Τι είναι το HBO Max και αξίζει να το πληρώσετε;

Δεκαετίες προτού η συνδρομητική τηλεόραση γίνει το πρότυπο, η επί πληρωμή υπηρεσία του HBO προσέφερε ταινίες και πρωτότυπα προγράμματα μαζί με ειδικές προσφορές μουσικής και κωμωδίας. Το HBO Max είναι η νεότερη υπηρεσία ροής από τη μητρική της WarnerMedia και θα υπάρχει μαζί με το HBO Now και το HBO Go.

Το HBO Max είναι περιεχόμενο Premium για Premium Τιμή

Στα 14,99 $, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το HBO Max είναι πιο ακριβό από τις περισσότερες άλλες συνδρομές διαδικτυακής ροής βίντεο. Ευτυχώς, φαίνεται ότι η προσφορά περιεχομένου θα αξίζει την υψηλότερη τιμή. Οι νέοι συνδρομητές του HBO Max (και ορισμένοι συνδρομητές του HBO Now, ανάλογα με τον πάροχο τους) μπορούν να απολαύσουν μερικές από τις πιο αναγνωρισμένες ψυχαγωγικές δραστηριότητες κατά παραγγελία με 14,99 $/μήνα.

Είναι η ίδια τιμή με το HBO Now, το οποίο είναι μια υπάρχουσα υπηρεσία από το HBO (όχι η WarnerMedia) που δεν περιλαμβάνει σχεδόν τόσο πολύ περιεχόμενο. Είναι επίσης περίπου δύο φορές πιο ακριβό από τα βασικά σχέδια για τους ανταγωνιστές Netflix και Hulu. Προς το παρόν, το HBO Max δεν θα εμφανίζει διαφημίσεις. Σύμφωνα με Ποικιλία, το HBO Max θα λάβει ένα φθηνότερο πρόγραμμα που υποστηρίζεται από διαφημίσεις το 2021.

Οι θεατές μπορούν να παρακολουθήσουν το HBO Max μέσω των περισσότερων συσκευών Android και Apple, συμπεριλαμβανομένων των Apple TV, iPad και iPhone. Οι εφαρμογές για την υπηρεσία θα είναι επίσης διαθέσιμες στις περισσότερες συσκευές ροής όπως το Roku, με δυνατότητα παρακολούθησης μέσω οποιουδήποτε προγράμματος περιήγησης ιστού στο μηχάνημα Windows και Mac. Ενώ η νέα αυτόνομη υπηρεσία ροής ξεκινά επίσημα στις 27 Μαΐου 2020, μπορείτε ήδη να εγγραφείτε για την υπηρεσία στο τον ιστότοπο του HBO Max.

  Instagram Reels εναντίον TikTok

Η πιο ελκυστική πτυχή του HBO Max είναι η τεράστια βιβλιοθήκη περιεχομένου του. Η νέα υπηρεσία συνδυάζει ολόκληρη τη βιβλιοθήκη HBO που είναι διαθέσιμη μέσω υπαρχουσών υπηρεσιών όπως το HBO NOW και το HBO Go, μαζί με περιεχόμενο υψηλής ποιότητας από συνεργάτες όπως η The Criterion Collection, το BBC Studios και η Warner Bros. Αυτή είναι μια πλατφόρμα WarnerMedia, τελικά.

Κλασικές επιτυχίες του HBO όπως The Sopranos, Deadwood, Game of Thrones, Westworld και Sex and the City θα είναι μια τεράστια κλήρωση για νέους συνδρομητές, μαζί με ένα πλήθος νέου περιεχομένου HBO που περιλαμβάνει μερικές συναρπαστικές επανεκκινήσεις ή συνεχίσεις αγαπημένων εκπομπών παλιών και νέων: Perry Mason, The Boondocks, Adventure Time, Friends και μια ποικιλία από ήρωες και κακούς από την παγκόσμια DC Comics.

Οι ειδικές κωμωδίες του HBO ήταν πάντα ο βασικός άξονας των προσφορών της εταιρείας και το HBO Max δεν διαφέρει. Νέες, αποκλειστικές ειδικές προσφορές από τους Tracy Morgan, Conan O’Brien, John Early, Rose Matafeo, Ahir Shah και James Veitch οδεύουν όλα στο HBO Max έως το 2021. Τέλος, ένας τεράστιος αριθμός κλασικών ταινιών, blockbusters, indie ταινίες και πρωτότυπες Οι ταινίες του HBO θα είναι διαθέσιμες κατόπιν ζήτησης.

