Πώς να ξύσετε τον Ιστό με Διακομιστές Διαμεσολάβησης: Ένας οδηγός για αρχάριους

Ο σημερινός ψηφιακός κόσμος θα ήταν πολύ πιο δύσκολος στη διαχείριση και λιγότερο επινοητικός, αν δεν υπήρχε το web scraping. Είναι μια κοινή πρακτική για τη συλλογή τεράστιων ποσοτήτων δεδομένων, παρέχοντας στις επιχειρήσεις ανεκτίμητες γνώσεις για ανάπτυξη.

Για να διαγράψετε δημόσια δεδομένα με επιτυχία, μεταξύ πολλών πραγμάτων, είναι σημαντικό να αποφύγετε τις απαγορεύσεις IP, τα CAPTCHA και άλλους περιορισμούς που ορίζονται από ιστότοπους πλούσιους σε πληροφορίες. Εδώ, οι πληρεξούσιοι παίζουν κεντρικό ρόλο.

Σε αυτό το άρθρο, θα εξηγήσουμε πώς λειτουργούν το web scraping και οι proxies με όσο το δυνατόν απλούστερους όρους. Θα σας δείξουμε επίσης πώς να ενσωματώνετε διακομιστές μεσολάβησης στα έργα σας απόξεσης ιστού.

Τι είναι το Web Scraping;

Το web scraping είναι μια μέθοδος συλλογής δημόσιων δεδομένων από ιστότοπους. Συνήθως περιλαμβάνει την αυτόματη λήψη ιστοσελίδων με χρήση αποκλειστικού λογισμικού για την ανάκτηση ολόκληρου του κώδικα HTML ή συγκεκριμένων σημείων δεδομένων.

Κατά την ανάκτηση ολόκληρου του κώδικα HTML, ουσιαστικά κατεβάζετε την πλήρη δομή και το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας, κάτι που σας παρέχει μια ολοκληρωμένη προβολή, αλλά μερικές φορές με περιττές λεπτομέρειες.

Από την άλλη πλευρά, η ανάκτηση συγκεκριμένων σημείων δεδομένων σημαίνει λήψη μόνο των ακριβών τμημάτων πληροφοριών που χρειάζεστε από τη σελίδα, κάνοντας τη διαδικασία πιο αποτελεσματική και την έξοδο πιο εστιασμένη.

Ορισμένοι ιστότοποι προσφέρουν επίσημα API (Application Programming Interfaces) που επιτρέπουν στους χρήστες να ανακτούν σημεία δεδομένων χωρίς να ασχολούνται με τον κώδικα HTML του ιστότοπου. Αντί να ξύσει τη διεπαφή του ιστότοπου, ο χρήστης ζητά δεδομένα απευθείας από το API και λαμβάνει δομημένα δεδομένα, γεγονός που εξαλείφει την ανάγκη για πρόσθετο καθαρισμό και επεξεργασία δεδομένων.

Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι στρέφονται σε καθολικά API απόξεσης τρίτων έναντι των API επίσημων ιστότοπων για μεγαλύτερη ευκολία και κάλυψη. Παρέχουν μια ενιαία διεπαφή για πολλούς ιστότοπους, παρακάμπτοντας τους περιορισμούς και διασφαλίζοντας μια συνεπή εμπειρία απόξεσης σε διαφορετικές πλατφόρμες.

Πολλοί πάροχοι, όπως το Smartproxy, προσφέρουν scraping API για μια απλούστερη και πιο βελτιωμένη προσέγγιση, καθώς είναι συμβατά με διαφορετικούς ιστότοπους. Τέτοια API μπορούν να εξάγουν ακατέργαστο HTML και δομημένα δεδομένα για εσάς από διάφορους στόχους, συμπεριλαμβανομένων σελίδων αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης, διαδικτυακών αγορών, πλατφορμών κοινωνικών μέσων, πίνακες συζητήσεων, ιστότοπους με καταχωρίσεις ακινήτων, πύλες εργασίας και άλλους ιστότοπους και βάσεις δεδομένων.

