Πώς να χρησιμοποιήσετε το GPS χωρίς Διαδίκτυο

Τι γίνεται αν χαθείτε κάπου σε μια απομακρυσμένη τοποθεσία και δεν έχετε δίκτυο; Τι θα κάνετε εάν δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις ή να χρησιμοποιήσετε το Διαδίκτυο για να αποκτήσετε πρόσβαση στην τοποθεσία; Πανικός, σωστά; Αλλά τι γίνεται αν σας πω ότι αυτό είναι κάτι για το οποίο δεν πρέπει να πανικοβάλλεστε. θα με πιστευεις Ναι καλά ακούσατε. Έτσι, αυτό το άρθρο πρόκειται να μιλήσει για το πώς να χρησιμοποιήσετε το GPS χωρίς internet. Υπάρχουν ορισμένες εφαρμογές και λειτουργίες που σας δίνουν τη δυνατότητα να το κάνετε και θα τις συζητήσουμε όλες. Θα κατανοήσετε επίσης πώς να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας ως GPS. Λοιπόν, ας έρθουμε μαζί μας για να μάθουμε πώς να χρησιμοποιείτε το GPS στο τηλέφωνό σας χωρίς υπηρεσία και ό,τι σχετίζεται με αυτό!

Πώς να χρησιμοποιήσετε το GPS χωρίς Διαδίκτυο

Θα μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το GPS χωρίς internet περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

Σημείωση: Δεδομένου ότι τα smartphone δεν έχουν τις ίδιες επιλογές ρυθμίσεων, διαφέρουν από κατασκευαστή σε κατασκευαστή. Ως εκ τούτου, βεβαιωθείτε ότι έχετε τις σωστές ρυθμίσεις πριν αλλάξετε κάποια στη συσκευή σας.

Ποια εφαρμογή πλοήγησης λειτουργεί χωρίς Internet;

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές πλοήγησης που λειτουργούν χωρίς internet. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά.

  • Χάρτες Google: Χάρτες Google παρέχει επίσης την υπηρεσία χαρτών και πλοήγησης εκτός σύνδεσης. Αλλά τα χαρακτηριστικά του είναι αρκετά περιορισμένα σε σύγκριση με άλλες εφαρμογές. Αλλά εξακολουθεί να είναι μια αξιόπιστη και αξιόπιστη εφαρμογή.

  • HERE WeGo: Αυτός ο χάρτης λειτουργεί τόσο σε λειτουργίες online όσο και εκτός σύνδεσης. Παρέχει αξιόπιστες δυνατότητες στους χρήστες του και στις δύο λειτουργίες. Μπορείτε ακόμη να κατεβάσετε έναν πλήρη χάρτη ολόκληρης της χώρας.

  • GPS Navigation & Maps Sygic: Αυτή είναι μια φανταστική εφαρμογή πλοήγησης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε λειτουργία εκτός σύνδεσης. Το πιο μοναδικό χαρακτηριστικό αυτής της εφαρμογής είναι ο τρισδιάστατος χάρτης της. Δίνει ακόμη και λεπτομέρειες κυκλοφορίας στους χρήστες που οδηγούν σε ακριβή καθοδήγηση.

  • CoPilot GPS – Πλοήγηση: Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να κατεβάσετε τον πλήρη χάρτη της περιοχής και να τον χρησιμοποιήσετε. Παρέχει ακόμη και τη δυνατότητα φωνητικής πλοήγησης στροφή προς στροφή. Μπορεί να διαχειριστεί τις μετακινήσεις σας με βάση τις συνθήκες κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο.

  • MAPS.ME: Αυτή είναι μια εξαιρετική εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες της να έχουν πρόσβαση στον χάρτη και να πλοηγούνται ακόμα και όταν βρίσκονται εκτός σύνδεσης. Παρέχει έναν καλό αριθμό χαρακτηριστικών που μπορούν να κάνουν την πλοήγηση εύκολη και αξιόπιστη. Ο χρήστης μπορεί να κατεβάσει χάρτες της χώρας.

