ο αριθμός των θερμίδων είναι ακριβής, δώστε ή πάρτε 5-10 θερμίδες.

  Ξεκινήστε τα έργα δημιουργώντας ένα περίγραμμα και οργανώνοντας το περιεχόμενό σας

Κατεβάστε το MyFitnessPal από το App Store

Υπολογίστε χειροκίνητα τις θερμίδες που καίγονται με το περπάτημα

Εάν θέλετε να βγάλετε την αριθμομηχανή σας και να παραλείψετε εντελώς τις εφαρμογές, χρησιμοποιήστε τον παρακάτω τύπο για να υπολογίσετε τις θερμίδες που καίγονται. Αυτά τα ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ τυποι προέρχονται από το Runner’s World και πρόκειται να είναι μια πρόχειρη εκτίμηση.

CALORIES/MILE ,57 x wt σε λίβρες

CALORIES/MIN 0,03 x wt σε lbs

Δεν σκοπεύουμε να διαλέξετε αγαπημένα, αλλά μια εφαρμογή και το iPhone σας εξαλείφουν την ταλαιπωρία από όλα αυτά. Ο αριθμός θερμίδων που λαμβάνετε και από τους δύο τύπους για την ίδια ποσότητα δραστηριότητας διαφέρει κατά περισσότερες από 50 θερμίδες, επομένως δεν είναι ο πιο ακριβής υπολογισμός.