Οφέλη απόξεσης Ιστού

Ως αυτοματοποιημένη διαδικασία που χειρίζεται τεράστιους όγκους δημόσιων δεδομένων, το web scraping έχει σχεδιαστεί για να κάνει τη ζωή σας ευκολότερη και καλύτερη. Έχει τη δυνατότητα να οδηγήσει σε μεταμορφωτικά αποτελέσματα για την επιχείρησή σας. Υπάρχουν ατελείωτες περιπτώσεις χρήσης, αλλά εδώ είναι μερικές από τις πιο συνηθισμένες:

  • Ανάλυση ανταγωνιστών. Συγκεντρώστε πληροφορίες τιμολόγησης, κριτικές πελατών και άλλα βασικά δεδομένα για να λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις, να βελτιώσετε το κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου σας και να δημιουργήσετε επιτυχημένες καμπάνιες μάρκετινγκ.
  • Έρευνα αγοράς και ανάλυση τάσεων. Συλλέξτε πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τις τάσεις της αγοράς, τις προτιμήσεις των καταναλωτών και τις εξελίξεις του κλάδου. Λάβετε αποφάσεις που βασίζονται σε δεδομένα και τροφοδοτήστε την ανάπτυξη της επιχείρησής σας μένοντας ενημερωμένοι.
  • Γενιά μολύβδου. Συλλέξτε δεδομένα από ιστότοπους, καταλόγους και πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να δημιουργήσετε δυνητικούς πελάτες για τις προσπάθειες πωλήσεων και μάρκετινγκ.
  • Στρατηγικές τιμολόγησης. Παρακολουθήστε τις τιμές των ανταγωνιστών, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε τις στρατηγικές τιμολόγησης σας σε πραγματικό χρόνο για να εξασφαλίσετε ανταγωνιστικότητα και να μεγιστοποιήσετε τα περιθώρια κέρδους.
  • Παρακολούθηση περιεχομένου και ειδήσεων. Ξύστε δεδομένα ιστού για να συλλέξετε και να εμφανίσετε ειδησεογραφικά άρθρα, αναρτήσεις ιστολογίου και άλλο περιεχόμενο από διάφορες πηγές για να δημιουργήσετε φρέσκο ​​και σχετικό περιεχόμενο για τον ειδησεογραφικό σας οργανισμό ή τον ιστότοπο blogging.
  • Ανάλυση δεδομένων. Συγκεντρώστε δεδομένα χρηματιστηρίου, οικονομικές εκθέσεις, οικονομικούς δείκτες και νέα που σχετίζονται με τις χρηματοπιστωτικές αγορές για να λάβετε ενημερωμένες επενδυτικές αποφάσεις και ανάλυση αγοράς.
  • Ανάλυση αγοράς ακινήτων. Συλλέξτε δεδομένα σχετικά με καταχωρίσεις ακινήτων, τάσεις τιμολόγησης, δεδομένα για συγκεκριμένες τοποθεσίες και χαρακτηριστικά ιδιοκτησίας για να αποκτήσετε μερικές πολύτιμες πληροφορίες για την αγορά ακινήτων.
  7 Συμβουλές για να κάνετε τον Ιστό πιο ευανάγνωστο σε ένα iPhone

Ο ρόλος των διαμεσολαβητών στο Web Scraping

Αναφέραμε τη σημασία των διακομιστών μεσολάβησης για την αποτελεσματική απόξεση ιστού. Γιατί αυτό? Λοιπόν, φανταστείτε ότι υπάρχει ένας αναπηδητής στην είσοδο ενός ιστότοπου που θέλετε να ξύσετε, όπως στην πόρτα ενός νυχτερινού κέντρου. Εάν δεν συμμορφώνεστε με τον κατάλληλο κώδικα ενδυμασίας, απλά δεν μπαίνεις μέσα. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο το έργο απόξεσης αλληλεπιδρά με τα αμυντικά συστήματα Ιστού.

Χωρίς διακομιστή μεσολάβησης, αυτά τα συστήματα θα αναγνωρίσουν και θα σταματήσουν οποιοδήποτε πρόγραμμα επιχειρεί συλλογή δεδομένων. Για να συλλέξετε αποτελεσματικά δημόσια δεδομένα, το έργο απόξεσης πρέπει να μιμείται έναν κανονικό χρήστη του Διαδικτύου, κάτι που μπορεί να επιτευχθεί μέσω διακομιστή μεσολάβησης.