  • Χάρτες και πλοήγηση εκτός σύνδεσης: Αυτή η εφαρμογή, όπως υποδηλώνει το όνομα, έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί σε λειτουργία εκτός σύνδεσης. Χρησιμοποιεί το GPS του τηλεφώνου για να παρέχει στον χρήστη ακριβείς λεπτομέρειες και συνθήκες κυκλοφορίας. Απαιτεί μόνο τη λήψη των χαρτών, ενώ το υπόλοιπο χειρίζεται η εφαρμογή.

  • Πλοήγηση GPS Polaris: Polaris GPS Navigation είναι μια εφαρμογή που δημιουργήθηκε για περιοχές εκτός δρόμου. Παρέχει ακριβείς πληροφορίες για τις διαδρομές ιστιοπλοΐας, πεζοπορίας, κατασκήνωσης, κυνηγιού και ποδηλασίας. Αυτή η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε λειτουργία εκτός σύνδεσης και είναι εξαιρετικά αξιόπιστη για ταξίδια εκτός δρόμου.

Μπορεί το GPS των Χαρτών Google να λειτουργήσει χωρίς Διαδίκτυο;

Ναι, το GPS των Χαρτών Google μπορεί να λειτουργήσει και χωρίς το διαδίκτυο. Για αυτό, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία χαρτών εκτός σύνδεσης που παρέχεται από την εφαρμογή. Μπορείτε να ελέγξετε το προηγούμενο σημείο σχετικά με τον τρόπο χρήσης του GPS στο τηλέφωνό σας Android χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς να το κάνετε.

Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το GPS στο τηλέφωνό σας Android χωρίς Internet;

Αυτός ο δείκτης θα σας πει πώς να χρησιμοποιείτε το GPS χωρίς internet στο τηλέφωνό σας Android.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το GPS στο τηλέφωνό σας Android χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Χαρτών εκτός σύνδεσης των Χαρτών Google. Ακολουθούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν τη δυνατότητα.

1. Ανοίξτε το Χάρτες Google εφαρμογή στο τηλέφωνό σας.

2. Από την επάνω δεξιά γωνία, πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ.

3. Πατήστε στους χάρτες εκτός σύνδεσης.

4. Στη συνέχεια, πατήστε ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΧΑΡΤΗ από τις επιλογές και εντοπίστε την επιθυμητή περιοχή στην οποία θέλετε να έχετε πρόσβαση εκτός σύνδεσης.

5. Αφού επιλέξετε την επιθυμητή περιοχή χάρτη, πατήστε Λήψη.

Τώρα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον χάρτη χωρίς internet.

Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το GPS στο τηλέφωνό σας χωρίς υπηρεσία;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το GPS στο τηλέφωνό σας χωρίς υπηρεσία. Οι Χάρτες Google σάς επιτρέπουν να πλοηγείστε και να έχετε πρόσβαση στην τοποθεσία ακόμα και χωρίς internet και δεδομένα. Το GPS ή το Παγκόσμιο Σύστημα Εντοπισμού Θέσης χρησιμοποιεί δορυφορικούς αλγόριθμους επεξεργασίας δεδομένων και σήματα για την παροχή ακριβών πληροφοριών. Το τηλέφωνό σας μπορεί να προσδιορίσει την τοποθεσία σας χωρίς δεδομένα κινητής τηλεφωνίας χρησιμοποιώντας ενσωματωμένους δέκτες GPS. Μπορούν επίσης να αποθηκευτούν χάρτες στο τηλέφωνο που μπορούν να χρησιμοποιηθούν αργότερα χωρίς δεδομένα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε διαφορετικές εφαρμογές που προσφέρουν λειτουργίες εκτός σύνδεσης για πλοήγηση, όπως οι Χάρτες Google που αναφέρονται στην παραπάνω επικεφαλίδα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το GPS χωρίς Διαδίκτυο;

Πώς να χρησιμοποιήσετε το GPS χωρίς internet; Ας απαντήσουμε σε αυτήν την ερώτηση εδώ. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το GPS στο τηλέφωνό σας χωρίς υπηρεσία. Το GPS μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς το Διαδίκτυο χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Χαρτών εκτός σύνδεσης των Χαρτών Google. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε κατεβάζοντας τον χάρτη της περιοχής που θέλετε. Ο χάρτης που κατεβάσατε θα λειτουργεί με όλες τις δυνατότητες όταν τον χρησιμοποιείτε χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο. Ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω για να χρησιμοποιήσετε το GPS χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο.