Το HBO Max δεν είναι HBO Go ή HBO NOW

Πριν από το HBO Max, το δίκτυο προσέφερε δύο επιλογές ροής: HBO Go και HBO Now. Το HBO Go είναι ένα πρόσθετο μόνο για καλωδιακούς συνδρομητές, ενώ το HBO NOW λειτουργεί παρόμοια με το HBO Max ως αυτόνομη υπηρεσία ροής που βασίζεται σε συνδρομές. Η κύρια διαφορά μεταξύ του HBO Max και του HBO NOW είναι το μεγαλύτερο μέγεθος της βιβλιοθήκης περιεχομένου στο HBO Max. Εάν είστε συνδρομητής του HBO NOW, μπορεί να πληροίτε τις προϋποθέσεις για δωρεάν πρόσβαση στο HBO Max. Όλα εξαρτώνται από τον τρίτο πάροχο μέσω του οποίου εγγράφεστε στο HBO NOW. Το HBO παρέχει ένας χρήσιμος οδηγός για την αλλαγή της συνδρομής σας στο HBO NOW αν σας ενδιαφέρει η μεγαλύτερη επιλογή και αποκλειστικό περιεχόμενο που συνοδεύει το HBO Max. Εάν δεν είστε συνδρομητής προς το παρόν σε καμία υπηρεσία ή προϊόν HBO, το HBO Max είναι το μόνο όνομα που πρέπει να θυμάστε.

  Τι είναι η επίθεση «Κακιά Υπηρέτρια» και Τι Μας Διδάσκει;

Χρησιμοποιώντας την πιο μπερδεμένη στρατηγική καθιέρωσης επωνυμίας, το HBO Max δεν θα αντικαταστήσει το HBO Now. Αντίθετα, και οι δύο μάρκες θα υπάρχουν δίπλα-δίπλα. Αυτή η σύγχυση οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο γεγονός ότι το HBO Now μπορεί να αγοραστεί απευθείας από το HBO, αλλά συχνά ομαδοποιείται σε ένα μεγαλύτερο πακέτο για τους καταναλωτές μέσω τρίτων παρόχων υπηρεσιών όπως οι Hulu, Apple, Google και Roku.

Το HBO θέλει να ενθαρρύνει τους πελάτες να εγγραφούν στο HBO Max απευθείας μέσω του HBO αντί να αγοράσουν το HBO Now μέσω μιας τρίτης εταιρείας που λαμβάνει μεγάλη περικοπή της μηνιαίας πληρωμής.

Το HBO Max είναι φιλικό προς τα παιδιά

Οι περισσότεροι θεατές που είναι εξοικειωμένοι με το περιεχόμενο του HBO δεν το βλέπουν ως ένα δίκτυο για παιδιά. Αυτό είναι για καλό λόγο, καθώς το HBO υπερηφανεύεται ότι πιέζει το φάκελο όσον αφορά το βίαιο και σεξουαλικό περιεχόμενο. Ευτυχώς τόσο για τους γονείς όσο και για τα παιδιά, το HBO θα φιλοξενήσει ένα τεράστιο ανεκτέλεστο οικογενειακό περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένης της κλασικής ψυχαγωγίας της Warner Bros, όπως το Looney Tunes. Οι περισσότερες ταινίες του Studio Ghibli θα είναι διαθέσιμες κατά την κυκλοφορία, συμπεριλαμβανομένων κλασικών όπως το My Neighbor Totoro, το Spirited Away και το Princess Mononoke.

  Πώς να μεγεθύνετε ένα μέρος μιας φωτογραφίας σε iPhone και iPad

Το Sesame Street, μια από τις μεγαλύτερες και μακροβιότερες παιδικές εκπομπές στην ιστορία της τηλεόρασης, υποχρηματοδοτείται επί χρόνια από τα δημόσια ταμεία που την υποστήριζαν. Τώρα, τα νεότερα επεισόδια κάνουν πρεμιέρα αποκλειστικά στο HBO (συμπεριλαμβανομένου του HBO Max) προτού βρουν τον δρόμο τους στα συχνά μη προνομιούχα αμερικανικά σπίτια που πάντα εμπλουτίζονταν τόσο βαθιά μέσω της δημόσιας τηλεόρασης.

Δεν είναι σαφές πριν από την κυκλοφορία εάν το HBO Max θα παρέχει ή όχι γονικούς ελέγχους για να επιτρέψει στα παιδιά μια εμπειρία προβολής χωρίς ακατάλληλο περιεχόμενο. Το HBO Go προσφέρει μια απλή αλλά αποτελεσματική λειτουργία περιορισμού που βασίζεται σε αξιολογήσεις για γονείς που επιθυμούν να κυριαρχήσουν στην πρόσβαση που έχουν τα παιδιά στην υπηρεσία. Δεδομένου του τρόπου με τον οποίο το HBO διαφήμισε το εύρος του περιεχομένου που έχει εγκριθεί από παιδιά, μπορούμε μόνο να υποθέσουμε ότι παρόμοια στοιχεία ελέγχου θα είναι διαθέσιμα στο HBO Max, αν όχι κατά την κυκλοφορία, λίγο αργότερα.

Όπως οι περισσότερες νέες υπηρεσίες ροής, το HBO Max αναζητά έναν λόγο για να συμμετάσχει στο υπάρχον χαρτοφυλάκιο των συνδρομών σας. Η ποιότητα και το εύρος του περιεχομένου κάνουν εύκολα το HBO Max να αξίζει την τιμή των 14,99 $/μήνα, ειδικά εάν διατηρείτε τη συνδρομή μόνο για αρκετό καιρό για να ξεπεράσετε τις εκπομπές που θέλετε.