Τα οικιακά proxy προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλους τύπους proxy. Ένας οικιακός διακομιστής μεσολάβησης είναι ένας διαμεσολαβητής που παρέχει στο χρήστη μια διεύθυνση IP που εκχωρείται από έναν πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου (ISP). Αυτοί οι διακομιστής μεσολάβησης προέρχονται από οικιακούς επιτραπέζιους υπολογιστές ή κινητές συσκευές, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση ότι τα αιτήματα του χρήστη μεσολάβησης προέρχονται από έναν νόμιμο χρήστη του Διαδικτύου.

Δεδομένου ότι οι πληρεξούσιοι κατοικιών σχετίζονται με πραγματικές ταυτότητες κατοικίας, έχουν υψηλότερο επίπεδο ανωνυμίας και είναι λιγότερο πιθανό να αποκλειστούν από ιστότοπους. Και η διατήρηση χαμηλού προφίλ όταν η απόξεση ιστού είναι απαραίτητη. Οι διακομιστές μεσολάβησης κατοικιών σας βοηθούν να αποφύγετε τα CAPTCHA, τα όρια τιμών και άλλες προκλήσεις, επειδή μπορείτε να διανείμετε αιτήματα σε πολλές διευθύνσεις IP.

Ακολουθούν οι τρόποι με τους οποίους οι πληρεξούσιοι κατοικιών συμβάλλουν στην αποτελεσματική συλλογή δημόσιων δεδομένων:

  • Περιστροφή IP. Εναλλάσσοντας διευθύνσεις IP από διαφορετικές γεωγραφικές τοποθεσίες, θα έχετε την καλύτερη ευκαιρία να αποφύγετε τις απαγορεύσεις IP και να προχωρήσετε στη συλλογή των δεδομένων σας.
  • Ανωνυμία. Η υψηλή ανωνυμία είναι το κλειδί κατά την απόξεση ιστού, καθώς ορισμένοι ιστότοποι ενδέχεται να επιχειρήσουν να εντοπίσουν και να αποκλείσουν bots ή σενάρια απόξεσης. Οι διακομιστές μεσολάβησης κατοικιών θα κρύψουν καλά την πραγματική διεύθυνση IP και την ταυτότητά σας.
  • Γεω-τοποθεσία. Με τους διακομιστές διαμεσολάβησης κατοικιών, μπορείτε να κάνετε τα αιτήματά σας να εμφανίζονται σαν να προέρχονται από διάφορες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο, κάτι που είναι χρήσιμο για τη συλλογή γεωγραφικών δεδομένων ή την παράκαμψη περιορισμών που βασίζονται σε περιοχές σε ορισμένους ιστότοπους.
  • Περιορισμός ρυθμού και στραγγαλισμός. Ορισμένοι ιστότοποι περιορίζουν τα αιτήματα των χρηστών εντός ενός δεδομένου χρονικού πλαισίου. Μπορείτε να διαγράψετε δεδομένα πιο αποτελεσματικά κατανέμοντας τα αιτήματά σας σε πολλαπλές διευθύνσεις IP μεσολάβησης χωρίς να υπερβείτε αυτά τα όρια.
  • Επεκτασιμότητα. Ιδιαίτερα σημαντικό όταν ασχολείστε με εργασίες απομάκρυνσης δεδομένων μεγάλων ή ευαίσθητων στο χρόνο, τα οικιακά proxies θα σας βοηθήσουν να κλιμακώσετε τις προσπάθειές σας για απόξεση ιστού, επιτρέποντάς σας να κάνετε ταυτόχρονα αιτήματα από πολλές διευθύνσεις IP.
  10 εικονικοί σύντροφοι AI για να συνομιλήσετε και να διασκεδάσετε

Αν αναζητάτε πληρεξούσιους, Smartproxy πληρεξούσια κατοικίας είναι μια εξαιρετική επιλογή που πληροί τα κριτήρια που αναφέρονται παραπάνω. Με το Smartproxy, μπορείτε είτε να περιστρέψετε τη διεύθυνση IP σας με κάθε αίτημα είτε να διατηρήσετε μια σταθερή συνεδρία διάρκειας 1, 10 ή 30 λεπτών.