Πώς λειτουργεί ένα GPS αυτοκινήτου χωρίς Internet;

Εφόσον γνωρίζετε ήδη ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το GPS στο τηλέφωνό σας χωρίς υπηρεσία, ας μάθουμε πώς να χρησιμοποιείτε το GPS σε ένα αυτοκίνητο χωρίς internet. Έτσι, ένα GPS αυτοκινήτου μπορεί πολύ καλά να λειτουργήσει και χωρίς το διαδίκτυο. Το κάνει επειδή το GPS του αυτοκινήτου χρησιμοποιεί το δίκτυο Global Navigation Satellite System (GNSS) για να επισημαίνει τη θέση του αυτοκινήτου σας σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Το σύστημα στο αυτοκίνητό σας συνδέεται με το δορυφορικό σύστημα μέσω μικροκυμάτων. Διάφοροι χάρτες αποθηκεύονται στο σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου σας και τα δεδομένα είναι ήδη εγκατεστημένα, γεγονός που βοηθά το σύστημα να λειτουργεί ως αυτόνομο. Το σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου είναι εξοπλισμένο με πολλά χαρακτηριστικά που το καθιστούν αξιόπιστο και εύκολο στη χρήση ακόμα και όταν είναι εκτός σύνδεσης.

Λειτουργεί το GPS σε λειτουργία πτήσης;

Ναι, το GPS των Χαρτών Google μπορεί να λειτουργήσει και σε λειτουργία πτήσης. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία χαρτών εκτός σύνδεσης των Χαρτών Google για να χρησιμοποιήσετε το GPS σε λειτουργία πτήσης.

Λειτουργεί το GPS όταν το τηλέφωνο είναι απενεργοποιημένο;

Όχι, το GPS δεν μπορεί να λειτουργήσει όταν το τηλέφωνο είναι απενεργοποιημένο. Ένα τηλέφωνο μπορεί να λειτουργήσει μόνο όταν υπάρχει κάποια πηγή ενέργειας, όπως μπαταρία ή καλώδιο και έτσι, το GPS απαιτεί επίσης ρεύμα για να λειτουργήσει.

Πώς χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας ως GPS;

Ας μάθουμε πώς να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας ως GPS. Τα πιο πρόσφατα τηλέφωνα διαθέτουν μια ενσωματωμένη δυνατότητα που ενημερώνει την τοποθεσία σας στους διακομιστές της Google. Αυτή η δυνατότητα είναι γνωστή ως Find My Device ή Find My Mobile. Η διεπαφή ιστού της Google μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον εντοπισμό της συσκευής σας ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν τη λειτουργία χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας Google. Ακολουθούν ορισμένα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν τη δυνατότητα στο τηλέφωνό σας.

1. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις στο τηλέφωνό σας.

2. Πατήστε Βιομετρικά και ασφάλεια.

3. Στην ενότητα Ασφάλεια, πατήστε Εύρεση του κινητού μου.

4. Ενεργοποιήστε το διακόπτη για το Find My Mobile.

5. Αφού ενεργοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα, ξεκινήστε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού και αναζητήστε το Find My Device για χρήση GPS με ή χωρίς internet.

6. Στη συνέχεια, Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Google και ανοίξτε το Find My Device.

7. Αφού συνδεθείτε, μπορείτε να εντοπίσετε τη συσκευή που θέλετε.

Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το παλιό σας τηλέφωνο ως GPS;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το παλιό σας τηλέφωνο ως GPS με τη βοήθεια των βημάτων που αναφέρονται παραπάνω.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Waze χωρίς Διαδίκτυο;

Ναι, οι χάρτες Waze μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς το διαδίκτυο. Πρέπει να το κατεβάσετε στο τηλέφωνό σας εκ των προτέρων για να το χρησιμοποιήσετε. Είναι συμβατό και με τα δύο Android και iOS συσκευές.

***

Ελπίζουμε λοιπόν να καταλάβατε πώς να χρησιμοποιείτε το GPS χωρίς Διαδίκτυο με τα λεπτομερή βήματα που θα σας βοηθήσουν. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες ή προτάσεις σχετικά με οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.

  Οι 5 καλύτερες συμβουλές για το MS Office του 2016