Παρέχουν μια τεράστια δεξαμενή 55 εκατομμυρίων+ οικιακών IP που εκτείνονται σε 195+ τοποθεσίες, με χρόνο απόκρισης λιγότερο από 0,6 δευτερόλεπτα, ποσοστό επιτυχίας 99,47%, απεριόριστες συνδέσεις και νήματα και χρόνο λειτουργίας 99,99%.

Το ζήτημα των δωρεάν πληρεξουσίων

Οι δωρεάν πληρεξούσιοι μπορεί να φαίνονται ελκυστικοί, αλλά συνοδεύονται από σημαντικούς κινδύνους. Οι χρήστες μπορούν να αντιμετωπίσουν απειλές ασφαλείας από άγνωστους κεντρικούς υπολογιστές, πιθανώς να εισάγουν κακόβουλο λογισμικό ή να κλέβουν προσωπικά δεδομένα. Οι επιδόσεις είναι συχνά κατώτερες λόγω της μεγάλης κίνησης, με αποτέλεσμα χαμηλές ταχύτητες και συχνές αποσυνδέσεις.

Σε αντίθεση με τις υπηρεσίες επί πληρωμή, οι δωρεάν διακομιστής μεσολάβησης ενδέχεται να μην έχουν πραγματικό απόρρητο, να εκθέτουν διευθύνσεις IP και ακόμη και να πουλούν δεδομένα χρήστη. Υπάρχει επίσης απουσία αξιόπιστης υποστήριξης, εισροή παρεμβατικών διαφημίσεων και συνεχής απειλή κυβερνοεπιθέσεων. Επιπλέον, συχνά προσφέρουν περιορισμένες επιλογές τοποθεσίας, πιθανώς εμπλέκονται σε ανήθικες δραστηριότητες και μπορεί να μην είναι συμβατές με πολλούς ιστότοπους.

Για βέλτιστη ασφάλεια, απόρρητο και αξιοπιστία, συνιστούμε να επισκεφτείτε έναν αξιόπιστο πάροχο μεσολάβησης, γνωστό για τα ηθικά του πρότυπα, τα θετικά σχόλια πελατών και την 24ωρη τεχνική υποστήριξη. Πάρτε, για παράδειγμα, το Smartproxy, το οποίο σας επιτρέπει να απολαμβάνετε διευθύνσεις IP μεσολάβησης κατοικιών με ηθική προέλευση με το καλύτερο σημείο εισόδου στην αγορά, δωρεάν εργαλεία, υποστήριξη 24/7, εις βάθος τεκμηρίωση και μια επιλογή επιστροφής χρημάτων 14 ημερών.

Web Scraping με Proxies σε 6 βήματα

Τώρα που καταλάβαμε το όφελος του web scraping και τι χρειάζεται για να το κάνουμε αποτελεσματικά, ας δούμε τα βήματα σχετικά με τον τρόπο απόξεσης δημόσιων δεδομένων ιστού χρησιμοποιώντας οικιακούς διακομιστές μεσολάβησης.

Βήμα 1: Επιλέξτε έναν οικιακό πάροχο μεσολάβησης

Ξεκινήστε επιλέγοντας έναν αξιόπιστο πάροχο μεσολάβησης κατοικιών. Μια τέτοια επιλογή θα μπορούσε να είναι το Smartproxy, όπου μπορείτε να αγοράσετε μια μηνιαία συνδρομή ή να επιλέξετε την επιλογή Pay As You Go βάσει χρήσης.

Βήμα 2: Λήψη Διαπιστευτηρίων Διαπιστευτηρίων Διαμεσολάβησης Κατοικίας

Αφού αγοράσετε ένα πρόγραμμα διακομιστή μεσολάβησης, θα πρέπει να ρυθμίσετε τη μέθοδο ελέγχου ταυτότητας για να λάβετε τα πλήρη διαπιστευτήρια διακομιστή μεσολάβησης, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος χρήστη, του κωδικού πρόσβασης και του τελικού σημείου του διακομιστή μεσολάβησης, τα οποία θα ενσωματώσετε στον κώδικα απόξεσης ιστού για πρόσβαση στο δίκτυο διακομιστή μεσολάβησης.

Βήμα 3: Ρυθμίστε ένα περιβάλλον απόξεσης

Επιλέξτε ένα IDE (​​ολοκληρωμένο περιβάλλον ανάπτυξης) για το έργο απόξεσης και μια γλώσσα προγραμματισμού. Ας χρησιμοποιήσουμε PyCharm (το οποίο προσφέρει δωρεάν δοκιμή) και το Πύθων γλώσσα που χρησιμοποιείται συνήθως για την απόξεση ιστού.

Βήμα 4: Εγκατάσταση και εισαγωγή βιβλιοθηκών αιτημάτων

Ίσως χρειαστεί να εγκαταστήσετε βιβλιοθήκες διαχείρισης διακομιστή μεσολάβησης για να χειριστείτε την εναλλαγή και να κάνετε αιτήματα HTTP/HTTPS. Οι βιβλιοθήκες όπως το Requests και το Selenium σάς επιτρέπουν να διαμορφώσετε τέτοιες ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης. Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει μια βιβλιοθήκη που ονομάζεται Scrapy, η οποία έχει σχεδιαστεί για απόξεση ιστού. Για να εγκαταστήσετε αιτήματα, Selenium ή άλλες βιβλιοθήκες στο PyCharm, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

  • Δημιουργήστε ένα νέο έργο στο PyCharm.
  • Μεταβείτε στις Προτιμήσεις ή στις Ρυθμίσεις.
  • Αναπτύξτε το μενού στο αριστερό πλαίσιο του Project: [your_project_name] και επιλέξτε Python Interpreter.
  • Εδώ, θα βρείτε τα εγκατεστημένα πακέτα και τον αριθμό έκδοσής τους. Για να εγκαταστήσετε νέα, κάντε κλικ στο κουμπί + ή Προσθήκη.
  • Στη γραμμή αναζήτησης, πληκτρολογήστε “αιτήματα” ή οποιοδήποτε άλλο πακέτο θέλετε να εγκαταστήσετε.
  • Επιλέξτε το επιθυμητό πακέτο και κάντε κλικ στο Install Package στο κάτω μέρος.
  •   Πώς να χρησιμοποιήσετε το GPS χωρίς Διαδίκτυο

    Τώρα, τα αιτήματα και οποιοδήποτε άλλο πακέτο έχετε εγκαταστήσει θα είναι διαθέσιμα για χρήση στο έργο σας.

    Βήμα 5: Ρυθμίστε τον κώδικα απόξεσης ιστού

    Στη συνέχεια, ήρθε η ώρα να ενσωματώσετε τους διακομιστή μεσολάβησης στον κώδικα απόξεσης. Δείτε το παρακάτω παράδειγμα που χρησιμοποιεί τη βιβλιοθήκη αιτημάτων για τη συλλογή δημόσιων δεδομένων ιστού:

    αιτήματα εισαγωγής

    proxy_url = “http://username:password@endpoint:port”

    πληρεξούσιοι = {

    “http”: proxy_url,

    “https”: proxy_url

    }

    answer = requests.get(“https://example.com”, proxies=proxies)

    print(response.content)

    Αντικαταστήστε το σύμβολο κράτησης θέσης “http://username:password@endpoint:port” με το όνομα χρήστη, τον κωδικό πρόσβασης, το τελικό σημείο και τη θύρα των πραγματικών διαπιστευτηρίων διακομιστή μεσολάβησης. Επίσης, αντικαταστήστε το “https://example.com” με το URL του ιστότοπου που επιθυμείτε. Στη συνέχεια, εκτελέστε τον κωδικό κάνοντας κλικ στο πράσινο κουμπί ▶ αφού επιλέξετε το κατάλληλο έργο από το μενού δίπλα του. Το αποτέλεσμα θα εμφανιστεί μπροστά στα μάτια σας σε λίγα δευτερόλεπτα!

    Βήμα 6: Ανάλυση των δεδομένων

    Τέλος, αναρωτιέστε πώς να κατανοήσετε τα δεδομένα που συγκεντρώθηκαν. Καθώς ο προαναφερθείς κώδικας αποδίδει ακατέργαστα δεδομένα HTML από τον ιστότοπο-στόχο σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια διαδικασία ανάλυσης για τη δομή των δεδομένων. Αυτή η δομή σάς επιτρέπει να αποστάξετε συγκεκριμένες λεπτομέρειες από τον ακατέργαστο HTML ή άλλη γλώσσα σήμανσης. Μπορείτε να αναζητήσετε τη βιβλιοθήκη που έχει σχεδιαστεί για ανάλυση που ονομάζεται Όμορφη σούπα.

    Εάν προτιμάτε να λαμβάνετε άμεσα δομημένα δεδομένα, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε ένα API απόξεσης, πολλά από τα οποία προσφέρουν ανάλυση σε JSON ή διαφορετική μορφή και άλλες εξειδικευμένες δυνατότητες.

    Σημαντική εθιμοτυπία απόξεσης Ιστού

    Η απόξεση ιστού είναι ισχυρή, αλλά με μεγάλη δύναμη έρχεται μεγάλη ευθύνη. Ως αρχάριος, είναι απαραίτητο να κατανοήσετε και να ακολουθήσετε τους άγραφους κανόνες και τα νομικά όρια που συνοδεύουν αυτήν την πρακτική.

    Πρώτα και κύρια, σεβαστείτε τους όρους παροχής υπηρεσιών του ιστότοπου-στόχου σας και ελέγχετε πάντα το αρχείο robots.txt. Αυτό το αρχείο περιγράφει ποια μέρη του ιστότοπου μπορούν να προσπελαστούν και να αφαιρεθούν από τα bots. Η παράβλεψη αυτού μπορεί να οδηγήσει σε νομικά ζητήματα και μπορεί επίσης να οδηγήσει σε απαγόρευση IP.

    Ενώ οι πληρεξούσιοι είναι αποτελεσματικοί στην απόκρυψη της ταυτότητάς σας, δεν είναι αλάνθαστες ασπίδες. Δεν μπορούν να εγγυηθούν την προστασία από την ανίχνευση εάν αναληφθούν παράνομες δραστηριότητες στο διαδίκτυο. Να χρησιμοποιείτε πάντα πληρεξούσιους με υπευθυνότητα και εντός των νομικών ορίων.

    Μια άλλη κρίσιμη πτυχή είναι ο περιορισμός του ρυθμού και τα διαστήματα ύπνου στα έργα απόξεσης. Γρήγορα, συνεχόμενα αιτήματα μπορεί να οδηγήσουν σε απαγορεύσεις, καθώς μπορεί να καταπονήσουν τους πόρους του ιστότοπου και να φαίνονται ύποπτα. Προσθέτοντας τυχαία διαστήματα ύπνου, προσομοιάζετε ανθρώπινες αλληλεπιδράσεις και επιδεικνύετε ανθρώπινη ευπρέπεια στους κατόχους ιστότοπων διασφαλίζοντας ότι η απόξεσή σας δεν παρεμποδίζει την απόδοση του ιστότοπου για άλλους επισκέπτες.

    Τέλος, είναι σημαντικό να γίνεται διάκριση μεταξύ δημόσιων και ιδιωτικών δεδομένων. Αποφύγετε πάντα την απόξεση προσωπικών ή ευαίσθητων πληροφοριών. Αυτό δεν είναι μόνο ηθικά λάθος, αλλά μπορεί επίσης να οδηγήσει σε σημαντικές νομικές συνέπειες.

    Τελικές σκέψεις

    Αναλύσαμε τα βασικά της απόξεσης ιστού και τον τρόπο με τον οποίο οι πληρεξούσιοι κατοικιών κάνουν τη διαδικασία πιο ομαλή. Οπλισμένοι με αυτή τη γνώση, είστε πλέον καλά εξοπλισμένοι για να αξιοποιήσετε τον πλούτο των δεδομένων που είναι διαθέσιμα στον Ιστό. Μην ξεχνάτε να αποφεύγετε τους δωρεάν διακομιστές μεσολάβησης, να επιλέγετε αξιόπιστους παρόχους και να χρησιμοποιείτε τα δεδομένα που συλλέγετε με σύνεση για τα καλύτερα αποτελέσματα. Λοιπόν, προχωρήστε, δοκιμάστε το και δείτε τι μπορείτε να ανακαλύψετε.

    Στη συνέχεια, ελέγξτε τον καλύτερο περιστρεφόμενο διακομιστή μεσολάβησης για απόξεση ιστού, SEO και πολλά άλλα.

    ‘Ηταν αυτό το άρθρο χρήσιμο?

    Ευχαριστούμε για την ανταπόκρισή σας!